Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-11-01, 20:42   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Premier League, omgång 11!



Premier League går in i omgång elva med stor sorg hos Leicester City. Ägaren Vichai Srivaddhanaprabha omkom tragiskt tillsammans med fyra andra i en helikopterolycka utanför Power King Stadium runt en timme efter Leicesters hemmamatch mot West Ham i lördags som slutade 1-1. Om det stärker truppen eller får den att känna ängslan återstår att se men på ett eller annat sätt borde samtliga involverade spelare påverkas i någon riktning. Leicester möter Cardiff borta på lördag och det är ingen vild gissning att spelarna kommer kämpa för att på planen hedra minnet av den thailändske ägaren genom en trepoängare. Om de lyckas återstår att se men det positiva är att Cardiff inte är något av topplagen. De ligger fyra från slutet med fem poäng och en målskillnad på minus fjorton. Enda segern hittills har kommit på hemmaplan mot Fulham – ett annat lag med enorma problem hittills under säsongen.

Det har varit ligacupmatcher i veckan och de flesta matcher har slutat så som förutspåtts. De större Premier League lagen tog sig vidare från åttondelsfinalerna men mycket mer än så ansträngde de sig inte. Arsenal slog ut Blackpool, Chelsea skickade hem Derby, medan Tottenham bortaslog West Ham. Bournemouth segrade hemma mot Norwich medan Crystal Palace lite överraskande förlorade i sin bortamatch mot Middlesbrough. Även Burton har tagit sig vidare medan Manchester City möter Fulham ikväll torsdag. Matchen mellan Leicester och Southampton har skjutits upp pga dödsolyckan. Matcherna borde dock inte påverka helgens omgång speciellt mycket då alla lagen ställde upp med ett gäng reserver som sig brukligt i ligacupen.

Till helgen är annars den stora snackisen - som vi även utser till huvudmatch - den mellan Arsenal och Liverpool. Det är den tidiga kvällsmatchen, klockan 18.30 under lördagen, medan det även spelas en senare på kvällen. Där tar Wolverhampton emot Tottenham med matchstart klockan 20.45. En väldigt udda tid att spela Premier league fotboll på. Men 18.30 sitter vi nog alla bänkade och vi ställer åter frågan om Arsenal kommer kunna fortsätta leverera fina resultat hemma på Emirates Stadium? Sen den 31 januari 2017 har de endast förlorat tre hemmamatcher i ligan nämligen, samtliga tre har varit mot lag från Manchester. Nu är det Liverpool, och inte ett lag från Manchester. Ovisst då det likväl är ett topplag som den här säsongen på allvar ser ut att kunna utmana Manchester City om ligatiteln.

Vi har även ett riktigt bottenmöte att se fram mot. Den matchen spelas på måndag kväll mellan Huddersfield och Fulham. Två lag som aldrig hittade formen i inledningen av den här säsongen. Fulham har på sina fyra senaste ligamatcher släppt in otroliga femton mål och då är det bara Arsenal som får anses vara ett topplag av motståndarna. Bägge lagen har minus sjutton i målskillnad men den stora skillnaden ligger i att Huddersfield har oerhört svårt att göra mål framåt. På fem hemmamatcher har de fortfarande inte spräckt målnollan, medan det borta endast blivit fyra fullträffar på lika många matcher. För Fulhams del är det laget som släppt in klart flest mål i ligan så här långt men till deras tröst är ändå att de åtminstone lyckats göra elva mål framåt. Så frågan är om Huddersfield på sina tre poäng kan lämna jumboplatsen och åtminstone klättra förbi Newcastle som hittills är en bedrövelse i ligan. För Fulham så gäller det att ta sig upp på säker mark.

Veckans Londonderby blir matchen mellan Chelsea och Crystal Palace där bortalaget kommer få det oerhört svårt trots att de spelat piggt stundtals. Nu är det dock fem raka utan seger, och Zaha som vilades i ligacupen i veckan borde vara tillbaka i startelvan på söndag men inte ens han borde kunna hota Chelsea nämnvärt. Klen målproduktion på slutet bortsett från Londonderbyt mot Arsenal senast. Frågan är dock vilket lag som rånades på de tre poängen i 2-2 matchen. Crystal Palace med två straffmål och Arsenal med en kvittering som föregicks av en solklar hands, samt diskuteras det fortfarande om bollen i ett senare skede passerade mållinjen helt eller inte.

Tabelltoppen efter tio omgångar:
1. Manchester City, 26p +24
2. Liverpool, 26p +16
3. Chelsea, 24p +17
4. Arsenal, 22p +11

Bottenstriden efter tio omgångar:
17. Cardiff, 5p -14
18. Fulham, 5p -17
19. Newcastle, 3p -8
20. Huddersfield, 3p -17

Fortfarande jämnt i toppen även om Arsenal tappade två viktiga poäng förra omgången mot övriga lag där uppe. I botten lyckades Newcastle plocka en poäng borta mot Southampton på något märkligt vis genom 0-0 trots att de inte var värda poängen om vi enbart läser matchstatistiken. Det gör att Huddersfield nu är laget som kämpar mest för att inte bli kvar utan en stol att sätta sig på när musiken tystnar.

