Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-06-15, 15:44   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 192
Sharp$: 24435

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 16/6


Det är gott och blandat som gäller på söndagens Europatips där bland annat svensk och norsk ligafotboll blandas med matcher från Copa América och U21-EM. Helgdagens rad kryddas dessutom med en jackpot på 2,5 miljoner kronor där ett par fina skrällar synas i jakten på pengarna. Analysen är klar så dags att sätta fart!
Spelstopp: Söndag kl 16.59

1. Halmstad - Mjällby 1

Statistik
Det är fortsatt lite av upp-och-nedvända världen i Superettan. Halmstad slåss i botten av ligan och har efter tolv omgångar enbart mäktat med tre segrar så långt. Klart underkänt och trots tränarbyte, Krulj ut-Haglund in, så har inte effekten varit speciellt märkbar. Gästerna från Blekinge är nykomlingar i serien och går för tillfället som tåget! Raden 7-1-0 på de senaste åtta kamperna skojas knappast bort och Milojevic mannar parkerar välförtjänt på en andraplats i tabellen bakom suveräna Varberg. Mötet på Örjans Vall ser dock ut att gå streckmässigt i värdarnas favör och en spikad etta är en bra etta att inleda kupongen med. Potentialen hos Bollklubben är hög och förr eller senare kommer det lossna för Ante Johansson och gänget.

2. Vasalund - Akropolis 2

Statistik
Från Superettan till Division 1 och den norra serien där det vankas Stockholmsderby på Skytteholm. Den tidigare AIK-ikonen Nebojša Novaković styr hemmaskutan och värdarna, som haft en del förväntningar på sig inför säsongen, har haft förvånansvärt svårt att vinna matcher (tre segrar på de tolv inledande omgångarna). För Akropolis del är det precis tvärtom. Gästerna leder serien och har ännu inte känt på hur det är att förlora. Det “grekiska” gänget öser dessutom in massor av mål och är sevärda med en teknisk och rolig fotboll som adelsmärke. Chansen till en Superettanplats när säsongen summeras är god för gästerna. X2 ska räcka långt.

3. Värnamo - Utsikten X

Statistik
Det har gått en del troll i Värnamos maskineri så långt denna säsong. Förra säsongens Superettanlag ligger farligt nära den ogästvänliga nedre regionen av tabellen och VM94-hjälten Jonas Thern har en del att fundera på tillsammans med sin småländska stab. Utsikten från Göteborg har en fin vårsäsong att blicka tillbaka på. Bara Skövde har tagit fler poäng än Stefan Rehns mannar så långt. Kiken åkte dock på en ruskigt tung förlust senast mot Kristianstad då 1-0 förvandlades till 1-2 i matchens slutskede. En jämn tillställning att vänta där alla tecken ska med.

4. Paraguay - Qatar 2

Statistik
Från Sverige flyttar vi oss till Brasilien och den underbara turneringen Copa América som pågår mellan 14:e juni till 7:e juli. I Grupp B hittas favorittippade Argentina och Colombia samt Paraguay och Qatar! Landet från mellanöstern gjorde det strålande i Asiatiska Mästerskapen i början av året. Félix Sánchez Bas mannar vann inte bara hela mästerskapet utan gick genom turneringen utan förlust och suveräna målvakten Saad Al Sheeb släppte bara ett mål bakom sig på samtliga matcher! Ruskigt imponerande. Sydamerikanerna ser faktiskt ganska bleka ut för tillfället och känns något överskattade. X2 kommer betala bra och spelas till riktigt fina procent.

5. Uruguay - Ecuador 1

Statistik
Det är stjärnfyllt hos Uruguay. Med Cavani, Godín, Gómez, Suárez och många fler styr Óscar Tabárez en av nationerna som utmanar om att slutligen få lyfta pokalen i början av juli. Ecuador har spelat fyra träningslandskamper så långt detta år och nationen från nordvästra Sydamerika har haft en del bekymmer då 0-0 och 1-1 mot Honduras respektive Venezuela knappast imponerar. Här kommer dock Uruguay få ett alldeles för stort favoritskap på sig. Hernán Darío Gómez landslag har på de åtta senaste drabbningarna mot just de blåvitsvarta bara förlorat tre av dessa. Ta därför med X2 snabbt som sällskap till den favorittyngda ettan.

