Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-19, 07:41   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

AmaerildeRimfrost analyserar Europatipset (19/7)


Returmatcherna i kvalet mot Europa League står på programmet. En intressant omgång då flera av favoriterna har värde på sig men samtidigt måste vi tvinga in några skrällar och oavgjorda för att även få med oss lite utdelning på 13 rätt. Men rent värdemässigt kan det eventuellt löna sig med små system och mängder med favoriter. Men utdelningen kommer nog inte över 5-10 000 kronor men det kan ju vara bra även för 16 kronor, bara man hittar några halvskrällar. Jag tror omsättningen landar på drygt tre miljoner och då har vi runt 750 000 att dela på för oss med alla rätt. Tänk på det så inte raderna bli för svåra eftersom pengarna måste räcka till.

Se aktuell streckfördelning här


Omgångens bästa spik: Köpenhamn (match 3, en etta)
Jag matar vidare på Köpenhamn som svek sanslöst senast i ligan. De var klart bättre än KuPS i första mötet men det blev endast en 1-0 seger där. De klarar sig vidare på det oavgjorda men det är nog mest en nödlösning kan jag tro. Det här måste Köpenhamn gå för att vinna och då de redan har en psykologisk seger så är det klar fördel här. KuPS måste dessutom öppna upp sig mer och mer ju längre matchen lider. Köpenhamn reser sig direkt från förlusten i den inhemska ligan.

Storlaget som dock kan få lite griller i huvudet ska ändå ha en chans på drygt 79% att segra i den här matchen och jag fortsätter stånga huvudet halvt blodigt även om många favoriter fallit tungt tycker jag. Endast streckade på 82% vilket gör att jag tycker det är en klockren spik på Europatipset. Ska ha bäst segerchans på hela omgången, och det finns mängder med skrällar att hitta i övriga matcher för att få upp utdelningen för alla rätt.


Omgångens bästa tecken: Spartak Subotica (match 9, en tvåa)
Den här storfavoriten svek senast på hemmaplan där de räddade 1-1 i 96:e spelminuten på en straff. Men ett serbiskt lag är generellt bättre än ett nordirländskt även om bollen är rund och skrällar uppkommer. Det kan dock ha varit en klar underskattning av motståndarna från den brittiska ön senast och nu kommer det inte vara några spelare som ställer ut skorna och bara ska hämta hem en seger. Bortalaget är det bästa laget i grunden även om de inte visade upp något av det senast.

Då tvåan endast är streckade på så låga procent som 39 men där marknaden bedömer segerchansen till nästan 55% är det en klar spik och således blir det bästa tecknet på kupongen trots att det inte är ett skrällag. Det är bara att tacka och ta emot och göra det enkelt för sig när vi får så här bra värde på en favorit. I skrivande stund nästan 40% i värde, men det kommer så klart att sjunka rejält under dagen. Räkna med en streckprocent på runt 46.


Omgångens bästa skräll: Ujpest (match 6, en etta)
Ujpest som tidigt var en av de bästa värdeskrällarna senast tappade mycket av det värdet fram till matchstart. Dels berodde det på att deras chanser sjönk under dagen då. Nu möts de i returen och har hemmaplan, och att avståndet inte är ointagligt känns helt klart bra här. Senast hade de faktiskt ledningen men tappade till en 3-1 förlust där sista målet kom på övertid. Kan ha varit ett mål som visar sig bli väldigt avgörande.

Endast streckade på 33% men har nästan 43% chans att segra enligt marknad och odds gör att det blir ett riktigt bra värde här på runt 30%. Laget är väl dock streckat lite för mycket för att egentligen kallas skräll men utbudet i övrigt kändes snålt och eftersom värdet är så bra fick det här bli sista laget upp bland ”omgångens”.


Snabb genomgång övriga matcher
(1) AIK är klara favoriter och har endast 1-0 med sig från bortamötet. Vinner den här matchen runt 75% av gångerna och endast streckade på 78%. Kan vara ännu en bra spik på kupongen då sannolikheten är stor och värdetappet litet.

(2) Häcken vann väldigt bekvämt till sist även om det dröjde ända till 74e minuten innan ledningsmålet kom. Segersiffrorna skrevs till 3-0 och det är väl mest det som kan oroa då de inte behöver vinna på hemmaplan nu. Segerchansen är dock runt 70% och Häcken är ett starkt hemmalag och hittar man inte mer intressanta tecken så kan även Häcken rekommenderas som spik.