Helgens spelschema (omgång 11):

Lördag:
13.30 – Bournemouth v Manchester United
16.00 – Cardiff v Leicester
16.00 – Everton v Brighton
16.00 – Newcastle v Watford
16.00 – West Ham v Burnley
18.30 – Arsenal v Liverpool
20.45 – Wolverhampton v Tottenham

Söndag:
16.00 – Manchester City v Southampton
17.00 – Chelsea v Crystal Palace

Måndag:
21.00 – Huddersfield v Fulham

Förra omgångens spel blev en blandad kompott. Åter igen bommar vi helt med ett positivt handikapp på ett ”bottenlag” mot Chelsea. Bara torka väck smutsen från kläderna och upp på hästen igen. Watford vann dock enkelt och spelet till 1.76 i odds för att besegra Huddersfield satt enkelt. Dessvärre får vi inte glädjas över vårt fina underspel till 3.80 i odds mellan Tottenham och City där vi förutspådde en mållös första halvlek. Den slutade 0-1 precis som matchen och vi var helt rätt ute i vår analys till skillnad från alla överspel som gemene man stod för. Men efteråt satt vi alla i samma båt trots allt.

I skytteligan har vi nu delad ledning på sju mål mellan Arsenalspelaren Pierre Aubameyang och Chelseaspelaren Eden Hazard. De följs av tre spelare som delar tredjeplatsen på sex mål vardera. Agüero i City, Mané i Liverpool samt Murray i Brighton. I assistligan har Fraser från Bournemouth gått upp på fem målgivande passningar och delar ledningen med Mendy från City, före sju andra spelare på fyra assist var.




Trots tragedin som drabbade klubben förra helgen så lägger vi spelet på bortalaget här. I grunden är de ett klart bättre lag än Cardiff även om nykomlingarna gjort det helt okej på hemmaplan hittills. Men Leicester har inte gjort det speciellt dåligt på bortaplan med två segrar på fem matcher. Förlusterna har trots allt varit mot City och Arsenal, samt ett formtoppat Bournemouth. Segern för Cardiff kom mot Fulham och som vi nämnde i inledningen så är det laget helt under isen med femton insläppta mål på senaste fyra matcherna.

Leicesters målskillnad hittills är 16-16 medan Cardiff har klart svagare 9-23. Så normalfallet är ju att tvåan är tillräckligt säker för att spelas ner till 2.00 i odds men jag justerar upp oddset en aning här då spelarna kan få en negativ reaktion på händelserna senaste veckan. Samtidigt är det något sådant här som kan stärka ett lag och verkligen gå ut och göra det extra som krävs. Nu tror vi dock inte det behövs så mycket för att plocka tre poäng av Cardiff som säkerligen kommer stå kvar på fem poäng efter helgen medan Leicester är uppe på sexton pinnar.

Det oroväckande statistiskt sett är väl att Leicester endast segrade i fem bortamatcher förra säsongen i Premier League. För Cardiffs del som mötte betydligt enklare motstånd i Championship blev det dock sexton segrar på tjugotre försök.

Ner till 2.15 ser vi värde även om det kan pendla mellan 2.00 och 2.30 också. Lite lägre insats än normalt på det här spelet och vi nöjer oss med fem units även om känslan är bra. Slår man Newcastle borta med 2-0 som Leicester gjort borde inte Cardiff utgöra något vidare hot. BOL!




Trots att det är ett bottenmöte och poängen brukar bli än mer viktig då det indirekt är sexpoängsmatcher så tror vi på målfest. Det som talar mot är så klart det vi nyss nämnde samt att Huddersfield ännu inte gjort mål på hemmaplan samtidigt som Fulham endast gjort fem stycken på bortaplan. Ett snitt på totalt 0.5 per match om vi slår ihop det hela. Dock släpper lagen in klart fler mål och här landar vi på ett totalt snitt enligt hemma/borta likt ovan på 2.2 per match. Totalt blir det 2.7 mål per match om de fortsätter likt tidigare.

Räknar vi även med Fulhams hemmamatcher och Huddersfields bortamatcher så når Fulhams matcher ett snitt på 3.9 mål medan Huddersfield når ett snitt på 2.5 mål per match. Fulham har kvalité framåt i truppen men de lyckas inte få till det bakåt. Men Mitrovic kan en bra dag själv gå över den här linan som erbjuds till ett alldeles för högt odds.

De tre senaste matcherna för lagen så snittar Huddersfield två mål per match medan Fulham når fem mål totalt i sina matcher. För två säsonger sen när lagen möttes i Championship blev det 4-1 till Fulham borta medan de vann med 5-0 hemma. Vi utesluter inte liknande resultat här även om poängen är viktiga för bägge lagen, men det är dags för Schürrle och Mitrovic att fortsätta med sin målproduktion nu. De har ändå gjort nio mål tillsammans.

