Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-17, 22:56   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Premier League, omgång 9!



Den nionde omgången närmar sig i Premier League efter att det varit landslagsuppehåll. Där var det framför allt tre spelare som glänste lite extra när England överraskande besegrade Spanien på bortaplan med 3-2 i Nations League. Två mål av Sterling, två assist av Kane samt gjorde Rashford ett mål och en assist och det ska bli intressant ifall de kan ta med sig den här formen till klubblaget efter att de i sin första match spelade 0-0 borta mot Kroatien.

Rashford kommer dock få det svårt när hans Manchester United reser till London för att försöka ge Chelsea en match. Innan landslagsuppehållet var nämligen den stora frågan om Mourinho skulle få sparken ifall det blev ett dåligt resultat hemma mot Newcastle. Det började som en mardröm för portugisen och hans manskap när Newcastle chockerade hela Old Trafford och tog en tidig ledning med 2-0. Den stora darren kom dock för skatorna när United tryckte upp tempot i andra halvlek, och när klockan visade matchminut 70 så började de röda jävlarna sin upphämtning och till sist blev det även ett segermål på övertid som gav Mourinho lite andrum. Men det kommer säkerligen börja snackas direkt efter matchen på lördag om nu Chelsea segrar som rättmätiga favoriter.

Harry Kane och hans Tottenham hade en på pappret enkel match förra omgången när Cardiff skulle få äta gräs över 90 minuter men till de flestas förvåning slutade matchen 1-0 efter att Eric Dier gjorde ett tidigt ledningsmål. Frågan är alltså var Tottenham står någonstans då de var rejält pressade i första halvlek när Cardiff skapade mängder med chanser. I andra blev det mer kontrollerat men med endast ett mål totalt är frågan om det bara är att promenera över till West Hams arena åtta kilometer bort och hämta tre poäng.

För Raheem Sterlings Manchester City ser det dock ut som upplagt för en räkmacka när laget tar emot Burnley på hemmaplan. Senast blev det en mållös och riktigt tråkig historia borta i seriefinalen mot Liverpool och den matchen glömmer vi illa kvickt även om vi rekommenderade spel på 0-0 i halvtid där till 3.50 i odds, men vi borde kanske löpt linan ut och plockat de 16 i odds som det mållösa resultatet stod i. Nu borde det dock bli målfest igen för det ljusblåa laget från Manchester hemma på Etihad Stadium.

För två lag börjar det verkligen bli dags att plocka poäng. Cardiff möter Fulham och just nu ligger de på sista plats samt fyra från slutet med en total sammanlagd poäng på sju skrala pinnar. Cardiff med en nolla i vinstkolumnen helt och hållet, medan Fulham fortfarande jagar sin första seger på bortaplan. Så det är en del intressanta matcher till helgen även om den mellan Chelsea och Manchester United får anses vara huvudmatch, med starttid redan 13.30 på lördag.

Tabelltoppen efter åtta omgångar

1. Manchester City, 20p +18
2. Chelsea, 20p +13
3. Liverpool, 20p +12
4. Arsenal, 18p +9
5. Tottenham, 18p +8

Helgens spelschema (omgång 9):

Lördag:
13.30 – Chelsea v Manchester United
16.00 – Bournemouth v Southampton
16.00 – Cardiff v Fulham
16.00 – Manchester City v Burnley
16.00 – Newcastle v Brighton
16.00 – West Ham v Tottenham
16.00 – Wolverhampton v Watford
18.30 – Huddersfield v Liverpool

Söndag:
17.00 – Everton v Crystal Palace

Måndag:
21.00 – Arsenal v Leicester

Förra spelomgången prickade vi helt rätt på 3.50-oddsaren att det skulle vara mållöst mellan Liverpool och Manchester City i halvtid. Vi slår oss lite på bröstet för den, medan vi grämer oss att Burnley inte kunde hålla sin ledning hemma mot Huddersfield till trevliga 2.13 i odds. Omgången gav åtminstone ett plus på 6.5 units vilket får ses som klart godkänt. Vi fortsätter som vanligt att plocka ut de bästa spelen och om dessa går det att läsa mer nedan. Lycka till om ni ryggar!

