Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-11-20, 21:34   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Hockey V.47, del 1!



Hockeyn rullar vidare i ett raskt tempo just nu och helgen gav oss dels en ordentlig skräll när Brynäs besegrade Djurgården på hemmaplan med 2-0 och Rögle visade även upp att den fina formen håller i sig när man slog Mora med 4-1 på hemmaisen nere i Skåne.

I HockeyAllsvenskan så visade Västerås upp fortsatt grym form och de gulsvarta västmanlänningarna har nu fyra segrar på de fem senaste matcherna och en 4-1 seger på Hovet mot AIK är alltid imponerande!

Vi fick även se Modo bryta en sex matcher lång förlustsvit när man hemmaslog bottenlaget Vita Hästen med 2-1 i en jämn match där segermålet kom med endast elva sekunder kvar av den tredje perioden. Kommer Modo kunna bygga vidare på den segern och vinna borta mot ett Pantern i dålig form under onsdagen?

I SHL under torsdagen har vi ett intressant möte mellan HV71 och Brynäs. Brynäs ligger just nu på tionde och sista slutspelsplats med 26 poäng och HV71 återfinns strax därunder på elfte plats med 22 poäng. Kan HV71 vinna hemma mot Brynäs och krympa avståndet upp till Brynäs och slutspelsplatserna eller kommer Brynäs kunna skapa sig ett glapp i tabellen? Minst sagt en viktig match för HV71 att vinna om man vill hänga på i slaget om slutspelsplatser.

Totalt har vi hela 13 matcher att se fram emot i HockeyAllsvenskan och SHL under onsdag och torsdag och som vanligt hittar ni de bästa spelförslag här! De matcher vi har att se fram emot är följande:

HockeyAllsvenskan(Onsdag):
BIK Karlskoga – Almtuna
Björklöven – Västervik
Leksand – Karlskrona
Oskarshamn – Vita Hästen
Pantern – Modo
Tingsryd – AIK
Västerås – Södertälje

SHL(Torsdag):
HV71 – Brynäs
Linköping – Rögle
Mora – Malmö
Timrå – Skellefteå
Växjö – Djurgården
Örebro – Luleå





BIK Karlskoga åkte på en snöplig förlust senaste borta mot Oskarshamn i en match där man hade en 2-2 puck inne med tre minuter kvar som dock blev bortdömd. Och man har fortfarande lite problem med poängplockandet på bortaisen.

BIK Karlskoga är dock ett av ligans bästa hemmalag med sju vinster på tio matcher och endast en nollpoängare. Till onsdagens match får man dessutom in en riktigt god förstärkning i backen Henrik Larsson som vänder hem till moderklubben efter en misslyckad session i SHL med Brynäs. Senast säsongen i BIK gjorde Henrik Larsson hela 49 poäng på 62 matcher och just en spelskicklig offensiv back är den mest uppenbara pusselbiten som årets BIK-trupp har saknat sedan starten.

BIK väljer även att ställa Henrik Lundberg i kassen igen efter Olle Eriksson Eks förlust mot Oskarshamn, och med Lundberg mellan stolparna så är BIK extremt svårslagna i år.

Almtuna har haft en ganska tuff inledning på säsongen med kommit igång bättre nu på slutet, dock är bortaspelet fortfarande långt ifrån en godkänd nivå och man har endast två segrar på tio matcher denna säsong.

Vi tror stenhårt på ett hemmastarkt BIK i denna match och odds över 1.80 är absolut intressanta i denna batalj!




Här är det verkligen toppen mot botten. Vi har ett Oskarshamn som dundrar fram med hela 15 segrar på de 19 inledande matcherna och leder ligan med sina 43 poäng och fina +28 i målskillnad. Vita Hästen lever i en helt motsatt värld där man har väldigt svårt att samla poäng och endast har vunnit 6 matcher under de 19 första omgångarna. 18 poäng och -15 i målskillnad gör att man just nu ligger under det negativa kvalstrecket och närmar sig jumboplatsen med stormsteg.

Oskarshamn är inte bara ligans bästa lag totalt sett utan man är även etta i hemmatabellen med sina nio segrar på elva hemmamatcher och gästas nu av ligans näst sämsta bortalag. Vita Hästen har endast vunnit två av sina tio bortamatcher och har just nu sju raka förluster på bortaplan.

Som ni förstår av all denna bakgrundsfakta så talar egentligen allt för en ganska komfortabel seger för ligaettan Oskarshamn på hemmaisen här och vi tror stenhårt på att det blir med minst två måls marginal.

Oskarshamn -1,5 innehåller värde ner till 1.85 i odds åtminstone då Oskarshamn är ett väldigt målglatt gäng som vunnit fyra av sina sex senaste hemmamatcher med minst två måls marginal.




Det här är en match mellan två lag som kommer till spel med helt olika formlägen. Linköping som inledde säsongens så otroligt bra och ledde SHL-tabellen och rasat ihop helt och har endast vunnit en av sina åtta senaste matcher. I senaste omgången förlorade man till och med på hemmaisen mot bottenlaget Örebro.

