Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-08-23, 18:49   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Premier League, omgång 3!




Premier League går in i ”game-week” tre till helgen. Den mest intressanta matchen på pappret, Manchester United mot Tottenham Hotspurs avgörs om måndagen och stänger veckans ligaomgång. United som vek ner sig fullständigt förra veckan borta mot Brighton behöver visa klart bättre takter och tur är väl att det åtminstone är hemmaplan när fullpoängaren Tottenham kommer på besök. Dessutom med Kane som brutit sin augustimåltorka. Vågar bara Mourinho bjuda upp till lite spel tror jag vi kan få se en underhållande match. Förutom Tottenham har även övriga förväntade topplag hittills plockat full poäng och enda laget som sladdar lite som också borde vara med där uppe och göra upp om platserna till Europa är Arsenal, som hittills nollats två gånger om poängmässigt. Stenhårt motstånd hittills mot City hemma och Chelsea borta. Tur då att det är West Ham, också de med noll poäng, som kommer på besök till Emirates Stadium. För här ska Unai Emery förhoppningsvis kunna ta sin första trepoängare med det nya lagbygget som vi på sikt tror kommer bli väldigt bra.

Helgens spelschema är som följer:

Omgång 3:

Lördag:
13.30 – Wolverhampton v Manchester City
16.00 – Bournemouth v Everton
16.00 – Arsenal v West Ham
16.00 – Hudderfield v Cardiff
16.00 – Southampton v Leicester
18.30 – Liverpool v Brighton

Söndag:
14.30 – Watford v Crystal Palace
17.00 – Fulham v Burnley
17.00 – Newcastle v Chelsea

Måndag:
21.00 – Manchester United v Tottenham


Förra veckan gick vårt spel på Hudderfield +2.5 mål rent åt skogen. Men det var som vi anade, antingen klarar de linan eller så blir det tack och godnatt fullt ut och det blev det sistnämnda i en sjukt underhållande match. Hela 6-1 till Manchester City och det var bud på klart fler mål. I övrigt var det en favoritbetonad omgång förutom matchen med United som vi redan nämnt.

Kommande vecka ser det väldigt enkelt ut för favoriterna då giganten Manchester City har en hyfsat bekväm bortamatch där de kan fortsätta att rotera spelare som vi antagligen får se rätt mycket av den här säsongen. Liverpool är det enda laget i ligan som fortfarande inte har släppt in mål, och vi vågar nästan tippa på att Brighton inte heller bryter den kolumnen. Chelsea spelar samtidigt en mer offensiv fotboll den här säsongen med nye tränaren Maurizio Sarri och det var ett måste för att kunna behålla bl a Hazard. Nu väntar dock en svår bortamatch mot Newcastle, och om den matchen kan ni läsa mer bland våra rekar.

Övriga, tidigare spel vad gäller Premier League är rekade på Everton samt Huddersfield. Även dessa matcher kan ni läsa mer om i den fliken. Vi levererar samtidigt lite fler tankar om eventuella spel som ni får ta ställning till om det är värt att rygga eller inte. Lite längre ner kan ni läsa mer om dessa spel. Vi gör vårt bästa för att ta fram det mest spelvärda åtminstone.

När vi kliver in i omgång tre så har vi tre målglada spelare som delar täten i skytteligan på vars tre mål. Det är Agüero (City), Richarlison (Everton) samt Mané (Liverpool) och det känns som minst en av dessaäven kommer att leverera den här omgången. I assistligan så har Mendy (City) en ensam ledning på tre målgivande passningar medan vi har en tudelad andraplats mellan Hazard (Chelsea) och Holebas (Watford) på vars två. Med tanke på hur få minuter Hazard hittills spelat i sina inhopp så är det väldigt starkt. Vårt tidiga spel på Mkhitaryan har gått ner från 21 till 19 i odds och han är en av många spelare som har en assist efter två spelade omgångar och nu ser motståndet lite mer överkomligt ut så varför inte ytterligare minst en i helgen?

Förra veckan levererade vi två tips till Premier League och ett av dessa satt väldigt vackert, och det var över 2.5 mål mellan Chelsea och Arsenal. Det blev hela fem mål där i en förväntat målrik match. Den här veckans spel till Premier League är följande.


Crystal Palace Ö1 mål borta mot Watford till 1.892 hos Pinnacle med 6 units.

Crystal Palace är ett bra lag i grunden och vi tycker de känns lite väl underskattade rent allmänt även om chansen inte är så stor att de ska sopa hem hela ligan. Men i hemmamatchen mot Liverpool var de faktiskt värda en poäng från vårt synsätt. Bl a hade Townsend ett mäktigt ribbskott från distans som skruvade sig i en härlig båge. Dessvärre fick inte Crystal Palace jubla. Fler vassa chanser skapades och stundtals spelade de ut Liverpool som antagligen inte gick på max i sin bortamatch då säsongen är lång och det finns fler matcher, speciellt hemma där de kan trumma på lite extra med energin.

Crystal Palace hade en oerhört tung period i inledningen av Premier League förra säsongen där de gick mållösa från åtta raka bortamatcher men det var mot idel topplag i stort sett. Mitt i den här vevan kom Hodgson till tränarposten och när det väl vände resultatmässigt så skedde det nästan som något under. Från den 16 december spelade de elva matcher på bortaplan i Premier League och gjorde mål i alla förutom mot just Watford. Laget besitter en tro på sig själva och då kommer det bli mål väldigt ofta, och framför allt mot lite enklare motstånd som jag anser Watford är, trots att de inlett med två raka segrar. Motståndarna där skrämmer dock inte namnmässigt när vi läser Brighton och Burnley, även om de gör det bra.

