Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-03-06, 14:17   #1
 
Rilles avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Örebro län
Inlägg: 207
Sharp$: 436


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Lens – PSG Spelstopp 06 Mar 19:00


Lens – PSG Spelstopp 06 Mar 19:00
Lens [email protected]
Lens 1 [email protected]
Lens på 13plats i tabellen tar emot tabell 12an PSG hemma på Stade Felix Bollaert, med en kapacitet för 41,233 åskådare. Matchen får väl ses som ett litet miniderby om man räknar PSG som ett nord franskt lag. Det egentliga nord derbyt Derby du Nord står mellan Lens och Lille, men geografiskt har klubbarna en närhet och jag tror Lens kommer vara taggade att spöa huvudstadsgänget.

Lagen ligger på 33p vardera i ligan och endast målskillnad skiljer dem emellan med fördel PSG.:
All W D L For Aga Pts
26 9 6 11 34 30 33

Lens:
All W D L For Aga Pts
26 9 6 11 25 30 33

Som ni kan se är lagens stats näst intill identiska. PSG har fler gjorda mål, det är det enda som skiljer. Vi har ett liknande utgångsläge om vi granskar lite mer aktuella formkurvor:
PSG 6 senaste matcherna: 1-1-4 målskillnad: 2-9.
Lens 6 senaste matcher: 2-0-4, målskillnad: 5-5
Även här har lagen nästan lika dåliga stats, men något fördel Lens som vunnit en match mer och en mer stabil målskillnad. Vi kan se att PSGs offensiva och defensiva insatts båda varit relativt dålig.

Dock har vi ett helt annat utgångsläge om man kollar lagens hemma respektive bortaspel.
Lens hemma de sex senaste matcherna: 5-0-1 9-2
PSG borta de sex senaste matcherna: 1-1-4 7-9
Klar fördel Lens, vilket det även är om vi kollar totalt för hemma och borta spel denna säsong. Lens home: 7-3-3 17-11
PSG away: 3-3-7 16-18

Lens är alltså väldigt stabila på hemmaplan och släpper framför allt inte in nämnvärt med mål. PSG kommer få det svårt med Lens defensiv, om vi ska tro statistiken. Lite störande att Lens inte gör mer mål, men dom har snittat mer än ett mål per match de senaste 6 hemmamatcherna och det duger för mig, när PSG släpper in en del bollar borta. Lens stabila och disciplinerade hemmaspel bör vara rätt mot ett dippande upp och ner lag som PSG. Den absolut avgörande skillnaden är att Lens inte släpper in bollar, medans PSG gör det. Jag tror på 2-0 Lens, i en riktig skitmatch, där Lens gnetar sönder ett yvigt PSG.

Lagen har haft ett liknande spelschema efter nyår där man bland annat mött lag från den övre halvan av tabellen. Bland annat har PSG torskat hemma mot bortasvaga Monaco som mellan oktober och mars bara har vunnit just den gången på bortaplan. Det säger ganska mycket om PSGs karaktär just nu.
PSG matcher efter nyår:
Feb 28 2010 home Marseille 0-3 lost over
Feb 20 2010 home Toulouse 1-0 won under
Feb 13 2010 away Nancy 0-0 draw under
Feb 06 2010 home Lorient 0-3 lost over
Jan 31 2010 away Lyon 1-2 lost over
Jan 20 2010 home Monaco 0-1 lost under
Jan 16 2010 away Lille 1-3 lost over

Lens matcher efter nyår:
Feb 27 2010 away Toulouse 0-1 lost under
Feb 20 2010 home Monaco 3-0 won over
Feb 13 2010 away Lyon 0-1 lost under
Feb 06 2010 home Le Mans 2-1 won over
Jan 30 2010 away Lille 0-1 lost under
Jan 20 2010 home Montpellier 0-1 lost under
Jan 16 2010 away Rennes 1-1 draw under

