Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-25, 20:24   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 27/7


Svensk prägel nästan rakt igenom när det är dags för helgens Stryktips att avgöras. En kortare avstickare till vårt sydliga grannland i väst ska också göras där FC Köpenhamn är på Jylland för möte med Horsens. Dags att köra igång!


Spelstopp: Lördag kl 15.59


1. Falkenberg - GIF Sundsvall X

Statistik
Bottenmötet i Falkenberg inleder kupongen då Giffarna från Sundsvall kommer till Halland på besök. Medelpadingarna är vingklippta och ser ut att gå en mycket tuff höst till mötes. Segrarna uteblir och nu ska laget försöka ersätta Linus Hallenius med Marc Mas Costa som kommer från spanska tredjedivisionen. Uppdraget för Cedergren och hans stab blir nu att rädda kvar klubben i Allsvenskan. Hallänningarna har rest sig en aning på slutet. Trots detta är det i den absoluta botten laget hittas och tillsammans med AFC och just Sundsvall bildar trion en enhet där samtliga lag står på elva poäng efter 16 omgångar (Sundsvall 17 matcher). Ta med alla tecken här.

2. Sirius - AIK 1

Statistik
Det första djärva draget denna helg blir att spika av Sirius på det mindre systemet i mötet med tabelltvåan AIK. Uppsalalaget förtjänar förtroendet efter två riktigt starka insatser på resande fot i Skåne där en poäng borde blivit betydligt flera i matcherna mot Helsingborg och Malmö. Gnaget är hårt matchade för tillfället. Gästerna var i slovenska Maribor under veckan och spelade försvarsinriktad fotboll i Champions League-kvalet. Norlings mannar är åter på svensk mark, men det är kort uppladdning som gäller inför mötet på Studenternas. Att börja med ettan är därför ingen dum idé.

3. AFC Eskilstuna - Hammarby 2

Statistik
Det sprakar om Hammarbys offensiv denna säsong. Bajen är det målgladaste laget i ligan med ett snitt på 2,125 mål per match. Nu tappar söderbröderna en av sina bästa offensiva pjäser då Kjartansson dessvärre lämnat. Jakten på en ersättare är i full gång där bland annat Gustav Ludwigson från Örgryte ryktas till Stockholmsklubben. AFC Eskilstuna är utan Gustav Jarl här efter ett rött kort mot Göteborg senast. Det väntas massor av bortasupportrar till Tunavallen och utgångstvåan känns självklar. Krysset verkar dock av någon anledning streckas märkligt lågt vilket gör X2 till valet på båda systemen.

4. Brage - Mjällby 1

Statistik
Från Allsvenskan till Superettan där två av säsongens stora överraskningar drabbas samman på konstgräset i Borlänge. Mjällby har som nykomling från Division 1 lagt beslag på en av de två allsvenska direktplatserna efter 16 spelade omgångar. En makalöst fin bedrift från de gulsvarta. Hemmalaget Brage är inte mycket sämre. Dalalaget har troligen seriens vassaste defensiv och tillsammans med bland annat Anton Lundin, Christian Kouakou och vindsnabbe Robbin Sellin finns alltid hot framåt. De grönvita kan vara på väg mot något riktigt stort denna säsong. Till helgens möte får dock värdarna klara sig utan tidigare nämnda Lundin som tillsammans med sin tvillingbror (Oskar) är avstängda. Trots detta ska strecken falla från vänster.

5. Norrby - Öster 2

Statistik
Det är något allvarligt fel inom Östers IF just nu. Växjölaget har gjort en bedrövlig säsong så långt och parkerar i den absoluta botten. Några nyförvärv har plockats in (Vall, Norrköping och Persson, Helsingborg) för att förändra hos krislaget som åkte på torsk med 0-2 hemma mot Trelleborg senast. Nu får smålänningarna ytterligare en fin chans att vända den usla trenden. Norrby går inte att känna igen från våren och Ali Khans mannar har inför mötet med de rödblåa tre raka förluster. Streckfördelningen ser dessutom ut att hamna helt fel och X2 till under 50 procent är en skänk från ovan.

