Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-02, 09:28   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Snöbollsjackpotten växer!


Förra veckan var det ingen som klarade snöbollen vilket gör att priset nu flyttas över till denna. Jackpotten är nu dubbelt så stor, man vinner 21 000 kr och 50 trisslotter om man klarar sig hela vägen. Man får pris hela 3 dagar, fredag, lördag och söndag så även om man inte når hela vägen finns det priser att vinna på resans gång.

Eftersom det endast är 4 speldagar i VM denna veckan så har vi utökat antalet valbara matcher i snöbollen så att man nu kan välja mellan all fotboll samt all tennis då storturneringen Wimbledon drar igång borta i London idag.

Således finns det betydligt fler matcher och spelval att välja på denna veckan vilket kan göra det hela lite enklare.

Som vanligt så går tävlingen live under söndagen då man kan börja välja spel från kommande dags matcher. Det gäller att hinna välja ett spel för måndagen för att man ska vara med så in och delta nu.

Precis som vanligt så är det gratis att delta och superenkelt att gå med. Bara att gå in på tävlingssidan och anmäla sig genom att lägga måndagens spel för den aktuella veckan: https://www.sharps.se/tavling/snoboll

Lycka till allesammans!


__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td