Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-11-02, 22:51   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Hockey V.44, del 3!



En fartfylld torsdagsomgång av SHL gav oss två rätt på de fyra spel vi hade där. Våra två spel på Färjestadseger och Färjestad över 2,5 mål var de vi föll på och där började det riktigt bra med 2-0 till Färjestad efter den första perioden, men därefter tog Skellefteå över allt och malde ner Färjestad. Efter en sen kvittering till 2-2 så vann sedan Skellefteå i övertid där att Emil Djuse avgjorde, och därmed är Skellefteås sju matcher långa förlustsvit bruten.

Djurgården vann toppmötet mot hemma mot Linköping, vilket gör att tidigare serieledarna Linköping nu befinner sig i en fyra matcher lång förlustsvit. Djurgårdens seger samtidigt som Malmö förlorade borta mot Frölunda gjorde att skånepågarna snabbt petades ner från tronen och stockholmarna nu är herran på täppan.

Nere i bottenträsket av SHL så lyckades Brynäs vinna med 5-3 hemma mot Mora samtidigt som Örebro tog en femetta hemma i Behrn mot HV71 och Timrå tappade 2-0 ledning till förlust borta mot Luleå. Det tillsammans med Rögles 6-3 seger hemma mot regerande mästarna Växjö innebär att Rögle äntligen får lämna jumboplatsen och de två bottentippade lagen, Mora och Timrå, nu är de lag som innehar de två kvalplatserna i tabellen. Är de där för att stanna nu?

I HockeyAllsvenskan kan vi konstatera att Oskarshamn fortsätter som om man gick på vatten. Man vinner utan några som helst problem med 4-0 hemma mot Pantern och där sitter vårt första spel i HockeyAllsvenskan från veckans del 2.

Vi hade även ett spel BIK Karlskoga hemma mot Karlskrona, men där vänder Karlskrona matchen sent och värmlänningarna blev helt utan poäng. Och faktum är att BIK såg riktigt trötta ut sista 40 minuterna av den matchen och Karlskrona vann nästan varenda närkamp, är BIK på väg in i en formsvacka nu efter den fina starten?

Värt att notera från fredagens omgång är även att AIK vann borta mot Modo med hela 6-2. Vilket var Ö-vikgängets tredje raka förlust och femte förlust på sex matcher, vilket gör att man nu trillat hela vägen ner till sjätte plats i den jämna tabellen. Kommer Modo klara av att resa sig och ta en seger inför uppehållet på söndag? Tuff bortamatch mot Leksand väntar där.

Hockeyhelgen denna vecka 44 bjuder totalt på 12 matcher och dessa följer här nedan tillsammans med våra bästa spelförlag!

Lördag(SHL):
Djurgården – Rögle
Frölunda – Linköping
Färjestad – Malmö
HV71 – Timrå
Växjö – Mora
Skellefteå – Luleå
Örebro – Brynäs

Söndag(HockeyAllsvenskan):
Björklöven – Oskarshamn
Karlskrona – Västervik
Almtuna – Södertälje
Leksand – Modo
Tingsryd – BIK Karlskoga

Här kommer våra spel från SHL. Hockeyallsvenskan fyller vi på med under lördagen när oddsen släppts.



Djurgården har efter en lite tyngre period nu verkligen vridit igång motorerna igen och ångar fram ordentligt. Man har nu tre raka vinster efter matcher mot Växjö och dubbelmöte mot Linköping och man ser återigen ut som den där heta guldkandidaten. För tillfället ser man smått ostoppbara ut!

Lördagens motståndare Rögle har gått starkt de med på slutet. Man har rest sig från den hemska start på säsongen man hade och nu äntligen lämnat jumboplatsen bakom sig via tre raka segrar och fyra vinster på de fem senaste matcherna. På hemmaplan har man börjat se riktigt bra ut till och med. Dock tycker jag fortfarande det saknas en hel del i spelet på bortaplan för de grönvita.

Historiskt sett så har Rögle haft det väldigt tufft mot Djurgården och man har endast två vinster på de åtta senaste matcherna mot stockholmarna. Går vi ännu längre tillbaka i tiden hittar vi bara fyra vinster på senaste 25, det säger en del om att Rögle brukar ha det väldigt svårt mot just Djurgården.