Att PSG senaste torskade prestige matchen mot Marseille är bara negativt, möjligen att man blir taggade att blåsa rent mot Lens. Men frustration tror inte jag alltid är rätt medicin för ett lag. Jag är rätt säker på att man laddade som fan inför matchen mot Marseille, man hade tagit en fin vinst nyligen mot Toulouse och nu skulle man få laget back on the track och spöa ärkerivalen och hat motståndaren Marseille. Så blev det inte och jag tror luften gick ur PSG på många sätt.
Bland annat fuckade PSG fansen ur rejält och medlemmar ur olika interna supportergrupper (Boulogne Boys vs någon uppstickare) drabbade samman och en 38åring misshandlades så brutalt att denne befinner sig i koma. Detta skedde alltså inne på Parc des Princes. Nu pågår det ett internt supporterkrig och man är orolig att bråken kommer att fortsätta och främst vid matchen idag mot Lens. Till följd av denna huliganism har PSG beslutat att ställa in biljettförsäljningen till resterande bortamatcher 2009-2010. Vilket innebär noll publikstöd för PSG ikväll mot Lens. Men bråken har såklart en inverkan på spelarna även mentalt, hur kul kan det vara att som Grégory Coupets behöva säga ”Jag skulle inte ta mina barn till Parc des Princes i dagsläget” om den egna klubben man spelar för. Visst det är professionella fotbollspelare som antagligen skulle gå ut och spela om det så vore 3e världskriget, men nånstans tror jag ändå sånt här är väldigt dåligt för motivationen.

Lagen möttes senast den 16 december i Paris och då blev det 1-1. Innan det har resultaten varit rätt så blandande, ingen direkt trend att gå på. Men viss fördel för PSG får man ändå säga.


Trends favouring homewin – Trends 5 – Stars 11
PSG playing against good hometeams the current season. lost 7/ 9
PSG playing against defensively good hometeams the current season. lost 5/ 6

Trends favouring draw – Trends 9 – Stars 18
Lens playing against average teams the current season. draw 3/ 7
PSG playing against average teams the current season. draw 3/ 7

› Homewin: 35% (value odds 2.84)
› Awaywin: 28% (value odds 3.56)
› Draw: 37% (value odds 2.72)
› Over: 35% (value odds 2.82)
› Under: 65% (value odds 1.55)
http://www.prematches.com/index.php?...atch_id=236569
Enligt denna sida är krysschansen relativt hög och för den mindre gambling benägna kanske man bör välja DnB istället. Jag tror dock inte på kryss:
Oddset borde visserligen varit lite högre på Lens. Men pressen är på PSG, turbulensen är runt PSG och det gynnar bara hemmastarka Lens. Dessutom kryssar man ganska lite på hemmaplan, Lens har spelat 7 matcher i sträck på hemmaplan utan att kryssa. På dessa sju matcher har man bara torskat en match den 20 januari mot tabell-tvåan Montpellier.

PSG har misslyckats att göra mål 46% av gångerna man spelat på bortaplan denna säsong och hållt nollan 8% av gångerna på dessa försök. Man har släppt in mål 60% av gångerna man spelat på bortaplan.
http://www.soccerstats.com/team.asp?...ance&teamid=12

Lens har hållit nollan 38% av försöken på hemmplan och misslyckats att göra mål 23% av försöken. Man har släppt in mål 36.7% av gångerna man spelat hemma.
http://www.soccerstats.com/team.asp?...ance&teamid=20

"When looking at Paris SG away performance in league points, Paris SG’s performance is greatest when looking at opponents in the bottom 6 with an average of 3 points per game.
Against opponent such as Lens who is currently placed in the mid 8 of the France Ligue 1 Paris SG has managed to collect an average of 0.91 points in 11 matches this season. When looking at matches played away against the mid 8 this season Paris SG has collected 0.83 points on average in 6 matches."


"When looking at Lens home performance in league points, Lens’s performance is greatest when looking at opponents in the bottom 6 with an average of 3 points per game.
Against opponent such as Paris SG who is currently placed in the mid 8 of the France Ligue 1 Lens has managed to collect an average of 1.1 points in 10 matches this season. When looking at matches played at home against the mid 8 this season Lens has collected 1.6 points on average in 5 matches."

http://www.wosb.com/betting-tips/len...g-tips-6-march

Lens 13 home games
10 home games scoring a goal
5 clean sheets at home this season
6 home games scoring more than 1 goa
1 home game scoring more than 2 goals,
8 home games conceding a goal
Home Form: Lens – Monaco 3-0
Lens – Le Mans 2-1
Lens – Montpellier 0-1
Lens – St Etienne 1-0
Lens – Nice 2-0

PSG 13 away games
1 clean sheet away this season
7 away games scoring a goal
3 away games scoring more than 1 goal
3 away games scoring more than 2 goals
12 away games conceding a goal
5 away games conceding more than 1 goal
Away Form: Nancy – Paris SG 0-0
Lyon – Paris SG 2-1
Lille – Paris SG 3-1
Rennes – Paris SG 1-0
Bordeaux – Paris SG 1-0


