Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-02-29, 15:20   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 1/3 - JACKPOT!


Ligacupfinal, två(!) matcher med temat Barcelona vs Madrid, stekhet fransk batalj då Derby Rhone-alpin ska liras och mycket mer finns att grotta ner sig i då söndagen ståtar med Europatips. Det hela drar igång med dubbla Premier League-fajter. Kan Manchester United fortsätta sin fina trend när svårbemästrade Everton står på andra sidan? Häng med så får ni svaret.



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Everton - Manchester United X

Statistik
Manchester United visar riktigt god form. Solskajers röda djävlar har 5-2-0 och 18-1 i målskillnad på de sju senaste matcherna. Ett styrkebesked och dessutom visar United upp att det går att måla utan Rashford där framme. Everton är också att räkna med numera. Ancelotti har fått bra styrsel på The Toffees som något olyckligt torskade med 2-3 mot Arsenal i senaste ligakampen. Mötet på Goodison Park är svårtippat och möjligen kommer ettan bära med sig lite trevligare värde framåt spelstopp än vad tvåan gör. 1X är en idé att starta med. Alla tecken åker med vid större kuponger.

2. Tottenham - Wolverhampton 2

Statistik
Wolves åkte på semester till Spanien under torsdagen. 4-0-segern från första mötet mot Espanyol gjorde dubbelmötet med katalanerna avgjort redan innan returen på Iberiska halvön. Jota och Neves fick helt ledigt och Jiménez kunde sitta på bänken hela matchen och gotta sig. Att laget sedan torskade med 2-3 var obetydligt. Nu blir det dock andra bullar. Tottenham borta gäller. Kane och Son är två ruskigt jobbiga avbräck för The Lilywhites. Spurs har dessutom dubbla förluster inför mötet nu och nog ska Wolverhampton stå med god chans att utöka den något otrevliga trenden. Tvåan ser värdemässigt finfin ut och pennan från höger blir därför ingen dum idé alls.

3. Aston Villa - Manchester City 2

Statistik
För tredje året i rad kan alltså Manchester City fixa Ligacuptiteln i England. Motståndet i år är sett på förhand av enklare art än tidigare upplagor. City är skyhöga favoriter mot Aston Villa. Ett Birmingham-gäng som ändå får sägas imponerade då laget slog ut Leicester i semifinalen. Guardiola kommer ju inte få lyfta någon Premier League-pokal i år så denna titel är nog rätt självklar för Pep att bärga. Leroy Sané ska dessutom vara åter i spelbart skick enligt brittisk press. Spännande. Nu sticker dock tvåan iväg en aning för högt och i en enskild batalj kan allt hända. Krysset ritas ner som komplement omgående.

4. Real Madrid - Barcelona 1

Statistik
El Clásico! Detta enormt upphaussade slag mellan två av världens klubbgiganter. Dags för omgång två denna säsong. Denna gång på Bernabéu i Madrid. Barcelona reser till huvudstaden med ett par bra matcher i bagaget. Försprånget i ligan är två pinnar och målproduktionen har varit bra. Katalanerna kommer dock få klara sig utan en drös gubbar. Pique är ett frågetecken, likaså Alba och Roberto. Skador på Suárez samt Dembélé spökar sedan innan. Real med Hazard, Asensio samt Rodrygo borta av olika anledningar är inte heller optimalt. Hemmavid ska ändå Zidanes mannar stå med bra möjligheter och till riktigt fördelaktiga streck känns ettan som en perfekt väg att gå först.

5. Espanyol - Atlético Madrid 1

Statistik
Espanyol fick i alla fall glädja sig själva åt en seger då Wolverhampton gästade Estadi Cornellà-El Prat i torsdags. Jonathan Calleri hade stor show hos katalanerna och fixade ett hattrick i 3-2-segern. Nu blev det som tidigare nämnt ändå Wolves som fixade platsen i kommande EL-omgång men en seger är alltid en seger. För jumbon i La Liga är det bara att hoppas att det ramlar in lite vinster i seriespelet också. Atlético från Madrid blir såklart en riktigt tuff nöt att knäcka. Dock inte omöjlig. Gästerna har varit en aning tveksamma på resande fot denna säsong. Simeones madrassmakare har bara vunnit en ligakamp utanför Wanda Metropolitano sedan 25:e september. Häpnadsväckande! Tvåan seglar iväg streckmässigt och då känns vänstersidan betydligt mer spännande. Två år i rad tidigare har dessutom gästerna kammat noll här. Vi börjar från vänster därmed.

