Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-04-24, 11:08   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 24/4


Det är både cupmatcher och härliga ligafajter som står på menyn då veckans första Europatips presenteras. Hett derby i Premier League mellan Solskjaers och Guardiolas gäng inleder kupongen som i övrigt består av allsvenska toppmatcher, semifinaldrabbningar i tyska respektive italienska cupen men också ett par viktiga kamper i den spanska högstaligan. En del fina skrällar synas och även några överstreckade favoriter ifrågasätts. Då sparkar vi igång!




Spelstopp: 18.59

1. Manchester United - Manchester City 2

Statistik
Formen hos de röda djävlarna är inte bra för tillfället. Sex förluster på de åtta senaste matcherna är inte godkänt. Det senaste bottennappet mot Everton (0-4) sätter nu rejäl press på Solskjaers gäng som är i stort behov av poäng och segrar för att eventuellt kunna lösa en Champions League-plats till kommande säsong. The Sky Blues besegrade Tottenham två gånger om förra veckan. Ändå var det Spurs som jublade högst då den osannolika 4-3 matchen på Etihad Stadium innebar avancemang för Pochettinos mannar i Champions League. City är stora favoriter här och ska också så vara med tanke på värdlagets formsvacka. Spika av City.

2. Wolverhampton - Arsenal 2

Statistik
Wolverhampton har slagit av en aning på takten och radat upp en del sämre prestationer på slutet. 0-0 mot Brighton senast är knappt godkänt där troligen en viss bitterhet från de katastrofala slutminuterna på Wembley i FA-cupen mot Watford fortsatt spökar. Arsenal fick oväntat stryk i derbyt mot Crystal Palace senast. 2-3 förlusten innebar att Tottenham och Chelsea fortsatt håller sig på rätt sida om topp 4-platsen. The Gunners har inte förlorat mot hemmalaget sedan nästan 40 år tillbaka i tiden! Möjligen dags för att vända på den långa negativa trenden nu. Utgå från höger och bygg garderingarna från mitten.

3. Milan - Lazio X

Statistik
Det vankas cupsemifinal i Italien där Milan får besök av Lazio dagen till ära. Lagen möttes i ligan så sent som för två veckor sedan lite drygt och då gick Milan segrande ur striden med matchens enda mål. Lazio besegrade Udinese i förra veckans onsdagsmatch men följde upp vinsten med en bedrövlig insats på hemmagräs mot ligans slagpåse Chievo och förlorade mycket överraskande med 1-2 i helgen. 0-0 slutade det första cupmötet och chansen till en tät och målsnål tillställning är övervägande. Värdet ser helt och hållet ut att hamna åt höger här därför blir valet att lämna ettan utanför på samtliga system.

4. Werder Bremen - Bayern München 2

Statistik
Det ser något bättre ut för gästande Bayern München vad gäller skadeläget då både James Rodríguez och Mats Hummels återigen tränade som vanligt med laget under måndagen. Fortsatt saknar gästerna dock Manuel Neuer och Robben som inte ska vara aktuella för spel i veckan. Bremen får klara sig utan duktige Max Kruse efter en smäll mot just Kovacs gäng i ligamatchen från i lördags. De grönvita är bra på hemmaplan och förlorade senast mot just Bayern i december. Fördel Die Roten men underskatta inte hemmalaget! Gardera från mitten.

5. AIK - Häcken 1

Statistik
AIK har inte fått någon pangstart på årets allsvenska. “Bara” fem poäng på de fyra första omgångarna var knappast enligt plan och spelet såg sådär ut i förlusten mot Örebro senast. Häcken förlorade mot Djurgården under söndagen med 0-1 på Hisingen. Andreas Alm var märkbart besviken på insatsen senast men får nu chans till egen snabb revansch då bortamatch mot Gnaget blir en riktig värdemätare för Paulinho och gänget. Solnalaget är mycket starka på Friends Arena och ska också stå som favorit här då de sällan förlorar på det egna gräset. Krysset får däremot åka med på det stora systemet.

6. Malmö FF - Hammarby 1

Statistik
“Di blåe” är återigen ett vinnande lag. Två raka segrar och dessutom två raka nollor för Johan Dahlin har gjort att de inledande insatserna redan är glömda. Skånelaget gjorde en mycket fin insats mot Sirius senast på Nya Studenternas där Sören Rieks avgjorde tillställningen med matchens enda mål. Hammarby besegrade ett tämligen blekt AFC Eskilstuna med 3-1 på Tele2 Arena under söndagen. Khalili blev tvåmålsskytt där även islänningen Kjartansson noterades för ett mål. Malmö har vunnit de tre senaste årens möten mot Bajen med 3-0, 4-0 och 2-1. En ny viktoria för hemmalaget att vänta här.

7. Elfsborg - Örebro 2

Statistik
Örebro gjorde en fin insats då de vitsvarta något överraskande besegrade fjolårets mästare AIK på Behrn Arena. Filip Rogic blev tvåmålsskytt i 2-1 segern och Axel Kjäll bärgade därmed lagets första seger denna säsong. Elfsborg kryssade i Jämtland mot Östersund senast efter en ganska jämn tillställning. Inför mötet på Borås Arena ser dock de gulsvarta ut att streckas allt för hårt. Utgå från höger där pengarna finns och måla på med garderingar från mitten.

