Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-11, 16:12   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 12/5


Det är inte bara Premier League att fokusera på under söndagen utan det spelas även en hel del viktiga kamper i bland annat La Liga, Ligue 1 och Serie A. I Sverige är det derbydags på Tele2 Arena i Stockholm och i Skåne ska Elfsborg försöka ta sin första seger denna säsong på naturgräs. Massor med värde på kupongen där flera favoriter väljs bort till förmån för pengarna! Dags att sparka igång!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Djurgården - AIK 1

Statistik
Erik Berg drog på sig en onödig varning i senaste matchen mot Helsingborg och missar nu derbyt mot AIK. Insatsen på Olympia från Djurgårdens sida går också att ifrågasätta då andra halvan av matchen gick helt i skåningarnas favör. AIK vann visserligen senast mot Eskilstuna men har inte alls kommit upp i fjolårets guldform. Kim Bergstrands gäng bemästrar generellt mattan på Tele2 Arena väl och är oftast svårslagna på Söder. Ettan ska agera utgång men var inte blyg med garderingarna på det större systemet.

2. Malmö FF - Elfsborg 1

Statistik
Det är två topplag som ställs mot varandra på Stadion i Malmö under söndagen. Formkurvan hos bägge lagen pekar uppåt och framförallt har gästerna från Borås överraskat ordentligt så långt. Den tidigare Malmöpågen Pawel Cibicki har varit ett riktigt yrväder på topp hos de gulsvarta och står redan på fyra fullträffar. Det är garanterat en taggad 25-åring som ska äntra mattan i Skåne. Värdarna känns dock ruskigt stabila för tillfället och tappar sällan poäng hemma. Ettan är ett självklart val trots hård streckning.

3. Marseille - Lyon X

Statistik
Fint möte på Velodromen i Marseille där Balotelli och Payets vita hemmalag ställs mot Lyon. L´OM kommer missa de främsta placeringarna i år vilket på det hela taget är ett misslyckande för klubben. Potentialen finns hos den forna storklubben som, framförallt när det blåser som värst, kan känna sig ganska trygga i sin egen borg där laget är oerhört svårforcerade. Lyon fick bara med sig 2-2 från senaste matchen då serietvåan Lille stod för motståndet. Les Gones är jagade av ett bra St. Etienne just nu och är troligen tvingat till segrar på slutet för att hålla sin tredjeplats. Helt öppet. Helgardera.

4. Athletic Bilbao - Celta Vigo 2

Statistik
Bilbao i Spanien blir nästa anhalt där Athletic är med i toppen och har fortfarande en liten chans att nå topp 6. För att detta ska vara möjligt behöver alla resultat gå baskernas väg och framförallt har laget inte råd att förlora mot Valladolid med 0-1 vilket var fallet förra helgen. Celta lyser av självförtroende just nu och tog en mycket fin skalp då Barcelona besegrades förra lördagen. Måltjuven Aspas hamnade som vanligt i målprotokollet och vinsten innebar Célticos fjärde raka match utan förlust. När tvåan på San Mames ser ut att hamna helt galet känns det som en given utgång. Hoppa över en överstreckad etta och sikta på krysset istället när garderingen ritas ner på det större systemet.

5. Atlético Madrid - Sevilla 2

Statistik
På Wanda Metropolitano är det Sevilla som ska ge ett försök att besegra ligans bästa hemmalag. Madrid förlorade mot lokalkonkurrenten Real i februari men det är också Simeones enda plump på hemmagräs i ligan så långt. Mycket imponerande. Sevilla kommer från en blytung förlust då Leganés mycket överraskande vann med hela 3-0 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Los Colchoneros ville inte vara sämre utan reste till Barcelona för möte med Espanyol där huvudstadslaget fick lämna med en lika skamsen 0-3 förlust. Gästerna har kapaciteten att fälla värdarna här där tvåan dessutom streckas till fina procent.

6. Girona - Levante 2

Statistik
Ett mycket spännande möte ska äga rum på Estadi Montilivi då Girona, precis under strecket, tar emot Levante bara tre poäng ovanför. Eusebio Sacristáns gäng har haft väldiga problem på sitt eget gräs och är faktiskt hela ligans sämsta lag på hemmaplan. De rödvita tog dock en rejäl skalp senast då Sevilla besegrades med 1-0. De gästande Valencia-grabbarna har varit bra på slutet. Laget besegrade Vallecano förra helgen och har dessförinnan gjort bra insatser mot bland annat Barcelona borta och Betis hemma. Utgå från höger där ett kryss ritas ner på det större systemet.

7. Real Sociedad - Real Madrid 1

Statistik
Real Madrids spelare går nog mest och inväntar en kommande semester. Galácticos har varit ovanligt tafatta på slutet men löste i alla fall en seger i förra omgången då Villarreal gästade Santiago Bernabeu. På resande fot är dock Zidanes mannar iskalla just nu och har faktiskt bara nypt två poäng på de fyra senaste drabbningarna. Sociedad tog en fin skalp då Alavés besegrades med 1-0 förra lördagen. Erreala vann faktiskt bortamötet med Madrid i början av januari och ska ha en fin chans även här. 1X blir därför valet.

