Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-12-28, 01:06   #1
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 751
Sharp$: 5390

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 28/12


Rackarns vad nära det var att alla tre systemförslagen satt i tisdags! Vi var ju helt rätt på det men missade med ett ynka mål på Stora bolagssystemet och två mål på Lilla systemet och Mellansystemet. Dessutom riktigt bra positionerade i den händelse utdelningen skulle sticka iväg p g a många mål för Djurgården.
Ja ja, ingen idé att gråta över spillda tecken. Nya tag idag!

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 444444 kr i extrapengar. Tre matcher från SHL skall streckas rätt för att ta del av den extra stora potten:


Färjestad - Malmö
Färjestad visserligen det tredje formsvagaste laget i serien med fyra raka förluster men förutom senaste matchen mot formstarka Brynäs har ingen av förlusterna har varit rättvisande, Färjestad har t ex vunnit skottstatistiken i samtliga. Man skapar ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott på mål per match och är väldigt kliniska med en skotteffektivitet på över 11%. Färjestad är också bland de fyra lag i serien vilka släpper till flest skott mot eget mål per match.
Malmö ligger och skvalpar i mitten av formtabellen men har vunnit skottstatistiken i de fem senaste matcherna vilket är imponerande då man mött bl a topplagen Skellefteå och Djurgården samt Frölunda. Malmö är det lag i serien som skapar allra flest skott på mål per match även om statistiken ser bättre ut hemma än borta. Är också bland de tre lag i serien vilka släpper till minst antal skott mot egna målet per match.
Jämn och oviss match mellan två lag som spelat bättre än vad formtabellen anger.

Statistik


HV71 - Växjö
Tabellfemman HV71 är bland de fyra lag i serien som tagit minst poäng antal poäng på hemmaplan. Man skapar ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott på mål per match och har den näst sämsta skotteffektivitet: 8,5%. HV71 är också bland de fem lag i serien vilka släpper till minst antal skott mot eget mål per match.
Serieledarna Växjö är också det lag som tagit flest poäng på bortaplan såhär långt. Växjö är bland de tre lag i serien som skapar allra flest skott på mål per match. Är också det lag i serien som släpper till allra minst antal skott mot eget mål per match.
Ingen av de tre senaste matcherna lagen emellan har slutat med mer än 3 mål totalt.
Två formstarka lag var främsta styrka finns i defensiven; kan mycket väl bli en målsnål tillställning återigen.

Statistik


Skellefteå - Rögle
Tabelltrean Skellefteå fick visserligen stryk senaste matchen borta mot serieledarna Växjö men var värda minst en poäng så formen är god. Man är bland de fyra lag i serien vilka skapar flest skott på mål per match totalt sett, på hemmaplan är man det lag som skapar allra flest skott på mål per match. Presterar ungefär som genomsnittet i serien när det gäller att hålla nere antalet skott mot eget mål.
Tabelljumbon Rögle är bland de fyra lag i serien vilka skapar minst antal skott på mål per match. På bortaplan har man jämte Karlskrona den sämsta skotteffektiviteten med låga 6,5%. Man är också bland de tre lag i serien som släpper till flest skott på eget mål.
Skellefteå har inte gjort mindre än tre mål i någon av de fem senaste matcherna lagen emellan.
Värdet här ligger helt klart i (mycket) stor vinstmarginal för hemmalaget.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
2,3-2,3
1,2-1,2
4,5-0,1

Mellansystemet: 288 rader
2,3,4-2,3
1,2-1,2,3
4,5,6,7-0,1

Stora bolagssystemet: 2160 rader
1,2,3,4,5-1,2,3,4
0,1,2-1,2,3
4,5,6,7,8,9-0,1

Senast redigerad av Calatan den 2017-12-28 klockan 08:23. Anledning: Justerade streckningen på Skellefteå ett mål uppåt i alla system.
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td