Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-08, 00:24   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 8/5


Det är en mycket fin fotbollsvecka att se fram emot. Veckans första Europatips tar oss med på en tredagarsresa där semifinaler både i Champions League och Europa League hittas. Tre matcher från Sverige återfinns tillsammans med möten från nordamerikanska MLS, franska Ligue 1, skotska Premiership men även den danska mästerskapsrundan. Då kör vi igång!




Spelstopp: Onsdag kl 20.59

1. Ajax - Tottenham X

Statistik
Inför Champions League-returen vann Ajax i söndags den nederländska cupfinalen mot Willem II vilket fick bli en härlig uppvärmning inför det som komma skall. Efter minimalt med firande och fokus på onsdagen väntar nu Tottenham på en slutsåld Johan Cruijff Arena. De vitröda har som bekant en skör men ändå viktig 1-0 ledning från den första drabbningen. Spurs har ingen bra period att blicka tillbaka på. Pochettinos gäng har dessutom fem raka förluster på resande fot och här måste Londonlaget vinna om inte Europaäventyret ska sluta. En sista kraftansträngning från britterna att vänta. Måla på med alla tecken.

2. Chelsea - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Medan Ajax bärgade cupguld värmde Frankfurt upp med en bedrövlig insats mot Leverkusen i helgen. Hütters mannar kollapsade i den första halvleken och låg under med hela 1-6 innan gästerna fick stopp på raset. Inte lär det bli lättare för tyskarna nu då Chelsea på Stamford Bridge väntar i returen av semifinalspelet i Europa League. Londonlaget såg bra ut mot Watford senast men smolk i glädjebägaren var Kantés uttåg tidigt i mötet med The Hornets. Procenten ser ut att hamna hyfsat korrekt här och ettan spikas på det mindre systemet. 1X blir valet på det reducerade systemet.

3. Valencia - Arsenal 1

Statistik
Det är triss i Londonlag som spelar viktiga Europamatcher under onsdagen och torsdagen. Tredje gänget från den brittiska huvudstaden är Arsenal som reser till Spanien med ett fint resultat i väskan från mötet på Emirates Stadium. Aubameyangs 3-1-mål på stopptid senast kan bli hur betydelsefullt som helst inför fortsättningen och en finalbiljett till Baku ligger inom räckhåll för de rödvita. Valencia krossade Huesca under helgen (6-2). Här måste Los Ché gå framåt och hemma på Mestalla är laget svårslaget. Utgå från ettan men var inte blyg med garderingarna.

4. Qviding - Assyriska BK 1

Statistik
Från Europeisk toppfotboll till Division 2 i Sverige och ett nedslag i Göteborg där det ska spelas derby mellan Qviding och Assyriska BK. Hemmalaget är ett av favoritlagen att lösa en topp 2-placering och således ta sig tillbaka till ettan, en serie laget föll ur för två säsonger sedan. Assyriska stod för en fin prestation senast mot Halmia då Frölundalaget löste en fin 5-2-viktoria. Här blir det dock andra bullar. Hemma på Valhalla IP är värdarna bra och ettan är odiskutabel. Fin spik!

5. Atlanta United - Toronto 1

Statistik
Över till Nordamerika där högstaligan MLS pågår för fullt. Förra säsongens suveräner Atlanta har inlett säsongen något trevande men har nu återigen växlat upp och kommer inför mötet mot Toronto med två raka segrar. På mäktiga Mercedes-Benz Stadium är värdlaget riktigt bra och laget har nu också fått igång förra säsongens stora målskytt, Josef Martínez. Toronto är inte helt tokiga och tog en fin skalp då Orlando besegrades med 2-0 på resande fot i lördags. United är dock bättre och ettan ser här ut att understreckas vilket gör Atlanta till en suverän spik på kupongen!

6. Chicago - New England 2

Statistik
I Chicago kommer Brad Fiedels New England på besök till mäktiga Toyota Park. Värdarna har inlett säsongen dåligt och bara bärgat två segrar på de tio inledande kamperna. På det egna gräset är Fire ganska pålitliga och inlett med åtta poäng på fem drabbningar. “Revs” kommer från en bedrövlig insats mot Philadelphia (1-6) och har en hel del att arbeta med. Framförallt i det defensiva där gästerna har släppt in näst flest mål i hela ligan. En jämn och troligen rätt målrik tillställning att vänta. Måla på med alla tecken där värdet ser ut att hamna klart till höger!

7. Columbus - LA Galaxy 1

Statistik
Det är dags för Zlatans show att rulla vidare. Den 37-årige svensken har tillsammans med hela Galaxy inlett säsongen fint och ligger tvåa i den västra konferensen där bara lokalrivalen LAFC ligger före i den haltande tabellen. Columbus har haft en del problem på sistone. Hemmalaget har inför mötet med Los Angeles fem raka förluster och dalat i ligan. Värdlaget gjorde dock tidigare i veckan klart med costaricanen Guzmán. Den 29-årige landslagsmannen kan mycket väl bli en viktig bricka i att vända den negativa trenden. Återstår att se om den tidigare Portland-spelaren startar här. Svenska folket verkar helt missbedömt denna drabbning och ger favoritskapet till besökarna. Detta är inte korrekt och att utgå från den gravt understreckade ettan blir givet. Krysset ligger dock mer riktigt i nivå och blir därför ett komplement på det större systemet.

