Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-04, 16:06   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 5/5


Mängder av högkvalitativ fotboll står på schemat då söndagens Europatips ska analyseras. Premier League står till förfogande med tre härliga kamper och i Italien får vi en försmak av den kommande italienska cupfinalen då Lazio tar emot Atalanta hemma i ligan. Toppmöte i Frankrike, tyskt tungviktsmöte och fyra fina fajter från Allsvenskan är bara ett urval av vad som bjuds denna dag. Vi inleder kupongen på Emirates i London!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Arsenal - Brighton 1

Statistik
Emerys glädje efter 3-1 målet från Aubameyang var troligen till största del lättnad och ett tungt ok släpptes garanterat från spanjorens axlar. Två måls ledning inför returen på Mestalla är ett utmärkt läge för Londonklubben som nu har ett betydligt mindre hinder framför sig till en kommande Europa League-final i Baku. Brightongänget kommer med stor sannolikhet sitta bänkad framför TV:n under lördagen. Förlorar Cardiff mötet med Crystal Palace är The Seagulls klara för ytterligare en säsong i den finaste av engelska divisioner. Att gästerna ska kunna lösa poäng på Emirates Stadium känns hur som helst som ett långskott. Ettan spikas trots hård streckning.

2. Chelsea - Watford 2

Statistik
Chelsea spelade precis som Arsenal semifinal i Europa League tidigare i veckan. Frankfurt stod för motståndet och The Blues gjorde en gedigen insats på bortagräset i Tyskland. Faktum är att 1-1 resultatet är något tyskarna ska glädjas åt och det kommer bli tufft för Hütters gäng att lösa ett bra resultat på svårspelade Stamford Bridge i returen. Watford däremot får ett fint läge att ta en ordentlig skalp mot Sarris mannar. Ett hårt matchat Chelsea med Frankfurt som väntar runt hörnet kan möjligen bidra till en viss rotation här. Gästerna är dessutom ett pålitligt bortalag som mycket väl kan ställa till det. Ta med alla tecken och jobba in skrällen.

3. Huddersfield - Manchester United 2

Statistik
Huddersfield har sedan länge gått på semester. Superjumbon har radat upp förluster och kommer närmast från en 0-5 förlust mot ett Liverpool som gick på halvfart. Manchester United reste sig något under senaste drabbningen på Old Trafford då Chelsea gästade. 1-1 var ett steg i rätt riktning och för Solskjaers gäng handlar det om att vinna de två sista matcherna mot först The Terriers och sedan avsluta med en viktoria mot Cardiff på hemmagräs. Tvåan spikas oavsett streckning.

4. Lazio - Atalanta X

Statistik
Det är en riktigt härlig match som ska spelas i Rom under söndagen. Lazio tog sig till italiensk cupfinal efter att ha slagit ut Milan på Giuseppe Meazza förrförra veckan och tog av bara farten ytterligare en seger (2-1) mot Sampdoria i ligan. Atalanta går riktigt bra just nu. De blåsvarta från Bergamo har varit mycket disciplinerade och har ett ramstarkt försvar med bland annat Palomino, Hateboer, Mancini och Masiello. Framåt finns såklart Duvan som dunkat in 21 mål framåt för gästerna så långt denna säsong. Mötet är även en försmak av den kommande cupfinalen. Ta med alla tecken i denna ovissa kamp.

5. Genoa - Roma 2

Statistik
Det är återigen lite lugn och ro i Romalägret efter en bättre period. Robin Olsen är fortsatt förpassad till bänken och rutinerade Antonio Mirante är säkerheten själv som sista utpost. Gästerna reser till Genua med en 3-0 viktoria i väskan då Cagliari var utan chans på Olympiastadion i Rom. För Prandellis lag gäller det nu att repa mod inför de sista omgångarna. Empoli (under strecket) är visserligen sex poäng bakom men att förlita sig på att andra lag ska göra jobbet är knappast en bra melodi. En seger eller iaf ett par poäng till bör värdlaget plocka för att vara säkra på att slippa de tre sista platserna i ligan. Utgå från en bortaskalp men när streckfördelningen ser ut som den gör måste alla tecken med på ett eller annat sätt.

6. Valladolid - Athletic Bilbao X

Statistik
Ett mycket intressant möte äger rum på José Zorrilla. Valladolid slåss för sin överlevnad i botten av ligan samtidigt som Bilbao har ett fint läge att snuva Sevilla, Valencia eller Getafe på en Europaplats i toppen av tabellen. Valladolid kommer närmast från en 0-1 förlust mot Atlético Madrid. En insats som laget knappast behöver skämmas för. Värdarna har dock inte råd med hedersamma förluster i detta läge och nu ställs laget inför nästa topplag. Baskerna kryssade mot Alavés senast i en jämn tillställning. Besökarna har ett par märkbara skador i truppen som möjligen kan påverka utgången här. 1X blir valet då desperationen från hemmalaget bör vara tillräcklig för minst en pinne.

7. Lyon - Lille X

Statistik
Det är en härlig toppmatch som spelas i Frankrike denna helg. Trean Lyon ställs mot tvåan Lille där gästerna kommer resande med en härlig form och dessutom är mycket målglada. De rödsvarta har på de fem senaste matcherna stått för 14 mål framåt varav fem av dessa gjordes mot ligaledarna Paris SG. Imponerande minst sagt. Les Gones behöver en seger här för att kunna hota gästerna om en topp 2-placering. En mycket oviss tillställning att vänta där alla tecken är att föredra.