Man har även hunnit med en möte mot Djurgården på just Hovet denna säsong och då blev det en komfortabel 5-2 seger för Djurgården och vi tror på något liknande under lördagen. Det finns absolut spelvärde i alla odds över 1.50 på hemmalaget här!




Frölunda tog en fin 3-0 seger hemma mot Malmö i förra omgången och har nu två raka hemmasegrar med en total målskillnad på 5-1. Det känns som att indianerna från Göteborg har börjat hitta ordentligt rätt i sitt försvarsspel nu, åtminstone i de matcher som Mattsson startar mellan stolparna.

Linköping har det desto tuffare just nu och i torsdags åkte man på sin fjärde raka förlust när man förlorade med 2-1 borta mot Djurgården. Den fyra matcher långa förlustsviten har inneburit att laget rasat hela vägen från första till femte plats i tabellen, och faktum är att Frölunda gick om Linköping i förra omgången och nu ligger en poäng före.

Tittar vi på formen så har vi här ett hemmalag som har vunnit tre av sina fyra senaste samtidigt som gästerna från Linköping kommer till spel med fyra raka förluster. Linköping har dessutom haft ganska stora problem med bortaspelet hela säsongen. Efter sex bortamatcher har man fortfarande inte lyckats ta en enda trea och med endast fyra inspelade poäng på bortaisen är man ligans tredje sämsta bortalag i skrivande stund.

Frölunda är, som vanligt, starka hemma i Göteborg och har vunnit 4 av sina 6 hemmamatcher hittills, och har just nu tre raka hemmavinster.

Det faktum att Linköping tycks vara i något av sin första formsvacka för säsongen och dessutom haft problem på bortaplan hela säsongen i kombination med Frölundas fina form gör att vi ser stort värde i alla odds över 2 gånger pengarna på denna match. Och de odds som finns på så mycket som 2.28 känns nästan som tidiga julklappar!




Färjestad har efter sin fina svit på fyra raka segrar där man öste in mål nu åkt på två raka nederlag med 3-2 och dras med en hel del skador i truppen. I torsdagens match mot Skellefteå fick man fylla upp truppen med så mycket som fem spelare från J20-laget och vi kan nog räkna med att skadeläget är något liknande till lördagens match hemma mot Malmö.

I matchen mot Skellefteå såg Färjestad riktigt tröttkörda och bleka ut under de sista två perioderna och det känns som Karlstadgänget verkligen är i behov av det kommande landslagsuppehållet.

Malmö befinner sig just nu ute på en roadtrip där man har avverkat Skellefteå och Frölunda hittills och på lördagen har man sin sista bortamatch innan ett tio dagar långt uppehåll.

Malmö har nog överraskat oss alla i år med att prestera på den höga nivå man gjort och man verkar trivas bra på bortaplan där man med sina 13 inspelade poäng på 8 matcher är ligans näst bästa bortalag.

Malmö har ett väldigt stort och tungt, fysiskt starkt lag som tillsammans med strålande målvaktsspel från både Nihlstorp och Alsenfelt är ett väldigt vinnande koncept, särskilt om man vill spela ett klassiskt bortaspel.

Just ett fysiskt starkt och tungt lag kan nog passa väldigt bra mot ett skadedrabbat och till synes tröttkört Färjestad.

Tittar vi på interna möten lagen emellan så kan vi även se att Malmö har vunnit de fem senaste matcherna, varav en under denna säsong.

Med det spel Färjestad visade upp sista 40 minuterna i torsdags och Malmös fina bortaspel i bakhuvudet så tycker vi absolut att 3.45 på Malmö känns väldigt intressant här! Är man lite mer defensiv i sitt spelande så finns även Malmö +0,5 - som vi körde i bortamatchen mot Skellefteå - till 1.92 hos Nordicbet, men vi väljer att gå på den raka tvåan denna gång!




