Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-05-29, 13:30   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 30/5


Det är Europatips på Kristi Himmelsfärdsdag som gäller denna vecka och fullt fokus ligger på svensk fotboll där vi startar i Göteborg med en Svenska Cupen-final och avslutar i Örebro med lite bonnfotboll från Division 2. En del fina skrällar synas i jakten på 13 rätt!




Spelstopp: Torsdag kl 14.59

1. Häcken - AFC Eskilstuna X

Statistik
Det är final på Hisingen i Göteborg. Häcken tar emot Eskilstuna och det är andra gången denna säsong lagen drabbar samman på Bravida Arena. 3-0 slutade mötet i Allsvenskan men faktum är att AFC hängde med bra första timmen innan Alms mannar tryckte gasen i botten och gick ifrån till en säker seger. Nemanja Miljanovic tog med sitt lag och reste till Göteborg redan i måndags. Ingenting ska lämnas åt slumpen denna gång och känslan är att laget från Södermanland är ganska fint förberedda inför uppgiften. Visst ska hemmalaget vara favoriter men när siffrorna kryper upp mot 90 procent ska en helgardering ritas ner snabbast möjligt.

2. Bodens BK - Sollentuna 2

Statistik
Från cupfotboll till Division 1 möte i Boden där värdlaget tar emot Sollentuna. Norrlänningarna är nykomlingar i ettan efter att ha sprungit igenom Division 2 tämligen enkelt i fjol. Starten i serien har varit tuff och hittills har de enbart löst en ynka pinne på de första nio omgångarna. Gästerna har inte heller varit speciellt framgångsrika så långt och har faktiskt bara löst en seger så långt. 1-0 vinsten bärgades mot svåra Team TG i Umeå för två veckor sedan. Defensiven har på slutet varit bra hos Christer Mattiassons mannar och besökarna ska vara numret större på Boden Arena. Bra spik!

3. Gefle - Team Thorengruppen 2

Statistik
Gefle har haft en turbulent tid på sistone. Från stabilt allsvenskt lag till Division 1 på bara ett par säsonger. Gästrikelaget har dessutom haft en hel del bekymmer inledningsvis av säsongen och tog blott sin tredje seger då Karlstad besegrades i senaste omgången efter ett sent segermål av Fernandes. Umeålaget har inför mötet på Gavlevallen fyra segrar på de fem senaste matcherna och vann stabilt senast hemma mot Karlslund med 4-2. Med ett ojämnt hemmalag och en streckfördelning som pekar fördelaktigt åt höger blir tvåan ett utmärkt utgångsval. Gardera dock mötet tidigt.

4. IF Sylvia - Sandviken 2

Statistik
På Östgötaporten spelar inte bara allsvenska Norrköping utan stadens tvåa, Sylvia, huserar också här. För värdlaget har inledningen av säsongen varit både upp och ner där starka segrar (Gefle 2-0 borta) och sämre insatser på hemmaplan (Karlstad 0-2) tagit laget till en mittenplacering i tabellen. Sandviken har för tillfället ligans bästa målskytt i laget, Leo Englund, som hittills snittat ett mål per match. Gästerna har dessutom enbart noterats för en förlust så långt. Tvåan spikas.

5. Karlslund - Umeå FC 2

Statistik
Serieledarna i Norrettan, Umeå, reser söderut för möte med Karlslund. Gästerna har ett härligt flyt just nu och kommer till Örebro med fem raka segrar. Senaste mötet hemma i Norrland slutade med en solklar 3-0 seger. För närkingarna är det en lite märklig start av serien då de oavgjorda resultaten stått som spön i backen på slutet. Utgå från höger men då Henryssons mannar ser ut att streckas alltför hårt ska garderingarna ritas ner ganska snabbt.

6. Linköping City - Vasalund 1

Statistik
Linköping startade säsongen på ett imponerande sätt. Melke Alans gäng vann fem av de sex första drabbningarna och öste dessutom in mål framåt. Sen hände något. Målsprutan Frederik Alm slutade göra mål och City har nu presterat dåligt i tre raka tillställningar. Nebojša Novakovićs gäng är på gång. Efter bara en seger under de sju första omgångarna har nu de rödsvarta fixat två raka trepoängare. Spelare för spelare ska dock värdlaget vara ett litet nummer större här. 1X ska därför räcka långt.

7. Nyköping - Karlstad BK X

Statistik
Nyköping har inte fått spelet att stämma fullt ut denna vår. Bissarnas start med bara tio poäng på de inledande omgångarna är inte godkänt och laget har inte vunnit i serien sen Boden besegrades i den tredje omgången. Gästerna från Värmland är en pigg nykomling som dock åkte på en mycket tung förlust hemma på Tingvalla IP senast då Gefle vann efter ett sent segermål. Nu reser laget till svårspelade Rosvalla i hopp om nya poäng. Med tanke på starten som Hans Prytz gäng fått ska inte poäng för besökarna vara helt omöjligt att kunna lösa. Börja därför från mitten här och bygg garderingarna från vänster.

8. Eskilsminne - Oskarshamn 2

Statistik
Från den norra Division 1-serien beger vi oss nu till den södra serien och första anhalt blir Helsingborg där lagets andralag, Eskilsminne, håller till. Den tidigare Helsingborgsprofilen Mattias Lindström leder hemmagänget som hittills inte haft det rätta flytet. Samuel Aziz har lämnat klubben och skadeläget hos skåningarna är minst sagt bekymmersamt då inte mindre än sex spelare från seniortruppen ser ut att saknas. Dessutom är duktiga Bennassar Nilsson avstängd. Oskarshamn kommer med andra ord till ett dukat bord som det ser ut som. Tvåan spikas därför på det mindre systemet. Streckfördelningen ser dock ut att göra ettan mycket fördelaktig så etta-tvåa testas på det större systemet.

