Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-18, 15:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 19/5


En härlig blandning av matcher hittas på söndagens Europatips. Med bland annat tre matcher från Allsvenskan samt möten i Superettan, Norge, Turkiet och Italien finns något för alla. Tre miljoner i jackpot finns också i potten där jakten på pengarna startar i Stockholm och mötet mellan Djurgården och Elfsborg. Då sätter vi fart!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Djurgården - Elfsborg X

Statistik
Djurgården tar under söndagen emot Elfsborg hemma på Tele2 Arena och stockholmarna kommer hem till huvudstaden med en fin 3-0 seger i bagaget från onsdagens bortamöte med Falkenberg. Måltjuven Buya Turay klev av planen mållös i Halland men fick bland annat se Jonathan Ring göra sitt första mål för säsongen. Ett fint trendbrott för blåränderna som inför mötet med Hasse Eklunds mannar inte vunnit på fyra försök. För boråsarnas del blev det återigen seger på hemmaplan. Gästerna är rent ut sagt dåliga på naturgräs men fortsätter imponera på landets konstgräsmattor. Tele2:s plast borde alltså gynna gästerna. En jämn kamp att vänta där alla tecken rekommenderas.

2. Malmö FF - Kalmar FF 1

Statistik
Malmö tar emot Kalmar FF på Stadion och på hemmaplan ser de ljusblåa svårstoppade ut. Efter krysset i premiären mot Häcken har Röslers mannar radat upp tre raka segrar och har dessutom fina 10-2 i målskillnad. Skånelaget lider dock av en del skador för tillfället där bland annat mycket viktiga Bachirou ser ut att missa resten av vårsäsongen och saknades märkbart i mötet med Blåvitt under torsdagen. Kalmar gjorde en fin insats på Bravida Arena i onsdags och kunde mycket väl fått med sig alla tre poäng. Nu blev det istället noll poäng då Häcken lyckades vinna med matchens enda mål. Nya tag här och ett organiserat bortagäng ska inte räknas bort helt. 1X spelas redan på det mindre systemet.

3. Sirius - Häcken 1

Statistik
Sirius tog äntligen en seger då Sundsvall besegrades på Studenternas i veckan. Matchhjälte blev Sam Lundholm som fint placerade in 1-0 målet efter en hörna i den 22:a minuten. Vinsten bröt en tre matcher lång förlusttrend i Uppsala. Häcken reser till universitetsstaden med tio poäng på fyra matcher och en topplacering i den mycket jämna tabellen. Hisingslaget hade dock en del flyt i segermatchen mot Kalmar senast få de saknade ett antal framstående namn i startelvan. 1X känns spännande och spelas på det mindre systemet där en helgardering ritas ner på det större.

4. Empoli - Torino X

Statistik
Vi förflyttar oss raskt till Italien där första anhalt blir Stadio Carlo Castellani. I botten är det fortsatt en stenhård kamp om att slippa de tre sista placeringarna och för Empolis del har maj månads två enda matcher också genererat full pott och nytt hopp i botten av tabellen. Bara en poäng skiljer just nu till Genoa ovanför strecket. Torino går fortsatt fint i toppen och har häng på framförallt Roma och Milan i kampen om platserna fem och sex. Andrea Belotti blev stor matchhjälte för Turinlaget då 25-åringen sköt dubbla mål i segermatchen mot Sassuolo senast. En öppen tillställning att vänta där dessutom strecken ser ut att hamna korrekt. Alla tecken!

5. Juventus - Atalanta 2

Statistik
Atalanta förlorade finalen i den Italienska Cupen mot Lazio tidigare i veckan. Bergamoklubben behöver dock snabbast möjligt skaka av sig nederlaget då mötet mot redan klara ligamästarna Juventus är av mycket viktig karaktär för nästa säsongs möjligheter till Europaspel. Den gamla damen har slagit av på takten och gör en rent ut sagt dålig vår. Streckfördelningen är inte korrekt här och därför blir valet att snegla åt höger först. Att ettan också åker med på kupongerna blir baserat på de svartvitas hemmatrend där laget inte har förlorat på Allianz Stadium hittills i årets ligaspel.

