Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-06-01, 15:07   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 2/6


Helgens Europatips är riktigt inbjudande. Här finns det heta Stockholmsderbyt mellan AIK och Hammarby plus Skånederbyt mellan Helsingborg och Malmö. I Superettan går Varberg som tåget, kan makrillarna sätta stopp på Påskbergsvallen? Raden kompletteras med matcher från Frankrike och Spanien. Som grädde på moset serveras 2,5 miljoner i jackpot.




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. AIK - Hammarby 1

Statistik
I Stockholmsderbyt möts Allsvenskans två hetaste spelare. Norrmannen Tarik Elyounoussi är i ruggig målform, åtta baljor på fem matcher betyder att landslagsmannen leder skytteligan. För Hammarbys del är det Muamer Tankovic som leder styrkorna, varje gång Mujo får bollen håller motståndarna andan för han kan i princip göra vad han vill i nuvarande slag. Gnaget ligger fyra efter elva rundor samtidigt som Bajen ligger sexa. Den stora brasklappen inför derbyt är att gästerna har det riktigt tufft med besättningen i backlinjen. Odilon är avstängd och trion Fällman, Solheim, Fenger är osäkra på grund av skadebekymmer. Strecka från vänster men derbygarderingar är att föredra på nationalarenan.

2. AFC Eskilstuna - IFK Norrköping 2

Statistik
De orangeklädda männen från Södermanland kommer hem med kort varsel efter torsdagens cupfinal. AFC Eskilstuna satte en fjäder i sin hatt genom att ta sig hela vägen till final i Svenska Cupen men i pokalmatchen hade de ingenting att hämta mot BK Häcken. 3-0 slutade Getingarnas defilering. I ligan har det också gått knackigt för Nemanja Miljanovic mannar som parkerar under giljotinen. IFK Norrköping har inte levt upp till förväntningarna men har en extremt hög grundkapacitet och fortfarande har kamraterna bara torskat två gånger under vårens elva ligamatcher. 13 inbördes sedan 2005 har gett raden 9-4-0 i Pekings favör. Utgångstvåan är lika given som helgarderingen när allt värde finns västerut.

3. Elfsborg - Häcken 1

Statistik
Till Borås Arena reser BK Häcken med en pokal i bagageluckan. Getingarna vann torsdagens cupfinal mot AFC Eskilstuna och så fort domaren blåste av matchen flög champagneflaskorna fram. Det talades om dans och fet fest på lokal, något som lär påverka Hisingsgrabbarna när det är så kort tid till helgens allsvenska strid. Elfsborg ligger sjua i tabellen efter elva matcher, boråsarna är därmed två hack bakom Häcken. Jimmy Thelins manskap har uppträtt med självförtroende i hemmaborgen och här är man alltjämt obesegrade. Gästerna har kapten Friberg avstängd. 1x ska räcka långt.

4. Helsingborg - Malmö FF 2

Statistik
Sist men inte minst bjuder även Sveriges sydligaste landskap på en maffig derbyduell. Helsingborg inledde Allsvenskan piggt och hemmaslog både IFK Norrköping och Hammarby. Därefter har det sett sämre ut från P-O Ljungs herrskap som är ålderstiget och skadebenäget. Malmö FF tuffar som vanligt på i toppen, utan att förta sig har de himmelsblå erövrat en stabil serieledning. Det flödar av klass hos MFF och Uwe Rösler förfogar över en av de bästa trupper som Allsvenskan skådat sedan millennieskiftet. Given utgångstvåa men procenten gör att gardering är aktuell.

5. Varberg - GAIS 1

Statistik
Joakim Persson har byggt upp ett lag som krossar det mesta i sin väg. Inget annat lag i varken Superettan eller Allsvenskan är obesegrade, bara Varbergs Bois. Hallänningarna har dragit jackpotten i värvningscirkusen då stjärnorna Book och Seljmani har lyft värdarna både en och två nivåer. GAIS är ett mittenlag som kommer hit från en annan bortamatch, Boskos makrillar fick stryk med 2-0 mot sillstryparna i Sölvesborg. Spik!

6. Brommapojkarna - Trelleborg 1

Statistik
I den svenska huvudstaden möts två klubbar som följts åt de sista åren. 2017 avancerade båda från Superettan och 2018 rasade båda ur Allsvenskan. Nu huserar både stockholmarna och skåningarna på den undre halvan av andradivisionen och det ska mycket till om någon av klubbarna går upp i Allsvenskan under 2019. Brommapojkarna har uppträtt ambivalent denna vår, stiliga segrar mot respekterade manskap som Halmstad och Dalkurd har varvats med torsk mot bottenlag som Syrianska. Trelleborg har som vanligt varit tuffa att tas med på Vångavallen men på resande fot är skåningarna fortfarande segerlösa. 1X är stabilt på Grimsta.

7. Dijon - Lens 2

Statistik
Söndagens franska fight handlar om vilka som ska få spela i det franska finrummet kommande säsong. Dijon lirade i Ligue 1 den gångna säsongen men det gick inte särskilt väl för senapsgänget. Första kvalmatchen gick inte heller som förväntat, Lens stod upp bra och Dijon löste kvitteringen sent på Stade Bollaert-Delelis. De rödgula gästerna har tagit poäng i lejonparten av sina bortamatcher under säsongen och ska ses med klart bättre chanser än vad streckningen antyder. Tvåan betalar löjligt bra på Stade Gaston Gérard!

