Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-12-20, 22:08   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Hockey V.51, del 2!Ett sent avgörande i powerplay av värmlänningarna BIK Karlskoga där Gustaf Franzen slog till med endast sex sekunder kvar gjorde att vi gick 2-1 i våra spelrekar under Hockey Del.1 denna vecka och kunde inbringa lite sköna extraslantar i julkassan. Vad gäller powerplaykupongen så slutade det med endast fem rätt, där tar vi dock nya tag till fredagens kupong och fortsätter jakten på de åtta rätten!

Nu har HockeyAllsvenskan tagit julledigt efter torsdagens omgång och SHL spelar sin sista omgång inför jul under fredagen för att sedan starta upp igen under annandagen och efter fredagens omgång kommer vi ha tagit oss halvvägs genom SHL’s grundserie 2018/19.

Om vi lite snabbt sammanfattar den första halvan av ligan nu så är det mest anmärkningsvärda i positiv bemärkelse att vi finner Luleå högst upp i tabellen, det var det inte många som hade räknat med innan första nedsläpp. Kommer norrlänningarna ha styrkan att hänga kvar i toppen av den jämna tabellen även under vårhalvan av serien?

När det gäller överraskningar i negativ bemärkelse så är det Skellefteå och HV71 som kommer upp på näthinnan. Här har vi två lag som de flesta hade räknat med skulle slåss i toppen av tabellen och efter 25 omgångar hittar vi dem nu på plats 10 respektive 11 i tabellen. Kommer ett av dessa på pappret starka lag att missa slutspelet och landa in i ingenmansland när vi summerar tabellen efter 52 spelade matcher?

Nåväl, med denna lilla sammanfattning avklarad så går vi nu på våra bästa drag och vårt powerplay-förslag för att dra in pengarna för lite extra sista-minuten klappar nu i juletider!

Motivering till Djurgården och Färjestad finner ni längre ner i texten, då vi även har spelrekar på dessa lag under fredagens omgång.

Frölunda tror vi stenhårt på också då man i grunden har en betydligt starkare trupp än fredagens motståndare Timrå, något som även syntes tydligen när lagen möttes uppe i Timrå så sent som i onsdags. En match som Frölunda vann med 4-2 på bortaplan och vi räknar med en ny bekväm seger för göteborgarna under fredagen.

Kupongens enda halvgardering väljer vi att sätta i matchen mellan Örebro och Skellefteå. Här tror vi på en seger för Skellefteå, men vågar inte lita fullt ut på att den kommer under ordinarie tid i Behrn Arena. Ni kan läsa ytterligare motivering till varför vi tror på norrländska AIK i denna match i vår rek längre ner i artikeln.

I vanlig ordning kör vi även på fyra helgarderingar och ett system på totalt 162 rader. De båda matcherna från schweiziska ligan NLA känns väldigt ovissa, dels då det är en liga där det svänger väldigt mycket mellan resultaten pga deras lite ovanliga spelschema där man pressar in nästan alla matcher under helgerna och därav spelat back-to-back varje veckoslut.

Brynäs – Växjö känns som en öppen historia det med efter att Brynäs imponerat i första matchen efter uppehållet samtidigt som Växjö presterat en riktigt bra hockey under en längre tid nu.

Sist men inte minst på kupongen så har vi matchen mellan Malmö och Luleå nere i Skåne och där går vi på en helgardering också. Det är två formstarka lag som drabbar samman och även om vi tycker det känns som lite fördel för Luleå här så väljer vi att säkra upp med en helgardering då Malmö visat flera gånger under säsongen att man kan slå alla lag i denna serie.
SHL:

Fredag:

Brynäs – Växjö
Frölunda – Timrå
HV71 – Färjestad
Malmö – Luleå
Mora – Djurgården
Örebro – Skellefteå

Vi åkte förvisso dit på Färjestad i senaste omgången, då man efter en bedrövlig första period hamnat i 3-0 underläge. Karlstadgänget tog sig dock i kragen rejält i slutperioden mot Örebro och lyckades vända underläget till 4-3 seger i övertid. En sådan vändning är naturligtvis väldigt stärkande för moralen och nu är värmlänningarna nu uppe i sex raka segrar och nio segrar på sina tio senaste matcher. Med ett sånt facit är Färjestad ligans formstarkaste lag.