6. Mallorca - Getafe 1

Statistik
Getafe har två raka förluster inför resan ut till Medelhavsön. Gästerna från Madrids södra utkanter kunde trots nederlaget mot Ajax i torsdags fira avancemanget i Europa League. Bordalás har gjort ett strålande jobb med sin klubb och framöver väntar nu Inter i åttondelsfinalen. Vilken match! Men först och främst är det ligamöten som ska spelas. Ute på Mallorca får besökarna lira match utan Cucurella samt Nyon som bägge är avstängda. Detta i kombination med att Vicente Morenos mekaniska bakelser är rätt fina på hemmagräs gör vänstersidan intressant. 1X!

7. Bordeaux - Nice X

Statistik
Från Spanien till Frankrike där vi börjar i Bordeaux. Nice ska besöka Matmut Atlantique. Ett rödsvart bortagäng som kommer med en något tveksam form. Örnarna hade 2-0 hemma mot Brest i förra fredagen men lyckades slarva bort ledningen och fick nöja sig med 2-2. Gästerna står också utan viktiga Wylan Cyprien som är skadad. Historiskt är dock inte Nice ett lag som passar Bordeaux särskilt väl. Les Girondins har inte vunnit inbördes sedan 2014 i ligan. Skulle nu dessutom Jimmy Briand saknas i hemmalaget blir det knappast någon lättare uppgift för Sousas mannar att segra. Denna historia känns helt öppen och att helgardera redan från start blir valet.

8. Lyon - St. Etienne 2

Statistik
Rivalklubbarna Lyon och St. Étienne drabbas samman på Groupama Stadium. Derby Rhone-Alpes är en av årets hetaste drabbningar i Frankrike. För gästernas del gäller det numer att försöka knyta näven och undvika att bli mer indragna i bottenstriden än vad laget redan är. Puels mannar har bara två futtiga poängs marginal till Nimes på en negativ kvalplats. Lyon tog en ruskigt imponerande 1-0-skalp mot Juventus i veckan. Les Gones har dock inte haft någon lätt väg framåt denna säsong heller. Värdarna föll dessutom mot just St. Etienne i oktober i en jämn tillställning. Det finns tydliga tecken på att ettan kan komma att målas upp mot 80 procent. En fördelning helt uppåt väggarna. Monstervärde till höger därmed och när vi inte kan lämna Lyon helt utanför är det självklart att hela upp det hela!

9. Nantes - Lille 2

Statistik
Sista franska stoppet blir Stade de la Beaujoire. Lille är laget som ska testa lyckan mot Christian Gourcuffs kanariefåglar. Bortalaget har växlat upp rätt fint under vintern och kommer nu från fyra segrar på de fem senaste. När Osimhen inte hittat nätet har bland annat Rémy klivit fram. Christophe Galtier styr ett bortalag som garanterat kommer hota Rennes och möjligen också Marseille i kampen om silver- och bronsmedaljen. Nantes tog en skrällseger på Velodromen mot just Marseille i senaste omgången. Det var hemmalagets första vinst sedan 12:e januari. Över tid har värdarna dessutom haft stora bekymmer med LOSC och de nio senaste dusterna har antingen slutat med seger för Lille eller oavgjort. Trots en något hårt streckad tvåa blir det i alla fall därifrån pennan fattas.

10. RB Leipzig - Bayer Leverkusen 1

Statistik
Stormöte på tysk mark då framtunga Leipzig och stabila Leverkusen ska upp i ringen. De Röda Tjurarna kan blicka tillbaka på en kanonfin februarimånad. 1-0-vinsten mot Tottenham i Champions League följdes därefter upp med en strålande 5-0-kross borta mot Schalke föregående helg. Trots en del skador finns det kraft i Werner, Schick, Sabitzer, Nkunku och vår egen Foppa. Det blir en hyfsat tuff utmaning för Nagelsmanns team nu. Bayer kommer med nio segrar på de tio senaste matcherna. Mot ett urstarkt hemmalag blir dock den trenden försämrad nu. Att spika av ettan trots mindre överstreckning funkar.

