Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-12-22, 12:50   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 365
Sharp$: 107

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Europatipset (23/12)


Extra stor jackpott på Europatipset dagen före julafton. Det kallar jag en bra julklapp från tomten. Nu gäller det dock att man lyckas pricka in samtliga rätt också för att få ta del av storslantarna. Men nog finns det skäl för att verkligen grotta ner sig – speciellt eftersom det inte finns några givna matcher på kupongen. Jag förväntar mig en hög utdelning och svår rad. Lycka till!

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Porto (match 9, en etta)
(9) Porto – Rio Ave 1
Det är omgångens mest sannolika vinnare och för att göra det enkelt i en svår omgång så blir det singelstreck trots 93%. Inbördes har de sex raka segrar i tävlingssammanhang och tittar vi endast på hemmaplan är det hela 17-4-0 över tid. Stor skillnad mellan lagen i den portugisiska ligan och att det skulle bli jordbävning är inte sannolikt. Hemmalaget har på sina 42 senaste hemmamatcher i ligan endast en förlust och fyra oavgjorda.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: Benfica (match 7, en etta)
(7) Benfica – Sporting Braga 1
Benfica lite på dekis och möter ett formstarkt lag. Inbördes är det dock förkrossande siffror till Benficas fördel. Nio segrar på de tio senaste mötena t ex. Dessutom har Benfica sex raka matcher i blandade turneringar utan att ha släppt in ett mål. Även Braga gör det bra med fyra raka matcher utan ett insläppt mål. Hemmaplan bör avgöra till sist även om Braga inte är det enklaste motståndet, och det märkte Porto på sin hemmaplan som endast vann med 1-0.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Galatasaray (match 10, en etta)
(10) Galatasaray – Sivasspor 1
Även om storlaget i Turkiet inte dominerar längre och samtidigt uppvisar dålig form ska det skilja en del mellan de här lagen. Endast två poäng i differens i ligan men det bör Galatasaray ändrat på till julafton. Inbördes är det 13-1-1 och hela sex raka segrar på hemmaplan för Galatasaray med en målskillnad på 18-6. Oroväckande med fyra raka oavgjorda på hemmaplan nu, men dessförinnan hade de 16 raka segrar. Sivasspor med sex raka matcher utan förlust. Dock är de inte speciellt starka borta med 2-2-3 (10-13). Låga 61% på hemmalaget känns bra.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(4) Rayo Vallecano – Levante 1
Jag måste ha respekt för marknaden här då hemmalaget är streckade på 38% bara men ska vinna runt 45% av dessa matcher. Levante gör det dock bra i ligan men kan vara på väg mot ett formtapp och 0-5 hemma mot Barcelona senast hjälper så klart inte till. Två avstängda spelare nu dessutom. Vallecano måste dock rycka upp sig rejält då de endast spelat in tio poäng hittills. Gör det okej hemma och i de två senaste där har de 2-2 mot Villarreal och 1-0 mot Eibar. Nederlag med 2-3 mot Barcelona innan dess. Bör leva länge på 1x här.
Statistik

(5) Augsburg – Wolfsburg 1
Även här är hemmalaget rejält understreckat då endast 25% av pengarna hamnat här. Vinner dock nästan 39% enligt marknaden och ska alltså vara favoriter här. Formmässigt är det dock riktigt illa med sju raka utan seger. Gör det okej hemma med 1-4-2 (11-11) men det krävs mer för seger här. Wolfsburg går strålande i serien med fyra vinster och en oavgjord på slutet. Måste så klart respekteras men har inte haft det lätt inbördes. Endast en seger på de sju senaste mötena. Helgardera men glöm inte ettan.
Statistik

