Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-10-14, 00:23   #1
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 755
Sharp$: 5416

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Calatans genomgång och tips inför Stryktipset v.41 (14/10)


Känns som en riktigt kul och spännande kupong. 13 miljoner i jackpott och dessutom en rad skrällvarningar och intressanta understreckade tecken. Här luktar det hög utdelning!


1. Watford - Arsenal
Efter 7 spelade matcher ligger Watford på åttonde plats med 12 poäng och Arsenal hittar vi på femte plats med 13 poäng.
Watford har ett till synes uselt hemmafacit så här långt med 2 poäng på tre matcher; men då har man mött Manchester City, Liverpool och Brighton (där man fick en tidig utvisning emot sig och sen hade svårt att etablera sitt eget spel). Den ende i eller i närheten av startelvan som saknas är en av de defensiva mittfältarna: Chalobah; han har missat de två senaste matcherna och har då ersatts ok av Capoue.
Arsenal har faktiskt ett ännu sämre bortafacit (än Watfords hemmafacit) med blott 1 poäng efter tre spelade matcher mot Chelsea, Liverpool och Stoke. Är det sjätte formstarkaste laget i ligan men tre av Arsenals fyra senaste ligamatcher har varit förhållandevis ’enkla’ hemmamatcher mot Brighton, West Bromwich och Bournemouth. Arsenal dras med en hel del skador och frågetecken. Ordinarie backen Kolašinac fick kliva av i halvtid med känning i höften när Bosnien-Hercegovina mötte Estland i tisdags. Ordinarie mittbacken Mustafi råkade ut för en muskelbristning när Tyskland mötte Azerbadjan i söndags och blir borta ett antal veckor. Ordinarie backen Koscielny har missat de två senaste matcherna för Arsenal och stod också över Frankrikes VM-kvalmatcher nu senast p g a problem med en hälsena; tveksamt om han är hel och/eller i form redan på lördag. Ordinarie mittfältaren Özil är visserligen tillgänglig för spel igen men han har missat en dryg månad p g a en knäskada och är en bit ifrån fysiskt toppform. Ordinarie offensive mittfältaren Sánchez spelade när Chile mötte Brasilien i sydamerikanska VM-kvalet i onsdags och flyger till England under fredagen; var en tuff match både fysiskt och psykiskt då Chile definitivt spelade bort sig från VM och frågan är hur pigg och fräsch Sánchez är?
Jag tror att Arsenal kommer få det tufft här och tycker att de är lite för stora favoriter, både odds- och streckmässigt. Inleder kupongen med en skräll; 1X räcker hela vägen i mål.

Statistik


2. Burnley - West Ham
Burnley har överraskat och ligger sjua med 12 poäng. West Ham fortsätter förra säsongens kräftgång och ligger just nu på femtonde plats med 7 poäng.
Burnley har emellertid fått med sig oförtjänt mycket poäng. De senaste fem matcherna har man tagit 9 poäng men man har i samtliga dessa matcher skapat färre avslut och avslut på mål än sina motståndare (och oftast förlorat denna statistik med stor marginal). Saknar förstemålvakten Heaton sedan ett par matcher tillbaka p g a axelskada men Pope har klivit in och gjort det bra.
West Ham kommer från fyra bra prestationer i rad: hemmasegrar mot Swansea och Huddersfield, 0-0 borta mot West Bromwich som lika gärna kunde blivit 3 poäng (hade bl a skott i ribban) och näst senast visade man bra moral då man kämpade sig tillbaks från 0-3 till 2-3 mot Tottenham.
Burnley har fått med sig på tok för mycket poäng och West Ham på gränsen till för lite. Både krysset men framför allt tvåan ser ut att bli understreckade; då är det mest intressant att börja med bortaseger och så småningom gardera med krysset.

Statistik


3. Crystal Palace - Chelsea
Crystal Palace fortsätter sin rekordskörd. Inget lag i Premier Leagues historia har inlett en säsong sämre: 0 poäng och 0 mål framåt efter 7 spelade matcher. Chelsea desto bättre: fjärdeplats och 13 inspelade poäng hittills.
Men Crystal Palace har faktiskt inte varit SÅ dåliga. Bortamatcherna mot Liverpool, Manchester United och Manchester City är inte så mycket att orda om. Men hemma på Selhurst Park har man faktiskt skapat något fler skott än genomsnittet i serien. Enligt olika modeller för Expected Goals borde man gjort någonstans runt 4-5 mål hemma, ungefär som genomsnittet i serien, och enligt samma modeller borde man släppt in runt 2 mål på hemmaplan, vilket är bland de tre bästa lagen i serien. Så en rejäl dos otur har smugit sig in i hemmaspelet. Kommer vända nån gång men frågan är om det gör det mot Chelsea? Saknar fortfarande ordinarie forwarden Benteke men får tillbaka ordinarie mittbacken Dann och ordinarie yttermittfältaren Zaha efter skador.
Chelsea det fjärde formstarkaste laget i serien men har inte varit så överlägsna som tabellen ger sken av. På bortaplan har man presterat ganska exakt som genomsnittet i ligan när det gäller att komma till skott på mål och släppa till skott på eget mål. Saknar nu ordinarie defensive mittfältaren Kanté och ordinarie forwarden Morata p g a skador.
Chelsea får utgångstipset men både ettan och krysset tas med som utdelningshöjande garderingar i ett större system.