I skytteligan har Eden Hazard utökat sin ledning och står nu på sju mål, två före Mitrovic, Kane och Agüero som alla gick mållösa i förra omgången. Dock är Glenn Murray tillbaka på delad andraplats. I assistligan har Holebas och Mendy fått sällskap av fyra andra spelare som nu alla står på fyra assist.



Newcastle är ännu utan seger hittills under säsongen och jag lider personligen med dem. Men laget är inte så förbaskat dåliga så att de ska ha två poäng efter åtta omgångar. Jag menar att här ljuger statistiken. Åtminstone har de haft ett tufft spelschema där de mött Arsenal, City, Tottenham, Chelsea och nu senast United, där samtliga dessa matcher slutat med uddamålsförlust. Samtidigt har de ju haft tre andra matcher på sig att samla poäng men vinsten har hittills uteblivit.

På ett sätt tackar vi för det då oddset känns väldigt fint här även om det så klart är tufft att ta sig förbi två mål men när det stämmer för ett lag kan det enkelt dra iväg, det såg vi på Bournemouth borta mot Watford senast där det slutade hela 0-4. Och Newcastle får sina matcher där de glänser på hemmaplan och på min personliga näthinna minns jag t ex 5-0 mot Aston Villa för en herrans massa år sen. Då hade jag 6-0 som resultat till 600 i odds. Nog om det, varför inte en liknande prestation här?

Brighton är inget bra bortalag, där de hittills har 0-1-3 (2-7) och tittar vi även på hela förra säsongen så var det inte mycket mer muntert på bortaplan, 2-5-12 (10-29). Det ger ett snitt på 0.52-1.52 när de haft bortamatch men tittar vi enbart på förlusterna är det en målskillnad på 4-25 vilket ger ett snitt på 0.33- 2.08 och då är vi i närheten av minus två. Åtta matcher slutade med just den marginalen medan Liverpool var ensamma om att vinna med fler mål, hela 4-0. Den här säsongen har de förlorat hälften av bortamatcherna med exakt två mål.

För Newcastle gäller att de normalt är starka hemma och vi fokuserar mest på hur ofta de vinner med fler än två mål på hemmaplan. Förra säsongen hände det i tre av de nitton matcherna, vilket om det gäller generellt skulle vara en brytpunkt på 15.8% vilket skulle ge ett exakt odds på 6.33. Nu får vi alltså hela 12.00 med push på exakt två måls marginal dessutom. Lagen de besegrade med exakt 3-0 i samtliga tre matcher var, West Ham, Southampton och Chelsea. Säsongen innan dess spelade de i Championship men året de åkte ur vann de faktiskt även då tre matcher på nitton försök med tre mål eller fler. Då mot Norwich (6-2), Swansea (3-0) samt Tottenham (5-1).

Bjudodds säger vi och spelar fyra units till höga 12.00 i odds. Det skulle betyda en brytpunkt på 8.3% men Newcastle vinner klart oftare än så med tre mål eller fler på sina hemmaplan. Här menar vi att statistiken inte ljuger trots ny tränare våren 2016. Vi har dessutom push på alla tvåmålsvinster. BOL!


Vid första tanken känns det här som ett överspel då Arsenal har mängder med offensiva kvalitéer medan Leicester främst förlitar sig på Vardy. Men endast två av Arsenals fem senaste har gått över tre mål, vilket är detsamma för Leicester. Exakt en har slutat på tre mål för Arsenal medan det är två stycken för Leicester. Vidare har endast en av Arsenals fyra hemmamatcher landat på tre eller fler mål. För Leicesters bortamatcher är det endast en som gått över tre mål dessutom.

Att få push på tre mål och ändå erbjudas över dubbla pengarna på ett underspel är väldigt trevligt rent generellt. Känslan säger ju att det här kan sluta 4-2 men det viktiga är som alltid om det finns värde i spelet. Vi påstår att det gör så. Därför väljer vi andra sidan här även om både tron och känslan pekar på över.

