Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-04-30, 14:28   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 159
Sharp$: 24350

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Nytt inför maj!


God dag kära forummedlemmar!

För några veckor sedan så kickade vi igång nya bolag på Stryktipset och nu är det också dags att köra igång med ett bolag för Europatipset. Nästa steg är möjligen Bomben och kanske andra roliga spelformer.

Ni som anmält ert intresse tidigare för även ett Europatipsbolag ska redan ha fått era inbjudan utskickade till er mailadress.

Europatipsbolaget kommer ha 50kr i insats per andel och kan som alla andra bolag innehålla max 20 personer. Spelet kommer utgå ifrån AmaerildeRimfrost's analyser på Europatipset som han lägger upp här på forumet för varje omgång och det är också han som kommer lägga spelen i bolaget.

Det är redan ganska stort tryck på platserna så vill man vara med lär man vara snabb. Blir det fullt så sätter vi såklart upp en reservlista.

I skrivande stund finns det även någon plats ledig i bolaget som spelar Stryktipset, så vill någon bli med där så får ni hojta till. Där är det 200kr i insats per person.

För att bli med i bolagen så kan ni kontakta mig via antingen PM eller mail men vi kommer troligen också att lägga in bolagen under fliken Bolagspel. Inkludera din mail som inbjudan ska skickas till.


Precis som alltid så söker vi personer som är intresserade av att skriva rekar och vi kan givetvis tänka oss att betala ersättning för arbetet som görs. Finns det någon medlem som vill prova på att reka och samtidigt kunna tjäna en extra slant på sitt intresse så är det bara att kontakta mig på: [email protected]

Kanske är det du som är nästa stjärnrekare och det här är ett lysande tillfälle att ta chansen för att kunna utveckla sitt spelande men även tjäna lite extrapengar på sin hobby.

Annars har vi en hel del på gång framöver som vi kommer meddela allteftersom, vi har ju en riktigt rolig sommar framför oss!

Ha en härlig måndag allesammans och trevlig Valborg, ta det lugnt vid brasan så det inte går för hett till!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-04-30, 14:46   #2
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 4 038
Sharp$: 2231
Standard

Ser att du skriver han,bättre skriva hen med tanke på osäkerhet om andvändarnamn(tror ju att de är en tjej,men vad vet ja) men du är ju admin så du borde ju veta om någon
AmaerildeRimfrost är ju ett otroligt feminimt namn iaf o tippa kan hen så för min del är jag gärna med.
coolmanriver är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-04-30, 15:13   #3
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 857
Sharp$: 3722
Standard

Utveckling av Spreadsheet med nya funktioner har ju varit på gång nu under många år, men när ska det egentligen rullas ut här på sajten?
Migge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td