Statistik


4. Manchester City - Stoke
Serieledande Manchester City mot trettondeplacade Stoke. Placeringarna rimmar ganska bra med hur det ser ut under huven. Manchester City det lag i serien som skapat flest avslut på mål och det lag i serien som efter Tottenham släppt till minst antal skott mot egna målet. Stoke presterar väldigt nära genomsnittet i ligan när det gäller samma parametrar.
Manchester City saknar fortfarande försvararna Mendy och Kompany p g a skador. Ordinarie forwarden Agüero har börjat träna igen efter sin skada men spelar inte på lördag.
I Stoke saknas fortfarande ordinarie försvararna Shawcross och Martins Indi.
Manchester City får första strecket men framförallt krysset men även tvåan tas med som utdelningshöjande garderingar, dels p g a att de ser ut att bli understreckade med också för att Stoke har en viss vana av att störa favoriter (slog Arsenal med 1-0 och spelade 2-2 mot Manchester United tidigare denna säsong och kämpade sig till 0-0 i motsvarande möte med Manchester City förra säsongen).

Statistik


5. Swansea - Huddersfield
Swansea på första nedflyttningsplats med 5 poäng och Huddersfield på plats elva med 9 poäng efter 7 matcher. Stämmer bra med underliggande statistik då båda lagen är bland de sämre i ligan på att skapa målchanser medan Swansea också är bland de allra sämsta på att freda det egna målet från målchanser men Huddersfield faktiskt är bland de bättre lagen när det gäller samma konstart. Frågetecken kring huruvida ordinarie mittfältaren Mooy och ordinarie forwarden Mounie kommer till spel för bortalaget.
Luktar målsnålt och kryss lång lång väg.

Statistik


6. Tottenham - Bournemouth
Tredjeplacerade Tottenham mot nittondeplacerade Bournemouth. Tottenham bland de lag i serien som skapar allra flest skott på mål och samtidigt det lag i serien som släpper till allra minst skott på eget mål. Bournemouth bland de lag i serien som skapar minst antal avslut på mål och även bland de lag i serien släpper till allra flest avslut mot eget mål. I Tottenham saknas fortfarande långtidsskadade Lamela och Rose samt korttidsskadade Wanyama och Dembélé men så har det sett ut de senaste veckorna och man har spelat ihop sin ’nya’ startelva. Bortalaget har frågetecken för ordinarie mittfältaren Fraser och ordinarie forwarden King.
Motsvarande möte de två senaste säsongerna har slutat 4-0 och 3-0.
Spiketta rakt igenom.

Statistik


7. Barnsley - Middlesbrough
Två lag som har inlett säsongen sämre än planerat. Barnsley på artondeplats med 11 poäng och Middlesbrough på elfte plats med 16 poäng. Båda lagen har blandat och gett såväl hemma som borta och presterar något sämre än seriens genomsnitt offensivt. Barnsley är dock bland seriens 4 sämsta lag när det gäller att freda det egna målet från skott på hemmaplan medan Middlesbrough är bland seriens 6 bästa lag när det gäller att freda det egna målet från skott på bortaplan.
Jämn match att vänta med viss fördel Middlesbrough. Tvåan ser dessutom ut att bli understreckad så det känns som det mest intressanta tecknet att börja med.

Statistik


8. Brentford - Millwall
Brentford bara snäppet över nedflyttningsplats med 9 poäng; har spelat 4 oavgjorda matcher och förlorat 1 match hemma hittills. Millwall just nu på fjortonde plats med 13 poäng; har spelat 3 oavgjorda matcher och förlorat 2 matcher borta hittills. Båda lagen är dock bättre än vad tabellpositionerna visar. Både Brentford och Millwall är bland de 6 lag i serien vilka kommer till flest skott och skott på mål och båda lagen är bland de bättre i serien när det gäller att hålla nere antalet skott mot egna målet. I Brentford saknas ordinarie ytterbacken Henry och i Millwall saknas ordinarie mittbacken Webster och ordinarie innermittfältaren Williams p g a skador.
Brentford får utgångstipset men tvåan är understreckad och intressant.