Det lilla negativa är att förra säsongen snittade Arsenal på sin hemmaplan 2.84-1.05, vilket ger ett totalsnitt på 3.89 vilket är galet högt. Men ny tränare och nytt tänk samtidigt som deras 54 mål hemma på Emirates Stadium förra säsongen inte tillhör standard. För två säsonger sen blev totalsnittet hemma 2.89 bara, vilket är under spelade vårt spel. Säsongen innan dess landade de på måttliga 2.21 mål per hemmamatch vad gäller både gjorda och insläppta.

Leicester landade även de otroligt högt på bortaplan förra säsongen med en total på 3.53 medan de säsongen innan landade på mer beskedliga 2.89. När de vann Premier League slutade bortasnittet totalt på 2.68. Så historiskt och generellt i ligan är det ett resultat som kommer gå under klart oftare än över t o m om vi bara ser till fördelarna här.

Inbördes mellan lagen slutade matcherna förra säsongen 3-1 till Leicester hemma medan det blev 4-3 till Arsenal hemma. Säsongen innan dess blev det endast ett mål totalt i de bägge matcherna vilket det gärna får bli nu också. Vi håller tummarna för bra försvarsspel och mycket stolpe ut. Då ska det här sitta till fina 2.21. Håller ner insatsen till sju units då trenden på slutet är fler mål. Det måste alltså oftare än 45% av matcherna bli under tre mål än över om vi stryker alla som slutar med tre exakt får att ha värde här. Men visst är det spelvärt ner till 2.00? Med lite marginal säger vi 2.05 vilket är 48.7%. BOL!



Det vankas toppmatch på Stamford Bridge. Manchester United besöker Chelsea med avspark kl 13:30, och det ska bli hyperintressant att se match-up:en mellan de stora tränarna José Mourinho och Maurizio Sarri som tog över Chelsea inför säsongen. Chelsea är det lag som börjat säsongen klart bäst. Man ligger på en andraplacering med samma poäng som ettan Manchester City och trean Liverpool på 20 poäng. Man har vunnit sex matcher och kryssat två på de inledande åtta omgångarna och är således obesegrade. Sarri har verkligen något intressant pågång här. Nu senast gav man Southampton en läxa när man med klara 0-3 besegrade dem på bortaplan. Chelsea är helt klart ett av de mest intressanta lagen i serien just nu, och frågan är om man kanske inte även är det mest formstarka?

Manchester United och José Mourinho har det desto tyngre. En 8e placering i tabellen och 13-14 i målskillnad matchar inte alls de förväntningarna som man hade på sig inför säsongen. Man inledde premiären med en 2-1 seger mot Leicester. Därefter har man blandat resultaten kraftig då man ex har åkt på pumpen mot lag som Brighton och West Ham, samt kryssat mot Wolwes. Visserligen har man vunnit några också men det är klart underkänt såhär långt för Mourinho. Det blåser allt mer kalluft kring den portugisiske tränaren som inte alls lyckas få ihop gruppen. Pogba är bara en av de spelare som inte inte drar jämt med Mourinho, och det syns tydligt på spelplanen också.

Nu är det alltså tuffast möjliga motstånd när Chelsea står på andra planhalvan. Det är i mina ögon två lag som just nu befinner på olika nivåer. I Chelsea är det frid och fröjd och det syns tydligt att spelarna trivs ute på planen. Eden Hazard är som pånyttfödd och nyförvärvet Jorginho har verkligen hittat sin plats i truppen, medan Man United har klart mer frågetecken där det är tydliga klossar i spelet. Jag bedömmer att Chelseas chanser till 3 poäng är mycket höga. Förutom det sättet som laget just nu spelar på har även hemmaplansfaktor visat sig vara betydande i dessa möten - 2013 var senast något av lagen vann mot varandra på bortaplan. Det i kombination med truppsituationerna och formen gör att jag tycker ettan känns väldigt starkt. Rak etta på Chelsea spelas med gott självförtroende.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td