Vi vill ner till 1.80 i odds här innan vi inte lägger pengarna på överspelet. Brytpunkten nu går vid 51.3% medan vi alltså vill ha det till 55.5% åtminstone. BOL!




Även om oddset redan har droppat rejält från runt 2.50 när det öppnade för drygt en vecka sen väljer vi att lägga oss högt i målproduktionen här. Brytpunkten ligger på 43.5% men vi anser att chansen är högre. En högre medelinsats tål dessutom spelet även om det korrekta oddsen pendlar mellan 2.18-2.22 vilket ligger runt 45-46%.

Tittar vi inbördes har samtliga deras fem senaste möten gått över och det klart i de flesta matcher. Ett totalt snitt här ligger på 5.4 mål. Men även om vi plockar med ytterligare fem matcher inbördes så når tre av dessa över och ett totalt snitt på dessa hamnar på 3.6 mål och då har vi ändå en match som slutade 0-0. Något färre mål blir det dock när det är hemmaplan för Arsenal.

Förra säsongen snittade Arsenals hemmamatcher 3.89 mål medan siffran är något lägre för Liverpool borta, 3.53. Så även här hamnar vi över 3.5 mål på bägge lagen även om det i sig inte är allt. En målrik match kan enkelt dra iväg och det är lika viktigt att studera antalet matcher som gått över eller under linan. Hittills i år är det dock inte lika målglatt även om Arsenals tre senaste matcher gått över 3.5 mål medan av de tre senaste för Liverpools del endast är den senaste som gått över.

Tio av Arsenals nitton hemmamatcher gick över 3.5 mål förra säsongen (52.6%) medan två av de fem inledande den här säsongen gjort det. För Liverpools nitton bortamatcher gick nio över förra säsongen (47.4%). Ingen hittills den här säsongen men det borde inte vara normalfallet även om Liverpool haft lite mer problem med målskyttet hittills den här säsongen. Förhoppningsvis hjälpte 4-1 segern mot Cardiff samt 4-0 segern i Champions League mot Röda Stjärnan till på den fronten förra veckan, trots att det var hemmamatcher. BOL!




Kanske ett litet långskott men här tycker vi att oddset är på tok för högt på hemmalaget som inlett säsongen på ett övertygande sätt.

Efter 10 omgångar har Bournemouth spelat in 20 poäng och en målskillnad på 19-12, tre poäng fler än gästerna Manchester United som står på 17 pinnar såhär långt. Faktum är att Bournemouth dessutom är obesegrade på hemmaplan denna säsong.

Samtidigt som Bournemouth har imponerat i säsongsupptakten så har inte Manchester United fått till spelet som man önskar och förluster som den borta mot West Ham är ett tydligt tecken på att allt inte står rätt till hos gästerna.

Självklart är Manchester United det bättre av dessa två lag på pappret men i den form Bournemouth befinner sig med fem segrar och ett kryss under sina sex senaste matcher, samtidigt som Manchester United inte imponerat hittills, så tycker vi att odds uppåt fyra gånger pengarna självklart är alldeles för högt på hemmalaget här. Är man lite mer för hängslen och livrem så kan såklart Bournemouth +0,5 till 1.89 vara ett alternativ, men vi kör fullt ut på ettan här!




Här tycker vi Unibets är helt fel ute, de har ju till och med lyckats sätta fel favorit i denna match!

Newcastle har inlett säsongen helt under isen och har efter 10 omgångar fortfarande inte vunnit en enda match. Tre oavgjorda och sju förluster är facit såhär långt och det ger en 19:e plats i tabellen. Defensiven har funkat helt okej med 14 mål insläppta, men man lyckas inte göra några som helst mål framåt. Endast sex gjorda mål på tio matcher vittnar om allvarliga problem med anfallsspelet.

Faktum är att det gått ännu tyngre på hemmaplan där man efter fem matcher har fem förluster och inte en enda inspelad poäng, med detta är man ligans absolut sämsta hemmalag.

På lördag tar man emot Watford hemma på St. James Park och det är ett Watford som just nu ligger sjua i tabellen med 19 inspelade poäng via sex segrar, ett kryss och tre förluster.

Watford inledde säsongen väldigt starkt med fyra raka segrar som därefter följdes upp med fyra matcher i rad utan seger. Men nu kommer man till Newcastle med två raka segrar och en målskillnad på hela 5-0 under de matcherna, självklart viktigt för självförtroende att man brutit den lite sämre sviten och nu börjat bygga på en ny vinstsvit.

Sett till de båda lagens säsongsinledning så är vi helt oförstående till hur Newcastle kan ha blivit favoriter i denna match. Watford har visat, genom segrar mot bl.a. Tottenham, visat att man är att räkna med i år och kan ta poäng såväl borta som hemma. Samtidigt har Newcastle fortfarande inte ens lyckats vinna en enda match vare sig i ligan, cupen eller träningsmatch sedan man slog St. Patricks i en träningsmatch den 17 juli. Därefter har man radat upp hela 15 matcher utan vinst och att vi kan få nästan tre gånger pengarna på Watford här känns som en skänk från ovan!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td