Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-12-25, 21:40   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Premier League, omgång 19!


Drömstart för Ole Gunnar Solskjaer som tillfällig manager för Manchester United. Det blev hela 5-1 borta mot Cardiff i en perfekt julklapp för norrmannen och hans adepter. Så om ett av de mer betrodda lagen vände sin relativt dåliga form så var det två andra topplag, Chelsea och Manchester City som brakade ihop helt och fick se sig besegrade som storfavoriter mot Leicester och Crystal Palace. En skrälldubbel på det gav över 200 gånger pengarna och då förstår man hur sällan det sker.

De övriga tre topplagen, Liverpool, Tottenham och Arsenal levde dock upp till sitt favoritskap och vann bekvämt med en samlad målskillnad på 11-3 där framför allt Tottenhams seger borta mot Everton med 6-2 utmärkte sig. Odds på det gick att få till 351 gånger pengarna hos Bet365 och det är väl inte lika osannolikt när topplag drabbar samman även om Everton ligger någon nivå under, samt spelade de hemma där de gjort det bra mot sämre lag den här säsongen.

Annars har det varit extremt få matcher som slutat oavgjort i Premier League på senaste tiden. Endast två av de senaste 30 matcherna har spelats utan att en segrare kunde koras. Och tittar vi på kommande omgång så är det höga odds rakt igenom på de oavgjorda resultaten vilket tyder på att även den här omgången borde det bli få matcher som slutar lika. Störst chans anses Fulham mot Wolverhampton ha där oddset 3.40 erbjuds hos Bet365.

Vi fortsätter att tjata om det intensiva spelschemat som främst drabbar storklubbarna, men de har också större trupper som håller hög kvalité, så på den punkten blir det inte lika slitsamt. Men det är inte omöjligt att det var därför vi fick se två stjärnsmällar i förra omgången då fokus kan ligga på andra saker just nu. Tre Premier League omgångar ska spelas fram till nästa onsdag och helgen därpå spelas tredje omgången av FA-cupen.

När vi tittar på vilken huvudmatch vi bör utse så är det en tuff utmaning. För Watford mot Chelsea låter inte som den match där halva Sverige samlas framför teven så här i jul för att se på toppfotboll. Vi väljer dock att utse den av två anledningar. Dels så är det sjuan mot fyran i tabellen, och det var bara Tottenham mot Bournemouth som kunde utmana där. Vidare så har Watford börjat hitta sin dunderform från inledningen av Premier League säsongen. Nu har de två raka vinster där det blev en halvt överraskande 2-0 seger borta mot West Ham senast. Samtidigt tillhör Chelsea den absoluta toppen och har potential att utmana om ligasegern när det klaffar en hel säsong. Spelarna i Watford som vi håller ögonen lite extra på i helgen är Doucouré och Pereyra medan det i Chelsea som vanligt är den enastående Hazard som gör lite vad han vill med bollen. Överlägset viktigaste spelaren för sitt lag i jämförelse med övriga lag i England.

Det mest intressanta när vi summerar det hela är att Liverpool nu ryckt i tabellen och kopplat ett grepp på Manchester City med fyra poäng. Samtidigt har Tottenham - som är ligans formlag – bjudits in i kampen om titeln på allvar. Efter Annandagen har vi spelat klart halva säsongen och den tunga avslutningen inleds. Vem tror ni står överst efter 38 omgångar? Både City och Liverpool går nämligen att få till dryga två gånger pengarna. Tottenham erbjuder bl a Nordicbet 19 gånger på. Lycka till med era spel och längre ner presenterar vi de bästa spelen.

Tabelltoppen efter 18 omgångar

1. Liverpool, 48p +32
2. Manchester City, 44p +37
3. Tottenham, 42p +19
4. Chelsea, 37p +20

Veckans spelschema (omgång 19):

Annandagen (onsdag):

13.30 – Fulham v Wolverhampton
16.00 – Burnley v Everton
16.00 – Crystal Palace v Cardiff
16.00 – Leicester v Manchester City
16.00 – Liverpool v Newcastle
16.00 – Manchester United v Huddersfield
16.00 – Tottenham v Bournemouth
18.15 – Brighton v Arsenal
20.30 – Watford v Chelsea

Torsdag:

20.45 – Southampton v West Ham

Efter att fått ett uppsving igen så blev det rullgardin förra helgen med spelen. Liverpool orkade bara upp i två mål i sin match och Newcastle fick aldrig in 1-0 bollen. Vi tar nya tag och firar med Sharps travbolag istället som spelade hem 2.4 miljoner i lördags.

