Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-11-21, 23:51   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Premier League, omgång 13!



Premier League är tillbaka efter ett kortare uppehåll förra helgen då det spelades landslagsfotboll istället med mest fokus på Nations League. Ni som följde våra spelförslag under den långhelgen gratulerar vi då det klirrade rejält. Det gjorde det även för England som dels vann en enklare träningsmatch med 3-0 mot USA men de levererade även när det verkligen gällde hemma mot Kroatien i en direkt gruppfinal – trots att Spanien ledde gruppen. Vinnaren i matchen skulle ta hem gruppsegern och till sommaren få spela slutspel för att ha chansen att bli första lag att vinna Nations League. Spaniens chans var att matchen skulle sluta oavgjort. Kroatien tog ledningen och det såg länge ut som att kroaterna tänkte ta med sig den fantastiska bubblan från VM i somras. Dels slog de ju Spanien med 3-2 hemma dagarna innan, och nu var man bara en kvart från att även tvåla dit England på bortaplan. Lingard och Kane ville dock annat och såg till att först kvittera i 78e matchminuten för att sju minuter senare avgöra med segermålet. Kommer de här killarna även att leverera till helgen när de ska tillbaka till sina klubblag?

Lingards Manchester United tar sig an ett formlöst Crystal Palace hemma och det ska väl mycket till om United inte tar tre poäng här. Men Mourinho är pressad som manager trots att de slog Juventus på bortaplan i Champions League, och frågan är hur det egentligen är med energin i omklädningsrummet. Det ryktas åtminstone att cheferna lite högre upp inte är nöjda med den åttondeplats som United innehar just nu. Förlusten för två veckor sen på bortaplan i derbyt satte tydligen sina spår. Det är upp till bevis nu och ett dåligt resultat kan snabbt få till ett tränarbyte. Får Mourinho vara kvar till januarifönstret så kan vi mycket väl få se Ivan Perisic som ett nyförvärv men först är det match mot Zaha och Townsend i Crystal Palace.

För Harry Kane som var den andre målskytten i segermatchen mot Kroatien så tar hans Tottenham emot Chelsea i ett glödhett derby om lördagskvällen. Maurizio Sarris mannar i Chelsea är nämligen fortfarande obesegrade tillsammans med Liverpool och Manchester City. Ska Tottenham på hemmaplan vara första laget som får Chelsea att kapitulera? De är nämligen obesegrade i både ligan och samtliga cuper den här säsongen. Tottenham har dock sett lite svagare ut på slutet och frågan är var de egentligen står formmässigt nu efter uppehållet. Ännu har vi inte fått se Kane i sin sedvanliga form i klubblaget. Lossnar det för honom till helgen? Och kan Spurs ta en trepoängare mot ett topplag? Det har ju blivit förlust mot både Liverpool och City på Wembley Stadium. Nu är det dock dags för den nya arenan Tottenham Hotspur Stadium och kanske kan det vara tillräckligt för att väcka liv i laget som annars ser ut att tappa mark mot de övriga i toppen.

Övriga frågetecken till helgen är om Fulham kan få en nytändning med sin nya tränare, Claudio Ranieri. Legenden som såg till att Leicester skrällvann ligan 2015/2016. Förutsättningarna finns åtminstone om vi tittar på spelarmaterialet. Seri som varit aktuell för Barcelona och Liverpool, samt Schürrle är två riktigt bra spelare som kan få det här laget att lyfta. För att inte nämna målskytten från Serbien på topp, Aleksandar Mitrovic som gjorde mål mot både Montenegro och Litauen i Nations League i senaste omgången.