På fredagen åker Färjestad till Jönköping för ett rivalmöte med HV71. Och det är ett HV71 som är svåra att veta var man har denna säsong. Man är i regel alltid spelförande i sina matcher men lyckas inte få någon utdelning på sitt spelövertag. Nyligen hade man dock ett period på tre raka segrar och vi började tro att smålänningarna var på gång, men snabbt är man nere på jorden igen via två raka förluster och faktum är att man har hela sju förluster under de tio senaste matcherna.

Med de båda lagens formkurvor i bakhuvudet och hur starka FBK sett ut på slutet så tror vi stenhårt på värmlänningarna här och ser spelvärde ner till 2.35 gånger pengarna!
I sista omgången innan juluppehållet tar Mora emot Djurgården på hemmaplan och det är ett Mora som vunnit två raka hemmamatcher. Sett till hela säsongen så är dock gänget från Dalarna ligans näst sämsta hemmalag med sju vinster och fem förluster på tolv matcher.

Mora är dessutom alltjämt sist i tabellen och behöver verkligen alla poäng man kan få nu när serien kommer vara spelad till hälften. Fredagens motståndare Djurgården kommer från en ganska tung period med endast tre segrar under de åtta senaste matcherna, vilket gjort att man trillat ner hela vägen från första till sjunde plats i SHL-tabellen. Även Djurgården är alltså ett lag i behov av poäng och det faktum att man kunde göra en sen vändning hemma mot HV71 i första matchen efter landslagsuppehållet borde gjuta gott mot och ge en energikick i truppen. Och vi tror nu att stockholmarna kommer kunna bygga vidare på den segern under fredagen uppe i Mora.

Det är egentligen två lag i dålig form och det finns inget i formtabellen som vi kan grunda våra spel på, utan här går vi istället mycket på den grundkapacitet som finns i lagen. Och där är Djurgården det betydligt bättre laget. Stockholmarna är förhandsfavoriter till SM-guldet samtidigt som de flesta räknat med att Mora ska få kvala i vår och det är den skillnaden i lagens kapacitet och potential som gör att vi tycker det finns bra spelvärde på Djurgården ner till 1.90 under fredagen.
Skellefteå reste sig rejält efter sin lilla formsvacka där de spelade fem matcher i rad utan att segra. Här åkte de även ut ur CHL mot tjeckiska Plzen och det var verkligen tveksamt ifall de skulle segra i hemmamatchen mot svaga bortalaget Linköping. Det lilla uppehållet verkar dock ha gjort susen och laget körde över Linköping med hela 6-2.

Nu är det förvisso bortamatch och det är alltid en stor nackdel i SHL. Endast 26.7% av matcherna den här säsongen vinns efter ordinarie tid på bortais. I jämförelse är det 46.6% av hemmalaget som vinner sina matcher utan övertid eller straffar.

Örebro är tillsammans med Timrå och Mora klart sämre än övriga lag och halkar redan efter med ett glapp på sju poäng upp till nästa lag i serien. Dessutom är Örebro ligans sämsta hemmalag med endast fem segrar, varav fyra efter ordinarie tid. Samtliga sju förluster har kommit efter ordinarie tid och det är alltså förlustmatcher i 58.3%. Skellefteå visserligen inget superlag borta men har segrat i fem av sia tolv matcher, dock endast i tre efter ordinarie tid.

Vi tror åter att Skellefteå är på gång och det skiljer mycket i klass mellan lagen. Att då göra hemmalaget till favoriter här köper vi inte. Här hittar vi spelvärde ner till 2.40. BOL!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td