6. Albacete - Mallorca 1

Statistik
I Spanien är det kvaltider och på Carlos Belmonte är det semifinalmatch nummer två som gäller. Mallorca, med vind i seglen efter segern hemma på ön, kommer på besök för att knyta ihop den första säcken i jakten på La Liga. Daniel Rodríguez Vázquez sena 2-0 mål i den första drabbningen kan komma att visa sig oerhört betydelsefullt i slutändan. För Albacetes del är det bara seger som gäller och på hemmagräset har laget fungerat väl denna säsong och bara noterats för två förluster. Trenden generellt är dock dålig och Luis Miguel Ramis behöver kräma ur allt som går i denna tillställning för att den inte ska bli Queso Mecánicos sista match för säsongen. Utgå från vänster.

7. Rosenborg - Vålerengen 2

Statistik
I Norge har det varit en brokig vår för anrika Rosenborg. Trondheimsgänget har varit nere och känt på den isande känslan av bottenplaceringar inledningsvis men har efter två raka segrar i ligan lyft en aning och nu är såklart siktet inställt mot toppen. Olyckligtvis för Horneland och hans mannar kom ett längre landslagsuppehåll direkt efter den finfina 1-0 viktorian borta mot Brann i slutet av maj. Återstår att se om detta har påverkat de vitsvarta i negativ bemärkelse. Vålerengen ligger med på den översta halvan av tabellen men åkte på en riktig stjärnsmäll då Lilleström vann med solklara 3-0 i senaste ligamatchen. Två ganska jämna lag där X2 blir valet på det mindre systemet. Helgardera på det större.

8. Bodö/Glimt - Strömsgodset 1

Statistik
På Aspmyra Stadion ska värdarna Bodö/Glimt ta emot Strömsgodset från Drammen. För falubördige Amor Layouni har vårsäsongen varit strålande så långt och 26-åringen toppar hemmalagets interna skytteliga med fem fullträffar så långt. Svensken hittade dock inte nätet senast då Brann blev för tuffa för de gulsvarta utmanarna som förlorade med 1-2. Godset har inte rosat marknaden så långt i ligan och har efter tio spelade matcher bara löst två segrar (Tromsö och Haugesund). Ettan streckas hårt men känns ändå som en bra spik denna söndagskväll.

9. Lilleström - Viking 1

Statistik
Jörgen Lennartssons Lilleström avslutade maj månad med att vinna prestigemötet med Vålerengen med solklara 3-0! En riktigt stark prestation som nu gör att kanariefåglarna kan ta sikte uppåt. Viking Stavanger mötte suveräna Molde i den senaste ligabataljen och fick se sig besegrade med siffrorna 1-5. Gästerna befinner sig bara två poäng före de gulsvarta i tabellen och kan vid en förlust alltså få se sig omsprungna här. Spelet på bortagräs har inte imponerat från Berntsens gäng och ettan blir en given utgång. Gardera med krysset på det större systemet.

10. Mjöndalen - Kristiansund 2

Statistik
På Consto Arena ska nykomlingen Mjöndalen ta emot Kristiansund. För värdarnas del är det fokus på att komma samman och stärka defensiven som varit en betydande akilleshäl. Flest insläppta kassar i ligan och laget avslutade maj med en klar 1-4 förlust hemma mot Haugesund. Kristiansund har kanonform för tillfället. Gästerna har inför mötet på söndag tagit 13 av 15 möjliga poäng i ligan på de fem senaste omgångarna. Vändningen mot topplaget Molde (0-2 till 3-2) står ut lite extra. Valet blir här att faktiskt utgå från ett något överstreckat bortagäng och gardera med ett kryss.

