Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-06-14, 00:37   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 15/6


Stryktipset är till största delen färgat i blått och gult denna lördag. Tio av striderna hämtas från våra inhemska serier, i Superettan plöjer maskinen från Varberg vidare och i Norrettan vankas Pelle Olsson-derby. Kupongen fullbordas med en norsk kamp och två fighter från Copa América. Ska Messi få vinna sin efterlängtade titel? Det är 6 miljoner i jackpot.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Brage - Trelleborg 1

Statistik
Domnarvsvallen står värd för lördagens första batalj och här handlar det om Superettan. IK Brage gjorde en stark säsong i den svenska andradivisionen i fjol och även denna säsong ser dalkarlarna ut att gå mot en framskjuten placering. Kleber Saarenpää förfogar över ett sylvasst anfallspar, Lundin och Kouakou har levererat två tredjedelar av Brages baljor. Trelleborg ramlade ut högsta serien i höstas efter att skåningarna slutat som allsvensk tokjumbo. Denna säsong har också inletts trevande för de blåvita som endast vunnit en bortamatch och återfinns på den nedre halvan. Helst 1X.

2. IK Frej - Dalkurd 2

Statistik
På Vikingavallen ställs den undre och övre halvan mot varandra. Vikingarna är som vanligt med i bottenstriden efter att ha släppt in flest mål av alla lag i Superettan, målvakten Jonas Olsson som värvades från Division 1 inför säsongen har haft det kämpigt. Unge tränaren Lukas Syberyjski förfogar över ett väldigt orutinerat manskap. Försvarsspelarna Sögaard, Ekdal och Degerlund är samtliga 20-21 bast. Dalkurd lirade i Allsvenskan förra säsongen och Paul Olausson har desto mer rutin att tillgå, exempelvis har målvakten Andreas Andersson vaktat buren för tre olika allsvenska klubbar. Gästerna har plockat tio poäng på de senaste fyra matcherna och tvåan ska räcka långt i Täby.

3. Varberg - Norrby 1

Statistik
Att det här skulle vara ett toppmöte var det inte många som hade trott inför säsongen. Men då visste heller ingen att Joakim Persson har magiska fingerspetsar. Det gamla mittfältsproffset tog på sig tränarkavajen direkt efter avslutad karriär och nu leder 44-åringen Superettans tveklöst bästa lag. I fjol hängde hallänningarna löst men efter Perssons värvningar av Strömberg, minst insläppta i serien, och Seljmani som toppar skytteligan så har alla bitar fallit på plats. Norrby har överträffat förväntningarna hittills men på resande fot har västgötarna endast slagit beskedliga duon Öster och Västerås. Varberg avgjorde mot GAIS trots två man mindre senast, i spel med full styrka ska Norrby slås tillbaka utan problem.

4. Öster - Brommapojkarna 1

Statistik
I Växjö möts två kombattanter som förväntades tillhöra det övre skiktet av Superettan 2019. Verkligheten kunde inte vara mer fjärran än vad som nu är fallet. Brommapojkarna åkte ur Allsvenskan via kval i höstas men den här säsongen har stockholmarna brakat rakt ner till jumboplats i andradivisionen. Östers IF är inte mycket bättre, nio poäng på elva matcher är inget att skryta med för värdarna som bara mäktat med åtta mål framåt. Smålänningarna fick viktige mittfältaren Ljungberg utvisad senast och det är ett avbräck inför lördagens uppgörelse på Myresjöhus Arena. Streckningen för pennan till vänster men här är garderingar högaktuella.

5. Degerfors - Västerås 1

Statistik
I Värmlands skogar möts två manskap som båda samlat på sig 15 poäng efter tolv rundor. Nykomlingarna Västerås SK har klarat sig helt okej, även om det bara blivit tre trepoängare hittills så gnetar de grönvita på bra. Degerfors har inte lyft lika högt som förväntat än men det är bara en tidsfråga. Det rödklädda bruksgänget har här en gyllene möjlighet till hemmaviktoria på naturgräset när konstgräsgrabbarna från Gurkstaden är på besök. Värmlänningarna har vunnit de fyra senaste inbördes och när ettan betalar såhär bra ska den stå ensam.

