Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-08-24, 16:29   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 25/8


3 miljoner i jackpot är det som gäller då det vankas Europatips denna söndag! I helgen är det som bekant Serie A-premiär och två matcher från den italienska högstaligan finns här att sätta tänderna i. England, Spanien, Tyskland och Sverige är övriga länder som ska besökas där en hel del stora favoriter ska försöka fällas i jakten på miljonerna.




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Bournemouth - Manchester City 2

Statistik
Det kan beskrivas som poängrånet i Manchester! City pumpade på mot ett ganska lågt försvarande Tottenham utan att kunna lösa tre pinnar. Trots allt såg de ljusblåa riktigt bra ut och när nu Bournemouth står på andra sidan mittlinjen är det bara seger som räknas för Pep och hans mannar. The Cherries vann borta mot ett något trögt Aston Villa senast. Eddie Howes hemmalag har dock aldrig tidigare vunnit mot Manchester-laget i tävlingssammanhang och kommer knappast göra det här heller. Tvåan är troligen kupongens mest givna tecken.

2. Tottenham - Newcastle 1

Statistik
Emil Krafth fick starta för sitt Newcastle senast mot Norwich. Ingen jätterolig dag på jobbet för Ljungbysonen som hade stora bekymmer på sin kant. De vitsvarta skatorna känns överlag ganska trötta inledningsvis av säsongen och Steve Bruce och hans mannar lär knappast få en enklare uppgift här. Tottenham i London är sannerligen ingen lätt uppgift. Hemmalaget vann bägge matcherna i fjol och ska The Lilywhites kunna vara med och utmana i toppen behöver självfallet matcher som dessa vinnas. Med hemmastreck upp över 90 procent måste dock garderingar ritas ner per omgående. 1X i utgång.

3. Wolverhampton - Burnley 2

Statistik
Det är ett hårt matchat Wolves som under söndagen ska gästas av Burnley. Hemmalaget spelade Europa League-kval mot Torino under torsdagen och är säkerligen lite sega efter den resan. Värdarna gick dessutom en riktigt holmgång mot Manchester United så sent som i måndags. 1-1 blev utfallet på Molineaux Stadium den gången efter att Neves kvitterat i den 55:e minuten. Burnley förlorade visserligen senast mot Arsenal borta men såg riktigt bra ut i premiären mot Southampton. The Clarets ska ha goda chanser att stjäla både poäng och en eventuell seger här. Börja strecka med skrällen från höger.

4. Udinese - Milan 1

Statistik
Ligapremiär i Italien och i Udine är det Milan som kommer på besök för möte med stadens små zebror. Hemmalaget har tjuvstartat säsongen med Coppa Italia-mötet med Sudtirol. Mandragora slog till med dubbla strutar i matchen där också Kevin Lasagna slog till med ett mål. Milan har bytt tränare inför säsongen. Marco Giampaolo är ny kapten vid rodret och målet för klubben denna säsong är en mer framskjuten placering än fjolårets femteplats. En ganska öppen premiär att vänta där ett något överstreckat kryss hoppas över på mindre system. Helgardera på det reducerade.

5. Sampdoria - Lazio 2

Statistik
Förra säsongens nia respektive åtta ställs mot varandra på klassiska Luigi Ferraris. Precis som Udinese har hemmalaget rullat igång säsongen med ett cupmöte i veckan. Crotone besegrades tämligen enkelt (3-1) där bland annat Quagliarella hittade nätet från straffpunkten. Lazio har ett ganska intakt lag i jämförelse med fjolårets säsong. Rom-laget har dessutom en imponerande trend om elva segrar på 15 möten med Samp! Så länge tvåan ligger under 50 procent så känns de ljusblå som en vettig spik.

6. Mallorca - Real Sociedad 2

Statistik
I Spanien är det spännande skandinavisk touch hos Real Sociedad. Martin Ödegaard finns tillsammans med svenske Alexander Isak i laget som dessutom besitter fin kvalité i form av Januzaj, Illarramendi och Oyarzabal bland annat. Gästerna tog dessutom en fin poäng i premiären senast då laget kryssade borta mot Valencia. Mallorca är nykomling i La Liga och öppnade med att besegra Eibar i premiären. Starkt av ö-laget som dock stöter på bättre motstånd här. Tvåan ser mycket vettig ut till omkring 40 procent.

7. Alavés - Espanyol 1

Statistik
John Guidetti letar förgäves efter speltid hos Alavés. Svensken fanns visserligen med på bänken senast mot Levante men i konkurrens med bland andra nyförvärvet och målgöraren Joselu känns en startplats milsvid bort. I övrigt såg värdlaget stabila ut i 1-0-segern i premiären. Espanyol inledde med att förlora hemma mot Sevilla. Borja Iglesias frånvaro var ganska påtaglig hos katalanerna. Möjligen kan gästerna kriga till sig ett kryss här, men 1X räcker gott och väl.

8. RB Leipzig - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Ett på förhand tippat toppmöte i Bundesliga äger rum på Red Bull Arena denna helg. Emil Forsbergs Leipzig ställs mot Frankfurt där gästerna så sent som i torsdags gick en rejäl holmgång i EL-kvalet på fransk mark mot Strasbourg. Nu förlorade visserligen Hütters mannar med 0-1 men gästerna ska ändå ha goda möjligheter att vända på steken inför hemmafansen på Commerzbank-Arena. Mindre frågetecken här dock hur Eintrachts ledarstab vågar matcha sina toppgubbar. För hemmalaget var det något av kattens lek med råttan i premiären mot Union Berlin. självklart tuffare nu och med en ganska hårt spelad etta bör åtminstone ett kryss plitas ner omgående.