11. Sarpsborg - Odds BK 1

Statistik
Kupongens mest spektakulära singelstreck hittas i Sarpsborg där värdlaget tar emot årets raket, Odds BK, på Stadion. Värdlaget är ett stort frågetecken så långt denna säsong och har varit en av serien mest negativa överraskningar så långt. Bakkes blåvita gäng har faktiskt bara vunnit en fajt så långt (Lilleström hemma). Poängen som skördas kommer dock till stor del på hemmagräs och faktum är att Odd haft oerhörda problem mot “08:orna” borta under flera års tid och bara tagit en seger sen 2013! Svenska folket går emot oddssättarna kraftigt och när ettan ser ut att kunna spelas till omkring 25 procent blir det ett självklart val!

12. Italien U21 - Spanien U21 X

Statistik
Kupongen avslutas med två riktigt fina matcher från U21-EM i Italien och San Marino. Grupp A är det som gäller där Italien och Spanien är först ut. Två landslag fullt av rutin där bägge nationerna har ungefär en handfull spelare som representerade sina respektive länder i EM-kvalet senast. Spanjorerna rankas tillsammans med England som favoriter till att vinna pokalen där Italien blir en outsider som kommer få en extra boost med tanke på fördelen som hemmanation. Ta med alla tecken här där det finns en del värde på en seger för stövellandet.

13. Polen U21 - Belgien U21 2

Statistik
Den andra tillställningen från Grupp A är mötet mellan Polen och Belgien där vackra Mapei Stadium står som värd. Belgarna var som bekant i Sveriges kvalgrupp där vårt gulblåa landslag hade behövt en seger i seriefinalen och tillika sista omgången för att lösa gruppsegern. De rödsvartgula var dock alldeles för starka och vann de avslutande tillställningen med solklara 3-0 i Kalmar. Polen har troligen slutspelets svagaste trupp och kommer få oerhörda bekymmer och bör bli gruppens slagpåse. Nu är det dock öppningsmatch med allt vad detta innebär och då tvåan ser ut att streckas hårt garderas drabbningen från mitten tidigt.


Singelstrecket! - Sarpsborg

Värdemässigt är ettan mellan Sarpsborg och Odds BK en bomb! Med tanke på historien mellan klubbarna på Stadion talar detta ännu mer till värdlagets fördel.

Kupongrensaren! - Qatar

Med ett relativt färskt Asiatiskt mästerskapsguld i ryggsäcken reser Qatar till Sydamerika för att testa på spel i Copa América. Nationen ställs här mot beskedligt motstånd inledningsvis och ska ha en god möjlighet till att lösa ett bra resultat mot ett Paraguay som inte ser alltför märkvärdiga ut. Fin skräll!

Spelförslag:

432 rader

1. Halmstad - Mjällby 1
2. Vasalund - Akropolis x2
3. Värnamo - Utsikten 1x2
4. Paraguay - Qatar x2
5. Uruguay - Ecuador 1x2
6. Albacete - Mallorca 1
7. Rosenborg - Vålerengen x2
8. Bodö/Glimt - Strömsgodset 1
9. Lilleström - Viking 1
10. Mjöndalen - Kristiansund 2
11. Sarpsborg - Odds BK 1
12. Italien U21 - Spanien U21 1x2
13. Polen U21 - Belgien U21 x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Halmstad - Mjällby 1
2. Vasalund - Akropolis (x)2
3. Värnamo - Utsikten 1x2
4. Paraguay - Qatar x2
5. Uruguay - Ecuador 1(x2)
6. Albacete - Mallorca 1(x)
7. Rosenborg - Vålerengen 1x2
8. Bodö/Glimt - Strömsgodset 1
9. Lilleström - Viking 1x
10. Mjöndalen - Kristiansund (x)2
11. Sarpsborg - Odds BK 1
12. Italien U21 - Spanien U21 1x2
13. Polen U21 - Belgien U21 (1x)2
I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td