promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-12-01, 11:26   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 365
Sharp$: 102

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Europatipset (2/12)


Härligt med jackpott igen och nu är det 3.5 miljoner som det finns i 13-rättspotten ungefär. Flera trevliga favoriter att luta sig mot den här omgången, men samtidigt ifall man prickar rätt bland skrällarna så finns det enormt värde att hämta. En av de mest intressanta omgångarna på länge och jag känner att trots usel form på det mesta just nu passar omgången mig som handen i handsken. Lycka till oavsett ifall ni ryggar spikarna eller inte!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Lazio (match 5, en tvåa)
(5) Chievo – Lazio 2
Lazio är i grunden ett klart bättre lag och den här säsongen är det extra stor skillnad mellan lagen. Chievo har 0-4-9 (10-30) den här säsongen och ligger klart sist i tabellen. Lazio har på bortaplan 3-1-2 (7-7). Lazio vann bägge mötena inbördes förra säsongen och trots lite vikande form för tillfället så ska det inte bli några problem för Immobile och övriga att plocka tre poäng här. Chievo två raka oavgjorda, där de senast dessutom mötte Napoli. Men blixten slår inte ner två gånger på samma ställe. Lazio streckade på 77% men det är inte tokhögt även om det är i högsta laget.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Torino (match 8, en etta)
(8) Torino – Genoa 1
Genoa inledde säsongen rätt friskt med fyra segrar på de sex första matcherna. Därefter har det varit klart motigare med endast tre oavgjorda på de nio nästkommande. Har endast besegrat Torino en gång på bortaplan och med nuvarande form sker det inte igen. Torino endast tre poäng före i tabellen men visar inte på något nedåtgående form. Enda orosmolnet är att Torino är obesegrade borta efter sju matcher medan de hemma har 2-1-3 (7-9). Streckade på 66% men vinner enligt marknaden endast runt 56% av dessa matcher.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Besiktas (match 13, en etta)
(13) Besiktas – Galatasaray 1
Två lag i den turkiska ligan som turats om att vinna ligan de fyra senaste åren och som oftast är med i den direkta toppen. Så är det även i år även om de bägge ligger sex respektive nio poäng efter serieledarna. Ingen speciellt bra form i något av lagen och på deras tio senaste matcher tillsammans har de fått ihop tre segrar. Hemmaplan blir avgörande här då Besiktas hittills har 4-0-2 (13-8) medan Galatasaray på bortaplan har 3-0-3 (7-10). De tre senaste mötena inbördes med Besiktas hemma har de två segrar och en oavgjord. Starka hemma vilket 14-3-0 (44-10) förra säsongen visar. Endast streckade på 48% och det tackar vi för då det medföljer värde på spiken.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(4) Girona – Atletico Madrid 1
I normalfallet ska Madridlaget vinna det här men det ser inte lika stabilt ut längre som det gjort tidigare år. På bortaplan är det endast 1-4-1 (5-5) hittills och totalt räcker det till en tredjeplats och 24 poäng men Girona jagar endast fyra poäng bakom. Dock har Girona ett bättre facit borta än hemma men till superlåga 8% här måste de helt enkelt med på kupongen. Bägge mötena förra säsongen slutade oavgjort. Formen är bra hos bägge och ingen har en förlust på de fem senaste. Madrid streckade på höga 69% medan de enligt marknaden vinner runt 54% bara.
Statistik

(7) Sassuolo – Udinese X
På de fem senaste matcherna har de varsin seger men det skiljer i tabellen sju poäng mellan lagen. Udinese har dock haft ett koppel tuffa matcher innan segern senast. Milan, Napoli, Juventus och Lazio på hemmaplan med idel förluster samt tre bortamatcher på det med en poäng bara. Nu har de förvisso åter bortamatch men till låga 15% är de riktigt streckvärda. Jag utgår dock från krysset till 26% som har knappt värde bara. Ettan kraftigt överstreckad blir iskall.
Statistik

(9) Eintracht Frankfurt – Wolfsburg 2
Just nu känns det tufft att försöka fälla Frankfurt som går som tåget med sex segrar och en oavgjord på de sju senaste. Dessutom med en fantastisk målskillnad på hela 23-5. Men streckade på gigantiskt höga 74% och enligt marknaden vinner de endast 53% av dessa matcher. Iskall trots rykande het form. Wolfsburg gör det helt okej och har 2-1-2 (7-5) på bortaplan. Så trots endast två segrar på de fem senaste ska vi veta att det stött på både Dortmund och München bland dessa. 9% är ett fynd.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Arsenal – Tottenham 2
Riktigt hett derby i London där vi har två lag med en imponerande inledning i det stora hela. Arsenal med lite klenare form just nu men likväl elva raka i ligan utan förlust. Förra säsongen spelade Arsenal 15-2-2 (54-20) hemma vilket är starka kort. Tottenham på väg uppåt i form med sju segrar på de åtta senaste matcherna där enda plumpen kom hemma mot City (förlust 1-0). Svårlöst möte där det borde kunna bli en del mål. Krysset överstreckat vilket ger värde till övriga tecken. Arsenal knappa favoriter här. Tottenham vann det här mötet senast 2010.
Statistik

(2) Liverpool – Everton 1
Derby i Liverpool och med en sanslöst stor favorit i Jürgen Klopps mannar. Dock streckade på höga 77% vilket ändå kan ses som okej ifall vi tittar på det här inbördes. På de sex senaste mötena är det fyra segrar till Liverpool samt två oavgjorda. Det är hela 18 matcher sen Everton vann och det är än längre sen de vann borta. 42 matcher sen och vi måste tillbaka till förra millenniet dessutom. Liverpool heta på hemmaplan med 12-7-0 (45-10) förra säsongen samt 5-1-0 (14-1) hittills den här säsongen. Egentligen bergsäker etta men strecken i kombination med övriga storfavoriter blir lite sval. Hur ska Everton kunna vinna detta trots bra form?
Statistik

(3) Deportivo Alavés – Sevilla 2
I grunden är det här en enkel tvåa men något märkligt är det med hela den spanska ligan där Sevilla leder på 26 poäng och där Alavés ligger fyra med 23 poäng. Bägge förre Real Madrid t ex. Alavés med 4-2-0 (8-4) på hemmaplan är imponerande. Inbördes är det tio matcher sen ett bortalag vann och då var det Sevilla med 1-0, vilket också är enda bortasegern. Tror Alavés måste börja falla snart även om mycket talar mot det här. Ettan med bra värde, mest på bekostnad av krysset.
Statistik

(6) Roma – Inter 1
Mitt i Inters fantastiska form med åtta segrar på de nio senaste mötena kom förlusten med överraskande 4-1 borta mot Atalanta. Inbördes är det endast en förlust hemma för Roma på de tio senaste åren och den kom förra säsongen. Krysset har fått tokhöga 32% på sig vilket jag direkt ratar här. Svårt välja sida i övrigt men hemmaplan får bli det jag till sist väljer på de mindre systemen. Inter har trots allt förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher, även om två av dessa varit i Champions League mot Tottenham och Barcelona.
Statistik

(10) RB Leipzig – Mönchengladbach 1
Hemmaplan för Leipzig känns rätt stabilt även om ajg tvekat på laget hela säsongen. Men siffrorna hittills imponerar med 4-2-0 (15-3) och de ska vara favoriter här. Marknaden bedömer chansen till hela 51% vilket ger bra värde då laget endast är streckade på 45%. Jag är lite tveksam till om de verkligen vinner mer än varannan match här. Borussia M går bra i ligan och innehar en andraplats för tillfället. Dock är det sex raka hemmasegrar medan det borta endast är 2-2-2 (12-11). Men tre raka segrar i ligan visar ändå på bra form för bortalaget medan det för Leipzig kan vara ett frågetecken med tre förluster (alla borta) på de fyra senaste ifall vi räknar med Europa League. Även här ratar jag det oavgjorda.
Statistik

(11) Olympique Marseille – Reims X
Egentligen en etta men då vi har bra med favoriter redan tar vi med samtliga tecken här. Dessutom är hemmalaget streckade på kolossala 83% vilket de inte är i närheten av att kunna leva upp till. Marknaden bedömer chansen kring runt 67% och det låter klart förnuftigare. Marseille är dock starka hemma med 5-1-1 (17-6), där enda förlusten kom mot PSG. Reims har gjort det bra överlag den här säsongen, även om det framför allt är hemmamatcherna som de lever på. Två förluster på sina fem senaste borta, då mot PSG och St Etienne. Både kryss och tvåan måste med här då de är streckade lågt och har fantastiskt värde.
Statistik

(12) Rennes – Strasbourg 1
Två lag i mitten av tabellen och som känns svårlöst på förhand. Det tycker även kollektivet som därmed lägger 28% på krysset medan marknaden lägger det på låga 24%. Förståeligt då Strasbourg har fyra oavgjorda på sina sju bortamatcher. Totalt har lagen på sina tio senaste tillsammans endast varsin seger men hela sex oavgjorda. Inbördes är det endast förra säsongen som är intressant och då vann hemmalagen sina matcher. Tvåan streckad på låga 12% men inträffar runt 20%. Även här plockas krysset bort.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 5184 rader på Liverättning

1. 12
2. 1x
3. 12

4. 1x2
5. 2
6. 12

7. 1x2
8. 1
9. 1x2

10. 12
11. 1x2
12. 12
13. 1


För den som vill komma billigare undan. 96 rader på Liverättning

1. 12
2. 1
3. 2

4. 1x
5. 2
6. 1

7. x2
8. 1
9. x2

10. 1
11. 1x2
12. 12
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Europatipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-12-02, 12:58   #2
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 1 893
Sharp$: 3029
Standard

Haha idag är jag motvalls på riktigt.

Ja ingenting talar för Everton sett ur statistikfakta, Liverpool är dessutom bättre än på många säsonger.

Därför vinner Everton. Murphys Law 9 ggr ter sig som rena skämtet med statistiken beaktat, bättre med 5% av insatserna på Europatipset. Nåväl, detta är fotboll och vad brukar man säga, Engelska ligan är en av de jämnare av de stora?

Sen Frankfurt då? 74% och står i knappt dubbla pengarna... WOW, fast de har onekligen imponerat... kan nog sträcka mig till att de har över 60% chans, fast ändå den hårdast streckade favoriten i oddsperspektiv...
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td