Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-09-26, 19:29   #1
 
mangofreaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 183
Sharp$: 538
Standard

Fotboll 26/9


Kvällens matcher i Capital One Cup är hyperintressanta:

Följande spel har lagts:

QPR-Reading 1

Motivering: QPR mönstrar en stark elva med Cesar i mål och Cisse från start bland annat. Vann förra året med stora siffror mot detta Reading som är helt ur form. Odds har sjunkit från 1.80 till 1.70 sedan startelvorna släpptes.

Man Utd-Newcastle -1

Motivering: United startar med Rooney, Welbeck och Chicharito. Backlinjen är väldigt ung och oerfaren men De Gea finns i mål. Tog -1 för fina 1.80 i odds men det sjunker mer och mer. Newcastle startar med Shola Ameobi på topp, Cisse och Ba saknas alltså från start. Tredjemålvakten från start för Newcastle.

West Bromwich-Liverpool 1

Motivering: Starkt hemmalag som ställer upp med 8 ordinarie startspelare. Liverpool har roterat en hel del och jag finner ingen kvalité i deras startelva. Fint odds som började på 2.90 men som börjat sjunka till 2.70 nu.

Matcherna startar om ca: 15 min.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Berglind (+5)
mangofreak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td