PSG Top Goal Scorer
Erding 9 0
Luyindula 6 1
Giuly 3 0
Clément 3 0
Jallet 3 0

Lens Top Goal Scorer
Eduardo 5
Jemaa 4
Monnet-Paquet 4
Boukari 4
Maoulida 2

Skador
*Maoulida, Toifilou, Lens (Doubtful) 2 gjorda mål

* Luyindula, Peguy, PSG (Missing) Avbytare
* Coupet, Gregory PSG(Missing) 1a målis varit långtidsskadad.
*Mevlut Erding PSG (is a doubt, having missed training yesterday in the wake of playing for Turkey in midweek) I sådana fall väldigt tungt avbräck för PSG då det är lagets bästa målskytt. Även om PSGs bäste målskytt har inte gjort mål på 5 matcher.
Lens har en mer jämfördelning över målskyttar.

PSG är ett offensivt lag som inte lyckas göra mål för tillfället, det kommer inte bli lättare mot Lens som har en stabil defensiv och som kommer gneta ut PSG. Ett PSG som är frustrerat och ur balans både mentalt på och utanför planen. Motgångarna inte bara denna säsong utan även från tidigare säsonger har byggt på en losermenatlitet och jag spelar gärna emot PSG till oddset 2.30. PSG har ett bättre lag på pappret än Lens och kommer att ha all press på sig inför kvällens match. Lens ska enligt rapporter ha spelat bra fotboll mot Toulouse men inte riktigt räckt till för att vinna bortamatchen.

Det ända, men väldigt enkla irritationsobjektet ligger i faran om PSG börjar prestera efter sin egentliga förmåga, jag ser inte direkt några tecken på att det ska ske mot Lens borta och hoppas rida på PSGs loser våg ett tag till. Men håller ändå ner insatsen en del.


Från Media:

Angående PSGs truppstatus från svenskafans
”Två viktiga pjäser är tillgängliga igen efter avstängning. Mamadou Sakho, kapten i veckan när Frankrikes U21-landslag besegrade Kroatien med 3-1, tar tillbaka en plats i backlinjen. Stéphane Sessegnon är den andre vi får tillbaka. Den trixige beniniern lär väl även han starta mot Lens. Av någon anledning är Clément Chantôme petad och inte med upp till Lens. Lite märkligt då den franske mittfältaren inte på något sätt varit sämre än någon annan i truppen.”
http://www.svenskafans.com/europa/ps....asp?id=344681

Om PSG
“The team has won 2 out of the past 5 matches played and both where on home ground, from where much of the overall points come. Their statistic on home pitch is rather good for a team in their position with 7 victories and 3 draws losing only 3 matches in all 13 played with a goal ratio of 17 scored and 11 conceded showing a good defense with less than one goal conceded per match.
Yet another terrible season for PSG, the team form the capital city is continuing it’s downward spiral that begun a few years back and for this season it looks that they will have to settle for a middle of the table spot and no participation in any European tournaments.
Their current form is awful with only 4 points managed in the last 7 matches played, a victory against Toulouse and a goalless draw against Nancy losing the rest of 5. Their last victory in an away match in the Ligue 1 dates back from the start of December and that was obtained against the last spot holders Boulogne followed by 5 defeats and one draw bringing the away statistic to 3 victories and 3 draws with 7 losses and a negative goal ratio of 16 scored and 18 conceded..”

http://www.soccerace.com/lens-psg-6-mar-10.html

PSG hemsida angående matchen mot Marseille.
“Les Parisiens were beaten by a Marseille side that took its chances through Ben Arfa (15’), Lucho (54’) and Cheyrou (71’). PSG was unable to put away a host of presentable opportunities and went down to a heavy 3-0 loss.”

Lens coach Jean-Guy Wallemme talks about Saturday's game against PSG
"We're approaching this game with the motivation and desire to keep going and building on our last few matches, while trying to take our chances more than against Toulouse (0-1). Not necessarily as good as against Monaco (3-0) or Marseille (3-1), even if we like scoring a lot of goals. Lets say you can score more goals in certain games and less in others. I'm thinking especially of the Toulouse game because there, we didn't get a point. I think a draw would have been a good result and that even a win wouldn't have been an outrageous result."

Antoine Kombouaré talked about PSG’s next opponents, Lens
“The first thing is to get back to defending well. We need to reproduce the performances of the three matches prior to the Marseille game, in other words, not concede any goals. Up front, we have the potential to cause them problems and score goals. But the main thing is to get back our defensive solidity.”
Can you squad focus purely on playing football at the moment?
“Obviously, at the moment, we have a very poor public image. The image of some of our supporters, and our results, isn’t getting any better. We can’t just sit back and watch what’s happening. For us, we need to win matches. The hardest thing is to put all everything that’s going on around, out of our minds. There are decisions being made out of our control. The best thing we can do is to get back to winning ways as quickly as possible.”


