Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-08-03, 15:01   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 4/8


Ruskigt svåranalyserad Europatipsomgång är vad som gäller denna söndag. Med matcher från fyra skandinaviska ligor samt matcher från Storbritannien finns något för alla. Att dessutom mer än en handfull favoriter felstreckas grovt gör jakten på de 2,5 miljonerna som finns i jackpot än mer spännande. Dags att sätta igång!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Liverpool - Manchester City 2

Statistik
Community Shield-mötet mellan Liverpool och Manchester City inleder kupongen denna söndag. Två klubbar som värvat relativt lugnt under sommaren. Än så länge i varje fall. Mötet på Wembley blir lagens sjätte match mellan varandra under 2018-19. Här finns en klar fördel för Klopps mannar som vunnit fyra av dessa. Tveksamheter för spel finns dock för The Reds stjärnor-Salah och Firmino medan Guardiola har Leroy Sane som en ryktenas man på väg bort från klubben. Värdemässigt är det dock inget snack om att tvåan är en bra spik. Upp till 50 procent är det nödvändigt att lämna City ensamma med tanke på getingboet som kommer nedan.

2. Kalmar - Hammarby 1

Statistik
Det ska spelas allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena denna söndag också. Hemmalaget är i bedrövligt slag. Smålänningarna har inte bara förlorat matcher på slutet utan saknar dessutom en hel startelva nästan. Brödern Elm, Emin Nouri, Papa Diouf, Piotr Johansson med många flera saknades senast mot Elfsborg. Har värdarna lite tur kan ett par av dessa vara tillbaka här. Hammarby leker fotboll just nu. Bajen har radat upp segrar och kommer dessutom till Småland med 20(!) gjorda mål på de fyra senaste fajterna. Ett smått galet resultat. Historiskt har dock Söderbröderna haft det krångligt vid Ölandsbrons fäste. I början av 2000-talet löste senast de grönvita en viktoria här. Sålänge svenska folket streckar gästerna som vildar målar vi med pennan från vänster.

3. Häcken - Sirius X

Statistik
Det blev förlust för Häcken i kvalet till Europa League mot AZ från Alkmaar på Bravida Arena tidigare i veckan. Hisingslaget var inte nära och Paulinho med flera framåt hade inte en chans att luckra upp det holländska försvaret. Nu står Alm och hans mannar inför ytterligare en svår hemmamatch. Sirius har varit bra på sin Skåneresa laget haft under sommaren med möten mot Helsingborg och Malmö. Trots bara en bärgad pinne fanns tendenser till betydligt mer och detta får anses som en passande uppgift för Uppsalalaget i jakten på en högre tabellplacering. Att börja från höger här blir en bra lösning.

4. IK Frej - Västerås 1

Statistik
Vikingavallen utanför Stockholm nu där det ska spelas Superettanboll mellan Frej och Västerås. Tung period får egentligen bägge klubbarna att blicka tillbaka på där värdlaget fått se sin tränare Syberyjski lämna. De gulsvarta får nu in Hammarbyikonen Pablo Pinones-Arce som huvudtränare och här finns också anledning att tro på en del lån från just Bajen då klubbarna sen tidigare har ett samarbete i jakten på räddat kontrakt. VSK löste poäng mot Dalkurd senast. Nykomlingen har dock bara tagit fyra segrar så långt denna säsong och är i behov av trepoängare för att inte lagen under strecken ska komma allt närmare. Ettan är en godkänd grund att stå på. Finns pengarna, plocka med krysset.

5. Öster - GAIS X

Statistik
Öster är en av säsongens stora gåtor! Växjöklubben parkerar som jumbo i Superettan efter 17 spelade omgångar och laget har fortfarande inte vunnit hemma på Myresjöhus Arena. Järdler bort, Velic in! En lösning som nu ska försöka mynna ut i ett annat ledarskap och möjligen ett lyft i tabellen. För gästerna från Göteborg är tabellen inte heller någon munter läsning. De grönsvarta är med i botten och krigar där gästerna så sent som i helgen förlorade mot Syrianska med 0-1. Målskyttet är ett stort bekymmer hos Atleterna som tillsammans med just Öster gjort minst mål i ligan (13 stycken). Förra säsongens båda möten slutade 1-1. Liknande nu! Strecka från mitten där alla tecken gör sig bäst.

6. Bristol City - Leeds X

Statistik
Det är The Championship-premiär i helgen. På klassiska Ashton Gate är det Bristol City som ska ta emot Leeds. Gästerna har glidit upp, tillsammans med Fulham, som favorit i jakten på en Premier League-plats framåt våren. The Robins var ingen slagpåse i fjol. Tvärtom! Värdarna hakade på topplagen men slutade tillslut på en godkänd åttondeplats efter en sämre avslutning. När The Peacocks ser ut att överstreckas kraftig finns ingen anledning att lämna övriga tecken borta. Måla med hela paletten.

7. Bröndby - Horsens X

Statistik
Danska ligan nu och första stoppet blir Bröndby Stadion i Köpenhamn. De gulblåa tog en fin skalp i veckan då Gdansk besegrades i Europa League-kvalet och nu får Hedlund och Tibbling finfrämmande under kommande vecka då Braga från Portugal ska försöka bemästras. Innan dess är det möte med Horsens som gäller. Förra säsongens ligaelva under grundserien har öppnat året med en seger och två förluster. Gästerna var utan chans mot FC Köpenhamn senast och nu får de gulsvarta återigen stöta på tufft motstånd från huvudstaden. Med en streckfördelning som smyger upp mot osannolika 90 procent ska ettan lämnas åt sidan. Värdet är brutalt åt höger. X2 blir valet och ett fint val i jakten på miljonerna.

