Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-03-30, 10:13   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Boostade odds från Allsvensk premiär och toppmatch i PL!


Imorgon är det dags för den efterlängtade premiären av den så ofta heta Allsvenskan i fotboll där många lag och deras supportrar går in med stora förhoppningar inför säsongen.

Ser man till oddsen som Svenska spel erbjuder så är Malmö klar favorit vilket man kan förstå med deras enorma ekonomiska muskler i ryggen. Regerande mästarna AIK ses som främsta utmanare tillsammans med Svenska cupen finalisten Häcken.

I listan här nedan reagerar iaf jag på att nykomlingen Helsingborg enligt oddsen förväntas prestera bättre än etablerade Allsvenska lag såsom Elfsborg, Kalmar, IFK Göteborg och Örebro. Lite underligt att en annan nykomling Eskilstuna enligt oddsen är bättre än Örebro men det kanske är det imponerande spelet i Svenska cupen som gjort att AFC Eskilstuna inte längre klassas som ett av ligans sämsta lag. Återstår att se hur lagen står sig när matcherna nu drar igång, spännande ska det helt klart bli.



888sport väljer att komma med ett erbjudande med boostade odds till den Allsvenska premiären och det är väl söndagens hetaste match som man väljer att boosta oddsen på vilket är AIK - Östersund. AIK är klar favorit i matchen men Östersund har väl kapacitet att vinna mot alla lag så det kan vara en lurig premiär detta för regerande mästarna. Precis som vanligt så får man dels den vanliga insättningsbonusen på 500% men även boostade odds om man tar något av 888sports erbjudande på boostade odds:



Vi har även högklassig fotboll från dom europeiska toppligorna i fotboll varpå 888sport också boostar oddsen från Premier Leagues bästa match i helgen vilket är Liverpool - Tottenham. Liverpool behöver vinna i kampen om ligatiteln med Manchester City och Tottenham kämpar mot flera storlag kring dom åtråvärda Champions League platserna. Så här ser boostade oddsen ut från den matchen:



Stort lycka till och ha en fin helg!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td