Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-24, 00:45   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 24/7


Champions- och Europa League-kval i fokus denna onsdag och torsdag då Europatipset kommer till oss med 13 kluriga matcher. 2,5 miljoner kronor finns dessutom i jackpot denna vecka där ett par fina skrällar synas. Nyckeln till pengarna hittas framförallt i Belgrad, Sofia och Halmstad. Vi drar igång!




Spelstopp: Onsdag kl 18.59

1. Maribor - AIK X

Statistik
Det blev slovenskt motstånd för AIK i andra omgången av kvalet till Champions League. Maribor slog ut isländska Valur i föregående runda och de lilaklädda hemmalaget har favorittrycket på sig här. Åtminstone i hemmamötet. Gnaget gjorde en fin prestation i Allsvenskan senast mot Helsingborg. Solnalaget har, sett över de tio senaste omgångarna, bäst form av samtliga lag i den svenska högstadivisionen. Norlings val att vila Goitom, Seb Larsson och Elyounoussi mot skåningarna kan mycket väl bli nyckeln till ett finfint resultat att ta med sig hem till returen på Friends. Utgå från mitten där samtliga tecken rekommenderas.

2. Bate Borisov - Rosenborg 1

Statistik
Det blev en riktigt tuff lottning för Rosenborg då norrmännen nu behöver ta sig förbi Bate från Vitryssland på väg mot en eventuell gruppspelsplats i Champions League. Trondheimlaget hade dock en betydligt mer smärtfri resa till detta dubbelmöte då Hornelands mannar enkelt besegrade Linfield över två matcher. Det vitryska mästarlaget fick slita ordentligt för avancemanget då Piast från Polen stod upp nästan hela vägen in i mål. Hemma på Borisov Arena släpper de helgula sällan ifrån sig alla tre poängen. Ska ettan garderas är det med mittentecknet i första hand.

3. Crvena Zvezda - HJK Helsingfors 1

Statistik
Crvena Zvezda spelade i gruppspelet förra säsongen. Belgradgänget hamnade i en ruskigt svår grupp med PSG, Liverpool och Napoli men gjorde det bitvis riktigt bra. Den rödskimrande stjärnan slog bland annat Klopps mannar med 2-0 hemma. Laget från balkan klev in i ligasäsongen nu i dagarna och vann komfortabelt på Rajko Mitić Stadium med 2-0 mot Javor. En kokande arena som kan skrämma liv ur värre lag än HJK. Finländarna är numret mindre och ska såklart inte kunna vinna här. För en boostad utdelning finns krysset att spela till en något generös streckprocent. 1X!

4. Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1

Statistik
Den rumänska klubben Cluj har vid detta laget ganska stor erfarenhet av Europakval. Värdarna har nu dessutom vunnit den inhemska ligan två år i rad och tog i den förra kvalomgången en meriterande 3-1 seger mot svåra Astana. Maccabi från Tel-Aviv spelade Supercupfinal i lördags hemma i Israel men har ännu inte inlett sin ligasäsong. På Dr. Constantin Radulescu släpper värdarna sällan till alltför mycket. Nu är dessutom besökarna något svåranalyserade med tanke på att israelerna befinner sig i en fortsatt försäsong. Börja därför strecka från vänster.

5. Ferencvaros - Valletta 1

Statistik
Kupongens mest självklara spik hittas i sydöstra delarna av Budapest. Ferencvaros ska ta emot Valletta där tvekampen ser ut att bli av lättare karaktär för hemmalaget. Gästerna från Malta har på den europeiska scenen inget att hämta och även om ö-laget fixade ett något överraskande avancemang då Dudelange från Luxemburg slogs ut i förra omgången är detta både ett och två steg upp i nivå. Ettan ska inte ifrågasättas hemma på Groupama Arena utan spikas av på samtliga system.

6. Celtic - Nomme Kalju 1

Statistik
Skotska Celtic fick slita för segern i mötet med Sarajevo hemma på Parken. Nu hade visserligen The Hoops med sig en stabil 3-1 seger från bortamötet och förtog sig inte. Helt andra förutsättningar här då Neil Lennons maskin av allt att döma kommer mala på från första stund för att avgöra dubbelmötet redan i Glasgow. Motståndet Nomme Kalju är regerande mästare hemma i Estland. Gästerna har dock en betydligt mer anonym roll i ligan denna säsong med en fjärdeplats efter 20 spelade omgångar. Ska Kozhukhovskyis gäng ha den minsta möjlighet att fixa poäng med sig hem måste defensiven klaffa till hundra procent. Ta med krysset för utdelningens skull då ettan kommer streckas brutalt hårt.

7. Dundalk - Qarabag X

Statistik
Ett mycket svårtippat möte äger rum på Oriel Park i Dundalk där de irländska ligaledarna ska ta sig an Qarabag från Azerbajdzjan. Värdlaget har ett par spelare som sticker ut denna säsong. Anfallarna Hoban och Duffy har stått för 19 av lagets 46 mål i ligan så långt. Formen hos duon är dock tveksam. Värdarna gick dessutom vidare utan att göra mål under 180 minuter fotboll mot Riga (straffar avgjorde). Gästerna slog ut Tirana med 2-0 sammanlagt och har varit med i dessa sammanhang tidigare. Helgardera mötet redan från start.

