Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-06-25, 17:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 26/6


Mästerskapssommaren fortsätter och Europatipset vecka 26 sätter fokus på det Afrikanska Mästerskapet där fem matcher hämtas från Egypten. Vidare är det matcher från Sverige och den amerikanska proffsligan MLS som hittas där en hel del fina skrällar synas i jakten på 13 rätt! Som pricken över i:et finns även en 2 miljoner stor jackpot att lägga vantarna på. Då sätter vi fart!




Spelstopp: Onsdag 18.59

1. Egypten - DR Kongo 1

Statistik
Det såg lite nervöst ut i hemmalägret i premiärmatchen mot Zimbabwe. Salah klev mållös av plan och det var Trézéguet som slog till med det förlösande 1-0 målet strax innan halvtid. DR Kongo förlorade sin premiär mot Uganda men har ett ganska trevligt lag med bland annat Bolasie, Assombalonga och M’Poku. Nordafrikanerna ska såklart hållas som favoriter här men då värdnationen ser ut att streckas uppemot 90 procent så måste matchen garderas omgående.

2. Uganda - Zimbabwe X

Statistik
Innan Egyptens match på Cairo International Stadium ska detta möte spelas. Zimbabwe gjorde en riktigt bra insats trots förlusten mot värdnationen och ska absolut inte skämmas för 0-1 torsken. Desabres gäng stod i sin tur för en bra prestation mot DR Kongo i sin premiär och tog en härlig 2-0 skalp efter mål av Kaddu och Okwi. En på förhand ganska jämn tillställning där ettan ser ut att övervärderas något. X2 blir därför valet på det mindre systemet där en helgardering ritas ner på det större.

3. Halmia - Ängelholm 1

Statistik
Från Afrika till västkusten i Sverige där det ska spelas Division 2-fotboll i Halmstad mellan Halmia och Ängelholm. Hemmalaget har gjort en riktigt stark avslutning av vårsäsongen. 18 poäng på sju matcher har lyft laget till en sjätteplats i ligan. För de gästande skåningarna är det förstaplatsen i serien som gäller och Roar Hansen har alla möjligheter i världen att lyfta de gulsvarta till Division 1 kommande säsong. Besökarna vann vårmötet lagen emellan med 2-0 men det kommer knappast bli lika enkelt här. Ettan till riktigt trevliga procent ritas ner först. Etta-tvåa blir valet på det större systemet.

4. Täby FK - Skiljebo X

Statistik
I Division 2 Norra Svealand är det Täby FK som är kungarna och leder serien på strålande 34 poäng efter 13 spelade matcher. På hemmagräset är dessutom de blåsvarta skoningslösa och har vunnit samtliga kamper under våren. Gästerna från Västerås slåss i den nedre delen av tabellen men kommer till onsdagens drabbning med två segrar på de tre senaste matcherna. 4-1 mot Valbo senast var ett styrkebesked. Här kommer värdlaget bli alltför stora favoriter och då vårmötet dessutom slutade med delad poäng känns ett kryss som en fin utgång. Gardera därefter från vänster.

5. DC United - Orlando 2

Statistik
Det pågår som bekant en hel uppsjö av mästerskap runt om i världen. Framförallt i väst där både Copa América och CONCACAF Gold Cup pågår. Detta hindrar dock inte den amerikanska proffsligan MLS att fortsätta sitt matchande och i Washington ställs DC United mot Orlando. Inför matchen saknas en handfull spelare hos de bägge lagen där gästerna sett riktigt bra ut under juni så långt. Floridaklubben har bland annat dubbla cupvinster och besegrade dessutom Montreal första juni med solklara 3-0 i ligan. Huvudstadslaget har viss tveksamhet kring formen och spelas alldeles för hårt här. Utgå från den lågt streckade tvåan.

6. Toronto - Atlanta United 2

Statistik
Förra säsongens vinnare, Atlanta, besöker BMO Field före ett möte med Toronto. Som tidigare nämnts är det stukade trupper hos flera av MLS-klubbarna och Toronto och Atlanta är inga undantag. Bland annat har värdlaget Altidore och Osorio borta medan United saknar viktiga Martínez. För kanadensarnas del har formen dessutom varit rent av bedrövlig på slutet med bara tre poäng på de åtta senaste matcherna. Gästerna har två raka vinster i ligan och siktet inställt mot toppen. X2 ska räcka gott här.

7. Dallas - Vancouver 1

Statistik
Det är Texas som gäller som nästa anhalt och mötet mellan Dallas och Vancouver. På Toyota Stadium är det sällan värdlaget lämnar utan poäng. Tjurarna har faktiskt bara förlorat en match inför hemmapubliken hittills denna säsong. Gästerna från Kanada har rest sig något på slutet och har faktiskt inte förlorat på de fem senaste matcherna. Whitecaps har dock stora avbräck i backlinjen inför mötet här. En uppgift som Gonzalez gäng ska lösa och ettan ser faktiskt ut att kunna bli kupongens allra bästa singelstreck.

