Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-14, 21:21   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

AmaerildeRimfrost analyserar Europatipset (15/7)


En fantastisk europatipsomgång som inleder med självaste VM-finalen på kupongen. Som extra krydda ligger det två miljoner att dela på till dem som får alla rätt. Själv jobbar jag för att hitta formen, lite som Tyskland och Argentina. Kanske dags nu när det är VM-final med på tipset. Enda negativa är att vi måste vänta till kvällen dagen efter för att veta om vi fått samtliga rätt eller inte. Men nio av matcherna avgörs om söndagen åtminstone och det är även en match från den amerikanska ligan MLS. Tänk även på att det är relativt tidig inlämning som gäller, spelstopp kl 13.59. Nu kör vi!

Se aktuell streckfördelning här


Omgångens bästa spik: Köpenhamn (match 12, en etta)
Trots att mina bästa spikar just nu inte radar upp sig så lutar jag mig mot ännu en gigant. På Europatipset ser jag nämligen aldrig (ytterst sällan åtminstone) något negativt med detta då raderna går att styra klart bättre mot förväntat värde. Enbart för att omsättningen är klart lägre och det finns mycket rader som går under radarn oavsett vilka man spelar mot.

Köpenhamn som floppade rejält förra säsongen som regerande mästare och endast slutade på fjärde plats siktar åter om att vara med och slåss om guldet. Då gäller det att vara med från första matchen och inte jaga för att ens få kvala för att få chans att kvala till Europa League. Första tävlingsmatchen är avklarad och det blev en stabil 1-0 seger borta mot finländska KuPS i kvalspelet till Europa League. Det kunde dock blivit klart fler mål om bara huvudspelet varit i någorlunda synk med spelet.

Nu möter man ett Horsens som gjorde det riktigt bra förra säsongen i Superligan innan den delades i två serier. På de första 26 matcherna (dubbelmöte) så blev det endast fem förluster, men överlägset flest oavgjorda – hela 14 stycken. Inför den här säsongen ser det lite tuffare ut då man bl a tappat sin bästa målskytt, Kjartan Finnbogason till ungerska ligan, men även sin förstamålvakt Jesse Joronen till just Köpenhamn. Det här blir en tuff match på Parken i Köpenhamn för Horsens.

Visserligen är hemmalaget streckade på hela 85% men det duger fint på Europatipset. Speciellt när segerchansen är så hög som nästan 75% ifall vi litar på att oddsen är korrekt satta för matchen. De två mötena på hösten förra säsongen slutade oavgjort men då hade Köpenhamn det allmänt kämpigt. På våren blev det klara 4-1 på hemmaplan för Köpenhamn medan det endast blev seger med 3-2 på bortaplan. Spika och hitta bättre matcher att fälla favoriterna i.


Omgångens bästa tecken: AIK (match 3, en tvåa)
Normalt vill jag ha ett riktigt bra värde på ”omgångens bästa tecken” och det var länge en kamp mellan Häcken och det oavgjorda i MLS-matchen. När jag inte hittar ett riktigt bra värde så kan jag vid ett fåtal tillfällen välja en favorit med värde också. Här väljer jag dock att ta en favorit som enligt marknaden är överstreckad. Jag tycker sannolikheten är bra här nämligen och med jackpott i omgången känns det som ett bra streck – och spik rent ut sagt.

AIK är som enda lag fortfarande obesegrade i Allsvenskan även om det på bortaplan endast är 3-4-0 (11-6). I återstarten i Allsvenskan tvålade de till Trelleborg rejält nere i Skåne med en fin 4-1 seger. Det följdes sen upp med en 1-0 seger borta mot irländska Shamrock Rovers i kvalet till Europa League. AIK leder serien och kommer sälja sig dyrt även i den här matchen.

Sundsvall startade serien riktigt bra men det var mycket hemmamatcher där de totalt har 4-2-1 (12-6) men på bortaplan har det inte gått lika enkelt och det gör att de nu ligger på en tiondeplats med endast 18 poäng. Två matcher har det blivit i Allsvenskan efter uppehållet. Först en seger med fina 3-1 borta mot Sirius men sen helt svart i sin bortamatch mot Häcken där laget från Hisingen vann med 3-0. Häcken är dock erkänt duktiga på sin hemmaplan och vinsten mot Sirius är trots allt en vinst.