6. Gefle - Sandviken 2

Statistik
Derbi della Pelle Olsson på Gavlevallen! Den ikoniske grågubben från Skutskär gör nu återbesök hos klubben hans hjärta håller kär. Lejonparten av Olssons vuxna liv har ägnats åt Gefle IF där han både spelat i två omgångar och coachat i två omgångar. Nuförtiden är det Sandvikens IF som åtnjuter den finurlige taktikerns tjänster och under tränarikonens ledning har SIF klivit om GIF som Gästriklands bästa fotbollsförening. Inför lördagens derby ligger gästerna fem placeringar ovanför hemmalaget. Detta dundervärde som dukas upp på bortasegern går inte att tacka nej till. Pelle fäller sitt gamla GIF. Släkten är värst!

7. FC Trollhättan - Eskilsminne X

Statistik
Till Edsborgs IP säger William Lundin välkommen till Mattias Lindström. FC Trollhättan är nykomlingar från Division 2 Norra Götaland och har gjort det överraskande bra, en stor del i framgången kan tillskrivas kedjan med Lipovac och Rexhepi. Får gästerna stopp på dessa två herrar är halva slaget vunnet. Skåningarna svarade för ett starkt cupspel där de plockade poäng mot både Hammarby och Varberg, i ligan har det dock gått trögare även om 4-1-triumfen mot topplaget Utsikten var en fjäder i hatten. Ifjol slutade gästerna fyra i Söderettan efter att ha plockat poäng i tolv av 15 bortamatcher. I grunden skiljer inte mycket mellan dessa lag och här är det uppenbart att stryktipparna blivit alldeles för tabelltittande. X2 är huvudtecknen.

8. Torns IF - Ljungskile 2

Statistik
I Skåne möts Dylan Kosik Sulaiman och Jesper Westermark i en härlig skyttefest. Hemmalagets bästa målskytt Sulaiman står noterad för sex strutar efter baljan senast i 3-1-segern mot Assyriska Turabdin här hemma i Lund. Westermark gjorde i sin tur hattrick när Ljungskile hemmaslog Landskrona med 3-0 förra lördagen. Både JW och LSK ser ut att vara på gång riktigt rejält nu efter den lama inledningen. Med tanke på Westermarks sinnessjuka målform lär han käka upp skåningarna på egen hand i ett nafs. Spika traktorgrabbarna!

9. Tvååker - Oskarshamn 2

Statistik
På Övrevi Idrottsplats möts två föreningar som placerar sig på den nedre halvan av Söderettan. Tvååker slutade trea i denna serie förra säsongen men har haft det tuffare 2019, inte minst hemma i Halland. Värdarna är seriens mest kryssbenägna manskap och har delat på potten i hälften av sina matcher. Oskarshamns AIK var ännu bättre i fjol, de slutade på andra plats och slogs med det blivande succégänget Varberg om en plats i Superettan. Gästerna lär vara revanschsugna efter den snöpliga förlusten mot Åtvidaberg senast då smålänningarna förtjänade ett bättre öde. Tvååker har samtidigt inte vunnit en end hemmamatch den här säsongen. Värdetvåan kan med fördel singelstreckas.

10. Åtvidaberg - Oddevold 2

Statistik
På Kopparvallen ställs östgötar mot bohusläningar i omgång 13 av Division 1 Södra. Klassiska klubben Åtvidabergs FF har halkat ner både ett och två hack i näringskedjan sedan fornstora dagar, den enda som står pall sedan senaste allsvenska sejouren är målvaktsprofilen "Fimpen" Gustavsson. Dessa båda klubbar har två saker gemensamt, dels att båda sparkat sina tränare under våren och ersatt dem med varsin ex-Ljungskiletränare. Och dels att båda är utpräglade bortalag som plockat fler pinnar på resande fot än i hemmaborgen. Värdarna har plockat sex pinnar mer totalt hittills men denna batalj blir jämnare än vad tipparna tror. Värdet innebär att X2 är av högst prioritet men hela säkerhetsbältet får gärna spännas fast på Kopparvallen.