8. Midtjylland - Aalborg 1

Statistik
Nästa danska gäng att streckas stenhårt är Midtjylland. Det tilltänkta topplaget har inlett säsongen precis lika bra som förväntat och är tillsammans med regerande mästarna FC Köpenhamn ensamma om att ha full pott. Aalborg kommer till MCH Arena med en välkommen 3-1 viktoria i bagaget. Silkeborg är ett lag för samtliga i ligan att slå och segern innebar gästernas första trea för säsongen. Jacob Rinne, tidigare Örebro, gjorde en finfin insats i Aalborgburen. Tuffare uppdrag nu. Ettan kommer spelas hårt av allt att döma men då det finns fullproppat med värde på annat håll utgår vi ändå från en hemmaseger här.

9. Ranheim - Brann 2

Statistik
Från Danmark till Norge och Trondheim där Ranheim ställs mot Brann på EXTRA Arena. Värdarna har av förklarliga skäl fått stå tillbaka lite i hemstaden då storebror Rosenborg varit ett inslag inte bara på den norska scenen utan också internationellt. Svein Maalens gäng gjorde dock ett riktigt fint fjolår men har haft svårt att bära upp succén från föregående säsong i år. Bergenlaget är ett bättre lag och ska trots en ganska svag sommar ha goda chanser till en triumf här. Tvåan är en gångbar spik!

10. Stabaek - Haugesund X

Statistik
Det är en strålande fotbollssommar att blicka tillbaka på för alla supportrar till Haugesund. Grindhaugs mannar tog en mycket imponerande skalp då de, sett över två matcher, vann mot Sturm Graz i kvalet till Europa League och ska nu ställas mot mäktiga PSV Eindhoven i tredje omgången. Ligan har dock varit en del upp och ner för gästerna som parkerar på en åttondeplats i tabellen efter 15 spelade matcher. Stabaek har två raka kryss på hemmagräset inför söndagens kamp. Att utgå från mitten blir således ett bra val.

11. Tromsö - Mjöndalen 1

Statistik
I nord-Norge är det Tromsö som ska försöka ta sin fjärde raka viktoria på Alfheims konstgräs. Värdarna har hängt på en skör tråd i botten av Eliteserien under flera år och under våren såg det riktigt mörkt ut för The Boys. Lyckligtvis för de rödvita har spelet stabiliserat, försvaret sett bättre ut och Mjöndalen är en lämplig uppgift i jakten på fler trepoängare. På resande fot är gästerna medelmåttiga och har bara fixat en seger på sju försök. Med behov av garderingar på andra ställen blir ettan en helt okej spik.

12. Viking Stavanger - Molde 2

Statistik
Molde ångar på i toppen av Eliteserien. Gästerna har klass framåt där bland annat skyttekungen Ohi Omoijuanfo, Wolff Eikrem, Leke James och svenske Mattias Moström hittas. Olyckligtvis är svenske burväktaren Andreas Linde fortsatt skadad men har en fullgod ersättare i belgaren Craninx som varit riktigt stabil sen han fick ta över posten i maj. Viking slåss i mitten av tabellen. Laget från Stavanger kommer dock hem till SR-Bank Arena med en jobbig 1-5 förlust i ryggsäcken mot ett alldeles för bra Rosenborg. Just 5-1 (till Molde) slutade också vårmötet dessa bägge lag emellan. Tvåan blir därav ett streck att inleda med. Krysset ska dock åka med tidigt då det finns en risk att bortasegern skjuter iväg streckmässigt.

13. Vålerengen - Kristiansund X

Statistik
Sist men inte minst är det Oslo som gäller där Vålerengen ska ta sig an Kristiansund. Med en vårsäsong utan att imponera verkar dock Ronny Deilas mannar kommit igång ordentligt efter midsommarfirandet. Dubbla storsegrar har flyttat klubben några pinnhål i tabellen. Gästerna kommer också från en fin skalp (5-2 mot Lilleström) och har faktiskt vunnit de två senaste mötena med huvudstadslaget. X2 till låga procent blir därför ett givet val på det mindre systemet där en helgardering blir lösningen på det reducerade systemet.


Singelstrecket! - Manchester City

Förra säsongens Premier League-mästare är en värdemässigt fin spik denna söndag. Då jackpoten är målet ska garderingarna hamna på andra ställen än här.

Kupongrensaren! - Kalmar

Smålänningarna må ha bedrövlig form. Hemma på Guldfågeln har dock Kalmar bara släppt in fem mål på sex matcher och gör allt som oftast bra insatser. Får värdlaget till målskyttet ska Hammarby kunna rubbas.

Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Man. City 2
2. Kalmar - Hammarby 1x
3. Häcken - Sirius x2
4. IK Frej - Västerås 1
5. Öster - GAIS 1x2
6. Bristol City - Leeds 1x2
7. Bröndby - Horsens x2
8. Midtjylland - Aalborg 1
9. Ranheim - Brann 2
10. Stabaek - Haugesund 1x2
11. Tromsö - Mjöndalen 1
12. Viking - Molde 2
13. Vålerengen - Kristian. x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Man. City 2
2. Kalmar - Hammarby 1(x)
3. Häcken - Sirius 1x2
4. IK Frej - Västerås 1(x)
5. Öster - GAIS 1x2
6. Bristol City - Leeds (1x)2
7. Bröndby - Horsens x2
8. Midtjylland - Aalborg 1(x)
9. Ranheim - Brann 2
10. Stabaek - Haugesund 1x2
11. Tromsö - Mjöndalen 1
12. Viking - Molde x2
13. Vålerengen - Kristian. (1)x(2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td