6. Napoli - Inter 2

Statistik
Det är en riktigt prestigematch som äger rum i Neapel denna helg. Inter reser söderut med uppdraget att bärga de sista poängen som behövs för att en topp 4-placering ska bli helt klar. Besökarna har dessutom inför mötet med Napoli sju raka matcher utan förlust så självförtroendet hos Spallettis mannar är det troligen inget fel på. Napoli är klar ligatvåa. Gli Azzurri har sen uttåget ur Europa League och förlusten mot Atalanta ändå repat sig väl och har nu tre raka segrar. Trots det känns ändå Inter riktigt prisvärda här. Jobba in tvåan!

7. Galatasaray - Istanbul Basaksehir X

Statistik
Supermöte i Turkiet då Galatasaray ska ta emot Istanbul Basaksehir hemma på Türk Telekom Arena i ett derby som med stor sannolikhet kommer fälla avgörandet var guldet kan komma att hamna. För Cim-bom och dess fans har firandet knappt lagt sig efter cupfinaltriumfen tidigare i veckan mot Akhisar innan årets kanske viktigaste ligamatch står framför dem. Senegalesen Diagne har varit en riktig lyckträff sen målkungen värvats in från Kasimpasa. 27-åringen har levererat ett mål i snitt på de åtta senaste matcherna och kan mycket väl bli tungan på vågen även här. För gästerna är det en något oläglig formdipp som inträffat. Kapacitet finns såklart och Avcıs mannar är dessutom Süper Ligs bästa bortalag. När procenten ser ut att hamna totalt fel blir det X2 som får göra jobbet där den överstreckade ettan plockas undan helt.

8. Norrby - IK Frej 2

Statistik
Åter tillbaka till Sverige och denna gång Superettan där IK Frej reser till Borås för möte med Norrby. Gästerna från Täby har riktigt bra form och kommer med fem raka matcher utan förlust. På resande fot tog laget senast en jätteskalp mot svårspelade GAIS i Göteborg. Norrby kommer senast från två raka 0-0 matcher och har haft en del problem att skapa farliga chanser framåt. Dock har Ali Khans troliga utskällning efter J-Södra förlusten (1-7) bidragit med en strålande defensiv och sedan den urdåliga insatsen mot Jönköping är det totalstängt hos det blåvita försvaret då fyra matcher gått utan att Krasniqi fått vittjat nätet. Här är det dock dags att få hål på värdlaget och en tvåa till runt 15 procent är ruskigt fina siffror. Utgå från tvåan men gardera fullt ut på det större systemet.

9. Trelleborg - Örgryte 2

Statistik
Trelleborg har startat årets säsong i Superettan bedrövligt. Trots degraderingen från Allsvenskan har de blåvita fått behålla bland annat måltjuven Camara Jönsson. 35-åringen var en av få ljusglimtar i förlustmatchen mot Mjällby senast där anfallaren stod för skåningarnas enda mål. Swärdhs lag har inför mötet med Örgryte faktiskt bara vunnit en match så långt. Riktigt svagt! ÖIS reser söderut med fyra raka matcher utan seger men gjorde en bra match mot serieledande Varberg senast (1-1). Tveksam form hos gästerna också med andra ord. De rödblåa göteborgarna får trots detta stå som favoriter där även ett kryss ritas ner på det större systemet.

10. Öster - Mjällby 1

Statistik
Överraskningen och tillika nykomlingen Mjällby reser till Växjö för möte med Öster. Hemmalaget var inför säsongen en av de stora kandidaterna till en topp 3-placering när säsongen summeras i höst men Christian Järdler har inte alls fått fason på sitt rödblåa gäng. Inför söndagens möte har värdlaget bara vunnit en match (Halmstad borta) och hemma på Myresjöhus Arena är laget fortfarande utan trepoängare och har dessutom bara mäktat med ett mål framåt på fyra matcher. Ett alldeles för dåligt facit såklart. Här ser dock ettan ut att bli spelvärd och det kanske äntligen är dags för en första viktoria inför den egna publiken. Utgå från ettan.

