Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-24, 17:24   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3460
Standard

2018-10-24 19:10 Club Brugge KV - Monaco (Champions League, Grupp A)


2018-10-24 19:10Champions League, Grupp AClub Brugge KV vs Monaco X2 X2 FT 6 2.070
Betfair
Club Brugge KV - Monaco X2 @2.07

-------------------------------------------------------------------------------------------

Leonardo Jardim fick som bekant sparken från tränarposten för ett par dagar sedan, istället klev Thierry Henry in, och väl framme vid sin debut föll även fransmannen. Monaco noterades för en 2-1-förlust mot Strasbourg, det innebär att de nu gått 11(!) raka matcher, utan att vinna. Och det är ett ordentligt utropstecken, minst sagt.

Om vi nu ska försöka sätta fingret på vad problemet i Monaco är, så tror vi det har att göra med ett flertal misslyckade transferfönster. Monaco har sålt spelare för oerhört många miljoner, ja till och med miljarder, men har helt misslyckats med att bevara någon form av stomme. Det finns i princip ingenting kvar sedan den där semifinalen i Champions League, 2017. Spelaromsättningen har helt enkelt varit för stor.

Det ska därför bli oerhört intressant att se vad Thierry Henry kan förändra. Det var, åtminstone inte i våra ögon, Jardim som var problemet. Dock återstår det att se här framöver vad som faktiskt händer nu.

Att Monaco förlorat sina två inledande möten i Champions League, är inte allt för konstigt. Att förlora mot Atletico Madrid är inte direkt fy skam. Att förlora mot Dortmund med 3-0 kanske är ett mål för mycket, dock ska det samtidigt nämnas att Dortmund i princip är Europas formstarkaste lag just nu. Därför sänks svårighetsgraden för Monacos del på onsdag.

Det är inte direkt en nyhet att Club Brugge tillhör kategorin, en av de svagare lagen i årets upplaga av Champions League. Även de har förlorat sina två inledande fighter i CL, det är dock – tillskillnad från i Monacos fall – ett väntat resultat.

Club Brugge är nu alltså favoriter till att besegra Monaco. Dock finner vi istället Monaco vara en bättre investering, med tanke på oddssättningen. Är det någon gång Monaco ska återvända till vinnarspåret, så säger känslan att det är just här, på onsdag i Champions League – med Thierry Henry vid rodret. Vi kommer att investera polletterna på tvåan med krysset som gardering. X2.

Spela på Betfair och få 100% bonus upp till 1000 kr

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg