Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-23, 23:28   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 25/5


En riktigt trevlig Stryktipsrad finns att sätta tänderna i under denna löningshelg. Tre matcher från Allsvenskan inleder kupongen där Göteborgsderbyt Häcken-Göteborg blir en riktigt höjdare. I övrigt ska bland annat tre cupfinaler från Europa, norskt Eliteseriemöte och Superettandrabbningar analyseras i jakten på pengarna. En jackpot på fina tio miljoner kryddar till allt! Då sätter vi igång.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Häcken - IFK Göteborg X

Statistik
Det kommer bli ett härligt västkustderby som spelas under lördagen då Häcken och Göteborg ställs mot varandra. Blåvitts framfart har varit riktigt imponerande så långt även om det på slutet “bara” blivit två 0-0 matcher för Poyas mannar. Hisingslaget kommer till mötet med god form och trivs strålande på Bravidas konstgräs. Andreas Alm förfogar över en av hela ligans bästa offensiv med Paulinho, Yasin, Jeremejeff i spetsen. En viss fördel för hemmalaget här men med tanke på gästernas fina form med sju raka matcher utan förlust ska alla tecken ritas ner.

2. Helsingborg - Falkenberg 1

Statistik
På Olympia är det dags för nykomlingsmöte då Falkenberg gästar. För gästerna har det gått troll i framförallt det offensiva maskineriet och Hasse Eklunds gulvita lag har varit totalt ofarliga på sista tredjedelen av banan under sex raka matcher nu. För värdarna är det såklart stora avbräck om Abubakari och Farnerud fortsatt är otillgängliga. Vidare har Granqvist satt målsättningen att vara “fit for fight” innan EM-kvaldrabbningarna i juni. Så räkna inte med kaptenen här. Skåningarna är svårslagna på hemmagräset och ska ändå räknas som favoriter. När streckfördelningen dock ser ut som den gör bör alla tecken åka med på det större systemet.

3. Malmö FF - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Malmö har efter en tveksam inledning på säsongen tryckt på gasen ordentligt och har inför den elfte omgången övertagit tronen i Allsvenskan. Den himmelsblå lagmaskinen har spelat kontrollerat på slutet även om saknaden av Bachirou synt bitvis. Framförallt mot Göteborg på Gamla Ullevi då Blåvitt i mångt och mycke ägde mittfältet. För Eskilstunas del är det knappast klackarna i taket. Nykomlingen har trots en del bra insatser inte lyckats vinna sen premiären. Det är nio matcher utan trepoängare. AFC har dessutom en stundande final i Svenska Cupen att fokusera på, vilket troligen sänker denna “omöjliga” tillställning en aning i hierarkin. Ettan på Stadion är kupongens allra bästa spik oavsett streckning.

4. Halmstad - Degerfors X

Statistik
Det är upp-och-nedvända-världen i Superettan där favorittyngda klubbar såsom Brommapojkarna, Öster, Dalkurd, Trelleborg samt Halmstad slåss i botten av tabellen. Hallänningarna har stått för en minst sagt usel start på ligaspelet och Magnus Haglund fick ta över spakarna efter bara sex spelade omgångar då Igor Krulj entledigades från sitt tränarjobb. Den före detta Elfsborgscoachen har dock inte fått skeppet på rätt köl och sju poäng efter nio matcher är inget annat än ett jättefiasko. För Degerfors har medstuds byts mot motstuds på sistone och de rödvita fick bara med sig en poäng från matcherna mot Norrby och Dalkurd på Stora Valla i de senaste omgångarna. Gästerna är dock ett bra gräslag och har gjort fina insatser på resande fot hittills. Öppet där en helgardering blir lösningen.

5. IK Frej - Varberg 2

Statistik
Serieledarna Varberg toppar tabellen i överlägsen stil. Det är bara att lyfta på hatten åt Jocke Persson och hans ledarstab som under vintern trollat med ett lag som så sent som i höstas var på väg att få respass ur Superettan men höll sig kvar på bortamål mot Oskarshamn i kvalet. En smått makalös utveckling där årets skyttekung i ligan heter Astrit Seljmani och spelade föregående säsong i Division 1 och Torns IF. I derbyt mot Halmstad senast blev det återigen 22-åringen som sköt segern till Boisarna. Frej visar med all tydlighet att laget är att räkna med denna säsong. Täbygänget förlorade premiären mot Syrianska på Vikingavallen men har därefter gjort riktigt bra insatser mot i tur och ordning Öster, Trelleborg och BP. Att Syberyjskis mannar ska lösa poäng här blir dock en alltför tuff uppgift. Besökarna vinner och fortsätter rycka i toppen!

6. Jönköpings Södra - Brage X

Statistik
På mysiga Stadsparksvallen vid södra Vättern ska hemmalaget J-Södra ta sig an IK Brage. Gästerna från Borlänge har startat säsongen riktigt bra och bara förlorat två matcher så långt. Dalkarlarna har ett riktigt fint och balanserat lag där försvaret med Liljestrand, Zetterström, Hjertstrand och Hindrikes är ruskigt stabila. För hemmalaget har de två senaste segrarna gjort att laget lyft sig en aning i tabellen efter en mindre bra start. På hemmaplan är värdarna rättmätiga favoriter. Måltjuven Edin Hamidovic är dessutom i fin form och har gjort tre strutar på de två senaste matcherna. Utgå från 1X men måla dit alla tecken på det större systemet.

7. Barcelona - Valencia X

Statistik
Från Sverige tar vi oss till Spanien och Copa del Rey-finalen som spelas mellan ligavinnarna Barcelona och Valencia. Mötet sker på neutral plan i Sevilla och det är ett Barca med stort favorittryck på sina axlar här. Los Ché har repat mod efter den ganska dåliga insatsen mot Arsenal i Europa League-semifinalen och respasset ur cupen. García Toral får nu en ny möjlighet att coacha hem en titel till “La capital del Túria” och möjligheten är ganska god. Katalanerna har en del frågetecken på nyckelspelare där bland annat Coutinho och Suarez ser ut att saknas. Dubbla oavgjorda tillställningar har noterats i ligan i år och ett kryss är en bra utgång här. Garderingarna ska komma från vänster.

8. RB Leipzig - Bayern München 2

Statistik
Från Spanien till Tyskland och nästa stopp där Berlin och finalen i DFB Cupen spelas mellan utmanaren Leipzig och jätten Bayern München. Kovač fick sträcka händerna i luften och jubla åt ännu en ligatitel då Frankfurt pulveriserades hemma på Allianz Arena i helgen. Emil Forsbergs energidryckslag förlorade avslutningsmötet i ligan med Werder Bremen men fick bronspengen efter sin tredjeplats. En fullt godkänd säsong för Rangnicks gäng som nu kan se fram emot Champions League-spel kommande säsong. Det är inte varje dag som München undervärderas av de svenska spelarna men här verkar fallet så. Tvåan är tveklöst en av de mest prisvärda strecken denna lördag!

9. Hearts - Celtic 2

Statistik
Hearts och Celtic gör upp om att vinna den Skotska Cupen då finalen lagen emellan spelas på Hampden Park i Glasgow. Celtic som nyligen bärgade sitt åttonde raka ligaguld får nu också möjlighet att vinna även denna cup för 37:e gången! The Jam Tarts har haft en på det hela taget dålig säsong så långt. Edinburghklubben har inför finalen fem raka segerlösa matcher men gjorde så sent som i söndags en helt okej match mot just Neil Lennons mannar men föll tillslut med 1-2 på Celtic Park. Med viss chans till revansch för Hearts ska ändå X2 räcka långt här.

10. Newport County - Tranmere X

Statistik
Det ska under några dagars tid på Wembley spelas finalmatcher i playoff-spelet i England där första paret ut blir Newport och Tranmere som gör upp om en plats i kommande säsongs League One. The Exiles har varit ett utropstecken denna säsong då walesarna tog sig ganska långt i FA-Cupen genom att bland annat slå ut Leicester. För Tranmere har ett stort ansvar vilat på hela ligans skyttekung, James Norwood som nästan stått för hälften av målen för The Whites. Öppet och inte helt enkelt att sia om en vinnare. X2 ser dock streckmässigt ut som ett bra drag och blir därför valet.

11. Vålerengen - Lilleström 1

Statistik
Från Norge hämtas ett möte från den högsta ligan i landet då Vålerengen och Lilleström gör upp på Intility Arena. Hemmalaget är tillsammans med Odd och Molde framförallt favorittippade i årets Eliteserien och Oslogänget har också öppnat säsongen på ett klart godkänt sätt. Lilleström med Jörgen Lennartsson vid rodret var chanslösa i senaste hemmamatchen mot Odd som satte tonen direkt efter ett tidigt straffmål. För den tidigare Göteborgstränaren blir knappast uppgiften lättare nu. Ettan i Oslo spikas på det mindre systemet men då det brukar bli jämna matcher lagen emellan får även ett “skrällkryss” åka med på det större.

12. IF Sylvia - Akropolis 2

Statistik
De två sista drabbningarna på dagens Stryktips hämtas från Division 1 Norra där första anhalt blir Norrköping och mötet mellan Sylvia och Akropolis. För gästerna från Stockholm har inledningen av säsongen varit ungefär som förväntat. Panagopoulos lag har haft en viss press på sig och tippas också i toppen när serien ska summeras i höst. Bortasupportrarna misströstade knappast då de vitblåa krossade Boden med hela 8-0 senast och besökarna är fortsatt obesegrade efter åtta omgångar. Det svartvita hemmalaget har två raka segrar inför helgen och ligger faktiskt bara tre poäng bakom Akropolis i ligan. Här finns dock värdet solklart till höger och tvåan spikas på det mindre systemet. Ska det garderas är det krysset som gäller.

13. Karlstad BK - Gefle 2

Statistik
Det var Karlstadsderby förra helgen då nykomlingen Karlstad BK ställdes mot “storebror” United. Mötet slutade 2-2 efter att Victor Edvardsen slog till med sitt andra mål för matchen och kvitteringen kom i matchens absoluta slutsekunder. Gästerna från Gästrikland är också nykomlingar i Division 1 men från andra hållet. Anrika Gefle IF går igenom ett stålbad just nu och har knappast någon medstuds. Laget pressade på hårt senast mot Sylvia hemma på Gavlevallen men fick istället ett sent baklängesmål emot sig och nederlaget var ett faktum. Att utgå från höger här är inte fel men för säkerhets skull så ska alla tecken med tidigt.


Singelstrecket! - Bayern München

Kanske inte den allra mest säkra spiken på kupongen men definitivt den bästa sett ur spelvärde.

Kupongrensaren! - Gefle

Det är nykomlingsmöte i Division 1 Norra där Karlstad sprang igenom sin Division 2-serie under 2018 medan gästrikarna ramlade ur Superettan. Gästerna har inte fått det att lossna så långt men spelar fortsatt en ganska trevlig fotboll. Gefle ska inte räknas bort här.

Spelförslag:

432 rader

1. Häcken - IFK Göteborg 1x2
2. Helsingborg - Falkenberg 1
3. Malmö FF - AFC Eskilstuna 1
4. Halmstad - Degerfors 1x2
5. IK Frej - Varberg 2
6. Jönköping - Brage 1x
7. Barcelona - Valencia 1x
8. RB Leipzig - B.München 2
9. Hearts - Celtic x2
10. Newport C - Tranmere x2
11. Vålerengen - Lilleström 1
12. IF Sylvia - Akropolis 2
13. Karlstad BK - Gefle 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Häcken - IFK Göteborg 1x2
2. Helsingborg - Falkenberg 1(x2)
3. Malmö FF - AFC Eskilstuna 1
4. Halmstad - Degerfors 1x2
5. IK Frej - Varberg 2
6. Jönköping - Brage (1)x(2)
7. Barcelona - Valencia 1x
8. RB Leipzig - B.München 2
9. Hearts - Celtic (x)2
10. Newport C - Tranmere x2
11. Vålerengen - Lilleström 1(x)
12. IF Sylvia - Akropolis (x)2
13. Karlstad BK - Gefle 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td