Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-12-04, 11:04   #1
Super Moderator
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 5 881
Sharp$: 3318

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Europatipset (5/12)


I söndags var det så nära att allting studsade rätt. Jag var helt rätt på det i mängder med matcher men då Lazio och Sevilla inte lyckades avgöra sina matcher fick vi nöja oss med elva rätt på bolagsspelet. Systemförslagen som presenterades här var lika nära - om inte närmare - att få full pott men även här åkte vi på spiken Lazio. De var dock överlägsna i matchen men bolluslingen ville inte studsa rätt, såsom den gjorde för Liverpool. Det är bara att ta nya tag och ge sig in i den här omgången istället. Lika intressant som i söndags men inte lika givet vilka ställningstagande man bör göra. Lycka till oavsett om ni ryggar eller går på helt egna idéer.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Liverpool (match 2, en tvåa)
(2) Burnley – Liverpool 2
Som Burnley sett ut på slutet så ska det inte bara ske ett mirakel för att de nu helt plötsligt ska kunna sätta stopp för ett av ligans bästa lag. Laget har usel form med 3-17 i målskillnad på de sex senaste matcherna. Mot topplagen City och Chelsea blev det totalt 0-9 och inte mycket tyder på att de ska kunna hålla ner siffrorna här då de inte ens spelade något sånär bra fotboll i senaste förlustmatchen hemma mot Newcastle. Streckade på 81% men det kan nästan kännas som ett fynd trots bortaplan och svajig form på Liverpool.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Girona (match 11, en etta)
(11) Girona – Deportivo Alavés 1
Girona överraskar likt Alavés i ligan och det kan bli en intressant batalj nu när det är retur i cupspelet. Förra mötet slutade 2-2 efter en sen kvittering i 90+6 av Girona. Hemmaplan nu borde ge en liten fördel även om laget i ligan faktiskt har ett klart bättre bortafacit. Kommer från en stark 1-1 match mot Atletico Madrid. För Alavés är det tack vare deras hemmamatcher som de fortfarande ligger med i toppen av ligan. Målsnål match att förvänta och jag hoppas 1-0 räcker här till smått trevliga 44% på strecken.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Rangers (match 13, en etta)
(13) Rangers – Aberdeen 1
Även om Rangers inte håller samma kvalité nu som på storhetstiden så är hemmaplan en avgörande faktor i att laget borde ha riktigt bra möjligheter att segra. Den här säsongen har de 6-1-0 (25-4) medan Aberdeen har ett klart sämre bortafacit än dito hemma. Lagen möts ofta inbördes och sen säsongen 2016/2017 har Rangers haft fyra hemmamatcher varpå de segrat i tre av dessa men åkt på en överraskande förlust dessutom. Det är dock den enda historiskt sett. Lite oroväckande att de förlorade på bortaplan i ligacupen när lagen möttes för drygt en månad sen och bägge bortamatcherna förra säsongen slutade oavgjort. Vinner drygt 60% av matcherna men är streckade på lite högre 72%. I en omgång med trevligare skrällar känns ettan rätt stabil trots allt.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(4) Everton – Newcastle 2
Newcastle kom snabbt ner på jorden igen efter tre raka segrar. Det kan faktiskt ha varit en fördel inför det här tuffa bortamötet mot Everton, som föll snöpligt långt in på tilläggstiden senast. Klar fördel hemmalaget i kvalité men Newcastle kommer spela försvarsinriktat och möjligen blir det åter en fembackslinje. 9% på tvåan är ett fynd trots att laget inte presterar speciellt bra inbördes. Fem raka förluster utan ett mål framåt. Det är även sju bortamatcher sen Newcastle segrade, då med 1-0. Förlusten senast glömmer vi då laget trots allt skapade mycket. Everton hemmastarka med 5-1-1 (13-6) men Newcastle har endast släppt in sex mål borta på lika många matcher.
Statistik

(6) Fulham – Leicester 1
Ett intressant möte då Fulham med ny tränare lyckades ta tre pinnar hemma mot Southampton men sen inte lyckades skrälla borta mot Chelsea i uppföljningen. Inget som kan krävas så klart, och nu blir det åter en tacksam hemmamatch där de totalt presterat okej med 2-1-3 (9-15). Leicester dock med fem raka matcher utan förlust och 5-2 i målskillnad över samma period. Har dock inte mött något speciellt bra motstånd i dessa, och har ännu inte segrat mot något bra lag i ligan ännu. Segern över Watford senast som ligger på en tiondeplats är ”bästa” segern den här säsongen. Streckas på för höga 40% med det i bagaget. Här måste Fulham streckas då det är en jämn match.
Statistik