I skytteligan ökar Aubameyang på sin målskörd och är nu uppe i tolv mål, fortfarande endast ett före Kane som även han gjorde två mål i förra omgången. Men även Salah ligger på en delad andraplats med elva mål då det blev en fullträff senast. I assistligan radar spelarna upp sig snyggt och på nio målgivande passningar hittar vi Hazard, före Fraser på åtta och sen på tredjeplats ligger Sané med sju assist.




Var har vi egentligen storlaget Manchester City nu? Antagligen tar de sig samman och studsar snabbt upp på vinnarspåret igen. Kevin De Bruyne lär vara redo att starta nu och han kommer tillföra enormt mycket men frågan är om han har tillräcklig matchform för att spela från start. Inhoppen hittills har varit bra åtminstone och det blev även mål senast på de 28 minuter han var på plan.

Leicester kommer ju från en riktigt svettig historia där de lyckades freda sig från Chelsea och ta segern med 1-0. En enorm självförtroendeboost så klart men nu ställs de åter mot ett storlag. Det får bli en defensiv taktik och då City har mycket matcher nu lär de slå vakt om en ledning och det finns ingen anledning att tro att matchen ska över tre mål även om det finns bra med kvalité för att den ska göra det i grunden. När City ledde med 2-0 borta mot Watford blev det ett enormt försiktigt och defensivt City som i första hand skulle försvara sina tre poäng.

Nu med ett intensivt spelschema ser vi ingen annan matchbild och kliver in med en medelinsats då tempot lär bli lågt. Spelvärt ner till 1.75 vilket har en brytpunkt på 57%. BOL!




West Ham ångade på med fyra raka segrar innan det tog tvärstopp hemma mot Watford senast. Möter nu ett Southampton som kommer med två raka segrar och som fått ordning på sitt spel mer och mer med Ings som fältherre längst fram och som gjort tre mål på de två senaste matcherna och är nu uppe i sju mål.

Samtidigt har Southampton endast en seger hemma, även om det endast blivit två förluster. Det här är även en match de blir tvingade till att föra och West Ham kan ligga på kontringar och vi lär få se ett klart mer defensivt West Ham i matchen. Detta pga av ett flertal skador på nyckelspelare och det är oklart ifall ens någon av dessa kommer till start. Men oddset har rört sig uppåt också till följd av detta och till 3.44 känner vi att det är dags att kliva in då det öppnade på 2.93 för drygt en vecka sen.

I våras vann West Ham hemmamötet med 3-0 och näst senast de hade bortaplan blev det seger med 3-1. Vi ser det som långt ifrån omöjligt att West Ham studsar upp på rätt bana igen. Southampton är nämligen ett av två lag i ligan som fått stryk av Fulham bl a. Då ska man inte bli för stora favoriter här även om de så klart ska bära favoritskapet pga alla skador i bortalaget. Spelvärt ner till 3.33 vilket har en brytpunkt på 30%. BOL!




Fulham spelar hemma mot Wolves under boxing day och kommer till matchen med endast en seger under 13 senaste matcherna. Två kryss och tio förluster på de 13 senaste, knappast något facit som ger motståndarna skrämselhicka och detta har gjort att man nu ligger sist i Premier League med endast 10 inspelade poäng på 18 matcher.

Under onsdagens boxing day möter man alltså Wolves hemma på Craven Cottage och det är ett Wolves som kommer till matchen med tre segrar under fyra senaste matcherna.

Efter en dålig period med sex matcher utan seger så är känslan att Wolves börjat hitta lite rätt igen med tre vinster på senaste fyra matcher där enda förluster kom med serieledande Liverpool.

Fulham har haft väldigt svårt att vinna matcher denna säsong och på hemmaplan har man endast två segrar under åtta matcher och fyra förluster. Wolves har tre segrar och två kryss under sina åtta bortamatcher.

Tittar vi på inbördes möten så har Fulham endast en seger under de tio senaste matcherna samtidigt som Wolves står på sex segrar under de matcherna.

Vi har väldigt svårt att se Fulham vinna denna match och lockas därför att Wolves +0 på grund av deras fina form på slutet där man verkligen hittat ett vinnande koncept!

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2018-12-25 klockan 22:07.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td