11. Lilleström - Odds BK 2

Statistik
Från Norge hämtas tre möten då Eliteserien rullar vidare in i omgång nio. Första stopp blir Åråsen Stadion i Lilleström där topplaget och guldaspiranten Odd kommer på besök. Jörgen Lennartsson basar över hemmalaget och har även en svensk mittfältare i laget, Daniel Gustavsson, som slog till med sitt första mål för klubben denna säsong i senaste hemmamötet med Rosenborg (1-1). De gulsvarta besökte även Isachsen Stadion för match mot Mjöndalen i torsdags och fick med sig ytterligare ett oavgjort resultat (2-2). För gästerna har fyra raka segrar tagit Skienklubben till en andraplats i serien efter åtta omgångar och de vitsvarta har sett riktigt stabila ut så långt. Besökarna har dessutom en mycket positiv trend mot Lilleström vilket gör tvåan till en fin spik.

12. Strömsgodset - Tromsö 2

Statistik
Godset har haft en riktigt tung säsongsinledning och var dessutom utan chans i onsdagens match mot Vålerengen i Oslo. Hemmalaget har bara löst en trepoängare så långt i serien vilket knappast motsvarar klubbens förväntningar. För gästerna från Tromsö är trenden ungefär likvärdig. Tränare Valakari har inte fått fart på sina gutter och efter 1-2 förlusten senast mot Bodö/Glimt ligger de rödvita fortsatt kvar på en jumboplats i tabellen. Gästerna vann dock bägge matcherna mot Strömsgodset förra säsongen och här ser X2 ut att kunna spelas till otroligt fina procent. Ett givet val därmed.

13. Bodö/Glimt - Brann 1

Statistik
Sista stoppet blir vackra Nordland Fylke och mötet mellan Bodö/Glimt och Brann. Gästerna reser norröver med dubbla segrar i bagaget. Hemmalaget vill inte vara mycket sämre och har plockat sju av de senaste nio möjliga poängen. Dessutom är de gulsvarta riktigt starka hemma och spelade ut Lilleströms senast efter noter i 4-0 segern där förövrigt falubördige Amor Layouni slog till med ett hattrick. Ettan på Aspmyra Stadion får avsluta veckans sista Europatips.


Singelstrecket! - Odds BK

Skienlaget är just nu Norges kanske bästa lag. Med fyra raka segrar och gott självförtroende ska inte Lillström kunna hindra laget från ytterligare en viktoria.

Kupongrensaren! - IK Frej

Norrby och Frej får anses ganska jämbördiga rent kvalitetsmässigt. Att tvåan med detta i åtanke ska streckas omkring 15 procent blir därför helt fel. Fin rensare!

Spelförslag:

432 rader

1. Djurgården - Elfsborg 1x2
2. Malmö FF - Kalmar FF 1x
3. Sirius - Häcken 1x
4. Empoli - Torino 1x2
5. Juventus - Atalanta 1x2
6. Napoli - Inter 2
7. Galatasaray - Basaksehir x2
8. Norrby - IK Frej 2
9. Trelleborg - Örgryte 2
10. Öster - Mjällby 1
11. Lilleström - Odds BK 2
12. Strömsgodset - Tromsö x2
13. Bodö/Glimt - Brann 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Djurgården - Elfsborg (1)x(2)
2. Malmö FF - Kalmar FF 1(x)
3. Sirius - Häcken 1x2
4. Empoli - Torino 1x2
5. Juventus - Atalanta (1x)2
6. Napoli - Inter 2
7. Galatasaray - Basaksehir x2
8. Norrby - IK Frej 1x2
9. Trelleborg - Örgryte (x)2
10. Öster - Mjällby 1(x)
11. Lilleström - Odds BK 2
12. Strömsgodset - Tromsö x2
13. Bodö/Glimt - Brann 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td