promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-12-18, 23:45   #1
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 749
Sharp$: 5384

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Calatans analys och speltips inför Bomben tisdag 19/12


På tisdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns inte mindre än 1424329 kr i rullpott. Tre matcher från SHL skall streckas rätt för att ta del av den extra stora potten:


Linköping - Frölunda
Linköping är bland de fem lag i serien som skapar flest skott på mål. Skapar visserligen något fler skott på mål på bortaplan än på hemmaplan; men man är bland de fem lag i serien som kommer till flest skott i skottsektorn på hemmaplan och man är det lag i serien som haft flest skott i målställningen på hemmaplan så förutsättningarna för många mål framåt finns definitivt. Linköping är också bland de sex lag i serien vilka släpper till flest skott på mål emot sig per match, i synnerhet på hemmaplan där man är bland de fyra sämsta lagen i denna kategori.
Frölunda är bland de sex lag i serien som skapar flest skott på mål per match. Stor skillnad på hemma- respektive bortaspelet när det gäller att släppa till få skott mot egna målet: hemma än man bland de två bästa lagen i serien och på bortaplan är man bland de sju sämsta lagen i serien.
Såväl Linköping som Frölunda är bland de tre lag i serien som kommer till flest skott i skottsektorn. Båda lagen är också de lag som haft flest skott i målställningen såhär långt.
Historiskt sett blir det gärna relativt målrikt matcher när lagen möts, de senaste fem matcherna har innehållit i snitt 5,4 mål per match.
Öppet och målrikt!

Statistik


Rögle - Malmö
Den offensiva statistiken för Rögle ser dyster ut. Man är bland de fyra lag i serien vilka skapar minst antal skott på mål, på hemmaplan skapar man näst minst antal skott på mål per match och kommer till näst minst antal skott i skottsektorn av alla lag. Defensivt ser det om möjligt än värre ut. Man är bland de tre lag i serien vilka släpper till flest skott mot egna målet, räknat på enbart hemmamatcher är man allra sämst i serien i denna kategori. Rögle har dessutom den sämsta räddningsprocenten av alla lag i serien.
Malmö är det lag i serien som totalt sett skapat flest skott på mål per match. Allra vassast är man på hemmaplan men man är fortfarande bland de fem bäst presterande lagen även räknat enbart på bortamatcher. Malmö är även bland de fyra bästa lagen när det gäller att hålla nere antalet skott mot egna målet. Statistiken till trots är man väldigt ojämna och har svårt att få luft under vingarna i tabellen; ena veckan slår man tredje starkaste hemmalaget Frölunda på bortaplan och nästa förlorar man mot seriens sämsta bortalag Karlskrona på hemmaplan.
Kan gå lite hur som helst beroende på Malmös dagsform, skulle kunna springa iväg till stora vinstsiffror för bortalaget som har revansch att utkräva.

Statistik


Skellefteå - Brynäs
Skellefteå är bland de tre lag i serien som skapar flest skott på mål per match. På hemmaplan är man det lag som skapar allra flest skott på mål per match och man har också gjort flest mål av alla lag på hemmaplan. Släpper dock till en hel del skott mot egna målet också, på hemmaplan är man bland de sex lag som släpper till flest skott på eget mål per match.
Brynäs är bland de sex lag i serien som skapar minst antal skott på mål per match, på bortaplan är man t o m bland de fyra sämsta lagen i denna kategori. Är också bland de fem lag i serien vilka släpper till flest skott på eget mål per match. Visserligen seriens formstarkaste lag med fem raka vinster men har haft en en del tur; de två inräknade bortamatcherna kunde lika gärna slutat med två förluster. Kanske vände turen för en vecka sedan när man fick smaka på sin egen medicin och lite oförtjänt åkte ur Champions League?
Öppen match men fördel Skellefteå.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
3,4-2,3
1,2-3,4
3,4-2,3

Mellansystemet: 324 rader
2,3,4-2,3
0,1,2-3,4,5
3,4,5-2,3

Stora bolagssystemet: 2160 rader
2,3,4-2,3,4
0,1,2,3-3,4,5,6,7
3,4,5,6-1,2,3

Senast redigerad av Calatan den 2017-12-19 klockan 07:01.
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td