9. Landskrona - Assyriska Turabdin 1

Statistik
Vi flyttas några mil söderut där Landskrona ska gästas av Assyriska Turabdin. För pågarna är siktet inställt på en snabb återkomst till Superettan och de svartvita har börjat säsongen fint med fyra vinster och fem oavgjorda på de nio första matcherna. I senaste kampen blev det 1-1 mot Torn på bortagräs. Gästerna från Jönköping förlorade senast mot Ljungskile på hemmaplan men hade dessförinnan löst tre raka segrar. BoIS ska vara klara favoriter här men streckas en aning för hårt. 1X spelas därför på det större systemet.

10. Lunds BK - Åtvidaberg 1

Statistik
Det är bottenmöte i studentstaden som väntar då anrika Åtvidaberg kommer på besök. Gästerna har bytt tränare nyligen och in i laget har meriterade Tor-Arne Fredheim kommit. Den tidigare Ljungskilecoachen fick dock se sitt nya gäng inleda med ytterligare en förlust då Tvååker vann med 2-1 på Kopparvallen. Fortsatt också en del skadebekymmer i bortalägret vilket innebär mer speltid till de yngre. Adam Egnell (född -99) har tackat för förtroendet och gjort två mål på sina tre starter så långt. Lund går inte heller speciellt bra för tillfället och ligger precis som Åtvid på åtta inspelade poäng. Detta ska dock kunna ses som en lämplig uppgift för hemmagänget. Strecka från vänster.

11. Täfteå IK - IFK Umeå 1

Statistik
Vi tar oss ytterligare ett steg längre ner i hierarkin. Division 2 Norrland blir första stoppet och mötet mellan Täfteå och IFK Umeå. Det har knappast sprakat kring lagen inledningsvis av serien och hemmalaget har faktiskt fyra raka förluster och 2-12 i målskillnad på dessa kamper. Gästerna vann visserligen senast mot Piteå hemma med 2-0 men hade dessförinnan fem raka matcher utan seger. Ettan ser dock ut att bli kupongens kanske allra bästa tecken rent streckmässigt. Dags för trendbrott och derbyseger för värdarna. Klockren spik!

12. Asarum - IFK Berga 1

Statistik
I Asarum strax norr om Karlshamn ska bygdens lag gästas av IFK Berga. Lagen har inlett sin Division 2-serie på ett klart godkänt sätt där hemmagänget tog en riktigt fin seger då Hässleholm besegrades med 3-2 i senaste seriematchen. För Kalmargänget blev det dessvärre förlust senast då serieledande Karlskrona blev allt för svåra. Mats Anderssons mannar har varit bra på det egna gräset och ska därför ha en god chans till en ny viktoria här. 1X spelas på båda systemen.

13. Örebro Syrianska - Lidköpings FK X

Statistik
Sista stoppet på Sverigeresan blir Örebro där fyran Lidköping gästar serieledande Syrianska. Hemmalaget är seriens absolut mest anfallsglada sällskap och de rödgula har gjort imponerande 30 mål framåt på åtta drabbningar. En smått galen siffra. Nu möter Närkelaget ett Lidköping som defensivt stod för en fin insats i mötet med Gauthiod senast. Kan gästerna komma upp i samma fina nivå som senast ska poäng inte vara helt omöjligt att lösa. Dessutom ser ettan ut att streckas på tok för hårt. Måla på med samtliga tecken och hoppas på skrällen åt höger.


Singelstrecket! - Täfteå IK

Kanske inte den allra säkraste spiken på kupongen men absolut det tecken som ser ut att bli mest spelvärt. Täfteå har bra statistik hemma mot Umeå.

Kupongrensaren! - Team Thorengruppen

Gefle lever fortsatt en del på sitt namn och gästerna från Umeå håller minst samma nivå som laget från Gästrikland. Tvåan är ett riktigt fint tecken på kupongen.

Spelförslag:

432 rader

1. Häcken - AFC Eskils. 1x2
2. Boden - Sollentuna 2
3. Gefle - Team TG 1x2
4. IF Sylvia - Sandviken 2
5. Karlslund - Umeå FC x2
6. Linköping C - Vasalund 1x
7. Nyköping - Karlstad 1x
8. Eskilsminne - Oskarshamn 2
9. Landskrona - Assyriska 1
10. Lunds BK - Åtvidaberg 1
11. Täfteå IK - IFK Umeå 1
12. Asarum - IFK Berga 1x
13. Örebro Syr - Lidköping 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Häcken - AFC Eskils. 1x2
2. Boden - Sollentuna 2
3. Gefle - Team TG (1x)2
4. IF Sylvia - Sandviken 2
5. Karlslund - Umeå FC (1x)2
6. Linköping C - Vasalund 1x
7. Nyköping - Karlstad 1x2
8. Eskilsminne - Oskarshamn (1)2
9. Landskrona - Assyriska 1(x)
10. Lunds BK - Åtvidaberg 1(x)
11. Täfteå IK - IFK Umeå 1
12. Asarum - IFK Berga 1x
13. Örebro Syr - Lidköping 1x2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td