Kommer Wolverhampton att kunna resa sig igen efter fyra raka matcher utan seger? Nu möter de nästjumbon Huddersfield och det är dags att plocka tre poäng ifall det inte ska ha varit en kort sejour i Premier League för det storsatsande Wolves. Kan Newcastle fortsätta sitt påbörjade segertåg trots att det är bortamatch nu? Burnley står på andra sidan mittlinjen och där är det nu fem raka utan seger och hela fjorton insläppta bollar under dessa matcher. Oavsett vad svaren blir på dessa frågor så är det 18.30 på lördag som de flesta av oss väntar på sina svar från toppmötet i London, som helt klart är den mest intressanta matchen den här omgången.

Tabelltoppen efter tolv omgångar

1. Manchester City, 32p +31
2. Liverpool, 30p +18
3. Chelsea, 28p +19
4. Tottenham, 27p +10

Helgens spelschema (omgång 13):

Lördag:
16.00 – Brighton v Leicester
16.00 – Everton v Cardiff
16.00 – Fulham v Southampton
16.00 – Manchester United v Crystal Palace
16.00 – Watford v Liverpool
16.00 – West Ham v Manchester City
18.30 – Tottenham v Chelsea

Söndag:
14.30 – Bournemouth v Arsenal
17.00 – Wolverhampton v Huddersfield

Måndag:
21.00 – Burnley v Newcastle

Formen är på nästintill på topp vad gäller spelen på fotboll just nu. Hela 20 units plus på Nations League förra veckan och helgen innan dess när det var engelsk ligafotboll satte vi två av våra tre spel som vi rekommenderade. Det enda som föll var ett långskott att City skulle leda i halvtid mot United som senare skulle lyckas få med sig ett oavgjort resultat. Det stod 1-0 till hemmalaget i halvtid men 2-1 var det närmaste United kom för att rädda vår 21-oddsare. Dock satt både Tottenham till 1.85 borta mot Crystal Palace samt Newcastle till fina 2.88 i odds. Det gick även att få en bit över tre dessutom närmare matchstart märkligt nog. På de tre spelen blev det åtminstone över tolv units plus och summerar vi ihop det med Nations League blir det runt 23 fina enheter in på spelkontot. Vi jagar vidare och nedan finns våra bästa spel som alltid. Lycka till!

Som vanligt går vi även igenom vilka spelare som toppar de olika individuella tävlingarna. Agüero har nu gått upp i ensam ledning med åtta gjorda mål följd av Aubameyang och Hazard på sju vardera. Även i assistligan bröt sig en spelare loss från topptrion och det är numera Fraser som leder på sex assist före Mendy och Sterling som har fem vardera. Vad gäller busfröna så är det Morgan från Leicester som toppar med två röda kort.





Ett klassiskt möte där känslan säger målkalas – åtminstone om Kane kan börja leverera på allvar. Men även statistiken inbördes pekar på målrikt när de här två lagen har mött varandra. Tittar vi på de fyra senaste säsongerna har lagen sprungit på varandra tio gånger varav en match är från ligacupen och en från FA-cupen. Totalt snittar de 3.50 mål per match och hela 70% har gått över linan. När Tottenham haft hemmaplan är det lite klenare då två gått över linan samt två under. Det har som mest blivit 5-3 men även 0-0 och det finns alla förutsättningar för målkalas ifall de bara spräcker den förhatliga nollan i matchen.

I Tottenhams hemmamatcher (ny arena nu dock) den här säsongen har det blivit nio mål bara på fyra matcher men det har varit 50/50 hittills åtminstone och det var mot Cardiff samt City som det endast blev ett enkelt mål. Förra säsongen snittade dock Tottenham 2.95 mål totalt på sina hemmamatcher. Chelsea snittade även de högt i sina bortamatcher, närmare bestämt 2.84 mål totalt. Den här säsongen har det blivit 13 mål på fem bortamatcher där fyra gått över linan.

Att Chelsea spelat två 0-0 matcher den här säsongen ska vi inte bekymra oss för så mycket då de gått över linan i 67% av matcherna hittills. För Tottenham gick de över linan i de sex inledande matcherna men har endast klivit över i en av de resterande sex matcherna. Då spelade vi och vi gör det igen.

