promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-02-05, 10:46   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 751
Sharp$: 22691

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Henrik Lundqvist ny ambassadör för Unibet!
Den nya spelregleringen som trädde i kraft vid årsskiftet skapar också en möjlighet för spelbolagen med svensk licens att kunna komma närmare sporten och som ett första steg i detta arbetet för Unibet var att säkra upp ett avtal som huvudsponsor till Allsvenskan och Superettan, ett avtal som sträcker sig över 6 år och kostade 1,8 miljarder att säkra.

Ett annat steg som nyligen lanserades var att säkra upp folkkäre NHL-proffset Henrik Lundqvist som Unibets ambassadör för kommande 3 åren.

Henrik Lundqvist och Unibet har valt att via ett gemensamt initiativ att starta "30/30-fonden" där syftet är att att hjälpa föreningar i Sverige och ge tillbaka till idrottsrörelsen som betytt väldigt mycket för både Henrik och Unibet såklart.

Henrik själv säger följande om initiativet:

"– Det undgår nog inte så många att hockeyn har betytt mycket för mig. Det är däremot inte lika känt att jag under mitt liv varit aktiv inom flera andra sporter som tennis, fotboll, innebandy och skidor. För mig och många andra har idrotten betytt enormt mycket, så att kunna ge någonting tillbaka till idrotten var en förutsättning för vårt partnerskap. Det känns mycket bra att göra detta tillsammans med Unibet som har en stark lokal förankring i Sverige och som lever för, och med sport varje dag."

30/30-fonden går helt enkelt ut på att uppmärksamma och belöna idrottsföreningar, oavsett idrott, som verkar för sunda värderingar och som ger både trygghet och glädje.

”30/30” anspelar på Henriks tröjnummer och att 30 föreningar får 30 000 kr var. Alla idrottsföreningar kan ansöka till 30/30-fonden. Vinnarna utses av Henrik Lundqvist och Unibet.

Unibet själva är såklart nöjda över att ha knutit till sig en av Sveriges största sportprofiler och Anders Falk, Brand and Partnerships Manager på Unibet säger följande:

"– Vi är otroligt stolta och glada att Henrik delar Unibets ambition att stödja idrottssverige. Han är en perfekt ambassadör för att uppmärksamma föreningslivet. Vi på Unibet har under flera år jobbat med att sätta strålkastarljuset på såväl fans, föreningshjältar och idrottare genom initiativen Årets fan och Unibet 2:an, och detta är ytterligare ett steg i det arbetet."

Unibets Sverigechef, Per Carlander, kommenterar samarbetet med stor glädje han också:

"– Samarbetet med Henrik Lundqvist sträcker sig över tre år och är en viktig del i vår övergripande strategi om att verka för samhället och idrottssverige. 30/30-fonden och huvudsponsorskapet till Allsvenskan och Superettan visar på ambitionsnivån för våra satsningar framåt. Henrik är en av världens främsta målvakter genom tiderna och att vi kan göra detta tillsammans är såklart oerhört glädjande."För att nominera någon klubb så går ni in på 3030.se!

Passa även på att nyttja någon av Unibets fina bonusar som alla kan ta del av efter årsskiftet.

Se vad som erbjuds här: Unibets bonusar!

Mycket nöje och stort lycka till allesammans!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td