Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-20, 12:23   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

AmaerildeRimfrost analyserar Stryktipset (21/7)


En helsvensk stryktipsomgång där tio av matcherna avgörs under lördagen men där de tre sista matcherna från Allsvenskan avgörs under söndagen. Hemmalagen är enormt betrodda och tio utav lagen är streckade på runt 50% eller mer. Det gör att det finns bra potential för att det ska bli riktigt fin utdelning för alla rätt och som ensam vinnare blir det som alltid 10 000 000 kronor. Vilka favoriter står och vilka faller? Häng med och se om det finns något matnyttigt nedan.

Se aktuell streckfördelning här


Omgångens bästa spik: Mjällby
9. Mjällby – Ängelholm
Efter fem raka förluster och 16 insläppta mål segrade Ängelholm till sist med 1-0 hemma mot Eskilsminne i derbyt. Nu blir det dock en tuff bortamatch mot tillfälliga serietvåan Mjällby från Blekinge. Mjällby har 6-1-0 (19-5) på hemmaplan och det tror jag inte kommer försämras i den här matchen. Ängelholm har nämligen haft det tufft på bortaplan under säsongen och har 1-0-7 (7-23). När de möttes i våras blev det dock tre poäng till Ängelholm efter en vändning sista kvarten. Nu handlar det mer om hur länge de ska vara med i matchen.

Trots 70% streck har vi värde på hemmalaget här som vinner drygt 73% av dessa möten. Faktum är så finns det även ett knappt värde på det oavgjorda men jag tycker det känns dumt att göra det svårare än vad det behöver vara även om bollen som bekant är rund. Tvåan är dock iskall med värdetapp och något som enbart inträffar knappt 10% av gångerna. Spika och gå vidare även om 70% generellt är högt på Stryktipset men det finns flera bra skrällchanser i övrigt.


Omgångens bästa tecken: Kristianstad
8. Lund – Kristianstad
Logiken säger att det här bli en enkel hemmaseger då Lund gjort 24 mål på Klostergårdens IP under åtta matcher medan Kristianstad endast har en seger borta och totalt fem gjorda mål på resande fot. Men Lund släpper in mängder med mål på hemmaplan dessutom, hela 20 stycken vilket är flest av alla lag i serien. Det har blivit tre förluster, dock mot ettan, tvåan och fyran i serien. Kristianstad är bättre än vad tabellen visar och trots en usel poängform har spelet inte varit dåligt. Nu är det skånederby och Kristianstad har fått tillbaka ett flertal spelare, dags att leverera nu helt enkelt.

Då Kristianstad endast är streckade på 20% men har över 30% chans att vinna ger det oss ett värde på över 50% vilket vi måste plocka alla dagar. Mest värde värdetapp på hemmalaget medan det oavgjorda endast tappar drygt 10%. Spika är det jag rekommenderar även om det troligast blir en hemmaseger här med 5-2 eller liknande...


Omgångens bästa skräll: Häcken
12. Djurgården – Häcken
Häcken är förvisso ett lag hemma, 4-2-0 (15-3), och ett helt annat borta, 1-1-5 (5-10). Likväl känns det som ett bra skrällag här. Djurgården är bra hemma med 3-2-1 (9-4) där de mött blandat motstånd. Häcken har även kvalat till Europa League som kan vara ett minus så klart. Mycket talar för ettan men Häcken är inget dåligt lag. Dags att de kliver upp och förbättrar statistiken borta nu.

Häcken vinner runt 25% av de här matcherna, och är endast streckade på 21% vilket gör att vi får runt 20% i värde vilket får anses vara hyggligt. En match jag dock vill helgardera men ta med Häcken åtminstone i alla systemkonstruktioner.


Matcher där vi helt klart bör ta ställning.
1. Kalmar – Sundsvall
Kalmar är normalt starka hemma och trots förlusten senast mot Djurgården med 0-1 så bör det blir tre poäng här. Sundsvall som kommer på besök har endast slagit Sirius på bortaplan hittills under säsongen. Spelet har dock sett bra ut över lag men ett oavgjort är väl vad som ligger närmast till hands om Kalmar nu inte avgör detta. Värdet ligger dock på bortalaget som har nästan 24% chans att segra men endast är streckade på 17%.

5. Sandviken – Rynninge
En match där jag tycker vi ska ta ställning för hemmalaget helt klart. Rynninge har inte haft någon vidare bra period med endast en seger på de senaste sju matcherna faktiskt. Det var hemma mot jumbolaget Skellefteå där segersiffrorna skrevs till 3-2. Sandviken imponerar inte heller men hemmaplan tror jag ger den lilla fördelen som kan behövas för att 47% på strecken ändå är överkomligt. Allt värde på tvåan dock som har 31% chans men endast har 24% streck i nuläget. Mötet mellan lagen i maj slutade med seger för Rynninge med 2-0.