(11) Lecce – Padova X
Lecce har fått höga 77% streck på sig hittills och det kommer de så klart inte leva upp till även om det skiljer många poäng och placeringar mellan lagen i ligan. Lecce rätta favoriter så klart då de endast har en förlust hemma medan Padova endast segrat i en bortamatch. Lagen möttes i våras och då segrade Padova borta med 1-0. På större system är samtliga tecken ett måste men både kryss och tvåan har enormt värde här och går att chansa med på mindre system som jagar stora pengar. Lecce med en oavgjord och en förlust på slutet dessutom.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(1) Everton – Tottenham 2
Med den form Tottenham håller nu måste jag ge dem första tecknet. Endast en förlust på senaste tolv matcherna inkluderat CL etc. Då med 4-2 borta mot Arsenal. Everton är hemmastarka med endast en förlust hittills, men de har haft det överlägset enklaste spelschemat hemma av samtliga lag. Nu kommer de verkligen få bekänna färg på allvar. Tottenham har 8-0-2 på bortaplan men har haft tacksamt motstånd överlag.
Statistik

(2) Aston Villa – Leeds 1
Leeds inledde strålande med åtta raka matcher utan förlust i serien. Därefter har de blandat och gett men hittat storformen igen med fem raka segrar och endast ett insläppt mål. De toppar tabellen på 45 poäng och imponerar trots att jag försökt fälla dem tidigare. Frågan är bara när deras fall kommer för det har sett ut på liknande sett tidigare säsonger. Aston Villa 5-5-1 hemma och kommer sätta mycket käppar i hjulen för Leeds. Även här är det storform med sju raka utan ett nederlag och då har de dessutom mött riktigt bra lag. Krysset streckat på höga 32% men inträffar endast 27%. Övriga tecken med värde.
Statistik

(3) Leganes – Sevilla 1
Leganes femma från slutet med 18 poäng medan Sevilla ligger tvåa på 31 poäng. Leganes är dock på stark frammarsch och har sex raka utan förlust där de tagit tio poäng. Måste så klart respekteras här, och till låga 17% ett givet streck. Dessutom endast en förlust hemma med 3-3-1 (8-6). Sevilla är lite på nedgång med ett intensivt spelschema och på bortaplan i ligan har de dessutom fyra raka nu utan seger. Vågar man spika ettan – så kör!
Statistik

(6) Hoffenheim – Mainz X
Jag fortsätter tjata om Mainz även om deras senaste bortamatch blev ett fiasko med 4-1 förlust mot Leipzig. Senast 2-2 hemma mot Frankfurt och laget är klart bättre än att vara streckade på 9%. Dessutom har Hoffenheim det tufft nu med fem raka oavgjorda i ligan samt två förluster i Champions League på de sju senaste tävlingsmatcherna. Utelämna inte Hoffenheim på de större systemen då de ändå ska vinna klart flest gånger.
Statistik

(8) Guimaraes – Sportin Lissabon 1
Riktigt bra värde på ettan här medan övriga tecken är klart överstreckade. Guimaraes har fem raka hemma nu utan förlust med elva inspelade poäng. Sporting går dock ännu bättre med åtta raka segrar i tävlingsmatcher. Vidare har de sex stycken raka i ligan. Men mycket hemmamatcher här och på bortaplan är de klart mer sårbara. Svårlöst och senast Sporting hälsade på hos Guimaraes slutade det med seger 5-0.
Statistik

(12) Venezia – Cosenza 1
Hemmaplan kan bli avgörande här. Venezia med 20 poäng och en elfteplats medan Cozenza har 15 poäng och en fjortondeplats. Venezia har docj tagit nästan 75% av poängen hemma och har endast en förlust på sina sju hemmamatcher. Cozenza är även de klart bättre hemma (som de flesta nykomlingar) och visar upp klart sämre 1-2-5 (4-13) på bortaplan. Ettan dock klart överstreckad med sina 60%, då de vinner knappt hälften.
Statistik

(13) Spezia Calcio – Palermo 1
Knapp fördel bortalaget enligt marknaden medan jag säger knapp fördel hemmalaget här. Palermo är serieledare med endast en förlust på inledande femton matcher. Det var mor Brescia som ligger tvåa. Spezia är dock starka hemma med 5-1-1 och förlusten kom mot fyran Pescara. Mötet slutade 0-0 när de senaste möttes i januari. Mest sannolika krysset på kupongen och endast knappt överstreckat trots 34% av pengarna här. Plocka med allt här även om ettan har bäst värde då streckspelarna gått ”bananas” på tvåan med 43%.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 5832 rader på Liverättning
För den som vill komma billigare undan. 48 rader på LiverättningHär lämnar du in dina egna rader på Europatipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td