6. Trelleborg - IK Frej 1

Statistik
Det förändras inom den blåvita organisationen just nu. Värdarnas vår var inte bra och under sommarfönstret har en knippe spelare kommit till och dessutom vann skåningarna senast i krismötet mot Öster med 2-0. Peter Swärdh får nu en bra chans att ytterligare dra ifrån den absoluta botten där bland annat IK Frej hittas. Täbylaget är faktiskt seriens formsvagaste gäng sett över de fem senaste omgångarna. Någon seger för gästerna är inte trolig här. Ettan streckas hårt och därför blir krysset till omkring 20 procent passande att komplettera med.

7. Jönköpings Södra - Degerfors 1

Statistik
I Superettans toppstrid smyger Brännans J-Södra med. De grönvita har efter en ganska medioker start på säsongen accelererat och parkerar nu bara tre poäng bakom Brage på en allsvensk kvalplats. Lika muntert är det knappast i Degerforslägret. De rödvita har två raka 0-1 förluster noterat och tappar alltmer i jakten på topplaceringarna. Besökarna ska dock inte helt underskattas här då laget har sex raka tävlingsmatcher mot smålänningarna utan förlust. Utgå från vänster men plocka med krysset på det större systemet.

8. Horsens - FC Köpenhamn 2

Statistik
Från svensk fotboll till dansk och mötet på Jylland mellan Horsens och FC Köpenhamn i Superligans tredje omgång. Regerande mästarna har öppnat säsongen fint. Förutom dubbla segrar inledningsvis i ligan vann dessutom huvudstadslaget med 2-0 i den första kampen mot The New Saints i Champions League-kvalet tidigare i veckan. I backlinjen hos FCK hittas bland annat svenske Pierre Bengtsson och på bänken målvakten Karl-Johan Johnsson. Hemmalaget har tagit tre pinnar inledningsvis och överraskade med en fin 3-0 skalp senast mot Silkeborg på resande fot. Betydligt tuffare nu. Tvåan ser dessutom ut att hamna korrekt streckmässigt och blir därför en fin spik på helgens kupong.

9. Djurgården - Häcken X

Statistik
Söndagsmöten från Allsvenskan och Superettan avslutar Stryktipset denna vecka och första anhalt blir Tele2 Arena i Stockholm där Djurgården får besök av Häcken. Hisingslaget är för tillfället på uppdrag i Nederländerna där vägen mot Europa League inleds med dubbelmöte mot svåra AZ. Till Skillnad från gästerna har blåränderna träningsvecka precis som vanligt och kommer till mötet på Söder med brutal allsvensk form. Segern mot Kalmar senast innebar faktiskt hemmalagets sjätte trepoängare på åtta matcher. Alms getingar smyger också med i den absoluta toppen. Gästerna är bara två poäng bakom sin söndagsopponent. Ett jämnt möte att vänta. Möjligen mindre fördel för stockholmarna med tanke på matchning och hemmaplan. Ta ändå med alla tecken för säkerhets skull.

10. Östersund - Malmö FF 2

Statistik
I Jämtland är det Malmö FF som kommer på besök. Gästerna spelade, precis som Häcken och Norrköping, Europa League-kval under torsdagen och kommer efter ett snabbt pit-stop i Skåne därefter få resa de ungefär 100 milen norröver. Gästerna är dock tillräckligt professionella för att lösa logistik och tuff matchning. Östersund åkte på en rejäl kalldusch i Norrköping senast. ÖFK hängde inte riktigt med i östgötarnas tempo. Under söndagen lär det bli åka av återigen för Burchnalls mannar och tvåan ser dessutom ut att bli en fin spik värdemässigt.