6. Forward – Skellefteå
Efter tre raka förluster blev det äntligen seger igen för örebrolaget, borta mot Assyriska med 3-0. Hemma är de dock starkare och nu möter de jumbon Skellefteå som ännu inte segrat på bortaplan. Dock är inte Skellefteå något stryklag i serien trots en seger bara, mot just Forward med 4-1. På bortaplan har Skellefteå fyra oavgjorda på sina fem senaste och då har de mött både formlag och topplag. Men trots allt är Forward något att luta sig mot även om de är kraftigt överstreckade, men de har drygt 52% chans att segra.

10. Oskarshamn – Ljungskile
Ljungskile har haft två tuffa matcher i rad mot Mjällby där det blev förlust totalt med 1-0 bara vilket får anses godkänt. Möter nu ytterligare ett topplag som är hemmastarka med endast en förlust. Då värdet ligger på både hemma- och bortaseger tar vi bort det oavgjorda även om det kan tänkas bli målsnålt och max 1-1 kanske. Måste man så spika hemmalaget som vinner runt 53% av dessa matcher.

11. AIK – Brommapojkarna
Normalt en spik men streckade på 75%, och även om det finns ett knappt värde på ettan likväl så blir det för mycket med tanke på att Mjällby redan är en spik. På mindre system fungerar det väl helt ok då det finns bra skrällar i övrigt. Så även om AIK precis gör det de ska och har det lilla flytet med sena avgöranden etc så bör inte BP vara något hot här. De är för dåliga helt enkelt. Förlust senast hemma mot Sirius som var lite av en måstematch. Blir förvånad om inte AIK avgör det här enkelt men kan vara bud att ta med en gardering för att jaga lite höga utdelningar.

13. Sirius – Göteborg
Göteborg underpresterar å det grövsta tycker jag även om de inte ska vara ett topplag. Nu möter de ett överkomligt Sirius som inte gör det bra någonstans. De slog förvisso Brommapojkarna borta men det säger nästan mer om BP än om Sirius som förlorade efter uppehållet med 1-3 mot Sundsvall och 0-4 mot Malmö. Luta er mot Göteborg här som ska vinna drygt 40% av dessa matcher. Vid gardering är det främst Sirius som ska med pga knappt värde. Krysset är kallt.


Snabb genomgång av övriga matcher.
2. Örebro – Malmö
Allting har säkert inte löst sig med den nye tränaren Uwe Rösler i Malmö men det känns som det är på rätt väg. Det blev dock endast 1-1 hemma mot Östersund senast och Örebro är inget lag man bara åker och hämtar tre poäng hos. Kan bli klart tuffare än vad marknaden menar. Värdet ligger enligt dem trots allt på favoriten Malmö här. Streckade på 45% bara men har nästan tio procentenheter större chans att vinna. Jag vet inte om jag håller med.

3. Östersund – Trelleborg
Östersund har inlett riktigt starkt efter uppehållet i Allsvenskan. Först seger borta mot Hammarby med 2-1 och därefter 1-1 borta mot Malmö. Nu blir det hemmaplan och visst ska man äta upp Trelleborg i den här matchen, trots att skåningarna lyckades hämta upp underläge två gånger borta mot Dalkurd senast. Bäst värde på det oavgjorda här, följt av bortasegern. Östersund streckade på 75% men har runt 67% chans att segra vilket gör de rätt kalla, speciellt på Stryktipset.

4. Karlslund – Västerås
Hemmalaget har nu sex raka i serien utan förlust men ställs nu inför ett tufft motstånd i Västerås. Bortalaget inledde serien på strålande sett men har större och större problem med att ta hem tre poäng. Huserar nu endast på andraplatsen i tabellen och pressen kan bli en börda istället för en tillgång i sådana här matcher. Öppen historia men där värdet ligger på bortalaget ifall vi förlitar oss på marknad och odds. Tio procent i värde på 50% de är streckade på. Jag tvivlar även här och vill se mer först.

7. Eskilsminne – Skövde
Eskilsminne har nu två raka förluster i serien mot Grebbestad på 14e plats samt Ängelholm som ligger på tiondeplats. Bör ju vinna detta mot ett relativt klent Skövde, men hur är det rent mentalt i hemmalaget? Jag vill allt gardera även om det ska finnas värde på favoriten, streckade på 54% men ska ha runt 57% chans att vinna. Det oavgjorda är mest kallt här.Systemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning

1. 1x
2. 1x2
3. 1x2

4. 1x2
5. 1
6. 1

7. 1x2
8. 2
9. 1

10. 12
11. 1x
12. 1x2
13. 12


För den som vill komma lite billigare undan. 72 rader på liverättning

1. 1x
2. 2
3. 1

4. 2
5. 1
6. 1

7. 1x2
8. 2
9. 1

10. 12
11. 1
12. 1x2
13. 12

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
holsso10 (+10)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td