What do you think about this Lens team?
“They’re very good at home. They beat Marseille impressively in the French Cup, 3-1. Then they beat Monaco, 3-0. They have a lot of good individuals and are defensively very solid. They have some very good players up front such as Jemaa, Monnet-Paquet, Boukari, Maoulida and Roudet. We have to be careful.”
http://www.psg.fr/en/Accueil/0/Home

PSG form
“The root of most of the evil has been how badly PSG have done this year though and in the past few seasons where they’ve failed to fulfill their potential. Fans are really annoyed because there’s no doubt a club as big as this should be doing far better. And things could get even worse at Lens facing a team who have won 6 of their last 7 games at home. I think until we see a distinct improvement in the performance of PSG, they simply have to be backed against. Some of the players might be more comfortably away from the capital but Lens are a decent team and should be able to pick up 3 points here, the visitors are in massive disarray.”
http://www.brainbetting.com/france-l...iew-lens-v-psg

Mateja Kezman om Lens
But Lens is not a good place for a struggling side to go as they have lost only three times at home this season, their poor league position a result of road woes rather than any problems on home turf.
PSG's Serbia striker Mateja Kezman is familiar with Lens' strong Eastern European contingent and is warning his team-mates they will face a battle.
"I know this team Lens, particularly the players (Nenad) Kovacevic, (Dejan) Milovanovic and Croatian goalkeeper (Vedran) Runje," Kezman told PSG's official website.
"They are not a team challenging at the top of the table, but it is not easy to play there. The fans really push their players hard. But we must go there to win. We must be ambitious."

http://www.football365.com/story/0,1...004419,00.html
Rille är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 14:37   #2
 
luckees avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Västerås
Inlägg: 30
Sharp$: 30
Standard

Det här kallar jag rek, tackar. Ryggar DnB!
__________________
1x2
luckee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 15:10   #3
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Galen rek, måste testa med lillpengen.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 18:15   #4
 
olof86s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 479
Sharp$: 27
Standard

Hatten av för den mest uttömmande rek jag sett här på Sharps, kanske över huvud taget. Hoppas det går vägen för det har du förtjänat nu
__________________
"I find that the harder I work, the more luck I seem to have."
Thomas Jefferson
olof86 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 18:21   #5
 
Methodwastes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: On the run
Inlägg: 646
Sharp$: 34
Standard

Har inte ryggat men sånt här ser man gärna mer av!

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Methodwaste är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 19:56   #6
 
luckees avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Västerås
Inlägg: 30
Sharp$: 30
Standard

Ahh, valde bort DnB i sista stund eftersom jag inte gillade oddset. Det fick jag dock sota för i den 95.e minuten. 1-1.
Spelade dock bara en tv-peng men måste återigen tacka för reken, grymt jobbat!
__________________
1x2
luckee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 19:57   #7
 
comprendes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 013
Sharp$: 1245

comprende
Stats: 943 - 958 - 42
ROI: 106.09%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

fy f-n vilken heartbraker... måsta vart matchens sista spark typ.
comprende är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-06, 20:05   #8
 
olof86s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 479
Sharp$: 27
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olof86 Visa inlägg
Hatten av för den mest uttömmande rek jag sett här på Sharps, kanske över huvud taget. Hoppas det går vägen för det har du förtjänat nu
Sorry man, förtjänade ett bättre öde. Ditt arbete kommer löna sig.
__________________
"I find that the harder I work, the more luck I seem to have."
Thomas Jefferson
olof86 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-03-07, 03:03   #9
 
Rilles avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Örebro län
Inlägg: 207
Sharp$: 436


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hehe 95e alltså, kunde man ju givit sig fan på (tror dock det var i 94e det sket sig), sorry guys det höll inte riktigt ända fram. Cheers för stödet ändå =)

"A goal that feels good! Just seconds before the final whistle, PSG earned a last chance free-kick, centrally positioned on the edge of the area. Sankharé took charge and saw his effort heading for the back of the net until a fabulous stop from Runje. Sessegnon was then on hand to slam the ball home (1-1, 90+4’)! Paris equalise with a late, late show."

Fick inte tillfälle att se matchen tyvärr, men läste just en förvisso ganska undermålig matchrapport, och det tycks ha varit Lens som haft huvuddelen av spelet och Goal.com skriver att krysset var en oförtjänt poäng för PSG.

Senast redigerad av Rille den 2010-03-07 klockan 12:00.
Rille är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td