Brynäs slog förvisso Djurgården för fyra omgångar sen men då ska vi ha i beräkningarna att stockholmarna hade en mindre formsvacka med två raka förluster. Efter den matchen fick Brynäs 1-10 totalt mot Färjestad och HV 71. Ett Färjestad som sett riktigt starka ut på slutet – förutom mot Skellefteå senast där orken tröt. Att Brynäs vek ner sig mot HV 71 visar mer att de inte håller den rätta klassen även om ishockey är mycket dagsform med det tuffa spelschemat. Senast blev det seger för Brynäs med 5-3 hemma mot Mora men dalkarlarna ligger sist i tabellen och inte heller den matchen kan vi höja för mycket.

Tuff bortamatch helt enkelt mot Örebro som visar upp stigande form med tre raka hemmasegrar mot Timrå, Skellefteå och HV 71. Kanske inte det tuffaste motståndet men poängen trillar in åtminstone. Förlusten borta mot Frölunda med 2-1 nu på slutet är inte mycket att säga om då det är en av de tuffaste matcherna på programmet. Så länge Örebro visar upp stigande form med trepoängare är det värt att hålla ögonen på laget och syna oddsen extra i sömmarna.

Inbördes blev det dock förlust med 3-2 borta för fem omgångar sen. Men då kom örebroarna med fyra raka förluster till den matchen och 5-16 i målskillnad. Helt andra förutsättningar nu. Oddset är inte strålande men över dubbla pengarna åtminstone. Vi nöjer oss med en medelinsats på fem units och rekommenderar spel ner till runt 2.06 vilket är en brytpunkt på 48.5% istället för som nu där det räcker de segrar 47% av matcherna. BOL!


Nu har oddsen kring hockeyallsvenskan kommit och vi rekar följande spel:




Det är ett Leksand i bra form som kommer hem efter en roadtrip med bortamatcher mot BIK Karlskoga och Västervik. Det vitblå dalalaget har vunnit 5 av sina 6 senaste matcher och har nu klättrat till en tedjeplats i tabellen. En vinst i söndagens match skulle innebära att man får bra häng på AIK, som i dagsläget innehar den sista finalplatsen.

Leksand har under sin roadtrip saknat målvakten Axel Brage som fått spelledigt pga barnafödsel, men unga Jonas Arntzen gjorde en väldigt fin insats senast mot Västervik där han räddade 25 av 26 skott.

Modo befinner sig i en ordentlig svacka just nu. Efter att ha inlett serien helt strålande så har man nu tre raka nollpoängare och endast tre inspelade poäng under senaste sex matcherna med en målskillnad på 8-23. Man har med andra ord släppt in väldigt mycket mål på slutet och plocka under veckan in Linus Lundin. Lundin fick göra debut redan i hemmamatchen mot AIK då Hanses blev utbytt i första perioden. Kanske dags för Lundins första match från start på söndag då?

Det faktum att lagen har så olika formkurvor samt att Modo haft det väldigt svårt i Leksand senaste åren med fyra raka förluster i Tegera Arena gör att vi tycker det finns bra spelvärde i 2.15 på hemmalaget här.




Har BIK Karlskoga hamnat i säsongens första formsvacka nu efter 15 spelade matcher? Ja, det ser så ut. Tre förluster på de fyra senaste matcherna och spelet har sett allt sämre ut. I senaste matchen mot Karlskrona hade man allvarliga problem och vann knappt en enda närkamp i matchens sista två perioder. Trots 3-2 ledning med 4 minuter kvar så lyckades man tappa det hela till en 4-3 förlust under ordinarie tid.

Man har haft en del förkylning i truppen under senaste veckan och kanske är det detta som börjar slå hål på orken? För man såg riktigt trötta ut under fredagens hemmamatch och det annars så fina fotarbetet var som bortblåst. När dessutom första målvakten Henrik Lundberg återfinns på frånvarolistan så är det ett tufft läge för värmlänningarna inför den sista matchen innan ett välbehövligt uppehåll.

Under söndagen spelar man borta mot Tingsryd i Nelson Garden Arena. Det är ett Tingsryd som befinner sig på sista plats i den HockeyAllsvenska tabellen med endast två segrar under de inledande 15 omgångarna. Ska det kunna vända för Tingryd, eller blir man fast i botten säsongen ut?

