Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-02-04, 09:48   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 723
Sharp$: 22822

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Del 3 om matchfixning från Svenska spel!Det känns som att vi för varje år som går i Sverige behöver hantera fler och fler fall av misstänkt matchfixning i våra sporter vilket klassas som ett stort samhällsproblem. Detta väljer nu Svenska spel att göra en minidokumentär om i 3 delar tillsammans med KIT.

I del 3 får vi höra tankar från Johan Claesson från Riksidrottsförbundet och AIK's tidigare VD Mikael Ahlerup ger också sin ingående syn på problematiken.

För varje år som går så får vi höra om fler och fler matcher som svenska spel stänger för spel på grund av misstänkt matchfixning och detta är såklart en utveckling som måste hejdas omgående.

Svenska spel har valt att göra en minidokumentär kring problemen med matchfixning och bolagets VD och affärsområdeschef, Fredrik Wastenson, säger följande om det

"– Vi uppmanar fler spelbolag att ansluta sig i kampen mot matchfixning, till exempel genom att sanera sitt spelutbud. Svenska Spel är en av svensk idrotts största sponsorer och vi kommer aldrig att ge upp kampen mot matchfixning."

Fredrik säger också att en Superettanmatch som omsätter ca 200 000 kr hos Svenska spel kan omsätta 35 miljoner kronor på den asiatiska marknaden så det finns enorma summor i spel från andra delar av världen som påverkar allting.

Svenska spel har valt att begränsa sitt utbud med spel från lägre divisioner då man bedömer att risken för matchfixning är betydligt högre på lägre nivå.

Som Mikael Ahlerup säger, om matchfixning sprider sig hela vägen upp till ett klassikermöte i Allsvenskan mellan två av Sveriges största och mest anrika klubbar så kan man ju själv räkna ut hur riskbilden ser ut i lägre divisioner och mindre klubbar.

Del 3 i denna dokumentären kan ni se här:Läs mer om vad svenska spel gör för att förhindra matchfixning genom att klicka här!

Mycket nöje och lycka till med spelen!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td