Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-19, 12:14   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Stryktipset (20/10)


Jag vill verkligen jubla lite extra mycket den här veckan. Jackpott med tio miljoner totalt i 13-rättspotten! Jag kommer även att hylla Svenska Spel som åtminstone den här lördagen sett till att Stryktipset blir extra intressant. De plockade bort Manchester City från kupongen, samt fick inte 18.30 matcherna någon plats. Alltså har vi ett äkta klassiskt stryktips framför oss där samtliga 13 matcher avgörs på samma tidpunkt. Kan man bli annat än glad? Samtidigt är det 13 matcher som måste lösas men hellre det än där det snudd på endast blir 12 matcher. Lycka till hur ni än komponerar era rader.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Brentford (match 7, en etta)
(7) Brentford – Bristol City 1
Två lag som inte visar upp någon fin rad vad gäller formen. Ingen seger på de senaste tio matcherna tillsammans men Brentford är obesegrade hemma och har endast en förlust på de senaste fem. Assisterande tränaren Thomas Frank har tagit över rodret och jag tror på att deras starka hemmaspel håller i sig. Det lilla landslagsuppehållet kan bara ha varit positivt dessutom och det skiljer en del mellan de här lagen. Inbördes har Brentford fyra segrar och två oavgjorda på de sex senaste mötena. Förra säsongen slutade de på en niondeplats och på hemmaplan blev det endast tre förluster på nitton matcher. Spikar trots att de har 68% av pengarna på sig och är lite överstreckade. Bra vinstchans.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Tottenham (match 4, en tvåa)
(4) West Ham – Tottenham 2
Efter mycket om och men väljer jag att förlita mig på Tottenham trots att de dras med en del skador och inte imponerar målmässigt på slutet. Det positiva under landslagsuppehållet var att Kane åtminstone gjorde två assist men i den här matchen behöver han nog visa framfötterna än mer genom att även peta in bollarna själv dessutom. West Ham gör det bra hittills under säsongen, framför allt hemma där de slagit United med 3-1 och spelat oavgjort mot Chelsea i en mållös match. Två 1-0 förluster i sina senaste fem och är väl inte helt borta i den här matchen. Tottenham är dock ett tyngre lag över en hel säsong och ligger endast två poäng efter trion City, Chelsea och Liverpool. Men lite oroväckande med endast 1-0 hemma mot Cardiff senast trots att de har tre raka segrar. Möjligen kom landslagsuppehållet i rätt tidpunkt för att kunna ladda om. Streckade på 57% men vinner 53% enligt marknaden.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Bournemouth (match 1, en etta)
(1) Bournemouth – Southampton 1
Hemmalaget visar upp strålande form med fem segrar, en oavgjord och endast två förluster hittills. Båda nollpoängarna har dock kommit på bortaplan, men senast blev det hela 4-0 när man gästade Watford. Southampton har usel form med tre raka förluster och 0-8 i målskillnad, men två av matcherna har varit mot Liverpool och Chelsea, vilket ursäktar en smula. Möjligen kan landslagsuppehållet ha räddat bortalaget här lite som fått andrum och kunnat jobba på att bryta trenden medan Bournemouth får svårt att rida på den färska segervågen. Väljer att spika efter viss tvekan då laget är streckade på höga 68% men enligt marknaden endast segrar strax under 50%.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(5) Wolverhampton – Watford 1
Väljer en storfavorit som ett viktigt tecken här. Ett lag som jag personligen inte hyllat tidigare men jag tycker de imponerar mer och mer även om motståndet oftast inte är det tuffaste. Nu möter man dock ett Watford, halvt i spillror efter deras fantastiska inledning. En poäng på de fyra senaste matcherna där det dessutom blev utskåpning på hemmaplan med 0-4 senast. Möjligen har uppehållet fått laget att samla sig och bryta mönstret men ettan måste med här trots att det finns värde på tvåan som är lågt streckade på 13%. Men även marknaden ligger under 20% på laget medan jag vill ha upp laget på 21%. Men ettan måste med här även om det kan vara en match att helgardera på större system.
Statistik

(9) Stoke – Birmingham 2
Visserligen var Stoke topptippade när säsongen startade och de är fortfarande betrodda att kunna vara med och slåss om en direktplats till Premier League. Två raka segrar blev det strax innan landslagsuppehållet men de blir alldeles för hårt betrodda här, framför allt av streckspelarna. Birmingham gnetar på i ligan och är nu uppe i åtta raka matcher utan förlust. De två nollpoängarna hittills kom tidigt i serien, bägge på bortaplan med siffrorna 1-0, mot starka Middlesbrough och då formstarka Bolton. Låga 16% här känns nästan som komik men det kan nog vara värt att i första hand även ta med det oavgjorda resultatet som även det har värde. På mindre system är det bara att spika här dock. Vinner runt 24% enligt marknaden.
Statistik