8. GAIS - Norrby 1

Statistik
Bosko Orovic lämnade GAIS under förra veckan och makrillarna värvade dessutom in Paulo Marcelo från Värnamo. Nyförvärvet tackade för västkustlagets förtroende och slog till med matchens enda mål i den svåra bortamatchen mot Degerfors. En nystart som nu kan ta den anrika föreningen uppåt i tabellen. Norrby åkte på blott sin andra bortaförlust i den senaste omgången då BP blev för svåra. Det var dessutom boråsarnas andra raka nederlag och frågan är om Ali Khans gäng har dansat färdigt i toppregionen av Superettan nu? De grönsvarta är procentuellt en aning överstreckade här men får ändå anses ha mycket god chans att knipa ytterligare en fullpoängare. Etta.

9. Halmstad - Brommapojkarna 2

Statistik
Den tredje segern för säsongen kom i helgen då Brommapojkarna slog tillbaka Norrby med 3-1 hemma på Grimsta. Förra säsongens allsvenska representant är materialmässigt alldeles för bra för en botten fyra-placering och de rödsvarta kommer av allt att döma resa sig ytterligare i tabellen framöver. Nu väntar en riktigt svår bortamatch för Björknesjös mannar då Halmstad ska besökas. Örjans Vall är ingen favoritarena för gästerna som vann på det halländska gräset 2009 senast. Helt andra förutsättningar nu då Bollklubben känns spretiga och dessutom gjorde en slätstruken insats mot Mjällby senast. Att utgå från tvåan är ett bra val i jakten på högre utdelning.

10. Tottenham - Manchester United X

Statistik
I Shanghai ska det spelas ett brittiskt stormöte i International Champions Cup. Tottenham ställs mot Manchester United i ett mycket ovisst möte. Bägge lagen vann helgens drabbningar med Juventus respektive Inter. Noterbart är att båda lagen roterade samtliga utespelare under matchernas gång. För Hotspurs del slog bland annat Harry Kane till med ett kanonmål på övertid. En helt öppen historia där samtliga tecken bör ritas ner omgående.

11. AZ Alkmaar - Häcken 1

Statistik
Avslutningsvis hittas tre matcher från torsdagens Europa League-kval där Häcken får en mycket tuff uppgift då AZ från Alkmaar ska försöka besegras. Formen hos Alms mannar går dock inte att ifrågasätta och de gulsvarta är, till skillnad från holländarna, inne i matchtempo. Kvalitéetsmässigt är de rödvita hemmalaget något bättre och ska ha en bra chans till en seger. Framåt är dock Hisingslaget tunga och får Paulinho och gänget till en fullträff ska chans på ett oavgjort resultat inte vara helt omöjligt. 1X.

12. CSKA Sofia - Osijek 2

Statistik
Till Bulgarien nu där nästa tvekamp gäller då CSKA Sofia ställs mot utmanaren Osijek från östra delarna av Kroatien. Bägge lagen är inne i uppstarten av ligaspelet och för bulgarerna har två matcher utan seger redan berett väg för en ny tränare i form av Ljupko Petrović. Knappast den start klubben velat ha. Kroaterna är inga duvungar. Gästerna slutade på en fin tredjeplats i ligan föregående säsong före bland annat storlaget Hajduk Split. Ska tvåan hamna procentmässigt runt 15 är det ett givet utgångsval. Bra skrällpotential.

13. Aris Thessaloniki - AEL Limassol 1

Statistik
Avslutningsvis tar vi oss till Grekland där Aris gästas av AEL från Limassol. Hemmalaget är Daniel Sundgrens nya adress och den tidigare AIK-spelaren finns med i truppen här. Den grekiska och den cypriotiska ligan är fortsatt inte igångsatta så detta blir faktiskt båda klubbarnas första tävlingsmatcher denna säsong. Rent kvalitetsmässigt är ö-laget något sämre och den inhemska ligan inte riktigt i samma nivå som den grekiska Superligan. Ettan känns otvivelaktigt som bästa valet här.


Singelstrecket! - Ferencvaros

Ungrarna är flera klasser bättre än Valletta. Hemmaspiken är helgjuten.

Kupongrensaren! - Osijek

Det är fortsatt mycket tidigt på säsongen men trots detta har gästerna från Kroatien en fin chans att slå tillbaka CSKA Sofia som inte alls vaknat på rätt sida så långt denna sommar. Fin tvåa!

Spelförslag:

432 rader

1. Maribor - AIK 1x2
2. Bate - Rosenborg 1
3. Crvena Zvezda - HJK 1x
4. Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1
5. Ferencvaros - Valletta 1
6. Celtic - Nomme Kalju 1
7. Dundalk - Qarabag 1x2
8. GAIS - Norrby 1
9. Halmstad - BP x2
10. Tottenham - Man. United 1x2
11. AZ Alkmaar - Häcken 1x
12. CSKA Sofia - Osijek x2
13. Aris - AEL Limassol 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Maribor - AIK 1x2
2. Bate - Rosenborg 1(x)
3. Crvena Zvezda - HJK 1(x)
4. Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1(x2)
5. Ferencvaros - Valletta 1
6. Celtic - Nomme Kalju 1x
7. Dundalk - Qarabag (1)x(2)
8. GAIS - Norrby 1
9. Halmstad - BP x2
10. Tottenham - Man. United 1x2
11. AZ Alkmaar - Häcken 1(x)
12. CSKA Sofia - Osijek 1x2
13. Aris - AEL Limassol 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td