8. Leganés - Espanyol X

Statistik
Det spelas fotboll på Estadio Municipal de Butarque denna söndag och det är två lag som huserar i mitten av ligan som gör upp om poängen. Espanyol har efter en mörk period återigen stabiliserats och har nu sju raka matcher utan förlust. 3-0 viktorian hemma mot Atlético Madrid gav såklart eko i fotbolls-Spanien. På resande fot har Barcelona-laget två raka kryss. Leganés tog som tidigare nämnt en mäktig seger mot Sevilla på bortaplan. En jämn match att vänta där alla tecken synas.

9. Villarreal - Eibar X

Statistik
Det är fortsatt en ifrågasatt gul ubåt som skumpar omkring i farligt vatten. Bara tre poäng skiljer till Girona på 18:e plats. Eibar kommer med gott självförtroende till Estadio de la Ceramica efter två raka 1-0 segrar. Hörnmålet mot Betis senast som innebar seger var riktigt snyggt och de bägge segrarna har nu förflyttat Los Armeros till säker mark. Det mållösa mötet som ägde rum mellan lagen strax efter nyår gick helt i Eibars favör vilket bland annat 24-7 i avslut bevittnar. När ettan streckas på tok för hårt blir valet att gå för värdet till höger istället. X2 blir därav valet.

10. Roma - Juventus X

Statistik
Det vankas stormatch på Olympiastadion i Rom då Juventus kommer på besök för möte med Giallorossi. Sen Mirante tagit förstaplatsen mellan stolparna har de vinröda gått allt bättre. Inför mötet med Turinlaget har Roma nu sex raka matcher utan förlust och det kommer bli en kamp in i det sista om hur Europaplatserna fördelas. Den gamla damen har svajat något på slutet. Bara en seger på de sex senaste tävlingsmatcherna hör knappast till vanligheten men visst spelar en redan klar Scudetto in. Utgå från mitten och sätt garderingarna från vänster.

11. Liverpool - Wolverhampton 1

Statistik
Liverpool spelar en helt fantastisk fotboll för tillfället. Trots jobbiga skador på bland annat Salah och Firmino krossade The Reds som bekant Barcelona med 4-0 på Anfield Road och tog sig till Champions League-final. I ligan har värdlaget 15 raka matcher utan förlust och här måste Klopps gäng vinna samtidigt som Brighton måste bärga minst en poäng mot Manchester City. Ett något tveksamt scenario. Hur som helst vill självklart hemmalaget avsluta på bästa sätt och något annat än en seger för Mané och hans lagkamrater är knappast trolig.

12. Brighton - Manchester City 2

Statistik
Det var nog en hel del oroliga ansiktsuttryck på Etihad Stadium tidigare i veckan då City skulle ta en planenlig viktoria mot Leicester. Pep fick se sina anfallsstjärnor kliva av mållösa men istället klev superbacken Kompany fram och avgjorde tillställningen med ett drömmål. 1-0 struten var belgarens första mål för säsongen och det kunde knappast kommit lägligare. Brighton visade visserligen moral och en del kvalité då Arsenal fick lämna Emirates med bara en pinne. Värdarna är redan klara för kommande säsongs Premier League och vill nog mest av allt bara ta en välbehövlig semester. Tvåan är odiskutabel på sydkusten.

13. Mansfield - Newport County X

Statistik
Sist men inte minst är det League Two i England som gäller och det andra playoff-mötet mellan Mansfield och Newport. Del 1 utspelade sig på Rodney Parade under torsdagen och det var ett pressat Newport som efter mycket möda och stort besvär fick med sig ett rättvist 1-1 resultat till returen på One Call Stadium. Mansfields målvakt Conrad Logan var fantastisk och stod för flera högklassiga räddningar. Lika jämnt att vänta här. Ta med alla tecken.


Singelstrecket! - Manchester City

Det är nu den sista spiken i kistan ska slås in och visst löser Peps gäng en trepoängare mot Brighton. Klasskillnaden är påtaglig och guldet hamnar återigen i Manchester.

Kupongrensaren! - Celta Vigo

Celta Vigo är bra just nu och kommer bland annat från en 2-0 seger mot Barcelona. Gästerna kan mycket väl ställa till med oreda för ett allt för favoritbetonat Bilbao. Varning!

Spelförslag:

432 rader

1. Djurgården - AIK 1
2. Malmö FF - Elfsborg 1
3. Marseille - Lyon 1x2
4. A.Bilbao - Celta Vigo 2
5. A.Madrid - Sevilla 12
6. Girona - Levante 2
7. R.Sociedad - R.Madrid 1x
8. Leganés - Espanyol 1x2
9. Villarreal - Eibar x2
10. Roma - Juventus 1x
11. Liverpool - Wolves 1
12. Brighton - Man City 2
13. Mansfield - Newport C 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Djurgården - AIK 1(x2)
2. Malmö FF - Elfsborg 1
3. Marseille - Lyon 1x2
4. A.Bilbao - Celta Vigo x2
5. A.Madrid - Sevilla 1(2)
6. Girona - Levante x2
7. R.Sociedad - R.Madrid 1(x)
8. Leganés - Espanyol 1x2
9. Villarreal - Eibar x(2)
10. Roma - Juventus (1)x(2)
11. Liverpool - Wolves 1
12. Brighton - Man City 2
13. Mansfield - Newport C 1x2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td