Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-04-12, 11:06   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 191
Sharp$: 24430

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Hitta medlemmar till Andelsspel på Sharps!


Svenska spel har nyligen lanserat sitt nya koncept för andelsspel och ATG har ju ganska länge haft sin variant på andelsspel som blivit väldigt populärt.

Här på Sharps.se som är Sveriges största mötesplats för sport och spelintresserade har ni goda möjligheter att hitta medlemmar till era lag för andelsspel, både på Svenska spels plattform "Spela tillsammans" men även ATG's motsvarighet "ATG-tillsammans".

Sharps travgrupp driver ju redan ett lag på ATG-tillsammans som blivit väldigt populärt och skördat stora framgångar. Sharps travgrupp har prickat alla rätt både på V75 och V86 när utdelningen varit hög och resultatet för det är över 3 miljoner inspelat under senaste 3 månaderna ungefär. Här finner ni det laget:


Inom kort siktar vi på att starta officiella Sharpsbolag på Svenska spel också. Finns det fler som är intresserade av att lägga spelen i Sharpsbolagen så kontakta mig så lägger vi upp någon bra plan med upplägg som ska passa många.

För att söka medlemmar till era Andelslag så ska ni gå in på fliken "Andelsspel".


Väl inne på fliken så klickar man på knappen "Skapa" för att lägga upp sitt lag som man söker medlemmar till.

I nästa steg ska man fylla i vad laget heter, lägga in länken som gäller för inbjudan samt skriva en kort förklaring till vad det är för lag. Vad laget kommer spela på och för vilka insatser är ju lämplig information att förmedla till personer som söker nya lag att gå med i.


När laget sen är skapat så kommer laget automatiskt få en egen ny tråd i forumdelen "Spela andelsspel tillsammans" där alla medlemmar i laget kan diskutera allt som berör laget och spelen som läggs där. Ditt lag kommer också synas i listan över tillgängliga lag under fliken "Andelsspel". Laget syns i listan så länge som din inbjudningslänk är giltig vilket är 14 dagar (svenska spel), söker du fortsatt medlemmar till laget efter denna tiden så får man lägga in laget igen med ny giltig inbjudningslänk.

Vi önskar att ni alla söker medlemmar via Andelsspelfliken framöver och vi kommer förmodligen att låsa möjligheten att skapa ny tråd i "spela andelsspel tillsammans"-forumdelen så att folk börjar använda Andelsspelfliken för att hitta nya medlemmar till sina lag.

Vi tror att det blir betydligt enklare dels för lagkaptener att hitta nya medlemmar men även för andelsspelsköpare att hitta lag att gå med i om allt samlas på samma ställe på ett snyggt sätt.

Ha en härlig fredag och en fantastisk helg allesammans!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td