Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-02-13, 16:54   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24933

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Veckans spelbolag och bonus: Betfair!


Denna veckas spelbolag som vi lyfter fram är Betfair som utöver sin spelbörs också har en sportsbook där man kan hämta hela 1000kr i bonus. Gamla kunder är berättigade ny bonus efter årsskiftet i och med den nya spelregleringen. Så har du inte redan konto hos Betfair så är det hög tid att skaffa ett nu!
Betfairs bonus: 100% upp till 1000 krNi kan läsa mer om Betfair i vår recension här!

Omsättningskrav "100% upp till 1000 kr":

Spoiler:
BONUSVILLKOR

Bonusvillkor
Öppna ett konto med koden ZSKACJ och sätt in minst 100 kr
Hämta din bonus från kampanjsidan, upp till 1000 kr
Omsättningskrav på 4 gånger gäller, samt regler och villkor
Endast insättningar gjorda med kort, Trustly eller PayPal kvalificerar för erbjudandet
Huvudsakliga regler och villkor
Välj hur stor del av dina egna pengar (härefter inköpsbelopp) du vill använda för att få en 100% bonus på.
Du måste ha avslutade spel (exklusive spel där Cash Out använts) till ett värde av 4 gånger ditt kvalificerade inköpsbelopp och bonus innan du kan göra ett uttag.
Ditt inköpsbelopp används först, och ifall du avbryter får du tillbaka ditt resterande inköpsbelopp till ditt huvudkonto.
Spel som inte innehåller minst ett val med odds 1.6 eller högre räknas inte till omsättningskravet.
Du kommer inte att kunna ta ut din bonus och/eller vinster genererade från din bonus om du inte har slutfört omsättningskravet inom 90 dagar.
Se fullständiga regler och villkor nedan.
Fullständiga regler och villkor
Köp in dig med 100 kr eller mer via kampanjhubben för att kvalificera dig för en bonus på 100%. Den maximala bonusen som kan ges ut är 1000 kr. För att undvika missförstånd: För att få en bonus på 1000 kr binder du upp 1000 kr av dina egna pengar fram tills att omsättningskravet är uppfyllt, ditt inköpsbelopp används först.