9. Hertha Berlin - Wolfsburg X

Statistik
På Olympiastadion i Berlin är det hemmapremiär för Hertha. Die Alte Dame imponerade borta mot Bayern München då laget fick med sig en meriterande pinne. Wolfsburg vann sin premiär hemma mot nykomlingen Köln. Arnold och Weghorst gjorde mål för de tyska vargarna men söndagens möte blir ett större eldprov än senast. Huvudstadslaget har inte torskat en hemmapremiär på sex år och när lagen dessutom har kryssat tre av de fyra senaste matcherna inbördes känns krysset som ett bra tecken att inleda med. Rekommendationen är ändå att helgardera tillställningen omgående.

10. Malmö FF - Djurgården 1

Statistik
Fyra allsvenska bataljer avslutar kupongen och första stoppet blir höjdarmötet på Stadion där Malmö FF möter serieledande Djurgården. Gästerna har en helt strålande fotbollssommar att blicka tillbaka på. Stockholmarna slog AFC enkelt i förra ligaomgången med 3-0 vilket innebar blårändernas femte raka trepoängare. Skånelaget har stått för två på rad fina insatser. 5-0-kross i senaste ligabataljen mot Falkenberg följdes i veckan upp med en enkel 3-0-viktoria mot Bnei Yehuda i kvalet till Europa League. Pågarna ska anses som favoriter här, även om ett kryss nog bör ritas ner på större system. Noterbart är att besökarna bara fixat en trepoängare mot MFF i Skåne sedan 2008!

11. IFK Norrköping - Helsingborg 1

Statistik
Norrköping har nu fullt fokus på ligan efter uttåget mot Beer Sheva i kvalet till Europa League förra veckan. Peking hade inga större bekymmer att besegra Sirius senast på bortaplan där Haksabanovic och Holmberg nätade för de vitblåa. För Helsingborg är det ett mindre kaos för tillfället. Gästerna går uselt i ligan och fick dessutom respass ur Svenska cupen mot Division 1-laget Oskarshamn. Under fredagen deklarerade också Henke Larsson att han lämnar sin tränarpost. Knappast någon optimal situation för besökarna som trots allt inte ska glömmas bort helt. Med omkring 20 procent på X2 bör mötet omgående helgarderas.

12. AFC Eskilstuna - Häcken 2

Statistik
På Tunavallen är det ett hemmalag som haft stora bekymmer under i stort sett hela säsongen. Tränare Miljanovic har under senare tid dessutom hamnat i blåsväder vid sidan av planen. Eskilstuna var chanslösa mot Djurgården senast och nu ställs AFC mot ytterligare ett topplag. Alms gulsvarta västkustpojkar har inför söndagens batalj vunnit tre raka drabbningar inbördes där samtliga slutat med 3-0-segrar. Hemmalaget har dock plockat tio av sina 14 pinnar denna säsong på konstgräset i Södermanland. Till rådande streckfördelning rekommenderas därför att tvåan får hjälp av ett kryss på större system.

13. Östersund - AIK 2

Statistik
AIK vänder norröver för möte med ett Östersund som är helt ur slag. Gnaget var på besök i Glasgow för möte med Celtic i Europa League-kvalet i torsdags. Gästerna förlorade med 0-2 och nu behöver regerande svenska mästarna få till en rejäl fullträff för att kunna vända på underläget kommande vecka. Norling fick klara sig utan sin måltjuv Elyounoussi i kvalmötet men 31-åringen är åter här. Frågan är dock hur hårt gästerna kommer matchas med tanke på den hyperviktiga matchen som komma skall? ÖFK var chanslösa på Borås Arena senast då Elfsborg vann med 4-1. Ian Burchnalls mannar känns uddlösa och även om spelare vilas hos Solna-laget ska tvåan ändå anses som en klart godkänd spik på mindre system. X2 spelas på det större.


Singelstrecket! - Manchester City

Manchester City såg ruskigt bra ut senast mot Tottenham trots att laget bara fick med sig en pinne. Att gästerna ska ge bort ytterligare poäng här mot Bournemouth är inte troligt och tvåan är kupongens absolut säkraste tecken.

Kupongrensaren! - Udinese

Premiäromgång i Serie A där Udinese ska ha goda möjligheter till ett bra resultat mot Milan. de senaste åren har matcherna lagen emellan varit jämna och när de vitsvarta zebrorna streckas under 20 procent är det ett givet tecken att inleda med.

Spelförslag:

432 rader

1. Bournemouth - Man City 2
2. Tottenham - Newcastle 1x
3. Wolverhampton - Burnley 1x2
4. Udinese - Milan 12
5. Sampdoria - Lazio 2
6. Mallorca - Sociedad 2
7. Alavés - Espanyol 1x
8. RB Leipzig - E.Frankfurt 1x
9. Hertha Berlin - Wolfsburg 1x2
10. Malmö FF - Djurgården 1
11. Norrköping - Helsingborg 1x2
12. AFC Eskilstuna - Häcken 2
13. Östersund - AIK 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Bournemouth - Man City 2
2. Tottenham - Newcastle 1(x2)
3. Wolverhampton - Burnley 1x2
4. Udinese - Milan 1(x2)
5. Sampdoria - Lazio 2
6. Mallorca - Sociedad 2
7. Alavés - Espanyol 1(x)
8. RB Leipzig - E.Frankfurt 1x
9. Hertha Berlin - Wolfsburg 1x2
10. Malmö FF - Djurgården 1x
11. Norrköping - Helsingborg 1x2
12. AFC Eskilstuna - Häcken (x)2
13. Östersund - AIK (x)2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td