promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-03-28, 11:13   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 051
Sharp$: 23787

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Svenska spel vinnare i Swedish Gambling Awards!För en vecka sedan så korades vinnarna i 3 olika kategorier på Swedish Gambling Awards. Totalt var det 50 bidrag och slutligen 15 finalister i kategorierna Hållbarhet, Kundnöjdhet samt Ledarskap.

Thomas Nilsson som är ordförande i juryn som utsåg vinnarna säger så här om varför detta är viktigt:

"– Vi i juryn har utgått ifrån att hitta insatser utöver det vanliga och metoder som andra kan ta efter. Att belysa goda exempel är ett effektivare sätt för att skapa förändring, än att peka på det som är dåligt. Därför fyller priser som Swedish Gambling Award en viktig funktion"


Svenska spel tog hem priset i "Hållbarhet" främst på grund av deras nya metod där dom helt enkelt ringer till folk där dom tycker sig se ett ökat riskbeteende.

Så här löd motiveringen till Svenska spels vinst:

"De har genom proaktiva samtal kombinerat modern teknik med mänsklig kontakt. Genom att ringa till kunder där man identifierat ett förhöjt riskbeteende, har Svenska Spel med stort mod tagit spelansvaret till en ny nivå."

Svenska spel har en "hållbarhetschef" så nog siktade man på att vinna priset. Hon heter Scarlett Roa och kommenterar vinsten enligt följande:

"— Det är en ynnest att leda hållbarhetsarbetet på Svenska Spel med engagerade medarbetare som brinner för hållbarhet. Jag vill särskilt tacka våra kundkommunikatörer för den enorma insatsen de gör varje dag, Playscan-gänget som ihärdigt arbetar med utveckling av vårt spelansvar och riskbedömningsverktyg, samt medarbetarna på Kommunikation & Hållbarhet.

— Genom att ringa till kunder vi identifierat har ett förhöjt riskbeteende, eller som själva uppger att de har problem, vill vi vara med och utveckla vårt spelansvar. Många tidigare spelberoende har vittnat om hur de önskade att någon hörde av sig när de såg att spelandet eskalerade. Därför vill vi vara med och förebygga att spelandet urartar till ett osunt spelbeteende"


Mycket snyggt initiativ av Svenska spel som försöker ta sitt ansvar i en bransch som verkligen är under luppen sedan den nya spelregleringen trädde i kraft vid årsskiftet.


Kategorin Kundnöjdhet vanns av Mr Green med följande motivering från juryn:

"I en digital miljö vet alla allt om kunden, men används insikterna för att hjälpa eller stjälpa? Mr Green har genom Green Gaming valt att serva sina spelare på individuell nivå och här vinnaren gjort mätbar skillnad. Med en grön approach har även förlorare blivit vinnare."


Zenita Strandänger och Monica Medvall är vinnarna i kategorin Ledarskap och juryn motiverar sitt val så här:

"Ett starkt ledarskap i spelbranschen handlar bland annat om att fokusera på uppenbara utmaningar och vidta konkreta åtgärder som gör skillnad. Med ett genuint engagemang och ett stort mod, har vinnaren satt ansvar före omsättning – konsumenten före lönsamheten – och på så sätt visat vägen."Får väl anta att det stora hästspelarkollektivet höll andan när deras gullegris Hans Lord Skarplöth konstigt nog var nominerad till bäst ledarskap efter ett år fyllt av total kaos hos ATG.

Ha en fin torsdag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td