Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-18, 21:05   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 20/7


Stryktipset stoltserar med inte mindre än tolv matcher från Allsvenskan och Superettan denna vecka där matchdagarna sträcker sig över både lördag och söndag. MLS-bataljen mellan Philadelphia-Chicago smyger sig också in på kupongen där en härlig sex miljoner stor jackpot går att lägga vantarna på för den som lyckas lösa biffen och samtidigt syna ner några unika skrällar! Då kör vi igång.


Spelstopp: Lördag kl 15.59


1. AIK - Helsingborg 1

Statistik
Henok Goitom stod för två riktigt fina mål då AIK tog sig vidare under onsdagen i Champions League-kvalet mot Ararat. Nickmålet till 2-0 var av yttersta klass och möjligen kan den tidigare skarpskytten nu komma igång på allvar med målskyttet även i Allsvenskan. Helsingborg reser till nationalarenan med en 1-0 seger i bagaget. För Sirius del var nog den skånska viktorian provocerande då Uppsalalaget förde mötet på Olympia men Henkes mannar red ut stormen. Ännu svårare nu. Solnalaget ska vara klara favoriter här men även om valet blir att spika mästarna på det mindre systemet bör övriga tecken synas omgående.

2. Örebro - Falkenberg X

Statistik
Det bör knappast bli någon “klang och jubel”-föreställning då Falkenberg ska besöka Närke och Örebro under lördagen. Lagen som ligger på nedre halvan av tabellen kan i alla fall stoltsera med att ligga etta respektive tvåa i Allsvenskan vad gäller insläppta mål. För hallänningarnas del var 1-1 mötet med Göteborg som en seger då kvitteringen löstes i den 96:e minuten och de gulklädda firade som om laget vunnit ett SM-tecken. Kjells vitsvarta gäng är ingen rolig historia just nu. Laget var chanslösa i bortamötet med Häcken i söndags och inför hemmapubliken har ÖSK bara vunnit en match så långt i år. Använd hela paletten här!

3. GIF Sundsvall - Häcken 2

Statistik
Det bubblar av självförtroende i den gulsvarta truppen just nu. Häcken spelade riktigt fin fotboll i helgen då Örebro monterades ner lugnt och metodiskt. För Alms del är det dessutom ett angenämt offensivt problem att en klasspelare som Paulinho kan starta på bänken. Just anfallsfrågan är ifrågasatt hos Giffarna. Linus Hallenius har som bekant lämnat föreningen för nya äventyr och frågetecknen kring vem som ska ansvara för strutarna framåt kvarstår. Joel Cedergren får dessutom mer huvudbry då målvakten William Eskelinen lämnar klubben för spel med Århus. Tvåan är given som utgång på NP3 Arena.

4. Degerfors - GAIS 2

Statistik
Den tunga våren gjorde tillslut att GAIS ledning inte längre kunde hålla tränare Bosko Orovic om ryggen och 47-åringen fick under måndagen lämna sin post. För göteborgslagets del kommer beslutet i en tid då de grönsvarta ligger på en usel 13:e plats i tabellen med bara tre poäng ner till jumbon BP. Mötet med Degerfors blir lagens andra match på kort tid och när de rödvita gästade Gamla Ullevi i slutet av juni vann värmlänningarna komfortabelt med 3-0. Nya bud här då en reaktion hos besökarna är att vänta. Att måla ner alla tecken är ingen dum idé och strecken till höger kommer dessutom generera en betydligt högre utdelning.

5. Dalkurd - Varberg 2

Statistik
Segertåget rullar vidare för seriesuveränen Varberg. Urspårningen mot Jönköping Södra (1-3) är fixat och hallänningarna kommer från en 1-0 seger mot Degerfors i senaste omgången och skyttekungen Selmani är åter i startelvan efter den skada 22-åringen ådrog sig i mötet mot just J-Södra. För Dalkurds del är det höga berg och djupa dalar som gäller på slutet. Från en bedrövlig 1-6 förlust hemma mot Västerås till en strålande 5-1 viktoria i det senaste bortamötet med GAIS gör att det tidigare Borlängelaget fortsatt har häng på toppen. Streckfördelningen ser här ut att hamna i otakt med spelbolagens odds och tvåan blir därför ett givet val att starta med.

6. Brommapojkarna - Norrby X

Statistik
BP fick en drömstart i den svåra bortamatchen mot Brage efter Isac Lidbergs 1-0 mål i den 17:e minuten. Därefter tuggade maskinen från Dalarna igång och efter 90 spelade minuter var förra säsongens allsvenska representant återigen ett slaget lag. De svartröda har faktiskt bara löst två segrar på hela säsongen och Div 1-spöket kommer allt närmare. Norrby vann vårmötet med 2-0 men har en något negativ trend för tillfället. Boråsarna har dock bara noterats för en förlust på resande fot så långt. Öppet på Grimsta där alla tecken är att föredra.

7. IK Frej - Örgryte 2

Statistik
Örgryte med Gustav Ludwigson i spetsen är hela Superettans mest formstarka lag. 25-åringen är dessutom ett hett byte för lag högre upp i seriesystemet nu under sommarfönstret där omkring hälften av de allsvenska klubbarna ser ut att rycka i måltjuven. Gästerna har plockat 13 poäng på de fem senaste matcherna och har dessutom 6-0 i målskillnad. För Täbylaget Frej har hemmaspelet på Vikingavallen inte fungerat denna säsong. De gulsvarta har faktiskt bara löst en seger så långt på det egna plastgräset och laget balanserar obehagligt nära en direkt nedflyttningsplats. Tvåan får här anses som en av kupongens allra bästa spikar.