(4) Islänningarna Vestmannaeyjar hade chansen på hemmaplan senast att kunna göra det här dubbelmötet spännande. Det stod länge 0-0 men efter nästan en timmes spel kom så ledningsmålet för norrmännen. Sen ramlade det in ytterligare tre varav de två sista kom på övertid. Det betyder att Sarpsborg i stort sett är vidare i kvalspelet. Segerchansen nu är runt 72% men strecken över 80% varpå det kan vara intressant att ta med övriga tecken då de inte behöver vara speciellt rädda att tappa sin ledning.

(5) Skotska Hibernian vann med klara 6-1 hemma och var omgångens spik då. Mötet är i praktiken redan avgjort men frågan är lite om något lag bryr sig speciellt om den här matchen. Normalt blir det ännu en enkel skotsk seger här men de går ju även vidare med en 4-0 förlust och det kommer ju så klart påverka inställning och övrigt. Värdet ligger dock på tvåan här som är streckade på 56% men ska vinna runt 67% av dessa matcher. Jag instämmer och det är en bra spik på mindre system först och främst.

(7) FH Hafnarfjordur stod för en fin skräll senast och segrade med klara 3-0 på bortaplan. Nu är fokus först och främst på att hålla det oavgjorda för att säkra avancemanget men det klarar sig ju även med en enkel förlust. Värdet ligger på finska Lahti som är streckade på 16% men har 23% chans att segra. Ettan annars mest sannolik med över 50% chans och det gör att krysset känns kallt även om det finns en logik i att det kommer sluta oavgjort.

(8) Israelerna kvitterade på övertid senast och nu räcker en seger på hemmaplan för att ta sig vidare. Jag tror dock även det här blir en jämn match även om hemmalaget segrar nästan 60% av sina försök. Värde på favoriten alltså som enbart har 55% av strecken på sig. Krysset är mest kallt då även tvåan har ett marginellt värde.

(10) Domzale hade 2-0 efter en halvlek i mötet för en vecka sen. När matchen var slut stod det 2-2 men läget är fortsatt riktigt bra då det är hemmaplan nu. Sju raka kvalmatcher där till Europa League utan förlust och så sent som förra året blev det 1-1 mot Olympique Marseille. Bosniska Siroki Brijeg segrar sällan på bortaplan i sina kval till Europa. Det här är klar fördel hemmalaget från Slovenien. Knappt värde dessutom som favorit till 54%. Tacka och ta emot även om tvåan till 18% också har ett knappt värde.

(11) Budocnost från Montenegro borde vara omgångens bästa skräll då det är ett fantastiskt värde på över 100%. Streckade på 9% medan de vinner närmare var femte match. Även det oavgjorda här har ett knappt värde vilket för att hemmalaget blir iskalla att strecka trots att det sker runt 57% av gångerna. Då omgången i övrigt har flera klara favoriter tvingar vi in en halva på bortalaget här för att få upp utdelningen tycker jag. Första mötet slutade 2-0 till Trencin från Slovakien.

(12) Beitar Jerusalem från Israel tar sig an Chikhura från Georgien. Första mötet slutade 0-0 och hemmalaget har blivit favoriter med 48% av strecken. Marknaden menar dock att sannolikheten är än högre, runt 56% och det gör att vi ännu en gång har värde på en favorit. Även om bortalaget släpper in få mål i sina europakval så är det oftast inte mot så kvalificerat motstånd. Gör det enkelt och spika.

(13) Ännu en storfavorit med värde på kupongen. Osijek från Kroatien var en hårsmån från att spela i Europa League förra året. Dels slog man ut PSV i kvalomgång tre och var så nära att även skicka ut Austria Wien i sista Play Off. Då ska man bara avancera vidare i år mot Petrocub från Moldavien som är helt gröna i dessa situationer. Första mötet slutade dock 1-1, men nu med hemmaplan blir det seger runt 75% av gångerna och då blir det ännu en spik eftersom streckspelarna endast lägger 62% av pengarna på ettan här.Systemförslag för den halvtjocka plånboken. 648 rader på Liverättning

1. 1x
2. 1x2
3. 1

4. 1x2
5. 1x2
6. 1

7. 12
8. 1x2
9. 2

10. 1
11. x2
12. 1
13. 1


För den som vill komma billigare undan. 24 rader på Liverättning

1. 1
2. 1
3. 1

4. 1x2
5. 2
6. 1

7. 12
8. 12
9. 2

10. 1
11. x2
12. 1
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Europatipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td