Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-11-27, 12:53   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

2018-11-28 18:55 Lokomotiv Moskva - Galatasaray (Champions League, Grupp D)


2018-11-28 18:55Champions League, Grupp DLokomotiv Moskva vs Galatasaray 2 FT 6 3.250
Betfair
Lokomotiv Moskva - Galatasaray @ 3.25 (Betfair), insats 6 units (ca 3%)

Moskvalaget har fyra raka förluster och en målskillnad på mindre smickrande 2-11 efter fyra matcher. Hemma har de presterat lite bättre och resultaten 0-1 mot Schalke 04 samt 1-3 mot Porto får väl anses vara snudd på hyfsat. Så självklart är det klar fördel hemma jämte borta men jag tvivlar på att det kommer räcka likväl mot turkarna här.

Galatasaray visserligen endast med en seger hittills, men det var också över just Lokomotiv med 3-0 på hemmaplan. Men borta går det trögare och det har blivit två förluster mot Porto och Schalke 04 med sammanlagt 0-3 i målskillnad. Ingen katastrof precis men målen måste göras och då är motståndet nu klart mer överkomligt.

Turkarna har dock små möjligheter att nå en topp två placering vilket ger dem vidare slutspel inom Champions League. Därför kommer deras incitament för att säkra tredjeplatsen vara klart starkare och en poäng ger dem en slutspelsplats i Europa League.

Samtidigt är det lite allt eller inget för hemmalaget här som kommer gå för tre poäng, något annat borde inte existera. Det kan öppna upp spelplanen och om inte turkarna på egen hand visar sig starkast så kan de få bra kontringsmöjligheter ju längre matchen lider.

Det här är en mycket jämnare historia än vad spelbolagen vill ha det till. Dessutom har oddsen gått upp till 3.25 från öppningsoddsen på runt 2.80 i början av november. Får bli en högre medelinsats då det är bra värde men likväl endast inträffar runt en tredjedel av gångerna. Spelbart ner till i runda slängar 3.00. BOL!

Spela på Betfair och få Se bonus här

AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td