11. Haugesund - Brann X

Statistik
En match från norska Tippeligan spränger sig in på Stryktipset denna helg. Detta derby är alltid prestigefyllt och denna gång lär inte bli något undantag med tanke på att båda föreningarna har hugg på topplaceringarna och dessutom är formen finfin på båda sidor. Haugesund står noterade för 15 poäng efter tio rundor, värdarna har fem raka tävlingsmatcher utan nederlag och senast vaknade äntligen senegalesen Wadji då det blev hattrick mot Mjöndalen. Brann står noterade för 17 pinnar på elva matcher efter att ha visat upp en formidabelt bortaspel. Vidöppet derby som ska streckas från och med krysset, fyll helst på i båda ytterfilerna.

12. Venezuela - Peru 2

Statistik
Sydamerikanska Mästerskapen har dragit igång i Brasilien och det är Chile som är regerande mästare. Båda nationerna som strålar samman i Porto Alegre åkte ut i kvartsfinal för tre år sedan. Venezuela slutade allra sist i VM-kvalet efter att endast ha lyckats vinna två gånger på 18 försök. Peru tog sig till slutspelet i Ryssland, Guerrero och company slutade trea i gruppen efter att ha spelat idel jämna matcher i samma grupp som blivande världsmästarna. Båda inbördes i VM-kvalet slutade 2-2 så det känns tryggast att komplettera utgångstvåan med krysset.

13. Argentina - Colombia 2

Statistik
Sist men inte minst ställs Leo Messi mot James Rodríguez i Salvador. Den gode Messi var bedrövad efter VM då hans himmelsblåvita manskap inte lyckades ta sig längre än till åttondelsfinal, därmed fortsätter förbannelsen för Barcelonastjärnan som inte lyckats vinna varken VM eller Copa América. Den taggen lär sitta kvar efter denna sommar för den argentinska truppen ser svagare ut än på länge. Samtidigt kommer Colombia till Itaipava Arena Fonte Nova med sylvasst manskap. Falcao, James, Muriel, Cuadrado, Yerry Mina, Davinson Sánchez, Duván Zapata, listan kan göras väldigt lång på den kompetens Carlos Queiroz laborerar med. Halvgarderingen till höger är given som utgångstips.


Singelstrecket! - Varberg

När Norrby kom till Påskbergsvallen i fjol slutade det med en rejäl snyting, 4-0. Och då hade inte Varberg målsprutan Seljmani i sitt lag. Nu lär boråsarna få träna ännu mer försvarsspel.

Kupongrensaren! - Eskilsminne

Mattias Lindström har inte fått ut vad han borde av sin starka trupp denna vår men det är bara en tidsfråga innan det lossnar. Skåningarna är ämnade för den övre halvan och ska ha goda chanser till korsdrag i kuponghögen i Trollhättan.

Spelförslag:

432 rader

1. Brage - Trelleborg 1
2. IK Frej - Dalkurd 2
3. Varberg - Norrby 1
4. Öster - Brommapojkarna 1x2
5. Degerfors - Västerås 1
6. Gefle - Sandviken 2
7. Trollhättan - Eskilsminne 1x2
8. Torns IF - Ljungskile 2
9. Tvååker - Oskarshamn x2
10. Åtvidaberg - Oddevold x2
11. Haugesund - Brann 1x2
12. Venezuela - Peru x2
13. Argentina - Colombia x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Brage - Trelleborg 1(x)
2. IK Frej - Dalkurd (x)2
3. Varberg - Norrby 1
4. Öster - Brommapojkarna 1(x2)
5. Degerfors - Västerås 1(x)
6. Gefle - Sandviken 2
7. Trollhättan - Eskilsminne 1(x2)
8. Torns IF - Ljungskile 2
9. Tvååker - Oskarshamn x2
10. Åtvidaberg - Oddevold 1x2
11. Haugesund - Brann 1x2
12. Venezuela - Peru x2
13. Argentina - Colombia 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td