Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-10-27, 10:51   #1
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 272
Sharp$: 1138
Standard

2010-10-27 Spartak Moskva - Zenit (Russia Premier LEague)


Datum: 2010-10-27
Tid: 18:30
Sport: Fotboll
Land: Ryssland
Liga: Russia Premier League
Match: Spartak Moskva - Zenit

Spel: Zenit +0
Insats:
Odds: 1.675
Bolag: Bet365

Motivering:
Lägger debaclet ifrån gårdagens rek bakom mig och tar nya tag...

Den ryska varianten på "El Classico" spelas idag på Luzhniki Stadion i Moskva. Den absolut hetaste matchen i dagens ryska klubblagsfotboll. Spartak Moskva vs Zenit St.Petersburg. Nuvarande huvudstaden mot den gamla.
Rivaliteten mellan de här två lagen har växt fram på senare tid, närmare bestämt sedan mitten på 90-talet då Zenit började skörda framgångar samtidigt som Spartak Moskva varit dominant i rysk fotboll sedan urminnes tider.

Zenit kan idag ta ett hjärngrep om ligaguldet vid seger och samtidigt hänga av Spartak Moskva ifrån möjligheterna till CL spel nästa säsong. Kryddorna inför matchen är många och matchen kommer bli stekhet!

Om vi börjar med hemmalaget så har man iår inte alls levt upp till förväntningarna och parkerar för närvarande på en 4:e plats i tabellen. Man har 17 poäng upp till Zenit på 1:a platsen med dessutom en match mer spelad och till en 2:a plats saknar man 11 poäng för lite, dock med en match mindre spelad än 2:an Rubin Kazan. Många säger att det beror på att man haft mycket fokus på CL spelet, vilket i och för sig kan stämma men man har inte idag ett lag som utmanar om ligatiteln, för lite kvalitetsspelare helt enkelt.
I bortalagets fall så är kvalitet en egenskap som man har gott om. Zenit har gått som tåget i ligan och man har ännu inte förlorat! 23 matchen utan förlust därav 17 är segrar är väldigt starkt och man tror på allvar att man kan skapa historia genom att gå igenom den ryska högstadivisionen obesegrade. Dessutom så pulveriserar man allt motstånd hittills i EL.

Om man ser till vad det här lagen har presterat mot de 4:a "storlagen" så har Spartak presterat sämst och Zenit bäst. "Big Four" inbördesmöten den här säsongen:

Zenit 7p +4
CSKA 7p +0
Rubin 4p -2
Spartak 1p -1

Zenit skador/avstängningar: Roman Shirokov (inj)

Spartak Moskva skador/avstängningar: Alex (inj), Shesukov (susp), Parshivlyuk (inj)

Noterbart här är att Spartak Moskvas bästa spelare Alex missar matchen samtidigt som deras unge stjärnskott i de bakre leden, Parshivlyuk också missar matchen.

Tidigare möten i ljust Moskva på Luzhniki där har det varit jämnt. Spartak Moskva har 4 segrar, 4 gånger har det slutat oavgjort och 2 gånger har Zenit gått hem med full pott.

Här kan dock dra en slutsats att Zenit inte alltid haft så starkt lag som man har nu och man har faktiskt inte förlorat de två senaste i Moskva, (1 V, 1 O).

Alexander Kerzhakov som tidigare spelat i Dynamo Moskva, en utav Spartaks eviga rivaler säger att för hans egen del så betyder den här matchen väldigt mycket. Han säger att han vill sätta dit dom på plats och med den formen han är i nu så vore jag inte förvånad om han förvandlade sina ord till handling och sänkte Spartak.

Med tanke på Spalletis oerhört starka trupp, Zenits otroliga form, Zenits förmåga att vinna viktiga matcher mot toppkonkurrenter, Spartaks tunga avbräck i Alex, Zenits fina bortafacit så känns 2:an som ett fint spel på förhand.
Men ändå med tanke på att det är derby och X risken finns så väljer jag att backa upp Zenit +0 till 1.675. Lägger också in en mindre slant på raka 2an. Ett kul spel att följa matchen med kan vara Alexander Kerzhakov som målskytt.

/ Riise

Senast redigerad av Riise den 2010-10-27 klockan 11:05.
Riise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-10-27, 11:22   #2
 
alexybts avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 231
Sharp$: 431
Standard

Enligt svenskafans så är kerzhakov väldigt osäker, viktig kugge för Zenit då han är glödhet just nu.
alexybt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-10-27, 13:31   #3
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 272
Sharp$: 1138
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av alexybt Visa inlägg
Enligt svenskafans så är kerzhakov väldigt osäker, viktig kugge för Zenit då han är glödhet just nu.
"Och det mesta talar för att Alexander Kerzhakov kommer till spel, så Roman Shirokov förblir Zenits enda avbräck till den här matchen."

Står det på svenskafans. Kerzhakov missar aldrig en sån här match om han så skulle bli insläpad med 1 ben. Det är mot hans största hat-klubb. Han kommer spela, men är du osäker så vänta tills laguppställningarna kommer.

/ Riise
Riise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td