8. Philadelphia - Chicago 1

Statistik
Från svensk fotboll till USA och nedslag på den amerikanska östkusten där Philadelphia ställs mot Chicago. MLS-säsongen har kommit en bra bit på väg och efter 20-talet omgångar har “The U” satt sig i förarsätet av den östra divisionen. Värdarna har framförallt haft fin framgång på hemmagräset och bara noterats för en förlust på de tio senaste matcherna. Gästerna från södra Michigansjön är hela ligans sämsta bortalag. Att spika av Philly blir därför ett givet val här.

9. IFK Göteborg - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Eskilstuna har sprattlat till lite på slutet. AFC tog en fin skalp mot Kalmar senast och har nu löst poäng i de tre senaste bataljerna. För gästerna har säkerligen bussfärden till västkusten kantats av en inspirerande film från seriepremiären då de orangea löste en fin 3-1 seger mot Blåvitt. För Göteborgs del är det skadebekymmer för Lasse Vibe, ett omdiskuterat kvitteringsmål från Falkenberg och en förbannad Sebastian Eriksson som varit i fokus. Poyas grabbar ska med rätt inställning lösa tre poäng här men att plocka med krysset till omkring 20 procent är absolut inte fel.

10. Malmö FF - Sirius X

Statistik
Det är ett hårt matchat Malmö FF som tar emot Sirius under söndagen. De himmelsblå är på besök i Nordirland för returmatch mot Ballymena i Europa League-kvalet under torsdagen och får därefter någon dag ledigt inför hemmamatchen mot Uppsalalaget. De blåsvarta ska vara stolta över spelet laget stod för i mötet med Helsingborg senast men oförmågan att göra mål behöver snarast rättas till. Precis som alltid när Röslers mannar spelar hemmamatch så streckas laget stenhårt. 1X blir därför valet där ett kryss omkring 10 procent är alldeles för attraktivt för att lämnas åt sidan.

11. IFK Norrköping - Östersund X

Statistik
Östgötaporten är nästa anhalt där Norrköping, som precis som Malmö FF, spelar kvalmatch till Europa League under torsdagen. Mötet på söndagen mot Östersund blir lagens andra inom loppet av en vecka och i söndagens drabbning vann jämtarna med 2-1 efter ett mycket sent segermål av Aiesh. Det har roterats en hel del i Pekings trupp under sommaren men spelet senast såg bra ut och ÖFK ska inte räknas bort här. Värdet ser ut att hamna åt höger och att starta med X2 blir en bra lösning även om en helgardering är att föredra.

12. Mjällby - Halmstad 2

Statistik
Efter tre matcher utan seger studsade Mjällby tillbaka på vinnarspåret igen då Frej besegrades på bortagräs i helgen som var. En mycket viktig trepoängare för laget från Listerlandet som garanterat känner flåset från konkurrenterna bakifrån. Halmstad har växlat tempo sen Haglund kom in i föreningen. De blåvita reser söderut med tio poäng på de fyra senaste matcherna och ser återigen ut att kunna ge lagen i toppen en match. Med ett värdlag som ser ut att streckas hårt går vi mot strömmen och spelar efter oddssättarna där Bollklubben är favoriter. Tvåa på Strandvallen!

13. Öster - Trelleborg X

Statistik
Ödesmöte och bottenkamp kan nog beskriva matchen mellan Öster och Trelleborg bäst då Stryktipset denna helg avslutas i Växjö. Skåningarnas vårsäsong har varit långt från förväntat och TFF har fyllt på truppen med lite rekryteringar inför hösten för att vända trenden. För Östers del har James Keene presenterats och bredvid Jädler i båset ska Andreas “Mål-Otto” Ottosson assistera. Det rödblåa hemmalaget har faktiskt inte vunnit på Myresjöhus Arena hittills denna säsong men här kommer ett bra läge att bryta detta. 1X bör rama in tillställningen väl.


Singelstrecket! - Philadelphia

Ett av MLS bästa hemmalag mot Chicago som ännu inte fått segerjubla på resande fot. Ska bara gå på ett sätt. Etta!

Kupongrensaren! - GAIS

Atleterna från Göteborg är egentligen inget dåligt fotbollslag. Får de grönsvarta ut det spel som ska krävas av laget finns goda möjligheter att lösa tre poäng på Stora Valla.

Spelförslag:

432 rader

1. AIK - Helsingborg 1
2. Örebro - Falkenberg 1x2
3. Sundsvall - Häcken 2
4. Degerfors - GAIS 1x2
5. Dalkurd - Varberg 2
6. BP - Norrby 1x2
7. IK Frej - Örgryte 2
8. Philadelphia - Chicago 1
9. Göteborg - AFC Eskils. 1x
10. Malmö FF - Sirius 1x
11. Norrköping - Östersund x2
12. Mjällby - Halmstad 2
13. Öster - Trelleborg 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. AIK - Helsingborg 1(x2)
2. Örebro - Falkenberg 1x2
3. Sundsvall - Häcken (x)2
4. Degerfors - GAIS (1x)2
5. Dalkurd - Varberg (x)2
6. BP - Norrby 1x2
7. IK Frej - Örgryte 2
8. Philadelphia - Chicago 1
9. Göteborg - AFC Eskils. 1(x)
10. Malmö FF - Sirius 1x
11. Norrköping - Östersund 1x2
12. Mjällby - Halmstad 2
13. Öster - Trelleborg 1x


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td