Statistik


9. Fulham - Preston
Tiondeplacerade Fulham mot sjätteplacerade Preston. Båda lagen bland de 6 formstarkaste i serien även om Fulham har haft en del tur de senaste matcherna. Preston har bättre grundkapacitet och är det lag i serien som släppt till allra minst antal skott emot sig. Nu saknas ordinarie ytterbacken Fisher.
Den understreckade tvåan blir första tecknet men en helgardering är en bra investering.

Statistik


10. Sheffield United - Ipswich
Fjärdeplacerade Sheffield United mot åttondeplacerade Ipswich. Båda lagen skapar färre skott och skott på mål än genomsnittet i serien, men medan Sheffield United är bland de bättre lagen på att hålla nere antalet skott mot egna målet är Ipswich det lag i serien som släppt till allra flest skott emot sig. Ipswich har dessutom haft ett förhållandevis lätt spelschema och har tagit de flesta av sina poäng mot lag placerade långt ner i tabellen.
Sheffield United i grund och botten det bättre laget och när ettan ser ut att bli understreckad, eller iallafall inte överstreckad, är det en högintressant spik.

Statistik


11. Sunderland - Queens PR
Sunderland på näst sista plats tar emot sextondeplacerade Queens PR. Queens PR är det bättre laget sett till egentligen alla parametrar, man skapar fler skott och skott på mål och släpper till färre skott på eget mål än Sunderland. Queens PR slirar visserligen en del i formtabellen men det är p g a en stor portion otur. Man har vunnit statistiken gällande skott och skott på mål ganska klart i 4 av de 5 senaste matcherna och kunde med marginalerna på sin sida haft 12 poäng istället för 3 på de 5 senaste. Tror att många fortfarande streckar Sunderland på rutin p g a Premier League-status förra säsongen men jag ser Queens PR som det klart bättre laget just nu.

Statistik


12. Häcken - AFC Eskilstuna
Två lag som slåss på helt olika fronter med 4 matcher kvar att spela. Häcken har fortfarande en liten chans på tredjeplatsen och spel i Europa League; har 5 poäng upp till AIK. Gjorde en bra insats nu senast borta mot Östersund (0-0) efter den chockartade och dåligt tajmade dippen mot AIK och Norrköping. AFC Eskilstuna har 6 poäng upp till kvalplats istället för nedflyttningsplats. Har plötsligt vaknat till liv och har 7 poäng från de tre senaste matcherna.
Häcken det bättre laget men form- och motivationsmässigt är det viss fördel AFC Eskilstuna. Utgångstips 1 med tidiga garderingar.

Statistik


13. Östersund - Örebro
Kanske inte fullt fokus på denna match för Östersunds del av flera anledningar. Man har visserligen fortfarande en liten chans på tredjeplatsen och Europaspel men måste ta in hela 7 poäng på 4 matcher. I veckan som kommer har man match mot Athletic Bilbao i Europa League. Nu har man i och för sig ett landslagsuppehåll på 14 dagar bakom sig men man brukar ju ju rotera friskt och spara spelare både inför och efter de europeiska matcherna. Örebro får mindre och mindre att spela för för varje match som går, man har distanserat sig från både toppen och botten.
Tvåan ser ut att bli understreckad och då känns det roligast att börja där, men en tidig gardering är på sin plats.

Statistik


Enkelraden:
1.1
2.2
3.2
4.1
5.X
6.1
7.2
8.1
9.2
10.1
11.2
12.1
13.2


Lilla systemet: 64 rader
1.1X
2.X2
3.2
4.1
5.X
6.1
7.X2
8.12
9.X2
10.1
11.2
12.1
13.12


Mellansystemet: 320 rader
1.1X
2.X2
3.(1)(X)2
4.1(X)
5.X
6.1
7.X2
8.12
9.X2
10.1
11.2
12.1(2)
13.12
Villkor:
- Max 1 tecken inom parentes sitter


Stora systemet: 1584 rader
1.1X
2.[X]2
3.(1)(X)2
4.1(X)(2)
5.X
6.1
7.1X2
8.12
9.[1][X]2
10.1
11.2
12.1X(2)
13.1X2
Villkor:
- Max 1 tecken inom parentes sitter
- Max 1 tecken inom hakparentes sitter
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5), Trinity (+5), limpan (+50)

Senast redigerad av Calatan den 2017-10-14 klockan 00:39.
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td