Sen behöver ju det här spelet två mål för att sitta, och det måste ske minst 53% av gångerna, men det känns troligare än att det blir noll mål jämfört med när de blir nollade. Förra gången lagen möttes var i april månad och då slutade den här matchen 0-0 som nämnts, men innan dess måste vi tillbaka nästan tio år och 15 matcher innan Crystal Palace gick mållösa mot Watford. Visst, det är historia nu men Crystal Palace har en bra tränare som får ut enormt med kapacitet i det här laget och det har de visat under en längre tid nu. De kanske inte vinner matchen även om jag tror de har bra chans men visst ska de fixa in två baljor här med ett slutresultat på minst 2-2? Målskytt blir Zaha säger jag för med den tekniken borde han spela i en klart större klubb men hjärtat är starkt och möjligen får han ut mer av sitt spel i Crystal Palace än vad han skulle få i en annan klubb. Vi håller ner insatsen till 6 units just för att värdet inte är gigantiskt men ner till 1.80 borde det vara spelvärt.


Arsenal -1 i första halvlek mot West Ham till 3.13 hos Pinnacle med 5 units.

Vi ger inte upp på Arsenal då det tidigare varit stolpe ut. Truppen är stark och det är mest en väntan på att de ska bara få allt att fungera så tror vi de kan utmana på riktigt. Men vi ger det någon säsong. Men under tiden kommer det så klart levereras. Nu på hemmaplan mot ett medelmåttigt West Ham som hittills släppt in sex mål tror vi det kan bli islossning direkt och får Arsenal bara in ett så känns det som det andra målet kommer som ett brev på posten även om det så klart inte är så enkelt att bara beställa.

West Ham måste samtidigt få försvarsspelet att fungera för när de mötte Liverpool på bortaplan kunde det blivit åtta mål i baken. Så svårt hade de att hänga med när tempot skruvades upp av ett spelsuget manskap under Jürgen Klopp. Frågan är bara hur defensivt det kan bli i West Ham och om det kommer hjälpa redan nu i omgång tre. Statistiskt förra säsongen gjorde Arsenal mängder med mål på hemmaplan mot alla möjliga motståndare. Det intressanta vid en snabb överblick är att målen ofta kom tillsammans, antingen i första eller andra halvlek. Ett lag som helt klart rider på framgångsvågen och då oddset är klart bättre i första halvlek än i andra väljer vi därför att plocka Kalle Ankas bilnummer till odds.

Just inbördes mot West Ham har dock målen trillat in klart oftare i andra halvlek och det kan ju vara ett trötthetstecken i bortalaget, men vi väljer att tro mer på slumpen även om mål i andra halvlek är vanligare just pga att koncentrationen sjunker och misstagen ökar ju tröttare spelarna blir. Ett spel som blandas mycket mellan känsla och statistik, men det är inget gigantiskt odds då det redan droppat mycket. Vi går ej under 3.00 på det spelet och vi håller igen insatsen till fem units. Som en sista aptitretare nämner vi att Arsenal gjorde 74 mål på hemmaplan förra säsongen och i år är de starkare påstår vi.


Manchester City -1.5 mot Wolves till 1.82 hos Pinnacle

Kl 13.30 på lördag är det avspark. Det är nykomlingen Wolverhampton Wanderers mot fjolårsvinnaren Manchester City. Absolut är det lätt att man bara sneglar åt topplagen, men i det här fallet går det faktiskt inte att blunda. Att City vinner den här matchen med minst två bollar till 1.82 är rena bjudoddset.

Wolwes är som bekant nykomlingar upp till det engelska finrummet. Man har inledningsvis lyckats skrapa ihop en poäng, och det kom i premiären mot Everton efter 2-2 på hemmaplan. Därefter blev det förlust borta mot Leicester med 0-2, och nu väntar alltså Manchester City. Ja, startaren hade kunnat vara lättare, men nu är läget som det är, och det man måste fokusera på i Wolves är att få med sig något bra ur varje match. Några poäng är det nog ingen som förväntar sig, men att göra en bra insats och hålla nere siffrorna är ack så viktigt för framtiden och självförtroendet i truppen.

Pep Guardiola har inte låtit sina mannar legat i solstolen under uppehållet. Sex poäng och 8-1 i målskillnad på de två inledande matcherna visar att man åter är här för att vinna ligan. Trots det tråkiga beskedet kring Kevin de Bruyne är man ändå fruktansvärt överlägsna, och någon mättnadskänsla eller baksmälla går inte att se.

Wolverhampton väntas ställa upp med en 3-4-1-2 formation på följande sätt:
Patricio
Boly - Coady - Bennett
Jonny - Neves - Moutinho - Traoré
Jota
Bonatini - Jimenez

Manchester City förväntas ställa upp med en 3-5-2 uppställning enligt följande:
Ederson
Laporte - Kompany - Stones
Mendy - Silva - Fernandinho - Silva - Walker
Jesus - Agüero

Hur mycket Wolves än försöker är man så pass underlägsna att det ska inte spela någon roll. Hemmaplan som bortaplan. Pep Guardiola är inte direkt känd för att spela cyniskt, och vi kan nog vänta oss 2,3-0?


__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td