11. Werder Bremen - Eintracht Frankfurt - LOTTAS

Denna match är uppskjuten vilket medför att tombolan bestämmer utgången. Ha ögonen öppna för lottfördelning kontra streckfördelning.

12. Ajax - AZ Alkmaar 2

Statistik
Supermatch i Amsterdam där det är seriefinal på G. Båda lagen fick lämna Europa League i veckan. Ajax hade 0-2 att försöka hämta in på Getafe. Efter fem minuter nätade dock spanjorerna och matchen var över innan den knappt hunnit börja. AZ gjorde ett bra försök mot LASK i Österrike men föll igenom och nu är det kampen om titeln hemmavid som istället får gälla fullt ut. Alkmaar vann faktiskt höstens batalj med 1-0. Myron Boadu slog till med segermålet i matchens absoluta slutskede. Jättetalangen har fortsatt imponera och står så långt på 13 mål och sex målgivande passningar. Ett sensationellt bra resultat. På Johan Cruijff Arena ska absolut gästerna kunna chocka. Ajax är något formsvaga och självförtroendet efter uttåget mot Getafe har garanterat satt sina spår. Ettan streckas helt galet hårt och då blir det givet att helgardera detta nederländska slag.

13. FC Köpenhamn - Aalborg 1

Statistik
Vi tar kupongen hela vägen in i mål med en drabbning från Danmark. Köpenhamn lyckades med tur och skicklighet manövrera ut Celtic sett över två Europa League-kamper. Ruskigt starkt av ett tidigare ganska ifrågasatt FCK. I den danska guldstriden finns dock mycket mer att önska från huvudstadens lejon. Midtjylland har kopplat ett stenhårt grepp om förstaplatsen. FCK har haft stora bekymmer utanför Parken men på eget gräs är laget mer eller mindre omutliga. 9-1-0 och 23-8 är klass. Aalborg har en positiv trend men kommer dessvärre inte räcka till här. En hårt spelad etta singlas.


Singelstrecket! - RB Leipzig

De Röda Tjurarna verkar ha fått vingar! Leipzig flyger fram just nu och har tre raka segrar och 9-0 i målskillnad mot Schalke, Tottenham samt Bremen. Leverkusen kommer få ställa in sig i skaran av lag som tar stryk mot Nagelsmanns gäng!

Kupongrensaren! - St. Etienne

En av många bra skrällar synas i Lyon. St. Etienne må vara formsvaga men när det vankas derby ska knappast Les Verts streckas under tio procent vilket nu verkar bli verklighet. Ruskigt bra drag på Groupama Stadium.


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Man United 1x
2. Tottenham - Wolves 2
3. Aston Villa - Man City x2
4. Real Madrid - Barcelona 1
5. Espanyol - A.Madrid 1x
6. Mallorca - Getafe 1x
7. Bordeaux - Nice 1x2
8. Lyon - St. Etienne 1x2
9. Nantes - Lille 2
10. RB Leipzig - Leverkusen 1
11. W.Bremen - E.Frankfurt 1
12. Ajax - AZ Alkmaar 1x2
13. FC Köpenhamn - Aalborg 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Man United 1x2
2. Tottenham - Wolves x2
3. Aston Villa - Man City x2
4. Real Madrid - Barcelona 1(x)
5. Espanyol - A.Madrid 1x2
6. Mallorca - Getafe 1(x)
7. Bordeaux - Nice (1)x(2)
8. Lyon - St. Etienne (1x)2
9. Nantes - Lille (x)2
10. RB Leipzig - Leverkusen 1
11. W.Bremen - E.Frankfurt 1
12. Ajax - AZ Alkmaar 1x2
13. FC Köpenhamn - Aalborg 1



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-03-01, 12:44   #2
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1412
Standard

Satte 300 kr på att Atlético Madrid vinner till 2,08ggr hos ATG.
men har helgarderat matchen på Europatipset, Då 65% är för högt.
Borde nog gjort som ni gör och satt 1,x !

Har även satt 100 kr på att Lille vinner till 2,63ggr
Och en dubbel 100 kr med A Madrid + Lille till 5,47ggr

Mitt system

1: x
2: x
3: x,2
4: x
5: 1,x,2
6: 1,x
7: 1,x
8: 1
9: 2
10: 1
11: 1,x,2
12: 1,x
13: 1

144 raders
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td