Ditt inköpsbelopp och bonusen på 100% utgör det totala bonusvärdet i ditt bonussaldo. Du behöver spela för det totala bonusvärdet 4 gånger på giltiga marknader på sport innan vinster och bonusvärdet blir uttagbart – spelen behöver även vara avslutade. Ditt inköpsbelopp används först.
Detta erbjudande gäller endast för spel placerade via en dator, mobil eller surfplatta. Spel som har placerats med vår tjänst telefonbetting kvalificerar sig inte för erbjudandet och räknas inte till omsättningskraven.
Du måste ha avslutade spel till ett värde av 4 gånger ditt kvalificerade inköpsbelopp (med ett tak på 1000kr) och bonus innan vinster och bonusvärdet blir uttagbart – spelen måste även vara avslutade.
Du behöver spela för det totala bonusvärdet 4 gånger på giltiga marknader under fliken "Odds", ej "Spelbörsen".
I de fall där omsättningskraven för detta erbjudande inte har mötts inom 90 dagar kommer de pengar som finns i ditt bonussaldo att förbrukas och det som finns kvar av ditt inköpsbelopp förs tillbaka till ditt huvudkonto.
Alla kvalificerande spel måste vara avslutade innan bonusen utgår.
Detta erbjudande är endast tillgängligt för kunder bosatta i Sverige.
Endast insättningar som görs med kort, Trustly eller PayPal kvalificerar för erbjudandet.
Cash Out är tillgängligt på spel från bonussaldot men vinsterna förs tillbaka till bonussaldot enligt reglerna ovan. Efter att Cash Out har använts räknas inte de spelen mot omsättningskraven.
Virtuella sporter räknas inte till omsättningskravet.
Startpris (SP) räknas inte till omsättningskravet.
I de fall där spel har avbrutits, ogiltigförklarats, blivit avvisade eller när en häst inte startar kommer insatsen föras tillbaka till saldot och räknas inte till omsättningskravet.
Om du avbryter din bonus: Om du avbryter bonusen efter att du accepterat den men innan du har slutfört omsättningskravet kommer pengarna i ditt bonussaldo att förbrukas förutom eventuellt kvarvarande saldo från ditt inköpsbelopp – detta förs tillbaka till ditt huvudkonto.
Du kan endast ha en aktiv bonus åt gången. För att acceptera en annan bonus måste den aktiva bonusen först fullföljas eller avbrytas.
Alla vinster förs över till ditt bonussaldo fram tills att omsättningskraven har uppnåtts (om en del av insatsen tagits från hvudkontot täcks denna först).
Om bonussaldot hamnar på noll eller om bonusen utgår stängs bonusen och inga pengar förs över till huvudkontot.
Detta erbjudande kan inte användas i kombination med något annat välkomsterbjudande för nya kunder.
Singelspel som placerats med lägre än 1.6 räknas inte till omsättningskraven. Vid spel på multiplar måste minst ett val ha oddset 1.6 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
Endast det första spelet som placeras på en viss kombination av marknad/event, både innan eventet och live, räknas till omsättningskravet. Spel som placeras i efterhand på andra val inom samma marknad på eventet räknas inte till omsättningskravet. Denna regel tillämpas tillsammans med andra regler. Ett exempel: Ett spel på att Liverpool vinner över Manchester United till oddset 1.6 räknas till omsättningskravet, men ett spel som läggs efter detta på att Manchester United vinner över Liverpool, vare sig innan eller under matchen, räknas inte till omsättningskravet. Om ditt första spel på en viss kombination av marknad/event har ett odds under 1.6 så räknas inte detta eller något senare spel på samma marknad i eventet till omsättningskravet.
När någon regel bryts för erbjudandet eller när det finns bevis för att en serie av spel har placerats av en kund eller en grupp av kunder vilka på grund av en insättningsbonus, förhöjd betalning, gratisspel, riskfritt spel eller annat kampanjerbjudande resulterar i en garanterad vinst för kunden oberoende av resultatet på spelen förbehåller BETFAIR rättigheten att återta bonusen från dessa erbjudanden och att antingen återställa spelen med korrekt odds, ogiltigförklara gratisspelen eller de riskfria spelen eller ogiltigförklara spel som placerats med insättningsbonusen. Utöver detta förbehåller BETFAIR rättigheterna att ta ut en administrationsavgift av kunden som kan uppgå till värdet av insättningsbonusen, gratisspelet, det riskfria spelet eller en annan betalning för att täcka administrativa kostnader. Vi förbehåller även rättigheten att begära att kunder förser oss med tillräcklig dokumentation för att bekräfta dennes identitet innan vi ger ut en bonus, gratisspel, riskfritt spel eller annat erbjudande eller kampanj till deras konto.
Alla erbjudanden från BETFAIR är avsedda för spelare som inte spelar professionellt. BETFAIR kan när som helst begränsa kunder från att delta helt eller delvis från kampanjer eller erbjudanden.
Alla erbjudanden är begränsade till ett per person, familj, hushållsadress, e-pstadress, telefonnummer, kontonummer (t.ex. kredit- eller bankkort, NETeller etc), per delad dator, t.ex. ett offentligt bibliotek eller arbetsplats. Vi förbehåller rättigheten att ta tillbaka tillgängligheten för alla eller något erbjudande till en kund eller grupp av kunder när som helst. Erbjudanden gäller endast för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar hos BETFAIR.
BETFAIR förbehåller rättigheten att ändra, avbryta, ta tillbaka eller inte ge ut erbjudanden när som helst.


Vill man redan idag börja spela igenom bonusen så finns det flera intressanta matcher som många av våra medlemmar verkar finna stort spelvärde i om man ser till dagens mest populära spel. Två bortalag verkar dra mest intresse då det är dels Real Madrid som är hårt betrodda borta mot Ajax i Champions League men även Frank Lampard och hans Derby som får många spel borta mot jumbolaget Ipswich.

Stort lycka till hur ni nu än väljer att förvalta er bonus!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-02-15, 10:22   #2
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 452
Sharp$: 1528
Standard

"Gamla kunder är berättigade ny bonus efter årsskiftet i och med den nya spelregleringen. Så har du inte redan konto hos Betfair så är det hög tid att skaffa ett nu!"

Hur ska man som gammal kund få en bonus?
semipro är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td