8. Carlstad United - Linköping City 2

Statistik
Division 1 Norra bjuder på ett par fighter och först ut är mittenmötet i Värmland. Carlstad United har varit defensivt starka under säsongen men framåt finns mer att kräma ut ur värmlänningarna. I torsdags åkte United på en propp i Örebro då bottenlaget Rynninge segrade med 2-1. Linköping City är ett starkt bortalag som plockat pinnar på de flesta av sina resor under våren. Östgötarnas forward Morais är ett ständigt hot mot samtliga backlinjer och brassen är helt klart redo för uppgifter högre upp i seriesystemet. Streckningen är vänstervriden och tvåan ska ritas ner först.

9. Vasalund - Sandviken 1

Statistik
Den andra striden i norrettan står mellan två legendariska fotbollsprofiler. Hemmalaget leds av den gamle chippmästaren Nebojsa Novakovic medan gästernas coach Pelle Olsson har givit svensk brunkarfotboll ett ansikte då han uträttade stordåd med minimala resurser i Gefle. Vasalund kommer närmast från en heroisk insats då laget låg under med 2-0 borta mot Linköping men stockholmarna repade mod och hämtade upp till 2-2. Sandviken ligger också i mitten av tabellen, Olssons mannar förlorade med 4-1 mot Sylvia tidigare denna vecka och lär få svårt på Skytteholm. 1X räcker.

10. Assyriska Turabdin - Oddevold 2

Statistik
I Division 1 Södra ställs smålänningar mot bohusläningar. En tredjedel av serien är avverkad och båda dessa kombattanter huserar i mitten av tabellen. Assyriska Turabdin står noterade för 15 poäng efter tio rundor, i kampen på Rosenlunds IP fick Jönköpingslaget stryk av Ljungskile med 3-1. IK Oddevold ligger ett par hack bakom värdarna för tillfället, på tionde plats, men Uddevallaklubben har sett tämligen starka ut i bortaspelet där de endast förlorat två matcher hittills. Värdetvåan först men helst alla tecken.

11. Oskarshamn - FC Trollhättan 1

Statistik
Vi stannar kvar i Småland men glider västerut inom detta landskap. Söderettans målgladaste mannar står noterade för målskillnaden 22-18 efter tio rundor, för Oskarshamns del har hemmaspelet varit väldigt produktivt under våren. Smålänningarna ligger tvåa i hemmatabellen inför helgens strider. FC Trollhättan placerar sig på den övre halvan, FCT kommer närmast från en 2-0-viktoria hemma mot Lindome och dessförinnan spelade Lundins manskap 2-2 borta mot Skövde. Ettan lockar mest på Oskarshamn Arena men krysset ska med på större system.

12. Albacete - Málaga X

Statistik
Europaresan avrundas med tapas och sangria. För den som gillar skumma smeknamn är detta ett smarrigt möte. "De mekaniska ostarna" ställs nu mot "Ansjovisarna". Albacete är placerade som trea i den spanska andradivisionen inför de avslutande två omgångarna. Det mest anmärkningsvärda med detta värdlag är kryssbenägenheten, hela tio av 20 bataljer på Estadio Carlos Belmonte har slutat med delad pott. Málaga skuggar värdarna och ligger fyra och ser ut att gå mot en plats i playoff med chans till avancemang upp i finrummet. Den vågade spikar krysset, i andra hand halvgardering till vänster.

13. Mallorca - Granada 2

Statistik
Sist men inte minst bjuder Los Bermellones in El Graná för en fight i omgång 41 av Segunda División. Mallorca ligger på femte plats och kommer närmast från en 1-0-torsk mot Deportivo la Coruna. Gästerna parkerar på andra plats och krigar nu för att försvara sin direktbiljett till La Liga för celebra möten med Messi och company. Granada är seriens bästa lag defensivt sett och dessutom talar formen för gästerna. 4-2-0 är formen för bortalaget inför besöket på Mallis. Grymt värde dukas upp och tvåan på serietvåan spikas.


Singelstrecket! - Varberg

Joakim Persson har pusslat ihop sitt Varberg till en obeveklig slaktarmaskin i och med värvningarna av Seljmani och Book. Inget lag har stått emot på Påskbergsvallen och makrillarna har inte vad som krävs för att kapa segertåget.

Kupongrensaren! - AFC Eskilstuna

Det råder ingen tvekan om att IFK Norrköping är ett vasst lag men östgötarna har inte levt upp till sin kapacitet denna vår och när Jens Gustafssons mannar målas upp över 80 procent måste vi dra i handbromsen. Blåvitt fick stryk här och det kan även kamraterna från Peking få till dundervärde.

Spelförslag:

432 rader

1. AIK - Hammarby 1x
2. AFC Eskils. - Norrköping 1x2
3. Elfsborg - Häcken 1
4. Helsingborg - Malmö x2
5. Varberg - GAIS 1
6. BP - Trelleborg 1
7. Dijon - Lens 2
8. Carlstad U - Linköping C x2
9. Vasalund - Sandviken 1x
10. Ass. Turabdin - Oddevold 1x2
11. Oskarshamn - Trollhättan 1
12. Albacete - Málaga 1x2
13. Mallorca - Granada 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. AIK - Hammarby 1x
2. AFC Eskils. - Norrköping (1x)2
3. Elfsborg - Häcken 1(x)
4. Helsingborg - Malmö (1x)2
5. Varberg - GAIS 1
6. BP - Trelleborg 1(x)
7. Dijon - Lens 2
8. Carlstad U - Linköping C 1x2
9. Vasalund - Sandviken 1x
10. Ass. Turabdin - Oddevold 1x2
11. Oskarshamn - Trollhättan 1(x)
12. Albacete - Málaga 1x2
13. Mallorca - Granada 2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td