11. IFK Göteborg - IFK Norrköping X

Statistik
Dags för kamratmöte på Gamla Ullevi då femman Göteborg ställs mot sjuan Norrköping. En bit över 10 000 biljetter är sålda och en härlig fotbollsfest är att vänta. För hemmalagets del är Sebastian Eriksson avstängd efter en incident efter slutsignalen mot Falkenberg förrförra veckan. Blåvitt har dock därefter monterat ner AFC på det egna gräset och Poyas lag är riktigt starka i hemstaden. Peking reser västerut med en fin 3-0 skalp i ligaspelet mot Östersund i ryggen. Laget har dessutom torsdagsmatch mot Liepaja i kvalet till Europa League. Spara inte på krutet här. Ta med alla tecken direkt.

12. Varberg - Örgryte X

Statistik
Varberg har under våren varit tämligen överlägsna i Superettan. En formdipp på slutet och dessutom skador på bland annat Seljmani har gjort att hallänningarna nu har ett koppel av lag som till varje pris vill jaga ner de grönsvarta. En av dessa klubbar är helgens motståndare Örgryte. De rödblåa göteborgarna har vridit upp tempot på slutet och har sen juni gått ruskigt starkt och inte noterats för någon förlust och bara släppt in ett mål på sex matcher. Ett stort frågetecken finns dock hos besökarnas stjärna Gustav Ludwigson som har känningar i en fot och dessutom ryktas bort från klubben. Trots detta är tvåan perfekt att börja med. Strecka mötet från höger.

13. Västerås - Dalkurd 2

Statistik
Sista stoppet blir Västerås och Solid Park Arena där Dalkurd kommer på besök. Gästerna, som föregående säsong tillhörde den allsvenska gemenskapen, har efter en dålig start på årets superetta kommit igång fint och ligger med på den övre halvan. Gästerna har ett tillräckligt starkt lag för att vara med i höst och utmana om ett snabbt återtåg till finrummet. Lawan, Alexandersson, Ceesay, Azizi och Ayaz för att nämna några är ypperliga spelare på den här nivån. De grönvita värdarna krossade dock Dalkurd senast lagen möttes! 6-1 på Gavlevallen är stora siffror men kommer knappast upprepas igen. Besökarna är varnade. Tvåan är ett fint tecken att avsluta kupongen med.


Singelstrecket! - Malmö FF

Det är visserligen ett hårt matchat skånelag som åker norröver under söndagen men Rösler har en tillräckligt bred trupp för att lösa en extra veckomatch utöver de allsvenska drabbningarna. Tvåan är en bra spik i Jämtland.

Kupongrensaren! - Öster

Trots att det inte oddsmässigt är någon direkt skräll får ändå Öster till omkring 25 procent anses som ett av denna veckans absolut bästa tecken. En felbedömning från svenska folket som gör att det vattnas i munnen.

Spelförslag:

432 rader

1. Falkenberg - Sundsvall 1x2
2. Sirius - AIK 1
3. AFC E. - Hammarby x2
4. Brage - Mjällby 1
5. Norrby - Öster x2
6. Trelleborg - IK Frej 1x
7. J-Södra - Degerfors 1
8. Horsens - Köpenhamn 2
9. Djurgården - Häcken 1x2
10. Östersund - Malmö 2
11. Göteborg - Norrköping 1x2
12. Varberg - Örgryte x2
13. Västerås - Dalkurd 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Falkenberg - Sundsvall (1)x(2)
2. Sirius - AIK 1(x2)
3. AFC E. - Hammarby x2
4. Brage - Mjällby 1(x)
5. Norrby - Öster (x)2
6. Trelleborg - IK Frej 1x
7. J-Södra - Degerfors 1(x)
8. Horsens - Köpenhamn 2
9. Djurgården - Häcken 1x2
10. Östersund - Malmö 2
11. Göteborg - Norrköping 1x2
12. Varberg - Örgryte 1x2
13. Västerås - Dalkurd 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td