Man har dock haft det ganska lätt för BIK hemma i Nelson os har vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan där. Och när nu gästerna kommer på besök med en minst sagt tvivelaktig form i bagaget känns det som ett väldigt bra läge för Tingsryd att ta sin tredje trepoängare för denna säsong. Vi testar därför ettan i denna match och ser värde ner till 3.10!




Oskarshamn fortsätter att bokstavligt talat dominera årets HockeyAllsvenska. 14 matcher in i serien står man på 12 segrar och en målskillnad på hela 49-22. Per Kenttä har visat prov på en fantastisk fingertoppkänsla när han byggt ihop detta lag som just nu är så fyllda av självförtroende att det ryker ut ur öronen på dem.

Offensivt så bjuder man på rena propaganda hockeyn med en massa mål av riktigt hockeygodis, och det tycks inte spela någon roll vem man ställer mellan stolparna där bak. Man får strålande målvaktsspel av både Åhman och Rifalk just nu.

Oskarshamn kommer till söndagens match med fyra raka segrar och hela tio segrar på de elva senaste matcherna.

Björklöven såg ut att ha hittat formen på allvar när man lyckades sätta ihop sin första segersvit för säsongen via tre raka segrar mot Tingsryd, BIK Karlskoga och Vita Hästen. Men i fredagens match gjorde man en rätt slät figur när Södertälje kunde besegra Umelaget med 3-0 och faktum är att sett till målchanser så hade segersiffrorna kunnat skrivas ännu större.

Vi ska kanske ha i åtanke att Björklövens tre raka segrar tog mot seriens två bottenlag, Tingsryd och Vita Hästen, samt mot ett BIK Karlskoga som tycks vara inne i en formsvacka för tillfället. Så kanske var inte Björklövens form lika god som man kunde tro?

Med tanke på det helt fantastiska spel som Oskarshamn bjudit på hela hösten såhär långt samtidigt som vi inte riktigt vet var vi har Björklöven än så känns 2.25 på en ny seger för serieledarna från Oskarshamn som lite väl givmilt. Vi tycker det finns värde i alla odds över 2.15 på Oskarshamn under söndagen.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-11-03, 10:46   #2
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Nu har oddsen kring hockeyallsvenskan kommit och vi rekar följande spel:




Det är ett Leksand i bra form som kommer hem efter en roadtrip med bortamatcher mot BIK Karlskoga och Västervik. Det vitblå dalalaget har vunnit 5 av sina 6 senaste matcher och har nu klättrat till en tedjeplats i tabellen. En vinst i söndagens match skulle innebära att man får bra häng på AIK, som i dagsläget innehar den sista finalplatsen.

Leksand har under sin roadtrip saknat målvakten Axel Brage som fått spelledigt pga barnafödsel, men unga Jonas Arntzen gjorde en väldigt fin insats senast mot Västervik där han räddade 25 av 26 skott.

Modo befinner sig i en ordentlig svacka just nu. Efter att ha inlett serien helt strålande så har man nu tre raka nollpoängare och endast tre inspelade poäng under senaste sex matcherna med en målskillnad på 8-23. Man har med andra ord släppt in väldigt mycket mål på slutet och plocka under veckan in Linus Lundin. Lundin fick göra debut redan i hemmamatchen mot AIK då Hanses blev utbytt i första perioden. Kanske dags för Lundins första match från start på söndag då?

Det faktum att lagen har så olika formkurvor samt att Modo haft det väldigt svårt i Leksand senaste åren med fyra raka förluster i Tegera Arena gör att vi tycker det finns bra spelvärde i 2.15 på hemmalaget här.




Har BIK Karlskoga hamnat i säsongens första formsvacka nu efter 15 spelade matcher? Ja, det ser så ut. Tre förluster på de fyra senaste matcherna och spelet har sett allt sämre ut. I senaste matchen mot Karlskrona hade man allvarliga problem och vann knappt en enda närkamp i matchens sista två perioder. Trots 3-2 ledning med 4 minuter kvar så lyckades man tappa det hela till en 4-3 förlust under ordinarie tid.