Inget superodds på linan men brytpunkten nu går vid 57.1% men nog ska den upp till 60% här. Finns gott om offensiva spelare samt målskyttar och Chelsea har en helt annan spelstil nu än tidigare då det stundtals kunde se lite för defensivt ut. Ner till 1.67 rekommenderar vi spel till här. BOL!





Liverpool må vara ett av de bästa lagen i England men det ser sådär ut spelmässigt. Speciellt borta har laget allvarliga problem och det avslöjar även deras 2-0 förlust borta mot Röda Stjärnan. Det ser dock inte mycket bättre ut i övriga bortamatcher på slutet och på de fem senaste har de endast lyckats göra tre mål totalt. 1-1 mot både Chelsea och Arsenal, men förlust mot Napoli med 1-0 för att inte tala om den snåla segern med 1-0 mot jumbolaget Huddersfield.

Watford är så klart inget topplag men de blandar och ger hittills. Det är inte alls omöjligt att de har en bra dag med energi som räcker för att besegra Liverpool. Hittills har de gjort det starkt hemma med fyra segrar på sex matcher. Vinst med 2-1 mot Tottenham och fina 3-0 mot Huddersfield för att nämna några. Förra säsongen tog de 66% av totalpoängen på hemmaplan och det är bra siffror.

Liverpool förlorade fem bortamatcher förra säsongen. Visserligen endast mot Swansea om vi räknar bort topplagen men formen måste vägas in här och nu då Liverpool normalt alltid gör mycket mål.

Förra säsongen slutade det här mötet 3-3 och åren innan dess blev det 0-1 och 3-0. Så när Watford har hemma mot Liverpool så har det sett bra ut resultatmässigt. Visst ska Liverpool vara favoriter här men till höga 6.75 testar vi en mindre slant. Brytpunkten nu går vid 14.8% men nog ska vi kunna säga 16% och då är det spelbart ner till 6.25 istället. BOL!





Wolves har verkligen gjort det bra överlag den här säsongen och det skapas en del chanser. I den senaste matchen borta mot Arsenal var det inte långt borta att det blivit ett vinnande mål i slutet då matchen verkligen böljade fram och tillbaka med enorma målchanser åt bägge håll. Nu är det dock ett defensivt spelande Huddersfield som börjat få upp ångan som står på andra sidan. Då kliver vi in med ett handikappspel som ger push vid uddamålsförlust.

Matchen börjar bli viktig för Wolves och vid ledning är det främst tre poäng som ska försvaras än att de ska trycka på framåt. För det är nu fyra raka utan seger och det är tveksamt ifall ett kortare uppehåll sköljt bort den lite negativa energin som alltid bildas vid formsvackor. Huddersfield å sin sida har nu två raka matcher utan förlust. Visserligen på hemmaplan mot Fulham och West Ham men det ger åtminstone en positivitet som är ack så värdefull. Laget har gått från toksist till att faktiskt hålla ner siffrorna vad gäller insläppta mål. Det kommer de med stor sannolikhet bygga vidare på här. En målsnål match är att vänta.

När lagen möttes i Championship för två säsonger sen vann Huddersfield bägge mötena med 1-0 och det är faktiskt en trippel av det resultatet på slutet inbördes.

Huddersfield har den här säsongen blandat och gett borta. Men två stycken 1-1 matcher mot Everton och Burnley kan de stoltsera med, medan det även finns förluster med 3-0 mot Watford och 3-1 mot Leicester. Wolves har endast segrat i en match med mer än ett mål på hemmaplan den här säsongen, 2-0 mot Southampton. Serien börjar sätta sig mer och det här är ett givet spel även om det nästan är en slantsingling på om det slutar 4-0 eller 0-1. Vi nöjer oss därför med fyra units där brytpunkten nu går vid 48%, men vi säger 50% och sätter spelvärde på allt över dubbla pengarna. BOL!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td