8. NY Red Bulls - Montreal 1

Statistik
New York har vaknat till liv i ligan efter en usel inledning. Red Bulls besegrade Zlatans LA Galaxy i senaste omgången och vann dessförinnan mot Cincinnati med 1-0. Montreal förlorade mot New York City i lördags men har innan dess startat säsongen riktigt bra. Gästerna har dock fortsatt en av sina tidigare års allra bästa målskyttar Ignacio Piatti skadad. Argentinaren gjorde under fjolåret 16 mål och bidrog även med elva framspelningar. Ett avbräck såklart om han inte kan delta här! 1X bör rama in tillställningen väl.

9. St Etienne - Montpellier X

Statistik
Vi tar oss tillbaka till Europa där första nedslag blir Frankrike. St Etienne har satt sig själva i en utmärkt sits inför de sista omgångarna av Ligue 1 där 3-2-skalpen borta mot Monaco innebar den sjunde raka matchen för de grönvita utan förlust. Gästerna från Montpellier skuggar Les Verts i ligan men efter “bara” 1-1 mot Amiens ser en topp 4-placering oerhört svår ut att nå. Höstens drabbning slutade mållöst och en jämn kamp är att vänta även här. 1X blir valet på det mindre systemet där en helgardering tar plats på det större.

10. Hammarby - Sirius 1

Statistik
I Allsvenskan har Hammarby vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Bajen kommer senast från en 3-2 vinst på Behrn Arena i Örebro. Här slappnade möjligen stockholmarna av en aning för tidigt då de grönvita hade 3-0 efter 76 minuter men kunde trots lite darr på ribban lösa en viktig seger. Söderbröderna längst fram, Djurdjic, Kjartansson och Khalili, är en härlig anfallsenhet och ska Sirius lösa poäng på svårspelade Tele2 så måste det fina försvarsspel som Uppsalalaget visade inledningsvis av serien återigen klaffa. En etta till över 80% får självklart inte spelas ensam. Krysset åker därför med på bägge systemen.

11. GAIS - IK Frej X

Statistik
Det är äntligen dags för “hemmapremiär” för GAIS då Gamla Ullevi återigen är i speldugligt skick. Göteborgsgänget har bara förlorat en match så långt och ligger med på den övre halvan av den unga tabellen. IK Frej gjorde en gedigen insats mot Trelleborg tidigare i veckan men kunde trots ett 3-2-mål på övertid inte lösa alla tre poängen utan fick se Nebiyou Perry kvittera i matchens absoluta slutskede. Täbylaget är ändå i ganska okej form och har inför mötet på västkusten tre raka drabbningar utan förlust. Ta med alla tecken från början och hoppas på en bortaknall!

12. Odense - Esbjerg 1

Statistik
I vårt sydvästra grannland Danmark pågår mästerskapsserien för fullt. I toppen är det ett briljant FC Köpenhamn som ryckt ifrån och redan titulerat sig danska mästare. Midtjylland är solklar tvåa i serien och nu är det upp till antingen Odense eller Esbjerg att plocka hem tredjeplatsen. Hemmalaget tog en livsviktig seger mot just Midtjylland senast och sätter nu en ordentlig press på besökarna. På Nature Energy Park har Michelsens gäng en fin trend mot de blåvita med bland annat tre raka segrar. Utgå därför från vänster. 1X blir valet på det större systemet.

13. Aberdeen - Hearts 1

Statistik
Sista anhalt på kupongen blir Skottland och Premiership där ligaspelet går mot sitt slut. Celtic kunde titulera sig mästare återigen efter 3-0 triumfen mot Aberdeen i senaste ligaomgången och här gäller det för The Dons att ställa om och fokusera på den nya uppgiften vilket är en match mot Hearts! Det röda hemmagänget behöver med största sannolikhet vinna de resterande två matcherna för att ha möjlighet att bärga en viktig tredjeplats i ligan. Gästerna från Edinburgh har inget mer än äran att spela för. Ettan blir därför ett ganska givet val på Pittodrie Stadium denna fredag.


Singelstrecket! - Qviding

Qviding inledde säsongen med fyra raka segrar innan göteborgarna stötte på patrull i form av Onsala. På Valhallas konstgräs är hemmalaget svårslagna och Assyriska BK ska inte kunna rubba värdarna.

Kupongrensaren! - New England

Laget från Foxborough är visserligen inne i en riktigt dålig trend, men det är Chicago också. Att “Revs” ser ut att streckas runt 15% är självklart ett givet tecken på veckans kupong!

Spelförslag:

432 rader

1. Ajax - Tottenham 1x2
2. Chelsea - E.Frankfurt 1
3. Valencia - Arsenal 1x
4. Qviding - Assyriska BK 1
5. Atlanta United - Toronto 1
6. Chicago - New England 1x2
7. Columbus - LA Galaxy 1
8. NY Red Bulls - Montreal 1x
9. St Etienne - Montpellier 1x
10. Hammarby - Sirius 1x
11. GAIS - IK Frej 1x2
12. Odense - Esbjerg 1
13. Aberdeen - Hearts 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Ajax - Tottenham 1(x2)
2. Chelsea - E.Frankfurt 1(x)
3. Valencia - Arsenal 1x2
4. Qviding - Assyriska BK 1
5. Atlanta United - Toronto 1
6. Chicago - New England 1x2
7. Columbus - LA Galaxy 1(x)
8. NY Red Bulls - Montreal 1(x)
9. St Etienne - Montpellier 1(x2)
10. Hammarby - Sirius 1x
11. GAIS - IK Frej 1x2
12. Odense - Esbjerg 1x
13. Aberdeen - Hearts 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td