Man har haft en del förkylning i truppen under senaste veckan och kanske är det detta som börjar slå hål på orken? För man såg riktigt trötta ut under fredagens hemmamatch och det annars så fina fotarbetet var som bortblåst. När dessutom första målvakten Henrik Lundberg återfinns på frånvarolistan så är det ett tufft läge för värmlänningarna inför den sista matchen innan ett välbehövligt uppehåll.

Under söndagen spelar man borta mot Tingsryd i Nelson Garden Arena. Det är ett Tingsryd som befinner sig på sista plats i den HockeyAllsvenska tabellen med endast två segrar under de inledande 15 omgångarna. Ska det kunna vända för Tingryd, eller blir man fast i botten säsongen ut?

Man har dock haft det ganska lätt för BIK hemma i Nelson os har vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan där. Och när nu gästerna kommer på besök med en minst sagt tvivelaktig form i bagaget känns det som ett väldigt bra läge för Tingsryd att ta sin tredje trepoängare för denna säsong. Vi testar därför ettan i denna match och ser värde ner till 3.10!




Oskarshamn fortsätter att bokstavligt talat dominera årets HockeyAllsvenska. 14 matcher in i serien står man på 12 segrar och en målskillnad på hela 49-22. Per Kenttä har visat prov på en fantastisk fingertoppkänsla när han byggt ihop detta lag som just nu är så fyllda av självförtroende att det ryker ut ur öronen på dem.

Offensivt så bjuder man på rena propaganda hockeyn med en massa mål av riktigt hockeygodis, och det tycks inte spela någon roll vem man ställer mellan stolparna där bak. Man får strålande målvaktsspel av både Åhman och Rifalk just nu.

Oskarshamn kommer till söndagens match med fyra raka segrar och hela tio segrar på de elva senaste matcherna.

Björklöven såg ut att ha hittat formen på allvar när man lyckades sätta ihop sin första segersvit för säsongen via tre raka segrar mot Tingsryd, BIK Karlskoga och Vita Hästen. Men i fredagens match gjorde man en rätt slät figur när Södertälje kunde besegra Umelaget med 3-0 och faktum är att sett till målchanser så hade segersiffrorna kunnat skrivas ännu större.

Vi ska kanske ha i åtanke att Björklövens tre raka segrar tog mot seriens två bottenlag, Tingsryd och Vita Hästen, samt mot ett BIK Karlskoga som tycks vara inne i en formsvacka för tillfället. Så kanske var inte Björklövens form lika god som man kunde tro?

Med tanke på det helt fantastiska spel som Oskarshamn bjudit på hela hösten såhär långt samtidigt som vi inte riktigt vet var vi har Björklöven än så känns 2.25 på en ny seger för serieledarna från Oskarshamn som lite väl givmilt. Vi tycker det finns värde i alla odds över 2.15 på Oskarshamn under söndagen.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Slurf (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-11-03, 14:05   #3
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Upptäckte precis att ni kör detta upplägg även för hockeyn. Gillar Tingsryd, men kör nog ML till 2.50.

Går tvärt emot allt jag kommenterar här för tillfället men har kört Oskarshamn vinna grundserien i omgångar de senaste veckorna, första gången inför matchen mot Modo. 18x,15x,14x,13x och 12x sitter jag på efter att ha maxat allt jag kommit över. Betfairs oddssektion ligger sjukt nog kvar med 15x, Betsson har sänkt till 8x, Expekt har inte återsläppt ännu, SBtech ute med 8x.

Vill ju ha dem som en av favoriterna och det är egentligen bara IKO och AIK som verkligen utmärker sig stabilitetsmässigt enligt mig. Jämn serie i grunden och det absolut viktigaste är ju inte att vinna utan att vara topp 2. Lite orolig för att det finns vissa andra lag där bredden i truppen kommer att bli utslagsgivande sett över en hel säsong, men till 15x med fjärdelen av säsongen spelad, serieledning med 2p och överlägsen målskillnad och en match mindre spelad så är det svårt att gå back i längden.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td