(11) Nottingham – Norwich 2
Endast 17% på Norwich är ett riktigt fynd även om det är starka Nottingham man ska ta sig an på bortaplan. Hemmalaget har endast förlorat en match den här säsongen och det var med 2-1 borta mot Brentford. Inte mycket att säga om men det har blivit hela sju oavgjorda vilket gör att de endast ligger på en femteplats i tabellen. Norwich inledde serien med att släppa in elva mål på de första fem matcherna, men därefter på ytterligare sju matcher har det sett mer stabilt ut med endast fyra insläppta mål. Kommer även bli tufft för Nottingham att få hål på kanariefåglarna som enligt marknaden segrar över 28% av dessa matcher. Även krysset blir understreckat här vilket gör att en halvgardering känns naturligt.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Cardiff – Fulham 2
Cardiff äter sig allt närmare en första seger trots att de nu har fem raka förluster i ligan och totalt endast fått ihop två poäng. Det mot bottenkollegorna Newcastle och Huddersfield. Senast skapade de riktigt bra kontringslägen mot Tottenham och tidigare har de även stört Arsenal i stor utsträckning även om de till sist fick se sig besegrade med 3-2. Om det räcker till seger här vet jag inte men det är ett intressant tecken. Dock tror jag Fulham är ett tyngre lag och jag envisas med att förlita mig på Schürrle och Mitrovic än en gång i första hand då laget är bättre än Cardiff. Men 1-8 i de två senaste matcherna är allt annat än godkänt och förhoppningsvis har landslagsuppehållet även hjälpt till här att bryta den negativa trenden. Streckspelarna faller lätt för krysset i sådana här matcher men jag plockar bort istället.
Statistik

(3) Newcastle – Brighton 1
Egentligen vill jag spika Newcastle då jag vet att de kan mycket bättre än vad de visat hittills av säsongen. Visserligen tuffa motståndare men likväl bara 0-0 borta mot Cardiff och Crystal Palace. Dessvärre är de överstreckade deluxe men hemma måste de ta en trea snart och det kanske är nu islossningen kommer? Brighton har varit relativt målsnåla åt bägge hållen i de senaste sju matcherna där det dessutom endast blivit en seger, 1-0 senast mot West Ham hemma. Svårlöst match men på mindre system är ettan en korrekt spik trots värdetapp tycker jag.
Statistik

(6) Aston Villa – Swansea X
Aston Villa har förvisso endast en förlust på hemmaplan hittills men jag förstår inte i min vildaste fantasi att både marknad och streckspelare höjer upp laget till 50 respektive 54 procent. Laget är tippade att vara med och slåss om kvalplatserna precis som förra säsongen. Då blev det en fjärdeplats med endast två förluster på hemmaplan. Ska de nå något liknande den här säsongen är det verkligen på tiden att laget börjar leverera nu. Swansea är tippade i mitten av tabellen men är väldigt defensivt starka med endast en förlust och tre insläppta bollar på sex bortamatcher hittills. Bör kunna stå emot länge och jag är inte oäven att de även tar med sig samtliga tre poäng från matchen, de har ändå fem raka segrar från Premier League innan Aston Villa trilla ner. Varför inte 0-0?
Statistik

(8) Ipswich – Queens Park Rangers 2
Ipswich tog en stark seger borta över Swansea senast, vilket även var deras första trepoängare. Ligger näst sist i tabellen på nio poäng och spelar alltså en del oavgjort. Mot målsnåla QPR blir det dock ändå för tufft tror jag och Ipswich får vara nöjda ifall de klarar ännu ett oavgjort resultat. Att QPR också ligger indragna i bottenstriden beror mest på deras usla start med fyra raka förluster och tretton insläppta mål. Sett klart bättre ut efter det.
Statistik

(10) Wigan – West Bromwich 2
Trots att WBA är fullkomligt överstreckade här måste de ändå ses med bäst chans att segra och att gå mot dem vore idioti. Speciellt då Wigan kommer från en 4-0 förlust borta mot bottentippade Preston, och det var tredje matchen i rad utan ett mål framåt. Blir så klart oerhört tufft att stå emot seriefavoriterna trots hemmaplan. WBA har dock endast 2-3-1 (11-10) på bortaplan hittills och Wigan är trots allt obesegrade hemma genom 4-2-0 (9-5). Wigan endast streckade på 23% och är så klart intressanta på större system men WBA för utgångstipset!
Statistik

(12) Reading – Millwall X
Trots att Reading ligger fyra från slutet och dessutom endast har 1-0-5 på hemmaplan så är det inget lag som ser sig besegrade med flertalet mål. Samtliga förluster har varit med uddamålet, vilket ändå på något sett får ses som godkänt även om motståndet inte varit det starkaste. Millwall ligger placeringen över med endast en poäng mer inspelad. Borta är det dock halv kräftgång med 0-2-4 (3-9) och deras låga målproduktion tycker jag talar för ett oavgjort resultat här även om Millwall vann bägge mötena inbördes förra säsongen.
Statistik

(13) Hull – Preston 1
Ännu ett bottenmöte när jumbon Hull tar emot Preston som ligger två placeringar över och med en poäng mer inspelad. Inbördes vann Preston bägge mötena förra säsongen och de kommer dessutom från en fin 4-0 seger hemma mot Wigan, medan de fick med sig 3-3 borta mot Aston Villa i matchen innan. Hög målproduktion av laget som gjort femton mål på senaste sju matcherna. På bortaplan är det dock endast 0-1-5 (5-14) och Hull måste börja vinna nu om de ska undvika nedflyttning även om säsongen är lång. Marknaden menar dock på 36% chans både på ettan och tvåan här. Jag håller inte med och tycker snarare streckspelarna ligger korrekt här.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 5184 rader på Liverättning

1. 1
2. 12
3. 1x

4. 2
5. 1x2
6. 1x2

7. 1
8. x2
9. x2

10. 1x2
11. x2
12. 1x2
13. 1x2


För den som vill komma billigare undan. 64 rader på Liverättning

1. 1
2. 12
3. 1

4. 2
5. 1
6. x2

7. 1
8. x2
9. 2

10. 2
11. x2
12. x2
13. 1x

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td