Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-24, 08:37   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3461
Standard

2018-10-24 18:55 PSV Eindhoven - Tottenham Hotspur (Champions League, Grupp B)


2018-10-24 18:55Champions League, Grupp BPSV Eindhoven vs Tottenham Hotspur 2 FT 8 2.100

PSV Eindhoven - Tottenham Hotspur @2.10

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är dags för CL igen och vi får här en riktigt bra chans att drygt dubbla degen när Tottenham åker till Nederländerna för att ta sig an PSV.

Spurs är piskade att vinna här matchen och man kommer dessutom in med bra resultat bakom sig i ligaspelet. Man har underpresterat i Champions League där spelet inte riktigt fungerat så bra som man hade hoppats. Man föll tungt i första matchen mot Inter i slutminutrarna vilket gjorde att när man sedan även förlorade mot Barcelona med 2-4 halkade efter i tabellen rejält. Spurs måste alltså vinna den här matchen för att kunna göra något spännande av det inför sista omgången om Barcelona nu lyckas slå Inter vilket är högst troligt då de vill säkra gruppsegern.

PSV har likt Tottenham 0 poäng, och förlorade mot Barcelona med 4-0 samt mot Inter med 1-2. Man är absolut ett riktigt starkt lag i den inhemska ligan, men får det som vanligt svårt ute i europa där de stora drakarna härjar fritt. Det ska även tilläggas att det är en mycket tuff grupp PSV hamnat i, och har de högre förväntningar en en 3e placering svävar de lite molnen i min mening.

Det finns egentligen ingenting som talar för PSV här, och jag testar att spela raka tvåan på ett Spurs som är piskat att vinna.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td