Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-10-26, 20:52   #1
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 755
Sharp$: 5416

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Calatans analys och speltips inför Bomben fredag 27/10


På fredagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns en rullpott á 392510 kr. Det är två matcher från SHL samt en match från Hockeyallsvenska som skall lösas:


Djurgården - Skellefteå
Djurgården trea i tabellen och även det tredje starkaste hemmalaget hittills. Är bland de 5 lag i serien som kommer till flest skott på mål per match, både totalt räknat och på hemmaplan. Också bland de fyra lagen som släpper till minst antal skott mot eget mål. Enda gången man gjort fler än 4 mål denna säsong är mot Rögle och Mora vilka är de två lag om släpper till allra flest skott mot eget mål.
Skellefteå fyra i tabellen och även det fjärde starkaste bortalaget hittills. Är det lag i serien som kommer till allra flest skott på mål per match; är överlägset bäst på hemmaplan och fjärde bästa laget på bortaplan i denna kategori. Har den högsta skotteffektiviteten av alla lag på bortaplan. Presterar ganska genomsnittligt när det gäller att släppa till få skott mot det egna målet. Har en löjligt stark och effektiv offensiv när det stämmer; petade in 10 mål nu senast mot Mora men har även gjort 8 mål mot Brynäs och 6 mål mot HV71.

Statistik


Mora - Örebro
Mora kämpar på i botten för att hålla sig flytande. Ligger just nu på näst sista plats. Har ett förhållandevis ok hemmafacit men då har man inte mött något riktigt starkt bortalag ännu (och gör det inte nu heller). Mora är det lag i serien som kommer till minst antal skott på mål per match totalt räknat. På hemmaplan ser det något bättre ut och det är faktiskt fem lag som har margienllt sämre statistik hemma. Mora har också den näst högsta skotteffektiviteten i serien på hemmaplan. Tillsammans med Rögle är man det lag i serien som släpper till allra flest skott mot egna målet, både totalt och på hemmaplan.
Örebro ligger i mitten av såväl tabell som bortatabell. Har ganska bra momentum efter tre segrar på de fem senaste matcherna. Örebro är bland de fem lag i serien vilka skapar minst skott på mål per match, både totalt sett och på bortaplan. Man släpper till ganska genomsnittligt med skott mot egna målet.

Statistik


Södertälje - Karlskoga
Södertälje ligger näst sist i Hockeyallsvenskan men har hittat någon slags reservkraft. Har fyra segrar mot ganska respektabelt motstånd på de fem senaste matcherna. Södertälje är det lag i serien som kommer till allra minst antal skott på mål per match. Bara två lag släpper till fler skott på mål än Södertälje.
Karlskoga glittrade till och tog två tunga skalper när man slog de båda topplagen AIK och Timrå i början av oktober. Sen har man ramlat tillbaka till normal standard och förlorat tre matcher i rad mot betydligt sämre motstånd. Karlskoga är bland de fem lag serien som kommer till minsta antal skott på mål per match. Bara ett lag släpper till fler skott på mål än Karlskoga.

Statistik


Lilla systemet: 72 rader
2,3,4-2,3,4
2,3-2,3
2-2,3

Mellansystemet: 240 rader
2,3,4-1,2,3,4,5
2,3-2,3
2,3-2,3

Stora bolagssystemet: 1920 rader
2,3,4-1,2,3,4,5
1,2,3,4-2,3,4,5
1,2,3,4-2,3
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td