Dock är det hela 16 matcher sen som Sundsvall vann mot AIK, nämligen år 2003. Sex oavgjorda har det dock blivit, bl a 0-0 i bägge mötena förra säsongen, men AIK är överlägsna statistiskt även om lagen så klart såg annorlunda ut för fyra år sen. Men det säger ändå något om den ”mystiska” själen som svävar runt mellan lagen i Allsvenskan. Trots hemmaplan blir det svårt för Sundsvall här.

AIK vinner runt 55% av matcherna ifall vi låter marknaden avgöra. Jag tror t o m att det kan vara några procentenheter högre och det gör att värdetappet inte blir så stort här trots allt. Streckade på höga 67% likväl men en sannolik vinnare och att spika här är inte fel.


Omgångens bästa skräll: Team Thorengruppen (match 6, en etta)
Umeålaget må ha två raka förluster i serien med hela sju insläppta mål men det har varit mot formtoppade Carlstad United som leder serien samt ett Nyköping som för tillfället presterar rätt bra. Lite oroväckande att Thorengruppen endast har en poäng på de senaste fem i serien men nu möter det ett lag som är överlägset starkast på sin hemmaplan.

Linköping tog en fin 1-0 seger senast mot de tidigare serieledarna Västerås och det var den femte raka matchen utan förlust i serien, och det är t o m så bra att det endast blivit poängtapp i en av dessa, hemma mot Karlslund. Så formen är det absolut inget fel på men hemma har de 4-4-0 (7-3) medan de borta har helt klart mer mänskliga 3-1-3 (17-15). Dock ursäktar förlusterna att det varit mot topplagen Carlstad som leder serien, samt mot trean Umeå och fyran Syrianska.

Enligt marknaden och odds vinner dock hemmalaget runt 34% av dessa matcher och är på lördagskvällen endast streckade på 19% vilket gör att värdet blir riktigt bra med nästan 80%. Även den som är intresserad av krysset här får ett knappt värde på dryga 12% medan tvåan blir extremt överstreckad med 59% av pengarna just nu mot en chans på knappa 42%. Spika ettan eller gå på en halvgardering där favoriten plockas bort.


Övriga saker att tänka på när det gäller dagens omgång.
(1) VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien borde Frankrike vara en bra utgång men för mig tickar hjärtat lite väl mycket för dessa kroater som faktiskt presterat riktigt bra totalt sett och att då missa 13 rätt på de rödvitrutiga vore en förskräcklig upplevelse. Men kroaterna har haft tre tuffa matcher i slutspelet som alla gått till förlängning.

(2) Kalmar är klart bättre hemma än borta och det bör respekteras även om Djurgården är knappa favoriter i matchen och ettan är knappt överstreckad.

(4) Häcken har ett riktigt bra värde borta mot Norrköping. Endast streckade på 16% men har runt 29% chans att vinna och kan vara en skrällspik. Tecknet ska åtminstone med på alla system så utgå från tvåan här och sen det oavgjorda om ni ska gardera.

(5) Utsikten är faktiskt favoriter att vinna matchen borta mot Kristianstad men är klart understreckade, endast 29% mot 43% på hemmalaget. Ett tecken som måste streckas helt enkelt.

(9) Fantastiskt värde på både det oavgjorda och tvåan mellan Atlanta United och Seattle Sounders. Drygt 100% värde på bortalaget medan krysset har knappa 80%. Vågar man så är det en halvgardering som gäller här men hemmalaget vinner trots allt nästan 65% av dessa matcher.

(10) Krysset är klart överstreckat i den Allsvenska matchen mellan Elfsborg och Hammarby. Luktar en målrik match och 30% streck på krysset är för mycket då det enligt odds och marknad inträffar runt 27%.Systemförslag för den halvtjocka plånboken. 3456 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1x
3. 2

4. x2
5. x2
6. 1x

7. 12
8. 1x
9. 1x2

10. 12
11. 1
12. 1
13. 1x2


För den som vill komma lite billigare undan. 144 rader på Liverättning

1. 1x2
2. 1x
3. 2

4. 2
5. 2
6. 1

7. 12
8. X
9. 1x2

10. 12
11. 1
12. 1
13. x2

Här lämnar du in dina egna rader på Europatipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td