8. San Jose - Houston 1

Statistik
Nästa anhalt blir Kalifornien och mötet mellan San Jose och Houston. Svenske Magnus Eriksson målade i Earthquakes senaste ligamatch (2-2 mot Dallas) och rutinerade anfallskompisen Chris Wondolowski har visat storform med sina åtta mål på de fyra senaste seriematcherna. Dynamo förlorade stort mot Portland senast (0-4) och gästerna har överlag tveksam form. Här saknas också lagets näst bästa målskytt, Alberth Elis. Ettan känns därmed ännu bättre och spikas.

9. New England - Philadelphia 1

Statistik
Strax söder om Boston hittas den sista fajten från MLS och det är bottenlaget New England som ställs mot topplaget och tillika den östra divisionens etta, Philadelphia. Besökarnas förstakeeper Andre Blake är på landslagsuppdrag med sitt Jamaica. Ett avbräck såklart och dessutom har Revolution en klart godkänd form för tillfället då laget inte förlorat på de fyra senaste ligamatcherna. Spelvärdet ser ut att kraftigt tippa åt vänster vilket gör 1X till ett solklart val här.

10. Senegal - Algeriet X

Statistik
Tillbaka till de Afrikanska Mästerskapen där det ska spelas matcher under torsdagen. Grupp C är det som gäller här då två av guldaspiranterna ställs mot varandra. Senegal får här tillbaka sin fixstjärna Mané efter avstängningen i den första drabbningen med Tanzania. En grym förstärkning helt klart. Algeriet vann planenligt mot Kenya i sin premiär efter mål av Bounedjah och City-stjärnan Mahrez. En öppen historia där samtliga tecken får anses lämpligast. Krysset känns allra mest troligt på förhand då en poäng med allra största säkerhet kommer räcka för båda nationerna att ta sig vidare på.

11. Madagaskar - Burundi X

Statistik
Ö-nationen Madagaskar gör sitt första mästerskap någonsin och Nicolas Dupuis landslag löste en överraskande poäng mot Guinea (2-2). Det oavgjorda resultatet var i första hand en försvarsmässig framgång då “Barea” delvis var ganska hårt tillbakatryckta. Nya möjligheter här då Burundi väntar. De rödgrönvita förlorade visserligen med 0-1 mot Nigeria men laget stod upp oväntat bra. En jämn match att vänta där en helgardering får bli lösningen.

12. Kenya - Tanzania 2

Statistik
Det är två förlorande lag som ställs mot varandra i en mycket viktig drabbning på ”30 June Stadium” under torsdagen. Vid en eventuell trepoängare finns chans till åttondelsfinal medan en förlust av allt att döma kommer innebära respass redan efter gruppspelet. Kenya har ett på pappret något bättre lag där bland annat Wanyama sticker ut lite extra. Noterbart är att Ouma och Ochieng representerar Vasalund och Eric Omondi tillhör Brommapojkarna. Tanzania understreckas dock på tok för mycket här och kvalitetsmässigt skiljer det inte alltför mycket. Tvåan är en alldeles utmärkt skräll i jakten på pengarna. Ska det garderas så hoppa över den extremt hårt streckade ettan.

13. Lindome - Skövde 2

Statistik
Sist men inte minst är vi tillbaka i Sverige och denna gång är det Division 1-mötet mellan Lindome och Skövde som gäller. Gästerna har genomgående visat att de kommer bli en utmanare om förstaplatsen när serien summeras. Den nyligen fyllda hundraåringen vann bland annat med solklara 4-0 i mötet med Åtvidaberg förra veckan. Det var faktiskt lagets tolfte raka match i ligan utan förlust. Imponerande minst sagt. För hemmalagets del har det gått en del troll i maskineriet och lagen i den absoluta botten har fått vittring. Tvåan spelas ganska hårt men känns ändå som en riktigt bra spik att avsluta kupongen med.


Singelstrecket! - Dallas

Dallas är bra, framförallt på hemmaplan där Texaslaget är ett av ligans allra bästa. Vancouver har gjort en del fina insatser på slutet men här ska kanadensarna inte räcka till. Bra spik!

Kupongrensaren! - Orlando

Bra form hos gästerna här som ställs mot ett DC United med något mer tveksam form. Mycket fin tvåa under 20 procent.

Spelförslag:

432 rader

1. Egypten - DR Kongo 1x2
2. Uganda - Zimbabwe x2
3. Halmia - Ängelholm 1
4. Täby FK - Skiljebo 1x
5. DC United - Orlando 2
6. Toronto - Atlanta x2
7. Dallas - Vancouver 1
8. San Jose - Houston 1
9. New Engl. - Philadel. 1x
10. Senegal - Algeriet 1x2
11. Madagaskar - Burundi 1x2
12. Kenya - Tanzania 2
13. Lindome - Skövde 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Egypten - DR Kongo 1(x2)
2. Uganda - Zimbabwe 1x2
3. Halmia - Ängelholm 1(2)
4. Täby FK - Skiljebo 1x2
5. DC United - Orlando (x)2
6. Toronto - Atlanta (x)2
7. Dallas - Vancouver 1
8. San Jose - Houston 1
9. New Engl. - Philadel. 1x
10. Senegal - Algeriet (1)x(2)
11. Madagaskar - Burundi 1x2
12. Kenya - Tanzania x2
13. Lindome - Skövde 2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td