När det gäller Rögle så inledde de grönvita skåningarna säsongen helt bedrövligt och man såg ut att gå mot ännu en säsong av ångestfylld bottenstrid. Men i mitten av oktober vände det helt och man har nu vunnit sju av sina nio senaste matcher. Dessutom har man tre raka trepoängare på bortaplan och då har en av matcherna där varit i Stockholm mot topplaget Djurgården.

De helt motsatta formkurvorna har gjort att lagen nu snart kan vara på väg att mötas i mitten av tabellen. Rögle befinner sig på nionde platsen med 27 poäng och jagar bland annat Linköping som med sina 31 poäng ligger på en femteplats i tabellen. Kan skåningarna ta en trea i SAAB Arena under torsdagen så har gapen sjunkit till endast en poäng, att jämföra med de 17 poäng som skiljde lagen åt för en dryg månad sedan när Linköping toppade tabellen och Rögle låg på jumboplatsen.

Med tanke på den otroligt fina form Rögle har visat på slutet samtidigt som Linköping inte kunnat hitta sätt att fortsätta vinna hockeymatcher så ser vi absolut värde i skåningarna här och tycker att den raka tvåan till 3.30 innehåller gott om spelvärde och går att spela ända ner till 3.10.




Örebro är trots sin bortaseger mot Linköping i senaste omgången alltjämt inblandat i bottenstriden. Man klättrade dock över det negativa kvalstrecket och har nu en poäng ner till Timrå på trettonde plats och fyra poäng ner till Mora på fjortonde och sista plats i tabellen.

Luleå förlorade i senaste omgången borta mot regerande mästarna Växjö vilket var blott Luleås andra förlust under deras senaste tio matcher. Den fina formen har gjort att Luleå klättrat hela vägen upp till förstaplatsen i tabellen med sina 11 segrar och 33 poäng på de inledande 18 omgångarna. Det är inte via någon sprudlande offensiv som årets ligaledare vinner sina matcher utan främst via ett hårt jobb, starkt försvarsspel och otroligt bra målvaktsspel. Något som gör att man även går väldigt bra på bortaplan och har vunnit fyra av sina åtta bortamatcher, vilket gör att man är ligans tredje bästa bortalag.

Ligaledarna Luleå är som sagt ett vasst gäng även på bortaplan och på torsdagen åker man till Örebro för att möta ligans sämsta hemmalag. Örebro har endast fyra segrar och 11 poäng på sina nio hemmamatcher hittills.

Vi fortsätter här att gå emot Örebro denna säsong och upplever helt enkelt att Luleå är ett klart bättre hockeylag. Det finns värde på absolut bra spelvärde på Luleå ner till 2.35 här!




Vi ska veta att av samtliga poäng som vinns i SHL den här säsongen är det runt 64% av dessa som hemmalaget tar. Av samtliga vinster efter ordinarie tid är det ungefär samma procentsats som vinns av hemmalagen. Totalt är det 47.2% av samtliga matcher där hemmalaget vinner efter ordinarie tid. Så bara här har vi värde om det skulle slumpats ut resultat i SHL då brytpunkten går vid 2.12 i odds.

Nu är det dock Växjö som är hemmalaget och hittills har de segrat fem av sina nio matcher hemma efter ordinarie tid. Då ska vi även komma ihåg att de börjat säsongen lite svagare än förväntat där främst målskyttet varit ett problem. De är sämst i SHL vad gäller antal mål framåt med sina 38 stycken. Dock är de bäst vad gäller antalet insläppta mål och där är det så lågt och bra som 35 stycken. Hemma har de 18-14 på sina nio matcher vilket är ett snitt på 2.00-1.56. Djurgården har ett snitt på bortaplan som dock är riktigt bra, 3.67-2.33.

Nu är emellertid Växjö i uppgående form, medan Djurgården sviktar mer och mer. På de sex senaste matcherna är Växjö trea i tabellen med 13 poäng och det har varit fyra segrar efter ordinarie tid. För Djurgården blir det en åttondeplats med åtta poäng bara. Växjö har dessutom tre raka segrar på hemmaplan, alla efter ordinarie tid och med en målskillnad på totalt 11-4. För Djurgårdens tre senaste borta har de en seger efter ordinarie tid, en efter straffar samt en förlust efter ordinarie tid. Då har de dock mött Brynäs och Timrå som ligger på tiondeplats samt trettondeplats. Inget märkvärdigt helt enkelt.

Totalt har Djurgården endast en seger på de fyra senaste matcherna och att då åka till Växjö är inte det enklaste ifall man förväntar sig poäng från matchen. Inbördes är det på de två senaste säsongerna, när Växjö haft hemmaplan, två vinster för Växjö efter ordinarie tid. Vi tycker allt över 2.00 här har värde. Det mest övertygande är formen men även Växjös fantastiska försvarsspel som kommer bli värdefullt här. Vi blir dock inte överraskade ifall det blir en målsnål historia och det kan vara värt att titta på underspel här dessutom. BOL!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td