8. Monaco - St Etienne 2

Statistik
Det är ett mycket pressat hemmalag som entrar Stade Louis II. De rödvita har satt sig själva i ett prekärt läge och har bara fyra poäng tillgodo på Caen under strecket. Hemmalaget har förutom en drös med skador på utespelare också målvaktsproblem där tredjevalet Seydou Sy stod senast mot Rennes. St Etienne är ett topplag och har härlig form för tillfället. Tre raka segrar för de grönvita gör att vägen till Europaspel kommande säsong ligger öppen. X2 känns som en bra lösning här.

9. Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
I Tyskland och Bundesliga är det dags för möte på den övre halvan då Frankfurt gästar Leverkusen och BayArena. Gästerna hade som bekant fint främmande i veckan då Sarris Londonlag Chelsea kom på besök. Det vill sig dock inte riktigt för besökarna som hamnat i en liten formdipp i precis helt fel läge av säsongen. Bara en seger på de sex senaste tävlingsmatcherna är ovanligt för örnarna. Leverkusen är stabila för tillfället. Värdarna skuggar nu också gästerna då bara tre poäng skiljer lagen åt i toppen. Ettan känns given där ett kryss får hjälpa till på det större systemet.

10. Falkenberg - Malmö FF 2

Statistik
I Allsvenskan är det finfrämmande på Falcon Alkoholfri Arena som gäller. Malmö FF kommer på besök och skåningarna gör det med ett fint flyt just nu. Tio poäng på de fyra senaste matcherna har förflyttat MFF uppåt i tabellen och bara målskillnad skiljer Rosenberg och hans kamrater från förstaplatsen. Falkenberg har efter segern i premiären nästintill kammat noll. Hasse Eklunds gula grabbar fixade visserligen ett kryss mot Örebro i senaste hemmamatchen men däremellan är det idel förluster som gäller för hallänningarna. Att tro på poäng här är inte rimligt och trots den hårda streckningen så spikas “di blåe” av.

11. Häcken - GIF Sundsvall 1

Statistik
På Hisingen i Göteborg är det skytteligaledaren Hallenius och hans entourage som kommer på besök. Sundsvallsgrabben har hittills svarat för sex mål på de inledande omgångarna och varit en starkt bidragande orsak till medelpadingarnas framgång. Häcken är dock stabila på plastmattan hemma. Toivo och Lindgren är backar som ska kunna ta ner Hallenius på jorden. Framåt är de svartgula fina med en hel del matchvinnare i truppen. Ettan är given men streckas hårt. Tvåan som ser ut att hamna under 10% blir därför ett självklart val på den större kupongen.

12. Kalmar FF - Östersund X

Statistik
Bröderna Elms Kalmar har inlett säsongen godkänt. Endast en seger visserligen men de rödvita har kryssat sig fram istället. Tre stycken 1-1 matcher samt en 2-2 drabbning har Pehrssons mannar bland annat noterats för och laget har varit stabila framförallt i de bakersta leden. Framåt finns dessutom en del kvalité. Östersund har smugit med lite i bakvattnet hittills men är ett av fyra lag på elva poäng så långt. 3-0 segern senast mot Helsingborg var en helgjuten insats från jämtarna. Spännande möte att vänta. Utgå från mitten här där garderingarna byggs från vänster.

13. Örebro - Hammarby 2

Statistik
Sista par ut denna söndag blir Örebro som ställs mot Hammarby hemma på Behrn Arena. Bajen kommer från en fin 2-1 skalp i derbyt mot Djurgården. En rättvis viktoria för Billborns grönvita lag som bitvis spelade riktigt fin fotboll. Närkingarna har haft en tuff start på årets allsvenska. De vitsvarta har bara löst en seger så långt (AIK hemma) och tränare Axel Kjäll har massor att jobba på. Historiskt har Södermalmslaget haft ganska lätt för ÖSK. Utgå från tvåan här.


Singelstrecket! - Manchester United

Även fast The Red Devils haft en usel trend på sistone så finns ingen anledning att se spöken i mötet mot jättejumbon Huddersfield. Segern är odiskutabel.

Kupongrensaren! - Watford

Gracias mannar har gjort en finfin säsong och när Chelsea kom på besök under juldagarna till Vicarage Road var det en jämn och spännande match som utspelades. Till procent under 10 är gästerna en riktigt härlig kupongrensare som självklart bör på plats på systemet!

Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Brighton 1
2. Chelsea - Watford 1x2
3. Huddersfield - Man United 2
4. Lazio - Atalanta 1x2
5. Genoa - Roma x2
6. Valladolid - A.Bilbao 1x
7. Lyon - Lille 1x2
8. Monaco - St Etienne x2
9. Leverkusen - E.Frankfurt 1
10. Falkenberg - Malmö FF 2
11. Häcken - GIF Sundsvall 1
12. Kalmar FF - Östersund 1x
13. Örebro - Hammarby 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Brighton 1
2. Chelsea - Watford 1x2
3. Huddersfield - Man United 2
4. Lazio - Atalanta 1x2
5. Genoa - Roma (1x)2
6. Valladolid - A.Bilbao 1x
7. Lyon - Lille 1(x2)
8. Monaco - St Etienne x2
9. Leverkusen - E.Frankfurt 1(x)
10. Falkenberg - Malmö FF 2
11. Häcken - GIF Sundsvall 1(2)
12. Kalmar FF - Östersund 1x2
13. Örebro - Hammarby (x)2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td