8. AFC Eskilstuna - Östersund X

Statistik
Nykomlingen AFC inledde Allsvenskan piggt och besegrade Göteborg med 3-1 hemma på Tunavallen. Efter premiärsegern har framgången snabbt kommit av sig och laget har bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna. På hemmaplan är Miljanovićs gäng dock bra och förlorar sällan. Nu kommer Östersund på besök som också startat något knackigt. Gästerna har hittills inte lyckats göra mål på resande fot. Alla tecken är att rekommendera.

9. Falkenberg - Sirius 2

Statistik
Sirius har växt in i den allsvenska kostymen och ser mer mogna ut i sitt spel denna säsong än föregående. Trots 0-1 förlusten mot Malmö FF senast var de svartblåa bra. Busch-Thor är stabil i sin något släpande roll på mittfältet och framåt har bland annat Philip Haglund startat på ett bra sätt. Falkenberg har tre raka förluster efter att laget trots en fin insats mot Norrköping borta återigen förlorade. Hemma på den alkoholfria arenan var de gulvita chanslösa mot Häcken senast och Hans Eklunds gäng kommer få problem även här. Tvåan är något vinglig men spikas trots allt!

10. Atlético Madrid - Valencia 2

Statistik
Från Sverige så tar vi oss till södra Europa och närmare bestämt Spanien där Atlético Madrid tar emot Valencia i den 34:e ligaomgången. Hemmalaget tog en stabil 1-0 seger på bortagräs mot Eibar i helgen och avståndet till lokalkonkurrenten Real Madrid är fortsatt fyra poäng då bara fem omgångar återstår. Valencia kom undan med en hel del flyt när laget besegrade Betis i söndags. 2-1 skalpen innebär att Los Ché fortfarande är med i kampen om fjärdeplatsen. Inför matchen på Wanda Metropolitano har värdlaget övervärderats kraftigt. Gå för pengarna och lämna en galet överstreckad hemmaseger utanför alla system. X2 blir därför valet.

11. Espanyol - Celta Vigo X

Statistik
Espanyol har en fortsatt chans på Europaspel kommande säsong. Hemmalaget har åtta poäng på de fyra senaste matcherna och gjorde även en klart godkänd insats i förlustmatchen mot Barcelona i derbyt i slutet av mars. Celta Vigo har också en fin period att blicka tillbaka på. Aspas är återigen tillbaka i startelvan och fortsätter leverera mål precis som vi är vana vid. Gästerna har gjort ett litet ryck i botten men behöver nog några poäng till för att vara säkra på att rädda kontraktet. Ta med alla tecken och hoppas på en bortaskräll!

12. Leganés - Athletic Bilbao 1

Statistik
Bilbao gjorde en riktigt bra första halvlek i mötet med Real Madrid i helgen. Efter paus var det dock Karim Benzema-show som började och innan matchen var över hade fransmannen svarat för ett hattrick och baskerna var slagna. Leganés förlorade mot Villarreal senast och hade dessförinnan två raka oavgjorda matcher. Hemmaplan är generellt en trygghet för Pellegrinos mannar som bara förlorat två av 16 matcher på Estadio Municipal de Butarque. Den understreckade ettan får sällskap av ett kryss på det större systemet.

13. Levante - Real Betis 2

Statistik
Levante slåss för överlevnad i La Liga och har för tillfället problem att vinna matcher. Sen Celta Vigo besegrades i mitten av februari har värdlaget den något trista raden 0-4-5 och har alltså bara tagit fyra poäng på de nio senaste matcherna! Gästande Betis var riktigt bra hemma mot Valencia senast. Tränaren Setién måste varit nöjd med sitt lags prestation men bedrövad över att poängen uteblev. En jämn match att vänta där Sevilla-laget ändå ska ha goda möjligheter att ta en bortaskalp. Gardera med kryss på det stora systemet.

Singelstrecket! - Manchester City

Manchester United är inte bra just nu vilket 0-4 förlusten mot Everton bevisar. The Sky Blues har efter uttåget ur Champions League siktet inställt på Premier League-pokalen och ska vinna detta superderby!

Kupongrensaren! - Valencia

Los Ché är stabila och har bara fem förluster på 33 matcher i ligan så långt. Här undervärderas gästernas kunskaper av svenska folket kraftigt och en bortaseger kommer rensa brutalt bland kuponghögarna!

Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Man City 2
2. Wolves - Arsenal 1x2
3. Milan - Lazio x2
4. W.Bremen - B.München x2
5. AIK - Häcken 1
6. Malmö FF - Hammarby 1
7. Elfsborg - Örebro x2
8. AFC Eskils. - Östersund 1x2
9. Falkenberg - Sirius 2
10. A.Madrid - Valencia x2
11. Espanyol - Celta Vigo 1x2
12. Leganés - A.Bilbao 1
13. Levante - Real Betis 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Man City 2
2. Wolves - Arsenal (1x)2
3. Milan - Lazio x2
4. W.Bremen - B.München (1x)2
5. AIK - Häcken 1(x)
6. Malmö FF - Hammarby 1
7. Elfsborg - Örebro 1x2
8. AFC Eskils. - Östersund 1x2
9. Falkenberg - Sirius 2
10. A.Madrid - Valencia x2
11. Espanyol - Celta Vigo 1x2
12. Leganés - A.Bilbao 1(x)
13. Levante - Real Betis (x)2





I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-04-24, 12:56   #2
 
Tords avatar
 
Reg.datum: mar 2016
Inlägg: 1 595
Sharp$: 4719
Standard

Manchester C borde kanske vinna men hoppas att Manchester U tar poäng eller vinner för oss Liverpool fans :P
Tord är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td