(9) Strasbourg – Paris Saint-Germain X
Det är långsökt att PSG ska tappa poäng igen som de gjorde senast borta mot Bordeaux. Det var första poängtappet den här säsongen i den femtonde matchen. Strasbourg kommer dock från en väldigt fin 4-1 seger borta över Rennes och möjligen kan det vara lite formvarning på PSG nu. Krysset till låga 15% känns intressant för att kunna få upp utdelningen. Strasbourg vann överraskande hemmamötet mot PSG förra säsongen.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Manchester United – Arsenal 2
Det drivet som Arsenal verkar ha i laget gör att jag måste strecka dem först. Senast hamnade de i underläge hemma mot Tottenham med 1-2 men vände och segrade med 4-2. Stark moral helt enkelt och United ser inte ut som något topplag när de spelar. Dock verkar moralen likväl vara bra i hemmalaget som ofta hamnar i underläge men likväl reder upp det. Krysset överstreckat här som vanligt när topplagen möts. Bara plocka bort det som vanligt. Senast Arsenal vann det här bortamötet var säsongen 06/07. Streckade på 33% är dock trevligare än 37% på United som inte alls levererar som man kan förvänta med den truppen.
Statistik

(3) Tottenham – Southampton 1
Egentligen en stabil spik på Tottenham som snabbt borde studsa tillbaka och plocka en trea. Hade sex raka segrar inklusive cuperna men åkte på en lite snöplig 4-2 förlust borta mot Arsenal senast. Möter nu ett klart mer överkomligt motstånd i Southampton – som dock fick med sig 2-2 hemma mot United senast. Vann senaste hemmamötet inbördes med 5-2 och har sen bägge lagen åter spelade i Premier League igen säsongen 12/13 vunnit fem av de sex hemmamatcherna. Dock streckade på nästan galet höga 84% vilket gör att det blir gardering på de stora systemen. Southampton dock endast en enda seger på de tolv senaste inbördes.
Statistik

(5) Wolverhampton – Chelsea 2
Chelsea inte streckade på mer än 59% i det här mötet kan ses som ett fynd rent utav. Wolves går en rejäl kräftgång i ligan just nu med en enda poäng på de sex senaste matcherna. Då har de mött rent bedrövligt motstånd stundtals, eller vad sägs om Cardiff och Huddersfield i de två senaste förlustmatcherna? Trots hemmaplan ska de inte kunna rå på Chelsea här – som dock endast fick med sig 0-0 borta mot West Ham i slutet av september.
Statistik

(7) Bordeaux – St. Etienne 1
Bordeaux vann bägge mötena inbördes förra säsongen och har förkrossande fin statistik inbördes på hemmaplan. Kommer med sex raka matcher utan förlust om vi räknar med två Europa League matcher. I ligan är det dock fyra raka oavgjorda, där 2-2 mötet mot PSG senast får oss att höja på ögonbrynen lite extra. Ettan klart mest intressant här då St. Etienne trots en sjätteplats i ligan har det oerhört mycket svårare i sina bortamatcher. Hemma är de obesegrade men borta har de bedrövliga 1-3-3 (6-12). Endast 24% streck på tvåan, vilket enligt marknaden ger bra värde om de nu lever upp till 32% segerchans.
Statistik

(8) Lyon – Rennes 1
Lyon är starka hemma trots att de gick på en 0-1 mina mot Nice i slutet av augusti. Annars stabila 5-2-1 (13-5) hemma och det följer även förra säsongens fina hemmafacit med 12-5-2 (38-18). Inbördes är det ofta målsnålt och lite smått oroande att Rennes segrat i två av de tre senaste mötena på bortaplan. Ska likväl mycket till för att på nytt plocka en seger här då de kommer från en 4-1 förlust hemma mot Strasbourg. Men låga 6% måste så klart streckas då de vinner betydligt oftare än så. Enligt marknaden runt 16%.
Statistik

(10) Nantes – Olympique Marseille 1
Två lag som blandar och ger i serien. Oerhört svårlöst match då även inbördes möten är en stor blandning där få saker går att utläsa. Formmässigt är det helt okej för bägge lagen där Nantes tagit elva poäng medan Marseille tagit tio poäng på de senaste sex matcherna. Jag förlitar mig på marknaden här och streckar ettan först till låga 23% men där de ska vinna runt 31%. Men ta med allt om det finns pengar till det.
Statistik

(12) Real Sociedad – Celta de Vigo X
Ettan är mest trolig här men samtidigt högt streckad på 55%. Det här är returen i cupen och senast spelade de 1-1 mot varandra där Sociedad var det bättre laget. De möttes även i ligan för två omgångar sen, då segrade Sociedad med 2-1 på hemmaplan. Dock ingen vidare form på något av lagen då de tagit åtta respektive sju poäng på de sex senaste ligamatcherna. Vilka prioriterar cupen högst? Strecka på så långt pengarna räcker.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning

1. 12
2. 2
3. 1x

4. 1x2
5. 2
6. 1x

7. 12
8. 1x2
9. 1x2

10. 1x2
11. 1
12. 1x2
13. 1


För den som vill komma billigare undan. 72 rader på Liverättning

1. 2
2. 2
3. 1

4. 1x2
5. 2
6. 1

7. 1
8. 12
9. x2

10. 1x2
11. 1
12. 1x
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Europatipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td